Corona-crisis: Vluchtelingenraad eist hotelkamers voor asielzoekers

Screenshot_212

(Vertaling: E.J. Bron)

Hannover – De Vluchtelingenraad Niedersachsen heeft vanwege de corona-crisis geëist om asielzoekers uit verzamelonderkomens over te plaatsen en in hotelkamers onder te brengen. De bezettingsgraad in de instellingen voor eerste opname van de deelstaat zou dringend gereduceerd moeten worden, staat er in een gisteren gepubliceerde mededeling van de organisatie.

Junge Freiheit

Er zou maar één persoon per kamer ondergebracht mogen worden. “Omdat gevluchte mensen in de onderkomens op zeer beperkte ruimte in kamers met meerdere slaapplaatsen leven en grote keukens respectievelijk kantines, maar ook sanitaire installaties met veel anderen samen moeten delen, is het infectierisico voor hen beduidend groter”, beklaagde Muzaffer Öztürkyilmaz, spreker van de Vluchtelingenraad.

Daarom stelt de organisatie het volgende voor: “Om een andere onderbrenging van de betrokkenen te garanderen, moeten in de hele deelstaat (vakantie)woningen, hotelkamers en pensions gehuurd worden.” Deze zouden op grond van de crisis op dit moment toch sowieso leegstaan.

Wi-Fi geëist

“Bovendien zouden de beide grote kerken leegstaande woningen ter beschikking moeten stellen.” En verder: “De toegang tot Wi-Fi moet in alle kamers en niet alleen in de gangen en de gemeenschappelijke ruimtes gegarandeerd zijn.”

Asielzoekers ouder dan 60 jaar en zieke asielzoekers zouden bij voorkeur over individuele onderkomens verdeeld moeten worden. Daarbij zou erop gelet moeten worden dat de onderbrenging in de gemeente plaats zou vinden waarin de asielzoekers sowieso al woonden. Bovendien zouden de autoriteiten ervoor moeten zorgen dat alle asielzoekers toegang tot actuele meertalige informatie zouden hebben.

“Vooral op grond van de isolering, die gepaard gaat met de corona-epidemie, is het absoluut noodzakelijk dat de bewoners via de digitale media met elkaar in contact blijven, elkaar informeren en vooral ook met elkaar kunnen communiceren – ook om een kampsyndroom in deze sowieso moeilijke situatie te verhinderen”, waarschuwde Öztürkyilmaz. Dezelfde beschermende maatregelen zouden volgens de Vluchtelingendrama Niedersachsen ook voor bewoners van daklozenonderkomens genomen moeten worden.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

22 reacties op Corona-crisis: Vluchtelingenraad eist hotelkamers voor asielzoekers

 1. R Thomasson zegt:

  De vluchtelingenraad kan een prachtige onderkomen krijgen in de voormalige Goelags in Wit Rusland of Moldavië. In Europa zijn ze Persona non Grata.

  Liked by 3 people

 2. Peter zegt:

  Binnen 1 maand totaal uitgewoond ,geef ze lekker mee met de leiding van de vluchtelingenraad,die geven op zeker ook niet thuis,maar er een ander mee opzadelen zijn ze kampioen in .

  Liked by 3 people

 3. Aegolius cs zegt:

  Als Duitsers in Merkels (kerkelijke) menslievendheid doorslaan is er geen land mee te bezeilen.

  Liked by 1 persoon

 4. Harry Willemse zegt:

  Prima idee. Er staan ongetwijfeld nu met deze crisis heel veel hotelkamers leeg in Niger, Kenia, Tanzania, Nigeria, Congo en andere landen in Afrika.

  Liked by 3 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat is dezelfde Muzaffer Öztürkyilmaz die het schandalig vond dat deze profiteurs ingezet werden bij het oogsten van asperges. Niet dat hij er bij stil stond dat deze profiteurs ook wel een steentje mochten bijdragen aan hetgeen ze de burger jaarlijks kosten.

  Liked by 4 people

 6. karton zegt:

  De “vluchtelingenraad” Niedersachsen is totaal idioot geworden.
  Willen die gore zooi in hotels stoppen; die gasten gaan er nóóit meer uit, ja alleen als de gehele zaak verbouwd c.q. vernield is. Alleen een totale gek komt op zó’n idee.
  Zet de hotels dan open voor échte landgenoten en niet voor zo’n stelletje parasieten !!
  (in dit geval dus voor échte dak- en thuisloze Duitsers, waarvan er 10-duizenden door Duitsland zwerven). Aber, dass schafft Adolfina Merkel nicht !!

  Liked by 3 people

 7. Lucky zegt:

  Hebben ze ook hotelkamers voor al die dakloze Duitsers die langs de straat moeten leven en bedelen?

  Liked by 3 people

 8. Rensk. zegt:

  Erzijn hier migranten uit andere Europese landen zoals Portugal, die vaak met meer dan10 ondergebracht zijn in veel te kleine huizen en als ratten in de val zitten. Word niks mee gedaan. Schande.Grote schande en dan begint vluchtelingen werk nog eens over mensen, die hier geen arbeid verrichten en die moeten dan wel allemaal goed ondergebracht.Hoe meer vluchtelingenwerk zich laat horen des te groter word mijn hekel aan die hele smerige stichting.

  Liked by 2 people

 9. Johan zegt:

  Die hele vluchtelingenraad moeten ze naar Siberië sturen : 6 weken dwangarbeid met verblijf in een luxe “hotel” in de Goelag. Daar heerst ook geen corona, dus dat komt goed uit.
  Zijn die lui nou helemaal van de pot gerukt ?
  Flikker op met die asielzoekers in hotels !
  Dit is te gek voor woorden !

  Liked by 2 people

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dat soort organisaties zouden eerst eens moeten leren dat er een verschil is tussen vragen en eisen. Eisen kun je pas als een zeer grote achterban beschikbaar is die de eisen kracht bij kunnen zetten.
  Daarbij zou de ‘heer’ Öztürkyilmaz eens in de landen van herkomst moeten gaan kijken hoe ze daar geleefd hebben in hun plaggenhutten en tenten, en als hij daar dan toch is, kijk gelijk even hoe het daar gesteld was met wifi en de sanitaire voorzieningen.
  Wat wordt de volgende eis voor die kamelenjockeys, allemaal een Mercedes SUV ?

  Liked by 2 people

 11. guusvelraeds zegt:

  Dezelfde beschermende maatregelen zouden volgens de Vluchtelingendrama Niedersachsen ook voor bewoners van daklozenonderkomens genomen moeten worden.

  Goed idee maar dan alleen voor de daklozen met een nationaliteit. De Duitse.

  Liked by 1 persoon

 12. Jules Vismale zegt:

  Ik weet zeker dat als die Vluchtelingenraad al die asielzoekers in Duitsland in hun eigen huizen en kantoren gaan opnemen er dadelijk daarginder geen steen meer op de andere staat of dat alles in complete zwijnenstallen veranderen! Wie goed lijkt te doen zal niet altijd goed ontmoeten en vooral niet van vreemden en ondankbare uitvreters!
  Ik zou die gasten nog voor geen 1.000.000 jaar in mijn huis te logeren willen hebben omdat mij vanaf mijn kindertijd goed is geleerd dat je vreemde mensen niet zomaar moet vertrouwen, niet moet luisteren naar mooipraterijen van die lui en vleierijen en ook nooit met hen mee moet gaan!

  Liked by 1 persoon

 13. Nemesis zegt:

  Hier in de stad is bijna geen hotelkamer te krijgen, niet vanwege die zogenaamde vluchtelingen, maat door vakantievierende Duitsers uit de grote steden.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Vertel, wat voor feest hebben jullie ?!
   😀
   Maar als het toch feest is, neem maar een biertje op ons! (of wat je lekker vind…)

   Like

   • Nemesis zegt:

    Geen feest Tijl, dit is een stadje dat altijd heel goed bezocht is door Touristen. Vooral ook door de werft, die je kunt bezichtigen en zelfs op het nieuwste schip dat wordt gebouwd kunt rondlopen en bekijken, hier en de omgeving en ook in het stadje zelf is er genoeg te bekijken en te zien, met zijn kanalen, oude gerestaureerde schepen die daarin aangemeerd liggen, die je kunt bezoeken en altijd mooi gehouden en onderhouden met veel bloemen en planten.

    Like

 14. fleckie zegt:

  Het ‘ besmettingsgevaar’ ’ hebben ze toch al ‘ondergaan’ op boten en dergelijke, dus daar hoeft die. ‘ brave’. organisatie zich niet druk om te maken!!!.., en van waaruit ze ‘voortgekomen’ zijn, …zullen ze wel gewend zijn met. meerderen. in. een. ruimte. te ‘bivakkeren…’…..<~<~<~<~<~<~<

  Like

 15. Cathja zegt:

  Stopt dat gepamper en die overbezorgdheid voor de ‘vluchtelingen’ nu nooit eens? Waarom moeten deze vreemdelingen volledig in de watten worden gelegd, terwijl de autochtone Duitsers zelf maar moeten uitzoeken hoe ze deze ellende te boven komen?
  Ik vind het een schaamteloze vertoning, en deze aanpak hoort beslist niet thuis in een ‘beschaafde wereld’, of wat daarvan nog over is.
  De aandacht hoort primair uit te gaan naar de meest kwetsbare autochtone bevolking. Zij hebben rechten opgebouwd, die nu op tal van manieren met voeten wordt vertrapt.

  Schandalig!

  Liked by 1 persoon

 16. Charles Martel zegt:

  Alleen vijfsterren hotels natuurlijk, en aangepast halaaaal.

  Like

 17. Raimondo zegt:

  Ga terug waar jullie vandaan kwamen , ga je land opbouwen !!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s