Land/volksverraad!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Land/volksverraad!

  1. Republikein zegt:

    Koningshuis is ook niet wettig.

    Geliked door 1 persoon

  2. M.A.L. Sion zegt:

    Schrijf allemaal aan jullie (of een) politieke partij dat dit artikel zo snel mogelijk uit de grondwet verwijderd moet worden.

    Like

  3. bozeoudeman zegt:

    Ach pas al we allemaal dood zijn zullen we misschien wellicht of nog niet erkennen dat ‘onze’ regeringen niet deugden en ons bewust vermoord hebben omdat dit van Mekka moest. Is getekend de deugmensen.

    Geliked door 1 persoon

  4. Piet Snot zegt:

    Alleen bij de mensen die nog steeds roepen of schrijven dat wij in een democratisch land wonen en leven, of dat stemmen nog steeds het verschil zal maken, is dit niet bekend.
    De rest was hier allang van op de hoogte.

    Geliked door 1 persoon

  5. Gienekehado zegt:

    ‘Social Distancing’ is echt geen flauwekul. In Israël negeren veel Orthodoxe Joden (Haredi) en arabieren deze maatregel. Met alle gevolgen. In de Haredi stad Bnei Brak met grote gezinnen woekert Corona als de pest van lang geleden. Vrijdag was er een begrafenis van een bekende rabijn. Tegen de verordening in kwamen 100en op de begrafenis. Nog even en de ziekenhuizen liggen vol met GODSDIENSTWAANZINNIGEN!
    “What is happening in Bnei Brak is like Italy,” one doctor from a major hospital in central Israel told Channel 12. “Almost every haredi who is tested for the virus is found positive. There are families with 100% infection. The Health Ministry needs to go door to door, and take the sick from their homes. If not, in another few weeks, we will see them coming in by masses.”

    Like

  6. Nemesis zegt:

    Zonder een algehele volksraadpleging zomaar eventjes de grondwet wijzigen en uitleveren aan vreemde machten??? Ach ja, ik vergat eventjes, dat de grondwet niet geschreven was voor het Nederlandse volk, maar voor diegene die zich toen en nu dus “DE KONING” noemen.
    Volksverraders, wij danken u, maar niet heus, stelletje smeerlappen.

    Like

  7. Piet Snot zegt:

    Dat horen we steeds vaker: “Als dit achter de rug is, dan gaan we…..” Vul maar in.
    Dit is een denkfout.
    In de eerste plaats krijgen wij de kans niet meer om dit achter de rug te laten en in de tweede plaats vullen wij zelf helemaal niets meer in. Dit is geen doemdenkerij, maar de realiteit. De bevolking laat iedere sociale cohesie achter de rug en de mensen houden elkaar angstwekkend in de gaten. Dat laten wij nooit meer achter de rug. De bevolking is door het welvaartsdenken volkomen murw en ruggengraatloos geworden, een onomkeerbare genetische manipulatie. Het individu met een afwijkend gedrag of een eigen mening wordt geïsoleerd en collectief in brand gestoken. Niemand neemt het voor de vrijheid van meningsuiting meer op, bang als men is om op te vallen en óók te worden geïsoleerd.
    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2020/03/29/als-dit-achter-de-rug-is/

    De moeite waard om even te lezen, naar mijn idee.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie