VIDEO: VN-Agenda 21/30 uitgelegd in minder dan 5 minuten


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: VN-Agenda 21/30 uitgelegd in minder dan 5 minuten

 1. guusvelraeds zegt:

  Als dit helemaal uitgerold is dan waren de nationaal socialistische en de communitische dictaturen kleinbier. Totale controle tot in het kleinste detail over het persoonlijke leven. Geen vrijheid van keuze meer. Geen vrijheid van kinderen krijgen en geen vrijheid wat je eet, welke kleding je gebruikt, hoe je vervoer geregeld is, hoe je woont en waar je woont. Afschaffing contant geld vergis je niet nog niet benoemd maar zeker weten ook geen vrijheid meer van partner keuze en geen keuze meer van baan. Het hele leven voorgeprogrameerd door een kleine elite aan de top. Vrouwen hoeven niet meer te baren want er zullen fabrieken komen waarin iedereen gelimiteerd een kind kan uitzoeken waarin alle rassen vertegenwoordigd zijn. Niet blank niet negroïde en niet aziatisch maar iets er tussen in. Geweldig wat een toekomst. Dan als klap op de vuurpijl vertellen de constructeurs van deze nieuwe wereld je recht in het bakkes dat mensen als Trump, Bolsanaro, Orban, Wilders en Baudet en al die andere populisten nazi’s fascisten en het allerlaagste der aarde is. Na agenda 21/30 tot je genomen te hebben weet je vanaf nu ook waarom.

  Geliked door 2 people

 2. duinsnip zegt:

  Hierbij agenda duizendjarig rijk van Christus, oprollen goddelozen. Openb.16

  © Herziene Statenvertaling
  1 En ik hoorde een luide stem uit de tempel zeggen tegen de zeven engelen: Ga en giet de schalen van de toorn van God uit over de aarde.
  2 En de eerste ging en goot zijn schaal uit over de aarde, en er kwam een kwaadaardige en schadelijke zweer bij de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.
  3 En de tweede engel goot zijn schaal uit in de zee, en die werd bloed, als van een dode. En elk levend wezen in de zee stierf.
  4 En de derde engel goot zijn schaal uit in de rivieren en de waterbronnen, en het water werd bloed.
  5 En ik hoorde de engel van de wateren zeggen: U bent rechtvaardig, Heere, Die is en Die was en Die zal zijn, dat U dit oordeel geveld hebt.
  6 Aangezien zij het bloed van de heiligen en van de profeten vergoten hebben, hebt U hun ook bloed te drinken gegeven, want zij verdienen het.
  7 En ik hoorde een ander bij het altaar vandaan zeggen: Ja Heere, almachtige God! Uw oordelen zijn waarachtig en rechtvaardig.
  8 En de vierde engel goot zijn schaal uit over de zon, en haar werd macht gegeven de mensen te verzengen met vuur.
  9 En de mensen werden verzengd door grote hitte. Maar zij lasterden de Naam van God, Die macht heeft over deze plagen, en zij bekeerden zich niet om Hem eer te geven.
  10 En de vijfde engel goot zijn schaal uit over de troon van het beest, en zijn koninkrijk werd verduisterd. En zij beten op hun tong van pijn.

  Geliked door 1 persoon

 3. sweetheart zegt:

  Amen DUINSNIP, dat is helemaal waar, YHVH heeft het laatste woord hierin

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s