STOP de corona lock-down dictatuur en geef onze vrijheid terug!

Screenshot_120

(Door: “Balkanske priče”)

We geven onze zuurverdiende vrijheid op en vliegen Big Brother in de armen. We ruilen onze vrijheid in voor een virus, dat een sterftecijfer geeft dat nog altijd veel lager is dan de cijfers van bijvoorbeeld SARS en grote griepepidemieën. Een virus dat cijfers toont van een kleine epidemie, werd al snel omgedoopt tot een van pandemische proporties. De wereldwijde tol van het corona-virus (3 april 2020): aantal besmettingen 1.026.974 en 53.411 doden (de meesten stierven van ouderdom, influenza en andere ziekten). De seizoensgriep, de griep die voorkomt in de winter, heeft jaarlijks wereldwijd 300.000 tot 600.000 dodelijke slachtoffers tot gevolg…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op STOP de corona lock-down dictatuur en geef onze vrijheid terug!

 1. totale sterfte 1e kwartaal 2020 is lager dan 2019; en in 2018 11.000 griep doden (nu ruim duizend)

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  De ‘elite’ heeft het dankzij dat ‘Bill Gatesvirus’ helemaal voor elkaar.
  Dit is het begin van het einde van ons leefplezier, van het kleine beetje dat daarvan nog over is.
  Ze willen en zullen ons ALLES afpakken.

  GELD, MACHT EN TOTALE CONTROLE!

  Geliked door 6 people

 3. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/in-4-weken-tijd-meer-nederlanders-dood-door-corona-dan-in-heel-2018-aan-griep/

  Nog steeds wordt de corona pandemie door velen vergeleken met een gewone griep. Ten onrechte, want corona heeft in precies 4 weken tijd meer Nederlanders omgebracht (1339) dan alle vormen van influenza in heel 2018 bij elkaar. Toen kwamen er namelijk direct aanwijsbaar 1207 mensen om door een influenza virus, met een geschatte oversterfte onder ouderen met 2900 mensen, vermoedelijk (maar niet zeker) door griep. De nu genomen social distancing maatregelen zijn er dus niet voor niets.

  De afgelopen 28 dagen zijn er dagelijks gemiddeld bijna 48 mensen overleden aan het coronavirus. Voor de griep bedroeg dat aantal (op basis van het langjarige gemiddelde van 2000) slechts een kleine 5 ½ per dag. Tellen we de geschatte oversterfte van 2900 ouderen in 2018 daarbij op, dan komt het gemiddelde uit op 13,4 griepdoden per dag. (1)

  Een juiste vergelijking kan echter pas worden getrokken als ook de corona cijfers over een volledig respiratoir jaar bekend zijn. Dat zal pas eind februari 2021 het geval zal zijn, omdat de eerste Nederlandse besmetting op 27 februari werd geconstateerd, en de eerste persoon op 6 maart overleed.

  Waarom de vergelijking met griep een verkeerde indruk geeft

  Corona veel dodelijker dan een griep
  Met gemiddeld 820.000 Nederlanders die jaarlijks de griep krijgen, en 2000 geschatte doden (= 800 meer dan het officieel getelde aantal), had de griep in 2018 dus een sterftepercentage van 0,24%. Tellen we de oversterfte daarbij op, dan komen we uit op 4900 doden = een kleine 0,6%.

  De cijfers voor corona: 14.697 vastgestelde besmettingen en 1339 doden = een sterftepercentage van 9,11%. Alleen als het aantal besmettingen op dit moment in werkelijkheid 10 x hoger zou zijn en 146.970 bedragen, en als al die nu nog onbekende besmettingsgevallen het overleven, en er vanaf nu géén nieuwe besmettingen meer bijkomen, zouden de corona sterftecijfers met 0,91% in de buurt komen van een gewone griep. Dat kan nog steeds de uitkomst worden, maar dat weten we helaas nog niet.

  Like

  • Lucky:Ze maken hier bijna geen coronatest en hoe weten we dan, wie er aan dit virus is overleden?En ook,met een coronatest kan je niet zeker zijn dat iemand is overleden aan deze virus….

   Geliked door 3 people

   • LUCIA zegt:

    De tests zijn onbetrouwbaar.. goh waar hebben we dat eerder gezien, zal even het geheugen opfrissen, zoek het maar op als je me niet gelooft; HIV,Lyme. Prostaat kanker, Genitale Herpes om enkele op te noemen en uiteraard de Corona test .
    Vaak wordt de ELISA test gebruikt bij allerlei ziekten en ja als je dat gaat uitzoeken dan kom je op een soort 50/50 verhaal van medici over betrouwbaarheid ervan. Ik blijf erbij zolang er geen betrouwbare tests zijn en de slachtoffers die er aan overlijden geen andere onderliggende ziekten hebben en dat ingecalculeerd wordt, is het erg moeilijk inzichtelijk te maken hoe hoog het sterftecijfer is en dat is gewoon pure logica.
    Als je b.v. 80 + bent , is iedere ziekte die langskomt een accident waiting to happen of het nou een griep is of een andere infectieziekte.
    Het menselijk lichaam is op die leeftijd gewoon minder sterk en de mogelijkheden die het lichaam nodig heeft om te herstellen zijn dan gewoon beperkter dan wanneer je nog jong bent .Ik zal een voorbeeld geven , je bent 20 jaar oud, je scheert je en je krijgt een snee die is na 2 a 3 dagen hersteld ben je 80+ dan loop je er echt langer mee rond.
    Je kunt je afvragen als iemand hart-patiënt is en hoge bloeddruk heeft en een verminderde nierfunctie en die krijgt Corona hoe tel je dat dan in de statistieken… zeg je van 3 tamelijk ernstige onderliggende ziekten, met Corona samen 4… dus dan tel je voor Corona niet 1 eenheid maar 0,25, dat zou het meest eerlijke en accurate qua telling zijn. Kijk je alleen naar de druppel die de emmer doet overlopen of kijk je naar de hoeveelheid water in die emmer . I rest my case !!

    Geliked door 1 persoon

   • LUCIA:kan je goed Duits?…In deze video heeft een duitse arts verteld,hoe wij bedrogen zijn door de coronavirus….https://www.youtube.com/watch?v=gI_Lh2x1Vwk

    Like

  • Lucky:Politici en media hebben vanaf het begin, deze corona virus omgedoopt als een nieuwe plaag,wat het natuurlijk niet is.Daarom zetten zij alle doden bij elkaar.Iedere die dood gaat aan ouderdom,griep of andere ziektes wordt gerekend als corona slachtoffer.Dat heb ik al uitgelegd in mijn vorige artikelen…

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Lucky, Lucky, Lucky toch; Influenza is veel dodelijker dan die Corona griep. Alleen al in het griepseizoen 2017 – 2018 stierven er in Nederland 9400 mensen aan de griep. Wereldwijd stierven toen 600.000 mensen aan die griep. Zie je dat het Corona virus nadoen ? Overigens, het gewone Corona virus (niet de bewerkte variant uit dat laboratorium) circuleert al sinds de jaren 60, zodat zowat iedereen in Nederland al kennis mee gemaakt heeft. En wat te denken van de Spaanse griep in 1918 ? Een derde van de totale wereldbevolking (1,5 miljard mensen) was besmet, en er vielen wereldwijd tussen de 40 miljoen en 100.000.000 doden. Zelfs vandaag de dag zou de Spaanse griep niet af te stoppen zijn. Het nieuwe Corona virus is in China ontwikkeld in een laboratorium met het doel een wereldwijde uitbraak te laten gebeuren waardoor Westerse economieën zouden ineenstorten en die van China dominant zou worden.

   https://www.ninefornews.nl/coronavirus-ontsnapt-laboratorium-biowapens/

   https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-virus-veel-minder-dodelijk-dan-griep/

   Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Dat wil ik wel tot een van de mogelijkheden zien, dat het een in het laboratorium ontwikkeld virus is.

    Geliked door 1 persoon

   • Lucky zegt:

    Het is maar net hoe je het wil bekijken, voor de griep wordt niemand gestest en toch wordt het automatisch maar ‘de griep’ genoemd.
    Is er in een seizoen oversterfte, dus meer doden dan in het vorige seizoen, dan wordt dat automatisch aan de griep toegerekend….. zo krijgt men die hoge griepcijfers zónder ooit één test.

    Like

   • Lucky zegt:

    Zonder ‘intelligente’ lockdown zouden de sterftecijfers vele malen hoger zijn, óók omdat er niet genoeg IC plekken meer vrij zouden zijn, dus kan de vergelijking met de sterftecijfers van een gewoon griepje niet zo makkelijk gedaan worden.

    https://www.parool.nl/nederland/corona-versus-de-griepgolf-van-2018-verschillen-en-overeenkomsten~b4e67eb0/

    Corona versus de griepgolf van 2018: verschillen en overeenkomsten
    Dat corona niet ‘zomaar een griepje is’, weten we inmiddels wel. Toch wordt er nog vaak verwezen naar de grote griepgolf van 2018. Toen gingen er toch ook veel mensen dood? Dat klopt, maar die situatie was wel anders dan de coronacrisis van nu.

    Daarnaast beschrijven coronapatiënten dat de symptomen van dit virus veel heftiger kunnen zijn dan bij een gewone griep. Het leidt er ook toe dat er coronapatiënten zijn die ‘drie weken lang aan de beademing liggen’, weet voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC) Diederik Gommers.

    Het verschil blijkt uit de cijfers van de stichting Nationale Intensive Care Evaluatie: tijdens de epidemie in 2018 lagen er op het hoogtepunt 350 patiënten met ademhalingsproblemen op de Nederlandse ic’s. Nu zijn dat er al 873.

    Nog een verschil: doordat Covid-19 nieuw is, is niemand beschermd. RIVM-woordvoerder Coen Berends bevestigt dat reguliere griep zich minder snel verspreidt ‘doordat veel mensen enige afweer hebben – natuurlijk of door een vaccin’. “Bij het coronavirus heeft nog niemand afweer. Het virus grijpt dus snel om zich heen. Als je niets doet liggen de ziekenhuizen – en met name de ic’s – in korte tijd overvol. Je krijgt dan mogelijk situaties zoals in Italië. Dat proberen we nu te voorkomen.”

    Like

 4. fleckie zegt:

  Zodra men merkt wie Isis- lid is, METEEN! Onschadelijk maken,dioor liquidatie, zonder aanziens des persoons, !!!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. Tineke zegt:

  Helemaal gek gemaakt worden we met dat coronavirusgedoe !
  Heel vreemd vind ik dat de vaccinatie de maanden voor deze uitbraak al tot verhitte discussies leidde.
  Ik vermoed dat, dat vaccin gewoon verplicht gaat worden,
  Als ze je nu al kunnen ophokken en je weigert straks die vaccinatie,wat dan?
  IK wil m niet en zal me met hand en tand verzetten.
  Het zijn en worden barre tijden !

  Geliked door 3 people

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/afschuwelijk-cbs-vermoedt-600-meer-coronadoden-sterfte-brabant-80-procent-hoger-dan-gemiddeld/

  Afschuwelijk! CBS vermoedt 600 meer coronadoden dan cijfers RIVM: ‘Sterfte Brabant 80 procent hoger dan gemiddeld’

  Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft een vermoeden uitgesproken, en onderbouwd, over het werkelijke aantal coronadoden tot nu toe. Er zijn medio maart namelijk fors veel meer mensen overleden dan gemiddeld.

  De tweede helft van maart 2020 laat een flinke stijging in het aantal doden zien, 1.600 meer dan gemiddeld, waarvan het CBS vermoedt dat er 603 aan corona zijn overleden. Dus 603 bovenop de officiële cijfers van het RIVM.

  Het verschil is logisch en het wordt ook steeds meer benadrukt dat het gaat om vastgestelde patiënten. Daarom spreekt het CBS ook van een (redelijk) vermoeden, maar dat maakt het niet minder verontrustend. Op moment van schrijven staat de teller voor officiële Nederlandse doden door corona namelijk op 1.487. Als het vermoeden van het CBS klopt dan spreken we dus van zo’n 40 procent meer doden dan de RIVM-cijfers zeggen en zitten we op 2.090 coronadoden tot nu toe: 1.487 + 603 = 2.090 totaal.

  Like

  • Lucky zegt:

   Bij het coronavirus telt men alleen de geteste personen mee, dus dat geeft een enorme onderregistratie van de slachtoffers….
   Bij de griep wordt nóóit iemand getest en bij een periode van oversterfte, dus meer doden dan men had verwacht, wordt dat aantal automatisch aan de griep toegeschreven….

   Like

 7. Peter zegt:

  Vroeg of laat sterven ook de uitvinders van al deze maatregelen,verstoppen voor magere Hein is nog nooit een mens gelukt,

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Advies is géén masker…

  Iedereen móet een maker dragen…

  Like

 9. Republikein zegt:

  Infectieuze Ziekte Specialist Dr. Stephen Smith deelde woensdagavond het zeer opwindende nieuws over The Ingraham Angle.

  Dr. Smith heeft coronaviruspatiënten behandeld in het Smith Center for Infectious Diseases and Urban Health in East Orange, New Jersey.

  Dr. Smith onthulde dat hij bij zijn behandeling van coronavirusslachtoffers geen enkele patiënt onder de 70 jaar heeft gezien die geen diabetes, pre-diabetes of obesitas had.

  https://nworeport.me/2020/04/03/this-is-the-beginning-of-the-end-of-the-pandemic-dr-stephen-smith-announces-hydroxy-choloroquine-study-that-is-game-changer-in-battle-against-coronavirus-video/

  Noot van deze idioot:Dikke mensen, the USA, is toch koploper?

  Like

 10. Jan zegt:

  Artsen houden het voor gezien, laten patienten aan hun lot over

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/i-found-source-covid-19
  Vertaling:

  ‘Ik heb de bron van COVID-19 gevonden …’

  “Na meer dan 10 jaar in China te hebben gewoond en gewerkt en vloeiend Chinees gesproken te hebben, leer je een samenleving vrij goed kennen … en laat me je dit vertellen – als je applaudisseert of de politieke leiding van China bewondert, dan ben je allemaal onvoorstelbaar misleid. ”

  Zo begint “laowhy86” deze beknopte video waarin de ‘feiten’ worden onderzocht – geen samenzweringen – achter de bron van het coronavirus dat de aarde teistert.

  ‘China opereert niet zoals’ uw ‘land’, waarschuwt hij, ‘de Chinese regering is een door gezicht en hebzucht gedreven regering die leugens en pesterijen vertrouwt om haar leiderschap te behouden.’

  Bovendien, merkt hij op, zijn de lagen van de Chinese regering “gebroken en kwetsbaar” en het verbaasde hem dus niet toen hij broodkruimels kon volgen – zoals begonnen door onze inquisitie over de rollen die bepaalde individuen in Wuhan speelden – om de “te ontdekken” zeer verdacht ‘feit dat het Wuhan Bio-lab een vacature had vanaf 18 november 2019, waarin wetenschappers werd gevraagd om de relatie tussen het coronavirus en vleermuizen te onderzoeken.

  Nadat ZeroHedge echter permanent van Twitter was geschorst omdat hij het aandurfde iets anders te suggereren dan het officiële verhaal dat werd overgeleverd, merkt laowhy86 op dat er op 24 december een nieuwe vacature verscheen (onthoud dat dit is voordat er nieuws openbaar werd gemaakt over het virus), wat in feite zegt ‘we heb een nieuw en verschrikkelijk virus ontdekt en wil graag mensen werven om ermee om te gaan ‘…

  Dus besloot hij wat meer in de materie te graven … en dat is waar het interessant wordt … als hij tot zwijgen gebrachte wetenschappers, verdwenen artsen en constante propaganda ontdekt…

  “… het is vrij duidelijk dat de Chinese regering haar mond moet sluiten en moet erkennen dat dit virus inderdaad afkomstig is uit Wuhan, Hubei, China.”

  Zoals hij concludeert,

  ‘Ik ben niet tot complottheorieën gekomen, ik heb het niet over biowapens of biolabs; dit is alle openbare informatie op het Chinese internet die is gepubliceerd door onderzoekers, wetenschappers en artsen.’

  “Ondanks het almachtige vermogen van de CCP om alles te verbergen wat ze kan, vindt de waarheid meestal haar weg naar buiten – de Chinese regering zou haar sporen de volgende keer beter moeten dekken als ze dit de schuld geven van Italië of de VS of wat dan ook jouw verhaal. ”

  “… de onbekwaamheid van de CCP en haar begrip van het gevaar van het virus op puur wetenschappelijk niveau – en vervolgens degenen die het publiek wilden waarschuwen tot zwijgen brengen … en het virus zich maandenlang laten verspreiden … is de reden waarom de Chinese regering verantwoordelijk moet worden gehouden! ”

  Wat echt fascinerend is, is dat hoewel deze draad slechts twee maanden geleden werd afgedaan en gecensureerd als volslagen onzin (en velen werden verbannen omdat ze het zelfs durfden te noemen), niemand minder dan David Ignatius, de favoriete columnist van The Washington Post, nu het verhaal van China in twijfel trekken en zijn eigen twijfels over de oorsprong van het virus opwerpen, en schrijven dat … terwijl China wilde, onverantwoordelijke beschuldigingen op zich nam

  Op 12 maart zei de Chinese woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Lijian Zhao, in een tweet: “Misschien is het [het] Amerikaanse leger dat de epidemie naar Wuhan heeft gebracht.”

  Hij heeft een artikel geretweet waarin, zonder bewijs, werd beweerd dat Amerikaanse troepen het virus mogelijk hadden verspreid toen ze de Wereld Militaire Spelen in Wuhan in oktober 2019 bijwoonden.

  Een concurrerende theorie is in een stroomversnelling geraakt – van een accidentele laboratoriumuitgave van vleermuiscoronavirus …

  Minder dan 300 meter van de vismarkt is de Wuhan-tak van het Chinese Centrum voor ziektebestrijding en -preventie. Onderzoekers van die faciliteit en het nabijgelegen Wuhan Institute of Virology hebben artikelen gepost over het verzamelen van vleermuiscoronavirussen uit heel China, voor onderzoek om toekomstige ziekten te voorkomen. Lekte een van die monsters uit of werd gevaarlijk afval gestort op een plek waar het zich kon verspreiden?

  Richard Ebright, een microbioloog en bioveiligheidsexpert van Rutgers, vertelde me in een e-mail dat “de eerste menselijke infectie als een natuurlijk ongeluk had kunnen gebeuren”, waarbij het virus van vleermuis op mens overging, mogelijk via een ander dier. Maar Ebright waarschuwde dat het ‘ook had kunnen gebeuren als een laboratoriumongeval, met bijvoorbeeld een accidentele infectie van een laboratoriummedewerker’. Hij merkte op dat vleermuiscoronavirussen in Wuhan zijn onderzocht op Bioveiligheidsniveau 2, “dat slechts minimale bescherming biedt”, vergeleken met de top BSL-4.

  Ebright beschreef een decembervideo van de CDC van Wuhan waarin stafmedewerkers zien ‘dat ze vleermuiscoronavirussen verzamelen met ontoereikende [persoonlijke beschermingsmiddelen] en onveilige operationele praktijken’. Afzonderlijk heb ik twee Chinese artikelen beoordeeld, uit 2017 en 2019, die de heldendaden beschrijven van Wuhan CDC-onderzoeker Tian Junhua, die tijdens het vangen van vleermuizen in een grot “vergat beschermende maatregelen te nemen” zodat “vleermuisurine uit zijn kruin druppelde als regendruppels.”

  Ignatius geeft onbeschaamd toe dat het steeds duidelijker wordt dat het oorspronkelijke ‘oorsprongsverhaal’ – dat het virus werd verspreid door mensen die besmette dieren aten op de Huanan Seafood Market in Wuhan – wankel is.

  “Wankel” inderdaad, David!

  Like

 12. Lucky zegt:

  Ach, een griepje???
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/deze-nachtmerrie-kan-waar-worden-70-niet-meer-opgenomen-geen-reanimaties-op-ic/

  Deze nachtmerrie kan waar worden: 70+ niet meer opgenomen, geen reanimaties op IC

  Als het zo doorgaat — en er is geen enkele reden om te geloven dat het spoedig beter wordt — en het aantal bedden op de Intensive Care vol ligt worden er nieuwe maatregelen genomen. Die maatregelen zijn zo zorgwekkend dat Wilders zich nu al roert. “Dit kan niet waar zijn!” aldus de PVV-leider op Twitter.

  De belangrijkste twee maatregelen die genomen worden zijn: als er onvoldoende bedden zijn kan er mogelijk een situatie ontstaan waarbij niemand op de IC nog gereanimeerd wordt. Let wel: niemand. De dertiger niet, de zestiger niet, de peuter niet, de tiener niet. Het corona-slachtoffer niet, het ongeluk-slachtoffer niet. Als het hart ermee ophoudt lopen artsen gewoon weg, zelfs een reanimatie levensreddend kan zijn.

  Dat is vreselijk. Maar het wordt nóg erger, aldus de NOS. “Als het tekort aan bedden nog meer zou oplopen zullen in het uiterste geval mensen van 70 jaar en ouder niet meer worden opgenomen.”

  Like

 13. Lucky zegt:

  WTF!
  https://tpo.nl/2020/04/03/coronacrisis-leerlingen-middelbare-school-naaldwijk-zien-mishandeling-docente-tijdens-online-les/

  Coronacrisis – ‘Leerlingen middelbare school Naaldwijk zien mishandeling docente tijdens online les’
  Verdachte – haar partner – aangehouden

  Leerlingen van de middelbare school ISW Hoogeland in Naaldwijk zijn tijdens een online les getuige geweest van een mishandeling van hun docente.
  Het incident, dat op beeld is vastgelegd en in WhatsApp-groepen van de leerlingen wordt gedeeld, speelde zich donderdagmiddag af, toen de lerares een videoverbinding had met haar klas. Circa dertig leerlingen zouden hebben gezien dat de vrouw door een man, waarschijnlijk haar partner, werd mishandeld. De verdachte zou inmiddels zijn aangehouden en vastzitten

  Like

 14. malsion zegt:

  We worden belazerd waar we bij staan. Griep = griep.
  Corona is een extra’tje er boven op.
  Afstand bewaren (1,5 mtr) = O.K.
  Mondkapje = geen bezwaar.
  Handen wassen = Was altijd nodig.
  Aan het werk om de economie niet helemaal door de plee te spoelen = dringend gewenst.
  Rutte = oprotten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s