Dr. Med. Claus Köhnlein. De waarheid over Corona: ”De epidemie die er nooit was”

Screenshot_163

(Door: “Balkanske priče”)

Volgens sommige artsen is de corona-uitbraak een door de massamedia opgeblazen fake crisis.‘Corona is geen nieuw ziektebeeld en er is niets aan de hand. Sterfte in Europa ligt op dit moment onder het langjarig gemiddelde. Er sterven ieder jaar 650.000 mensen aan griep in Duitsland,’ zegt de Duitse arts Claus Köhnlein. Het Covid-19 virus is een variant van de corona-virussen die wij al kenden van ziektes als SARS (die 800 levens eiste) en MERS (640 personen overleden). De symptomen lijken op die van griep: longklachten, kortademigheid, hoesten en koorts. Meestal zijn de klachten mild, maar kwetsbare patiënten (onder wie ouderen en mensen met chronische ziektes zoals diabetes, hartklachten en longproblemen) kunnen overlijden. De Duitse dokter Wolfgang Wodarg zegt: ‘Elk jaar is er een nieuw corona virus en we hebben te maken met een zwaar griepseizoen’…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Dr. Med. Claus Köhnlein. De waarheid over Corona: ”De epidemie die er nooit was”

  1. Kuu zegt:

    Fantasie of werkelijkheid…

    Geliked door 1 persoon

  2. Gienekehado zegt:

    Hopelijk weten wij over een aantal maanden of het idd hysterie was, of toch een serieuze killer! 1 ding is zeker; Corona komt, en gaat! En komt…..

    Geliked door 2 people

  3. Henk der Niederlánder zegt:

    Niet alleen de media is schuldig aan het tot ongekende proporties op blazen van deze net pandemie.
    Ook regeringen de EU en de WHO doen er volop aan mee.
    Als je al weet dat de Etheopiese gangster die tot drie maal toe een epidemie onder de mat veegde maar die toch baas van de WHO kon worden met hulp van China omdat hij dezelfde ideologie aan hangt als dat Chinese spul wat daar aan de top zit.
    Ondertussen is duidelijk welk een spel gespeeld wordt met de verschillende bevolkingen, maar het regeingstuig in al deze landen gaan gewoon door met hun smeerlapperij om de respectievelijke bevolkingen totaal leeg te zuigen.
    En wat gaat het eind effect worden van deze hele shit??
    Ik zal het kort en bondig uitleggen.
    Begin volgend jaar een als mogelijk wereldwijd vaccinatieprogramma met een middel wat gevonden werd door een pharmaceut die onder controle staat van Rothschilt Rockefeller en Bill Gates en de burgers zijn weer de lul zoal gewoonlijk.
    Daarbij als je alleen al naar Europa kijkt zijn de gele hesjes het zwijgen opgelegd zijn de boeren zo murw dat ook daar niet echt veel meer vandaan komt want die mogen vooreerst ook de straat niet meer op de bevolkingen zijn getemd en hebben laten zien dat ze zich makkelijk bang laten maken en de regeringsleiders van dit moment zijn populairder dan ooit.
    Ik vraag me af wat er moeilijk aan is.

    Geliked door 3 people

    • Tistochwat zegt:

      Henk der Niederlánder 5 april 2020 om 18:08

      Pas voor de zekerheid tóch maar op voor dat ‘Bill Gates-virus’.
      Stikken is een vreselijke dood.
      Verder is het natuurlijk duidelijk dat er een kwaadaardig spel wordt gespeeld.
      Al dan niet met een gemeen virus.

      Geliked door 1 persoon

  4. droevige mof zegt:

    Opvallend is dat virologen en epidemiologen die onafhankelijk zijn van het RIVM en het RKI zich terugtrekken uit het publieke debat. Er is ook openlijke kritiek.
    De sterkste criticus is Sucharit Bhakdi, professor emeritus in de microbiologie aan de Universiteit van Mainz. Zijn stelling: De maatregelen tegen het coronavirus zijn “zinloos en zelfvernietigend”.
    Ik zeg niet dat hij gelijk heeft, maar je moet altijd de second opinion horen.

    Geliked door 3 people

  5. Tistochwat zegt:

    Als je ervan uitgaat dat de ‘overheid’ altijd kwaadaardige bedoelingen heeft, zit je goed.

    GELD, MACHT, TOTALE CONTROLE

    Geliked door 3 people

  6. Tineke zegt:

    Als dat waar is,hebben er veel bloed aan de handen.
    Waar ik inmiddels wel van overtuigd ben,is dat er een bizarre agenda schuil gaat achter deze pandemie.
    Verdeel en heers is hier (voor mij dan) duidelijk aan de orde.

    Geliked door 2 people

  7. Jan zegt:

    Brazil’s Bolsonaro calls preventive coronavirus measures ‘hysteria’
    Brazil confirmed its first coronavirus-related death on Tuesday, as President Jair Bolsonaro continued to deride efforts to mitigate the outbreak as “hysteria.”
    A 62-year-old man, who tested positive for the virus, died on Monday four days after being admitted to a hospital in Sao Paulo, officials said. The man, who suffered from HYPERTENSION (hoge bloeddruk) and DIABETES,…….
    ….
    After announcing its first case on February 26, infection numbers have risen to 291 (en dat is aanzienlijk minder dan in Nederland waar veel gesloten is).
    …..
    https://edition.cnn.com/2020/03/17/americas/coronavirus-brazil-bolsonaro-intl/index.html

    Like

  8. Mijn voorspelling is tot begin mei in heel Europa de corona griep weg is…

    Geliked door 2 people

  9. ik vertrouw deze Duitse arts meer dan Rutte, Merkel en de EU samen; tis een truc om de EU uit te breiden en 5G in te voeren

    Like

    • Leone zegt:

      Waar slaat d a t nou weer op?? De 5G zou sowieso dit voorjaar worden ingevoerd en bíjna niemand was daar vorig jaar tégen, dus t o t a l e onzin om te denken dat we dáárom binnen zouden moeten blijven…de meeste Nederlanders kunnen niet wàchten tot ze 5G hebben, dus waar gáát dit over…😂🤣

      Like

Plaats een reactie