Corona voorbij? Ramadan-festival met 50.000 deelnemers in Dortmund wordt niet afgezegd!

Screenshot_162

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Nu is het zeker: het christelijke Pasen valt uit in Duitsland, maar de islamitische ramadan dient zoals gepland plaats te vinden. Bijvoorbeeld met een megafeest, waarbij drie weken lang ongeveer 50.000 moslims in Dortmund bij elkaar komen om feest te vieren. Dit heeft de stad Dortmund gisteren bevestigd.

philosophia perennis

Enkele dagen geleden gold het bericht nog als “Fake News”, dat bewust door islamofoben en corona-ontkenners werd verspreid, maar uiterlijk vandaag is definitief duidelijk:

Europa´s grootste ramadan-manifestatie met 50.000 bezoekers (!) zal plaatsvinden in de Westfalen-hallen in Dortmund (foto). Ondanks zogenaamd grote gevaren vanwege corona en hoewel men de (uiteraard bereidwillig meespelende) kerken korte tijd daarvoor dringen had verzocht om het Paasfeest te laten uitvallen. En die zich, op enkele lovenswaardige uitzonderingen na, hebben laten intimideren.

3 weken lang zullen 50.000 mensen in een beperkte ruimte samen feestvieren

De enige concessie aan de zogenaamd voor onze veiligheid uitgevaardigde contact- en uitgaansverboden die men hoeft te doen: het geheel vindt niet in de open lucht, maar in de hallen plaats. En dat hoewel enkele deskundigen ons vertellen dat daardoor (beperkte ruimte!) het gevaar dat daar – mocht hetgeen wat Spahn, Merkel en hun media ons dagelijks vertellen überhaupt kloppen – een corona-verdeelactie van ongekende omvang plaatsvindt, enorm toeneemt.

De WDR schrijft: “In de afgelopen jaren waren er steeds opnieuw conflicten, omdat het feest in de open lucht gehouden werd en buurtbewoners zich lastig gevallen voelden. Het festival dient deze keer van vier tot drie weken ingekort te worden en van 1 tot 24 mei duren. Het begint dagelijks om 18.00 uur…”

Wat de christenen niet wilden, is de moslims gelukt!

Dan kun je alleen maar zeggen: mijn grote respect voor onze islamitische medeburgers, die het gelukt is om zelfs de op dit moment extreem autoritair acterende staat op de knieën te dwingen! En mijn minachting voor de gelijkgeschakelde christelijke geestelijken, die volledig onnodig voor precies deze staat op de knieën zijn gegaan: jullie hebben je eigen ondergang echt verdiend!

En voor alle overige mensen, die zowel de islam als het christendom niets interesseert: of corona was nooit een werkelijk gevaar voor grote delen van de bevolking en werd er alleen maar voor gebruikt om de totalitaire trekken van het Merkel-systeem verder uit te breiden en de eigenlijke schuldigen voor de aanstaande economische respectievelijk eurocrash te verontschuldigen. Of de moslims werden in Duitsland werkelijk tot “Übermenschen” gepromoveerd, voor wie de wetten en de restricties van kafirs voor kafirs niet gelden. Misschien loop ik een beetje teveel met oogkleppen op, maar een derde consequentie schiet me over deze ontwikkelingsgang met de beste wil van de wereld niet te binnen.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

60 reacties op Corona voorbij? Ramadan-festival met 50.000 deelnemers in Dortmund wordt niet afgezegd!

 1. Gienekehado zegt:

  Ya’Allah, DOEN!!!!!!!!!!!!!!!! Gefeliciteerd, mohammedanen!!

  Like

 2. benkok zegt:

  Dat Duitsland voor de islam kiest en Pasen afwijst, zegt genoeg over de Duitse overheid, men heeft liever de duivel, die in de islam “Allah” heet en zich als de duivel manifesteert in de ware islam.
  JHWH, de Schepper, die Zich in Yeshua (Jezus) manifesteert en openbaart, liefde, gerechtigheid , genade en heiliging, heeft men liever niet, kruisigt Hem, roept de Duitse overheid.
  Ik heb weinig op met de laffe kerken, maar dat men niet tijdens een besmettelijke pandemie bij elkaar in een gebouw gaat zitten, vind ik zeer verstandig.
  Moslims kruipen al weken tijdens de pandemie bij elkaar, Haagse markt bijv., en sjiieten, die in Iran aan een hek likken om Ali te eren, nu ook weer de maand mei met grote groepen bij elkaar in een hok, knettergek.
  Zie verder https://tora-yeshua.nl/2020/04/is-tedros-adhanom-dir-who/
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Geliked door 7 people

 3. Tistochwat zegt:

  Mogen zij, bij de baard van de profeet, allen vertrekken naar het paradijs van ‘allah’ vanwege het ‘Bill Gates-virus’.

  Geliked door 7 people

 4. Eppo zegt:

  Laat ze lekker toch naar hun eigen dood feesten gaan .
  En gelijk de ongebluste kalkput in mochten ze ziek zijn

  Geliked door 4 people

 5. vangie1206j zegt:

  Ik hoop dat al die moslims COVID19 krijgen em uiteraard geen medische hulp van die KAFIRS.

  Geliked door 6 people

 6. Pingback: Corona voorbij? Ramadan-festival met 50.000 deelnemers in Dortmund wordt niet afgezegd! | Schivor

 7. droevige mof zegt:

  Ik ben een boon als de lockdown niet is beëindigd voor 23 april, het begin van de Ramadan. Zelfs nu al trotseren hele groepen moslims de bevelen van de overheid en er overkomt hun niets. In Zweden is er vanaf het begin geen lockdown geweest. Ze hebben al lang geleden de macht afgestaan.

  Geliked door 6 people

 8. bozeoudeman zegt:

  Ach dat is toch logisch die stoere bebaarde en getatoeëerde kaaskoppen en andere Europeanen doen slaafs wat hen wordt opgedragen door de grote bazin Angela terwijl moslims heel, heel erg boos worden als ze niet mogen doen waar zij zin in hebben, dan gaan ze massaal rellen, vernielen, plunderen, auto’s en hele wijken in de fik steken, moorden, verkrachten, dus…. Het is goed jongens ik heb de thee al klaargezet bij de heer Job Cohen en diens neven Asscher en Oudkerk voor een avondje pappen en nathouden. Wordt ouderwets gezellig!

  Geliked door 2 people

 9. jantjeuitnl zegt:

  Allemaal uit de buurt van moslims blijven, dus.
  Voor zover men dat nog niet deed.

  Geliked door 1 persoon

 10. Gienekehado zegt:

  Vraagje van Pieter van Margriet op Twitter; ‘Om welke reden is deze Soedanees indertijd naar Frankrijk gekomen? Is dat bekend?’ Hahahahahahaha…. Waar zat Pieter de afgelopen 45 jaarrrrrrr???? (en ‘de familie’)

  Like

 11. delamontagne zegt:

  In Pakistan pakt men het anders aan………….

  Pakistan worshippers clash with police trying to enforce coronavirus lockdown
  / / / /

  In een moskee in Karachi komen Pakistaanse moslims in aanvaring met politieagenten, die gewapend met wapenstokken probeerden een einde te maken aan de bijeenkomsten.
  Dit om de vrijdaggebeden te verhinderen en zo coronavirusinfecties te beperken.

  Op tv-beelden waren tientallen mensen te zien die twee politievoertuigen achtervolgen en die ze met stenen bekogelden terwijl de politie
  in de lucht schoot om de menigte uiteen te drijven….

  Gezondheidsexperts waarschuwen dat een epidemie in Zuid-Azië, waar 1/5 van de wereldbevolking woont,de toch al zwakke volksgezondheidsstelsels in de regio gemakkelijk kunnen doen ondergaan…..
  https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-southasia/pakistan-worshippers-clash-with-police-trying-to-enforce-coronavirus-lockdown-idUSKBN21L0W1

  Geliked door 4 people

  • vangie1206j zegt:

   In de lucht schieten !!!! Wat een idioten in die vieze koppen schieten. Met stenen gooien beantwoorden met mitrailleur vuur.
   Zo roei je dat probleem met wortel en tak op.
   (Geleend van ene Wim Kok).

   Geliked door 3 people

 12. Lucky zegt:

  Ondertussen in Oostenrijk
  https://www.breitbart.com/europe/2020/04/05/austria-says-eu-migrant-redistribution-has-failed-refuses-asylum-seekers/

  Austria Says EU Migrant Redistribution ‘Has Failed’, Refuses Asylum Seekers

  Austria’s Europe minister has said that the EU’s compulsory migrant redistribution scheme “has failed” and member-states should be able to choose whether to accept migrants or not.

  While some 150 non-governmental organisations have put pressure on Austria to accept Middle Eastern migrants stuck in Greece because of the worsening coronavirus pandemic, two government spokesmen have said that Austria will maintain its current policy and not accept any more asylum seekers

  “It remains a no,” confirmed Claudia Türtscher, the spokeswoman for Foreign Minister Alexander Schallenberg, of Chancellor Sebastian Kurz’s Austrian People’s Party (ÖVP), according to Kronen Zeitung.

  Ms Türtscher referred the media back to Chancellor Kurz’s remarks from last month when he warned against the European Union transferring any migrants from Greece and attempting to redistribute them across the political bloc.

  “If the European Union allows these people to enter, millions will be on their way,” the 33-year-old Austrian premier said last month, insisting that the best course of action for his country is “to support Greece as best as possible and to send a clear message as an EU”.

  Nl
  Oostenrijk zegt dat de herverdeling van migranten door de EU ‘is mislukt’, en weigert asielzoekers

  De Oostenrijkse minister van Europa heeft gezegd dat de verplichte herverdelingsregeling van de EU “is mislukt” en dat de lidstaten moeten kunnen kiezen of ze migranten accepteren of niet.

  Terwijl ongeveer 150 niet-gouvernementele organisaties druk op Oostenrijk hebben uitgeoefend om migranten uit het Midden-Oosten die in Griekenland vastzitten te accepteren vanwege de verslechterende coronaviruspandemie, hebben twee regeringswoordvoerders gezegd dat Oostenrijk zijn huidige beleid zal handhaven en geen asielzoekers meer zal accepteren

  “Het blijft een nee”, bevestigt Claudia Türtscher, de woordvoerster van minister van Buitenlandse Zaken Alexander Schallenberg, van bondskanselier Sebastian Kurz’s Oostenrijkse Volkspartij (ÖVP), aldus Kronen Zeitung.

  Mevrouw Türtscher verwees de media terug naar de opmerkingen van kanselier Kurz van vorige maand, toen hij waarschuwde voor de Europese Unie om migranten uit Griekenland over te dragen en te proberen ze over het politieke blok te verspreiden.

  “Als de Europese Unie deze mensen toestaat, zullen er miljoenen onderweg zijn”, zei de 33-jarige Oostenrijkse premier vorige maand, en benadrukte dat de beste manier van handelen voor zijn land is “Griekenland zo goed mogelijk te steunen” en om als EU een duidelijke boodschap te sturen ”.

  Geliked door 2 people

  • vangie1206j zegt:

   Opnemen neeeeeee !!! terug sturen naar hun boom of zandbak.
   Europa voor de Europeanen en niet voor dat menselijke genetische inteelt afval.

   Like

 13. Pietersen zegt:

  Als nou eens een straaljager boven die drome een bom verliest…

  Geliked door 2 people

 14. Rensk. zegt:

  De duitsers vinden het of oké of ze zijn met zn allen doodsbang om er wat van te zeggen. Rot idee als je zulke buren hebt.

  Geliked door 4 people

 15. jungleelephant zegt:

  Wordt tijd dat Merkel de kop neerlegt:voor goed!

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   jungleelephant; M&M (Merkel en Macron) smelten voor asielzoekers, maar niet in onze hand. Die je doodkijkt gaan juist niet dood. Anders waren M&M, Soros en Rutte allang de pijp uit gegaan.

   Geliked door 1 persoon

 16. Alex Delarge zegt:

  Uitstekend nieuws. En nou maar hopen dat het Corona virus zijn nuttige werk gaat doen.

  Like

 17. Kampers Rene zegt:

  gaan de kerkenklokken niet luiden als die sprookjes-gelovers bijeen hokken 50.000 debielen dat valt nog mee!

  Like

 18. John zegt:

  Weer de moslims niet normaal wij moeten ons aan de regels houden en die kut moslims doen wat ze willen wat een rare wereld leven we in

  Geliked door 3 people

 19. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/duitsland-gaat-maatregelen-nemen-duitsland-gaat-wellicht-grens-met-nederland-sluiten/

  Duitsland gaat maatregelen nemen! ‘Duitsland gaat wellicht grens met Nederland sluiten’

  Duitsland overweegt om mogelijk de grens te gaan sluiten met Nederland, Duitsland heeft al alle grenzen gesloten met andere buurlanden – behalve België – maar tot op heden is de grens met Nederland nog open. Hier gaat mogelijk verandering in komen. Wellicht sluiten de Duitsers vanmiddag alsnog deze ‘economische ader’ om zo de lockdown ‘compleet’ te maken!

  Horst Seehofer, Minister van Binnenlandse Zaken, overweegt om nu ook de laatste grenzen te gaan sluiten. Alleen de economische aders tussen Nederland en België waren nog open. Maar het zou mogelijk kunnen dat dat vandaag voor het laatst zal zijn. Alleen voor forensen en vrachtverkeer blijft de grens dan nog open.

  Geliked door 1 persoon

 20. Piet zegt:

  Moslims mogen alles zie je wel weer feestje met 50000 man hoe bedoel je dat is echt niet normaal in 1 hal dat noem je een beestenbende rijp voor coronabroeinesten succes met je ramadan feest.

  Geliked door 1 persoon

 21. Riekie couwenberg zegt:

  Dat mag ook niet doorgaan anders kunnen wij ook gewoon door feesten

  Like

 22. Martens zegt:

  Mooi een paar corona virussen loslaten, en de boel afsluiten! 50.000 minder!

  Geliked door 1 persoon

 23. R D zegt:

  Ik neem aan als ze allemaal binnen zijn de deur voor drie weken sluiten toch ? Ivm. de Corona kijken hoeveel er daarna nog over zijn ……ik zeg een WIN / WIN situatie en zij die geloven : Als Allah het wil was het toch ?

  Geliked door 2 people

 24. Yvonne zegt:

  Corrupt slaat nergens op

  Like

 25. vangie1206j zegt:

  De Europese commissie in optima forma geen grotere verdeeldheid en verschil als bij dat cluppie.
  Willen op de USA lijken wat een lachertje en wat een geld verspilling.

  Like

 26. J. Van Wymeersch zegt:

  Beste mensen laat ze toch doen. Gezien het feit dat het veelkwekers zijn, dus grote gezinnen, heeft de Duitse regering zijn kans schoon gezien. Vermits het enkel meestal mannen zijn die mogen feesten, mag je hopen dat ze besmet raken en ze dan hun gezinnen ook besmetten! Met wat geluk zijn er zo makkelijk een 250000 a 300000 minder op deze manier! Goed gezien toch!? 🙂

  Like

 27. Pingback: Is de Coronacrisis voorbij? Europa’s grootste ramadan-manifestatie in Dortmund gaat door | JDreport.com

 28. M. zegt:

  Dit laat goed zien wat voor flauwekul die corona is en dat de corona alleen dient om het eigen (Europese)volk op te sluiten.
  Nu kan iedereen weer gewoon de straat op als deze mensen ook geen gevaar zijn ook gewoon met zijn allen de straat weer op.
  Of laat u zich de vlag in de reet duwen door wat scheef handhavende criminelen die de Europeaan meehelpen verneuken?

  Like

 29. Mb zegt:

  DE Zwakte van Europa 😬

  Like

 30. ben zegt:

  is het alleen van horen zeggen?praatjes zijn zo de wereld in,dan komen de commentaren vanzelf,de verantwoorde zelf is onbekend

  Like

 31. Carla zegt:

  En daarna kunnen wij weer opnieuw beginnen moet niet gekker worden. Maar ze kunnen ook gewoon daar in quarantaine is dat meteen opgelost.

  Like

 32. Leone zegt:

  De derde mogelijkheid is dat het Duitse rijk de moslims nèt zo haat als jij en denkt dat ze er op deze manier makkelijk vanaf raken… Zo ineens 50.000 moslims minder; mensen als jullie worden daar toch blij van?

  Like

 33. Budd zegt:

  In een woord: Schandalig!!
  Hoe kan dit mogelijk zijn?
  Ja, op weg naar de ondergang!
  Maar… Jezus is overwinnaar!

  Geliked door 1 persoon

 34. Bas zegt:

  Te gek voor woorden ,
  Absurd

  Geliked door 1 persoon

 35. Peter zegt:

  Daar moeten ze dan een gifbom in smijten dan zijn we van da gespuis ook verlost

  Like

 36. Kes van der niet zegt:

  Belachelijk en weer bewezen dat we geregeert worde door moslims grote schande

  Geliked door 1 persoon

 37. Hermina zegt:

  Als zei voor de zelfvernietiging kiezen. Laat gaan.
  Deuren dicht.
  En binnen blijven.
  Want onze mensheid hoeft verder, geen slagtoffer te worden, van deze domme dwaasheid.

  Geliked door 1 persoon

 38. bankertadmiraal zegt:

  Kijken wat Pinksteren bijeenkomsten doen bij de oosterburen
  Als je Stürzenberger volgt, weet je dat Duitsland compleet pro Muzelmannen is en kerken zijn het daarmee eens
  der Stürzi trekt – moedig! – aan een dood paard
  de Rode Dominee ”s dochter en cs vernietigen Duitsland om uiteindelijk aan Brussel uit te leveren, net als Rutte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s