“Informatiebronnen”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Informatiebronnen”. . .

 1. Pingback: "Informatiebronnen". . . | Schivor

 2. klaas zegt:

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Vuil spel
  https://www.breitbart.com/national-security/2020/04/06/report-chinese-companies-australia-stockpiled-medical-supplies-china/

  Report: Chinese Companies in Australia Stockpiled Medical Supplies for China

  A report by the Australian edition of 60 Minutes on Sunday quoted an anonymous employee of a Chinese-owned property management company called Greenland who said the company bought up “tonnes of gloves, masks, gowns, sanitizer, and other vital medical supplies” and sent them to China in January and February.

  Other Chinese-owned companies in Australia, and around the world, reportedly encouraged staffers to stockpile as much medical equipment as they could so the firms could ship the materials to China in the last days before the pandemic spread across the world.

  60 Minutes Australia obtained an email to employees of Poly Developments and Holdings, another Chinese-backed firm in Australia, instructing them to search pharmacies all over Sydney for medical masks and buy as many as they could. Yet another company in Sydney called Risland shipped 90 tons of medical gear to China in February.

  As the report pointed out, Australia is now experiencing an acute shortage of the very supplies purchased and exported by China using its corporate holdings. Last week, the Australian government banned non-commercial exports of protective equipment, but the Greenland whistleblower said it was too late because “the horse has bolted” already.

  Nl
  Rapport: Chinese bedrijven in Australië hebben medische benodigdheden voor China opgekocht

  Een rapport van de Australische editie van 60 minuten op zondag citeerde een anonieme werknemer van een Chinees eigendomsbedrijf genaamd Groenland, die zei dat het bedrijf “tonnen handschoenen, maskers, jassen, ontsmettingsmiddel en andere essentiële medische benodigdheden opkocht” en stuurde ze naar China in januari en februari.

  Andere Chinese bedrijven in Australië en de rest van de wereld moedigden het personeel naar verluidt aan om zoveel mogelijk medische apparatuur op voorraad te hebben, zodat de bedrijven de materialen de laatste dagen voordat de pandemie zich over de hele wereld verspreidde naar China konden verzenden.

  60 Minutes Australia ontving een e-mail aan werknemers van Poly Developments and Holdings, een ander door China ondersteund bedrijf in Australië, waarin hen werd opgedragen om apotheken in heel Sydney te doorzoeken op medische maskers en er zo veel mogelijk te kopen. Weer een ander bedrijf in Sydney, Risland genaamd, verscheepte in februari 90 ton medische apparatuur naar China.

  Zoals het rapport aangaf, kampt Australië nu met een acuut tekort aan de voorraden die China koopt en exporteert met behulp van zijn bedrijven. Vorige week verbood de Australische regering de niet-commerciële export van beschermende uitrusting, maar de klokkenluider van Groenland zei dat het te laat was omdat “het paard al is gesprongen”.

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  De meeste mensen komen ook niet verder dan het napraten en beamen van wat ze allemaal op het NPO journaal horen.
  En facebook natuurlijk, nog zo’n “bron” waar ze hun info vandaan halen.
  Zelf nog ergens over nadenken lijkt in deze tijd wel volledig uitgeschakeld te zijn.
  Verder dan het herhalen van ze gehoord hebben ergens komen ze niet.
  Dit volk laat zich elke kant op dwingen, zo als gewenst door hun “lijders”.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Elk mens gebruikt uiteindelijk z’n gezonde verstand, de één iets eerder dan de ander, sommige zelfs als overlevingsdrang, enkel de Linksche Looney Brigade niet , want die zijn principieel tegen gezond verstand…..

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/clips/2020/04/06/mo-brooks-open-question-if-coronavirus-pandemic-is-chinese-communist-party-military-warfare/

  Mo Brooks: ‘Open Question’ If Coronavirus Pandemic Is Chinese Communist Party Military Warfare

  Many uncertainties surround COVID-19/coronavirus regarding its origins and the final tally of its impact on the globe, and according to Rep. Mo Brooks (R-AL), it is not clear the pandemic is not part of an intentional effort by the Chinese government.

  During an interview with Huntsville, AL radio’s WVNN on Monday, Brooks criticized China’s communist ruling regime and raised the question about the genesis of COVID-19. He suggested it was one of three possibilities — naturally occurring, a military accident or an intentional effort by a government he argued that did not care much about human life.

  Nl
  Mo Brooks: ‘Open vraag’ of coronavirus pandemie de militaire oorlogvoering van de Chinese Communistische Partij is

  Er zijn veel onzekerheden rond COVID-19 / coronavirus met betrekking tot de oorsprong en de uiteindelijke telling van de impact op de wereld, en volgens Rep. Mo Brooks (R-AL) is het niet duidelijk of de pandemie geen deel uitmaakt van een opzettelijke inspanning van de Chinese regering.

  Tijdens een interview met Huntsville, de WVNN van AL-radio op maandag, bekritiseerde Brooks het communistische heersende regime van China en stelde de vraag over het ontstaan ​​van COVID-19. Hij suggereerde dat het een van de drie mogelijkheden was – natuurlijk, een militair ongeval of een opzettelijke inspanning van een regering die volgens hem niet veel om het menselijk leven gaf.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Er zijn fracties binnen de elite die al lang op een NWO aansturen, ons eigen koninklijk huis heeft hier een belangrijke rol in gespeeld ( Bernhard was een van de oprichters, zo niet de oprichter van de Bilderberggroep). De EU* en China waren uitprobeersel-projecten, de een hoever ze konden gaan in een sociaal-fascistische staat en toch een kapitalistisch stuk in konden bouwen, De EU hoever ze konden gaan met macht naar zich toe te trekken zonder gekozen mandaat en beetje bij beetje de schroeven konden aandraaien, bovendien fungeert het als opvangcentrum voor Afrikanen want ze willen Afrika leeg hebben voor bepaalde doeleinden en dat is speculatief dus hou ik het daar maar bij.

   Like

   • LUCIA zegt:

    part 2
    Door ons te verdrinken in moslimvluchtelingen en ook Afrikanen meestal ook moslims willen ze de hele europese economie kapot maken en omdat dat blijkbaar niet hard genoeg ging, is die Covid op de proppen gekomen, daarmee maken ze alle kleine en middelgrote bedrijven kapot.
    De regeringen geven z.g. steun m.n aan salarissen van werknemers en die bedrijven zijn hartstikke stom, dat ze daarmee accoord gingen… waarom; Komt de regering goed uit hun werkloosheidscijfers rijzen niet de pan uit en bovendien hoeven ze geen WW-uitkeringen uit te betalen.
    De bedrijven moeten het terug betalen en als ze dat niet kunnen ( wordt bepaald door diegene die je “helpt”) dan zijn die bedrijven van de overheid en wordt straks van de bedrijven die interessant zijn, een soort Amazon-achtige opzet gemaakt ….VOILA de centraal geleide economie, is er…en de huidige patjepeeërs zijn de nieuwe Bezos typetjes met diefstal en verraad hoog in het vaandel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s