11 Steentijd-straffen waarmee homoseksuelen in 40 van de 57 islamitische landen vervolgd worden

Screenshot_86

(Door: “FritzFeed”)

In niet minder dan 40 van de 57 islamitische landen bestaan wetten die homoseksualiteit bestraffen en vervolgen. Natuurlijk: je kunt een land en bewoners niet gelijkstellen, maar de met de wetgeving verbonden vooroordelen zijn in de desbetreffende bevolkingen wijdverbreid.

Paradoxaal genoeg zijn het dezelfde landen, waarvan de inwoners door linkse delen van de LGTB-Community hier het meest smachtend verwelkomd worden. Terwijl hetgeen er in het kader van de islamisering op hen afkomt vaak gruwelijk en gewelddadig is. Maar laten we beginnen met de “minder erge” straffen:

Screenshot_4

1. Geldstraffen:

Wie er als homoseksueel in islamitische landen met geldboetes vanaf komt, die heeft nog geluk. In Algerije bedraagt de boete tot 10.000 Dinar (± € 75,-), in Marokko is dit daarentegen tot 1200 Dirham (± € 110,-). Dat komt overeen met een vierde deel respectievelijk de helft van het gemiddelde inkomen.

2. Gevangenis:

De klassieker en “Evergreen” onder de bestraffingen voor homoseksuelen in islamitische landen. Hier is alles te krijgen tussen enkele dagen tot aan levenslang. Een solide gemiddelde ligt bij 3 tot 10 jaar.

3. Dwangarbeid:

Als bonus bij de gevangenisstraf komt vaak nog dwangarbeid. Bijvoorbeeld in Bangladesh.

4. Stokslagen:

Ontmaskerde homoseksuelen, bijvoorbeeld in Maleisië, worden met verschillende dikke stokken gepijnigd. Kneuzingen en huidwonden zijn de consequentie.

5. Zweepslagen:

Ook deze primitieve soort van bestraffing is een echte klassieker als het erom gaat homoseksuelen in menig islamitisch land te vervolgen. De foltering wordt meestal regelrecht geënsceneerd door een geïnteresseerde mensenmenigte. De gevolgen zijn gapende bloedende wonden, die later grote littekens worden. Niet zelden eindigen zulke excessen zelfs dodelijk. Bijzonder populair is de variant “100 zweepslagen”, verkrijgbaar bijvoorbeeld in Indonesië, op de Malediven, in Jemen en in Saoedi-Arabië.

6. Doodschieten:

Een mens vermoorden met een kop-schot, omdat hij homoseksueel is? Voor een geciviliseerd begrip klinkt dat beestachtig. Afgemeten aan hetgeen er in de volgende punten nog volgt, zou menigeen graag willen dat men hem “alleen maar” zou doodschieten.

7. Ophanging:

Dat het snel gaat, kun je van ophanging niet echt beweren. Want anders dan bij de galg, zoals men die in het Westen nog kent, is het ophangen in islamitische landen, waar dit gepraktiseerd wordt, vaak een martelend langzaam proces. Terwijl in het oude Europa een val vanaf grote hoogte een snelle dood tot gevolg had door nek-breuk, is dat in islamitische landen vaak zelfs omgekeerd. De veroordeelde wordt niet zelden langzaam aan de strop naar boven getrokken en daarbij net zo lang gewurgd tot hij wanhopig rochelend stikt.

8. Onthoofding:

Het klinkt als uit een vreselijke horrorfilm: met een zwaard of een reusachtige machete slaat de beul het hoofd af van de voor hem knielende delinquent. Vooral Saoedi-Arabië haalt steeds opnieuw het nieuws wanneer het op deze grove wijze homoseksuelen terechtstelt.

9. Van het dak gooien:

Door de terreurmilitie “Islamitische Staat” werd het in de jaren-2010 een regelrechte mode om homoseksuelen ondersteboven van daken af te gooien. Geïnspireerd door brutale propagandavideo´s heeft deze bijzonder mens-verachtende straf zich relatief wijd verbreid. Het krasse: vaak overleeft iemand zijn val, maar beneden wacht al een opgehitste menigte toeschouwers op hem.

10. Lynchen:

Terwijl bij alle voornoemde straffen in ieder geval nog gedaan wordt alsof hier nog zoiets als een rechtssysteem achter zou zitten, ziet de lynchmeute daar volledig van af. Wanneer homoseksuelen ontmaskerd worden, moeten ze er in veel islamitische landen op rekenen gewoon gelyncht te worden. Vrienden en buren vallen dan over hen heen. Het kan ook gebeuren dat de eigen broers en zussen een eer-moord plegen – in de regel door doodsteken. Landen zoals Afghanistan leggen voor zulke “eer-moorden” minder strenge straffen op. Maar ook bij het lynchen doet de vooruitgang zijn intrede: iemand richt gegarandeerd zijn smartphone erop en filmt hun laatste minuten.

12. Stenigen:

De onbetwiste koningin onder de onmenselijke en in één woord beestachtige straffen: de steniging. In Nigeria bijvoorbeeld kunnen homoseksuelen hierop rekenen. Ze worden tot aan de borst ingegraven in de grond. Daarna komt er een woedende meute die net zo lang stenen op hen gooit tot hun hoofd volledig vermorzeld is. De steniging staat bekend als bijzonder langzaam, bijzonder pijnlijk en extreem brutaal.

Bron:
https://fritzfeed.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, homofobie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op 11 Steentijd-straffen waarmee homoseksuelen in 40 van de 57 islamitische landen vervolgd worden

 1. scherpschutter1943 zegt:

  In vergelijking tot hetgeen ik hiervoor over dit onderwerp lees, is scherpschutter zeer humaan, ben zo humaan dat iemand alleen van grote afstand met een kopschot wordt gedood. Betrokkene ziet het niet en hoort het niet aan komen. Alleen gaat plotseling het licht uit. Kan toch niks op tegen zijn lijkt me. Mensen in nederland moeten er maar eens aan wennen dat wij, als christelijke slapjanussen natie, worden omringd door barbaren, die iedereen naar het leven staan. Die barbaren zijn ook al in grote getale in ons midden. Wij, bibberende laffe schijthuizen van nederlanders, weigeren om ons tegen het invaderstuig te verdedigen. Zo ook is onze regering, Die weet van narigheid niet meer hoe ze in dit land de orde moeten handhaven. Staan er gewapende marechaussee’s aan de grens die met pet in de hand aan Duitsers vragen om toch maar niet naar nederland te komen vanwege de corona. Zij staan zonder bevoegdheid. Krakzinnig land., dat nederland, die duitsers rijden gewoon door. Op naar de bollenvelden. In marokko doen ze het anders. In de spertijd aangetroffen in de openbare ruimte? Hup de gevangenis in. Een gevangenis daar is geen luxe hotel, zoals in nederland. Typisch, daar heeft geen enkele nederlandse marokkaan, een grote bek tegen het gezag. Hoe zou dat nou komen!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ scherpschutter1943.

   Ik begrijp óók niet waarom er marechaussee a.d. grenzen staat, een aantal padvinders zou hetzelfde effect hebben.
   Dit land is idd gek geworden, nou ik zou willen zeggen : niet het land als zodanig maar de “leiders” van dit eens zo mooie en rijke landje; ook de bevolking van NL, ik bedoel de échte Nederlanders, verdienen géén schoonheidsprijs, immers…..álles wordt geaccepteerd wat “Den Haag” verordonneert. Maar……..ééns komt hier een eind aan, het wachten is op een échte leider of een groep die het voortouw neemt tot grote veranderingen in dit landje, desnoods met enig geweld. We hebben het al véél te lang over ons laten komen !!

   Geliked door 1 persoon

 2. M. Schettini zegt:

  echt het geloof van de vrede!

  Like

 3. verwardeman zegt:

  Tell me why ? I don’t like iSSlam !
  Tell me why ? I don’t like iSSlaham !
  Tell me why ? Idon’t like iSSlam , I wanna shoo , hoo hoo hoo hoo hooooooooooooooooot
  that iSSlam down down down , shoot it all DOWN !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s