Corona: WHO roept ertoe op om de toegang tot alcohol duidelijk te beperken

Screenshot_105

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De WHO valt op dit moment steeds vaker op door elkaar tegensprekende en warrige eisen. In een actuele standpuntbepaling eist ze voor de tijd van de corona-pandemie de mogelijkheden om alcohol te verkrijgen duidelijk te beperken. Anders zouden de “in hun huizen opgesloten mensen teveel drinken”.

philosophia perennis

In de standpuntbepaling van 14 april staat: Alcohol is wereldwijd voor 3 miljoen sterfgevallen per jaar verantwoordelijk, een derde deel daarvan in de Europese regio van de WHO. Dit is niet alleen de regio met de hoogste alcoholconsumptie en het hoogste aantal drinkers in de bevolking, maar het is ook de regio met het hoogste alcoholgebruik in de bevolking en het hoogste aandeel van door alcohol veroorzaakte sterfgevallen.

“In de woningen opgesloten”

“Alcohol wordt in de Europese regio in overmatige hoeveelheden gedronken en zorgt voor veel slachtoffers. Tijdens de Covid-19-pandemie zouden we onszelf echt moeten afvragen welke risico´n we nemen wanneer wij mensen, die in hun huizen opgesloten zijn (“under lockdown in their homes”), alleen laten met een substantie die zowel voor hun gezondheid als voor de effecten van hun gedrag op anderen, inclusief geweld, schadelijk is”, zegt Carina Ferreira-Borges, programmaleidster van het programma alcohol en illegale drugs bij het regionale WHO-kantoor voor Europa.

Bestaande regels en voorschriften ter bescherming van de gezondheid en ter vermindering van door alcohol veroorzaakte schade, zoals toegangsbeperkingen, zouden tijdens de pandemie Covid-19 en in noodsituaties gehandhaafd en zelfs uitgebreid moeten worden, terwijl elke versoepeling van de voorschriften vermeden zou moeten worden.”

Zover de standpuntbepaling van de WHO. Hartstikke goed – als men de mensen toch opsluit, dan hoeven ze het daar niet ook nog eens gezellig te maken!

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, belangenverstrengeling, betutteling, Europa, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Corona: WHO roept ertoe op om de toegang tot alcohol duidelijk te beperken

  1. verwardeman zegt:

    Ja , dan krijg je van die verwarde mannen ……………ahum.

    Like

  2. karton zegt:

    Weet Korsakov Juncker hiervan ?

    Like

  3. Cathja zegt:

    Ben IK nou gek of is die WHO dat??

    Waar maken zij zich druk om? Ze willen de wereldbevolking toch zo graag drastisch uitdunnen?
    Als mensen dan door overvloedig drankgebruik overlijden, is dat dan wérkelijk zo erg?

    Echt waar, de hypocrisie druipt er vanaf. Zeg a.u.b. meteen dat vooral MOSLIMS eisen dat de wereld alcohol-vrij moet worden, omdat hun allah dit eist! Maar gebruik niet het corona-virus om ons opnieuw iets wijs te maken!!

    Laten ze eerst maar eens die OPHOKPLICHT afschaffen! Dan zijn de mensen weer vrij, en drinken ze misschien een glaasje minder…..
    De WHO frustreert de wereldbevolking momenteel op ongekende manier!

    Geliked door 2 people

    • Jade zegt:

      Precies mijn gedachte…👍

      Like

    • M. zegt:

      De mensen kunnen zich vandaag vrij maken als ze zich niet vrijwillig laten opsluiten door gebrek aan kennis over virussen en een teveel aan staatspropaganda op hun tv welke er is om u te verneuken.
      Maar ze kiezen ervoor om zichzelf op te sluiten omdat hun verstand al jaren niet meer werkt en ze voor zich laten denken door de tv die ze al 50 jaar voorliegt.

      Like

  4. koddebeier zegt:

    En wij maar betalen aan dat stel debielen !

    Geliked door 1 persoon

  5. Hovawart zegt:

    Gelukkig maar dat men niets heeft te melden over het roken van sigaren, puzzelen of ander soort vermaak en tijdverdrijf,…….misschien dat NU het kwartje valt bij de goegemeente, waar het WHO z’n prioriteiten liggen, waar men zich mee bezig houdt……….en dat voor zóveel geld.
    Deze instantie is een conglomeraat van onvermogen, een kostbare verspilling van fondsen die men beter kan besteden, zeker als men met onbenullige initiatieven komt……Trump ziet het wél.

    Geliked door 2 people

  6. Johan zegt:

    WTF ! Wat hebben die idioten bij de WHO ermee te maken wat voor drank wij kopen ?
    Is dit een verborgen islamitische agenda, die ze erdoor proberen te drukken ?
    Carina Ferreira-Borges, de bezopen programmaleidster van het onderdeel alcohol en illegale drugs bij het regionale WHO-kantoor voor Europa, maakt zich hiermee onsterfelijk belachelijk.

    Geliked door 1 persoon

  7. sweetheart zegt:

    ja dan moet je de mensen niet opsluiten, hier vraag je zelf om toch????

    Like

  8. Claudia Millenaar zegt:

    Afleidingsmanoeuvre voor het falen rondom Corona!

    Lazer toch op met je alcohol beperking! Wat is het volgende drooglegging?

    Dit intussen onbetrouwbare clubje kan beter de eer aan zichzelf houden en zich ontbinden, Trump heeft gelukkig de geldkraan al dichtgedraaid!

    Geliked door 5 people

  9. Steven zegt:

    Ohh.. maakt men zich nu ineens erg druk om de alcohol doden?
    Ons straks een spuitje opdringen van Billy Gates i.c.m. de 5G zendmasten waar nog wel meer aan dood zullen gaan, maakt men zich niet druk om.
    Of.. is dit weer een een aanval op de vrije samenleving waar men zogenaamd de alcohol tijdelijk uit de schappen wil hebben, maar dit eigenlijk permanent willen doordrukken omdat ze de hele mossel wereld hierheen aan het halen zijn. Want dit moet natuurlijk een sharia staat worden en daar moet de alcohol uit weg.
    Ik dacht maar even hardop, want tenslotte zit achter iedere actie die ze uithalen een ander plan!

    Geliked door 3 people

  10. OphEUffen zegt:

    Als je de meeste gehate organisatie van de wereld wil worden/zijn moet je dit vooral doorzetten. Die Trump is zo gek nog niet om zijn steun op te schorten. Daarnaast heeft de WHO zelf enorme steken laten vallen in het begin van de Corona crisis om maaar vriendjes te blijven met China. Prima jongens, maar ik neem jullie niet meer serieus. En voor de Corona dronk ik ook al iedere dag mijn biertje. Niemand die dat afpakt.

    Like

    • Jules Vismale zegt:

      Ongeveer 90 jaar geleden, tijden de grote Depressie, probeerden ze in de VS ook het stoken en verkopen van alcohol te verbieden! Dit had alleen als ongewenste resultaat dat beruchte gangsters zoals Al Capone opdoken die in het geheim alcohol en sterke drank stookten en dit tegen woekerprijzen verkochten!
      Daarbij is het in Rusland al talloze malen voorgekomen dat gestookte wodka aldaar niets minder dan puur vergif of accuvloeistof bleek en de Russen die dit in de zomer opdronken, voordat ze gingen zwemmen, kwamen dan meestal het water dan ook niet levend uit!

      Like

  11. Rensk. zegt:

    Goh wat zijn ze toch bezorgd bij de WHO. Alsof ze tot achter de deur de samenleving maakbaar kunnen maken. Het verbieden van alcohol is wel weer in het voordeel van salafisten. (arabieren zuipen trouwens net zo veel als niet arabieren) Het gebeurd alleen in het geniep. Alles waar ze tegen ageren doen ze zelf ook.Net als knapenliefde. Ook dat gebeurd juist het meest in moslimlanden.
    Het is een en al schizofrenie in die landen.

    Geliked door 1 persoon

  12. Hovawart zegt:

    Is het een misplaatste prank van de elite, komen ze straks met een verbod op de verkoop van Corona-bier…………in hun strijd tegen het corona-virus.

    Like

  13. M. zegt:

    Men laat een haaks staande cultuur op uw land los waarbij het eigen volk op een smerige manier gediscrimineerd word.
    Terwijl het eigen volk opgesloten zat was de grens open voor vluchtelingen uit risico gebieden omdat men zo met uw gezondheid begaan was?
    Deze cultuur die niet mag en wil samenleven word op u los gelaten omdat men zo met uw gezondheid begaan is ?
    Men bestrijd de terreur met de grens open omdat men zo om uw veiligheid en gezondheid geeft?

    Welke achterlijke debiel gelooft dat nog?

    Geliked door 1 persoon

  14. Alex Delarge zegt:

    Ik ben fel anti muᛋᛋlin maar ook anti alcohol en drugs. Waarschijnlijk een combi die bij E.J Bron niet veel voorkomt

    Like

    • Harry zegt:

      Roken is geen probleem dan , Alex ?
      En seks is ook maar een heel geklieder .
      Alles verbieden dan maar ?
      Wat blijft er dan nog over om voor te leven ?
      Wellicht hebben ze daar corona voor uitgevonden , om je uit je lijden te verlossen .

      Weet je trouwens dat het drinkwater ook schaars wordt ?
      En dat het ook nog verontreinigd is met pesticiden en drugsrestanten ?
      Daarom drink ik alleen nog biologische wijn , zolang dat nog mag , dan .
      Zuiver druivensap , zonder gif .

      Like

  15. Frans Brassens zegt:

    Als je alle dubieuze gangen van die WHO eens goed nagaat, dan zou je daarvan toch aan de drank raken?

    Like

  16. Albert zegt:

    Volgens de statistieken sterft er niemand meer aan alcohol, alle overlijdens komen nu door Corona.

    Like

  17. Republikein zegt:

    Binnenkort in dit theater, the Joker!

    Like

Plaats een reactie