Hoe dom ben ik? Lees onderstaande en weet het

Screenshot_103

(Door: “bozeoudeman”)

Waarom maak ik me zo kwaad? Waarom wind ik mij zo op? Wat kan het mij schelen? Soms stel ik mijzelf deze vragen. Ik ben niemand iets verschuldigd, dus…? Ben ik een sadomasochist? Vind ik het leuk om mezelf te kwellen? Want kwelling is het om lijdzaam te moeten toekijken hoe een maatschappij zich volkomen vrijwillig aan het kapot maken is. Hoe men kiest voor totale vernietiging!

Iedereen weet het inmiddels, maar niemand handelt naar de kennis die ook zij hebben. Recentelijk las ik dat zelfs de deugmensen in Luxemburg toegaven dat er na het ophalen, opnemen en legaliseren van ieder zielig zogenaamd ‘gevlucht’ kind er vrijwel direct vier tot vijf volwassenen volgden. Met andere woorden, men weet donders goed te worden belazerd, maar toch gaan ze braaf de zielige ‘gevluchte’ kinderen ophalen.

Is dit een vorm van maatschappelijk bewust zelfmoord plegen of niet? Nog meer dan dat, ik vind dat het zelfs ook een bewuste poging tot moord op burgers is door de politieke ‘leiders’ van alle landen die gewoon doorgaan met het binnenhalen van vreemden die hun eigen volk niet welgezind zijn. Dat is wat ik vind en daarom ben ik nu een racist! Godzijdank! Waren er maar meer racisten zoals ik, dan hadden we wellicht nog een kans om te overleven.

Kijk naar het voormalige Rhodesië, kijk naar Zuid-Afrika, waar blanken vandaag tweederangs burgers zijn, gekleineerd en mishandeld, verkracht en vermoord worden. Kijk naar christelijke gemeenschappen in met name moslimlanden, waar christenen massaal worden uitgeroeid en weet dan wat het voorland is van blanken en christenen straks in hun eigen Europa.

Het maakt niet uit, ik weet me een roepende in een woestijn, waarin mislukte ceremoniemeesters en geboren DDR-dictators de domme meute vertellen dat de woestijn helemaal geen woestijn is, maar een prachtige oase met groen overal en water genoeg voor iedereen om zich aan te laven. En de meute gelooft alles wat de meute krijgt voorgespiegeld aan leugens. Getuige vandaag de corona-waanzin.

En dat is precies wat mij zo woest maakt, zo kwaad, zo furieus. Die domheid, die gewoonweg slaafse volgzaamheid, dat nimmer zelf eens willen nadenken, laat staan zelf eens de ogen willen openen. Zelfs mijn eigen familie, die vroeger bepaald niet op het CDA geënt was, is zo stupide om vandaag op dat stelletje machiavellisten te stemmen. Hoe kan dit toch?

Wat zit er in het water dat iedereen zo dom is en blijft? Oh ja, dat goedje waar Merkel het eens over had, dat hormoon dat iedereen gewillig maakt. En dat is nog meer reden om kwaad te zijn, ik word des duivels van deze hypocriete mensen die anderen voor hun misselijk welzijn misbruiken, stom als ik ben, haat ik huichelaars en oplichters. Ik ben dus een dwaas en een nog grotere dombo dan andere dombo’s!

Stom als ik ben, blijf ik ook geloven dat zelfs de grootste dombo’s wellicht ooit tot verstand moeten kunnen worden gebracht. Eigenlijk ben ik een soort socialist die mensen wenst te verheffen! Een echte, niet zo´n namaak carnaval-socialist als types als Marijnissen en Timmermans, die enkel zichzelf zitten vol te proppen in hun villa’s en mensen graag in hun belang dom willen houden! Ik ben een super-dombo!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Hoe dom ben ik? Lees onderstaande en weet het

 1. duinsnip zegt:

  Tussen gelijk hebben en gelijk krijgen liggen vele kerkhoven. Dit is de enige les doe de mens leert.

  Geliked door 4 people

 2. Hovawart zegt:

  Het is een vorm van zelfkastijding, een teken van berouw, een soort boetedoening voor de relatieve luxe en welvaart waarin wij in het westen hebben geleefd. De Gesel word al decennia gehanteerd door de Linksche Looney Brigade, in de rechtspraak, in het onderwijs en de media, en opvallend genoeg steeds meer in de politiek………en als men maar lang genoeg een schuldcomplex word aangepraat dan gelooft men het ook…….

  Geliked door 3 people

 3. Cathja zegt:

  Nou ‘bozeoudeman’, ik hoef me niet af te vragen hóe boos u bent, want het spat gewoon van mijn scherm af…..
  Maar ook ik ben boos hoor, al moet ik vanwege mijn gezondheid enigszins oppassen.

  Ik ben het volledig met u eens. Er wordt met ons gesold. We worden zowat als slaven behandeld, die braaf aan de leiband moeten lopen. Zo niet, dan kost het ons veel geld, of we worden even ‘apart’ gezet.
  Ook ik begrijp niet dat ze doorgaan met het opnemen van vele minderjarige ‘weeskinderen’, die dus vrije toegang krijgen tot Europa, en zij niet alleen, want na hen komen hun verwekkers, plus nog meer nageslacht. Dan blijken ze dus helemaal geen weeskinderen te zijn, niet zielig, want hun ouders zijn uitgekookte oplichters en profiteurs.

  Ik weet hiervoor geen oplossing te bedenken, anders dan: retour land van herkomst. Maar allerlei deugmensen houden dit tegen, en nu hebben zij ook nog het grote ‘corona-gevaar’ aan hun kant.

  Beste óudebozeman’, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje, en balen als een stekker. Maar niemand heeft DE oplossing die werkt. U bent geen super-dombo, maar gewoon iemand die zich ernstig zorgen maakt over het voortbestaan van onze democratie.
  Velen delen deze zorgen met u.
  Geloof me.

  Geliked door 7 people

 4. jegeloofthetniet zegt:

  Ik voel me ook boos om alle onrecht, leugens en misbruik. Ik ben geïrriteerd en kort aangebonden en heb besloten deze idiote corona regels aan te passen en het leven weer prettig te maken voor zover dit mogelijk is in onze bewust vernielde wereld. Ik hoop nog steeds dat de ogen van de goedmensen open gaan en ook zij zich gaan verzetten. Deze hele waanzinnige actie is precies wat het is, WAANZIN.

  Geliked door 1 persoon

 5. klaas zegt:

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Geen redenering onjuist, beste “bozeoudeman”. We schouwen naar de toekomst die er niet veelbelovend uitziet.
  Op een of andere wijze is “onze” wereld in gedrag en info dusdanig veranderd dat de moderne mens…….. tja, in deze onbegrijpelijke situatie is beland!

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Nee hoor “bozeoudeman”, U bent geen dwaas of een nog grotere dombo dan andere dombo’s !
  U heb net als ik en de meeste andere reageerders de grote pech in een land te wonen met super grote dombo’s geregeerd door nog grotere dombo’s.

  Geliked door 1 persoon

 8. FerdinandK zegt:

  en aan het eind gloort de lang verwachte Socialistische Heilstaat.

  Geliked door 2 people

 9. verwardeman zegt:

  @ bozeoudeman
  Beste bozeoudeman , ik schat dat in elk geval zo’n 1,3 miljoen PVV stemmers het met u eens zijn.
  Ik ben een van die stemmers en het volledig met u eens , echter :
  Aleen als je bereid bent je werk – en alles – te VERLIEZEN , en bereid bent de
  GEVANGENIS in te draaien , kun je dit – proberen – te veranderen , maar waarschijnlijk is het
  voor nop , nada , niks , zolang die resterende 13 miljoen blanke Nederlanders nog slapen !
  Pas als ik verrek van de honger en niets meer te verliezen heb , ga ik naar dat Binnenhof ,
  voor een herhaling van het Groene Zoodje …………………………eerder niet .
  Noem mij LAF , maar zo sta ik erin .

  Like

  • Ijsbeer zegt:

   “zolang die resterende 13 miljoen blanke Nederlanders nog slapen”
   Nonsens.
   Om het even welke revolutie werd gevoerd door 5% hooguit 10% van de bevolking.
   Ook bij volksopstanden , neem nu de Amerikaanse onafhankelijkheids strijd, of de gele hesjes vandaag, of gelijk welke andere, je gaat daar een niet veel groter percentage aantreffen.
   Succes wordt bepaald doordat een meerderheid – om welke reden dan ook- besluit om zich niet tegen verandering te verzetten. Dat kan zijn omdat ze het stilletjes met je eens zijn, maar zelfs dat hoeft niet. Ze mogen zelfs slapen.

   Je hebt 10% nodig die ECHT boos zijn -niet achter het beeldscherm- en die besluiten om er iets aan te gaan doen. Zoiets vergt gigantisch veel inspanning, opoffering en moed, en is dus allesbehalve evident.
   Mijn conclusie is dat momenteel mensen -wijzelf inbegrpen- het ondanks alles nog veel te goed hebben. Dat de kwade gevolgen van al die linkse waanzin nog niet opwegen tegen het goede leven.
   Dat verandert nog wel.

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Eigenlijk ben ik een soort socialist die mensen wenst te verheffen!

  Zullen we dat maar aan de mensen zelf overlaten.

  Op moment dat een socialist zegt dat hij de politiek in is gegaan om mensen te verheffen krijg ik jeuk.

  Verder snap ik best wat U met Uw artikel wilt vertellen dat is oké maar laat het verheffen gerust aan de mens zelf over.

  Iedereen, blank neger indiaan eskimo chinees man of vrouw heeft het onvervreemdbare recht baas te zijn over zijn eigen verheffing en een socialist is het allerlaatste dat hij daarbij kan gebruiken.

  Like

 11. Bob zegt:

  Laat op scholen feitelijke geschiedenis geven.
  Nu worden allerlei feiten verdraaid.
  Dit leid tot indoctrinatie. Vooral jonge kinderen
  geloven in sprookjes, dus wat verteld wordt en nemen dit
  klakkeloos over.

  Geliked door 2 people

 12. Noordman zegt:

  Nu Boze oude man ik heb het gelezen, en begrepen, ieder woord .
  Ook voor mij zeer herkenbaar ook wat Cathja schrijft en u en wij zijn zeker niet gek, we leven alleen al veel en veel te lang onder deze onderdrukking van foute, (mensen?) en krijgen steeds minder frisse wind uit Den Haag, en het kropt steeds meer op.
  Maar Boze oude man u bent niet alleen zeker niet, er zijn duizenden zo niet nog veel meer die uw gevoelens delen, en begrijpen.
  Ik zit ook zeker niet met een schuldgevoel, die is allang ingelost wat wij weer nodig hebben is zoals ze vroeger bij de marine zijden mannen/vrouwen van stavast! zij die niet bang zijn om de ware woorden te zeggen, kort en krachtig de waarheid moet weer worden achterhaald, en de grote leugen effectief bestrijden dan zul je zien dat niet wij, maar zij zenuwachtig worden, er moet wind beginnen te waaien tegen hun kunstmatige leugen en bedrog muur .

  Geliked door 1 persoon

 13. Bob Fleumer zegt:

  Ook ware woorden dienen in praktijk te worden gebracht en daar schort het nog al eens aan.

  Like

 14. vangie1206j zegt:

  De ellende en leugens zijn niet specifiek voor Nederland maar zo,m beetje de hele wereld.
  Ook hier in de Filippijnen zíjn ze compleet gestoord totale Lockdown de hele economie is naar de kloten.
  En hier hen je heen sociaal vangnet gelijk Nederland.
  Hier is geen werk=salaris dus geen eten.
  Er wordt alleen af en toe een beetje rijst 2 kilo en 2 blikjes sardientjes en wat noedels uit gedeeld.
  En 1 maal krijgen werklozen 5000 Pesos ongeveer 125 €.
  De regeringen wereldwijd zijn gek geworden.
  Is dit soms het einde van de mensheid??
  Ik weet het niet.
  Het enige wat de Nederlanders nog kunnen doen is zich bewapenen om hopelijk te overleven tegen de horde monsters die doelbewust geïmporteerd worden.

  Like

 15. Lucky zegt:

  Walgelijk!!!
  https://tpo.nl/2020/04/16/jongeren-tieners-terroriseren-kwetsbare-ouderen-in-aanleunwoningen-monnickendam-al-12-jaar-lang/

  ‘Jongeren/tieners’ terroriseren kwetsbare ouderen in aanleunwoningen Monnickendam, al 12 jaar lang
  Gemeente en politie doen niets, al 12 jaar lang

  “Bewoners van de aanleunwoningen bij ouderencentrum Swaensborch in Monnickendam voelen zich gevangen in hun eigen huis. Ze worden geterroriseerd door een groep hangjongeren, die hen uitscheldt, bespuugt en hen naroept: ’Ga maar dood aan corona’. „Mensen zijn doodsbang en durven hun huis niet meer uit voor een frisse neus of een praatje op hun eigen galerij

  “Het speelt al een jaar of twaalf en we hebben al diverse keren bij de gemeente aan de bel getrokken.”

  Het gaat om een groep van ongeveer acht of negen jongeren in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Ze bellen soms gewoon bij mensen aan om ze uit te schelden voor, vergeef me het woord, kankerlijer.

  Er zijn ook mensen bespuugd en nageroepen met teksten als ’Ga jij maar dood aan de corona’.”

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Dat is Nederland

   Like

  • Cathja zegt:

   @Lucky

   Onbegrijpelijk dat dit GAJES niet wordt aangepakt!! Niet normaal dat gemeente en politie nog steeds geen eind maakt aan die terreur. En dat al 12 jaar lang!
   Ik kan me goed voorstellen dat de ouderen de deur niet meer uit durven te gaan. Dat is toch verschrikkelijk?
   Ten eerste moet dit tuig een gebiedsverbod opgelegd krijgen, en zware straffen of geldboetes die er niet om liegen als ze dit negeren. Dit moet toch stoppen?

   De gemeentelijke overheid én de politie moeten zich diep schamen dat ze deze bewoners niet te hulp schieten. Daar hebben ze geen enkele reden voor.

   Geliked door 1 persoon

  • En de kinderen en kleinkinderen van deze ouderen laten het gebeuren ?
   Die komen eens in de twee maanden op bezoek en zeggen dat ze zich niet zo druk moeten maken?
   Nou gefeliciteerd met zulk nageslacht !

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tijl Uylenspiegel

    Ik kan uit het artikel niet opmaken dat kinderen en kleinkinderen zich niet ingezet hebben om dit te laten stoppen. Uiteindelijk dient onze politie de orde te bewaken, want dat behoort tot hun taken, en niet alleen maar het bonnen uitschrijven voor verkeersovertredingen. U heeft dus met uw reactie eventuele kinderen en kleinkinderen wellicht onterecht nalatigheid verweten.

    Geliked door 1 persoon

   • @Cathja
    Wat ik uit het bericht opmaak is dat de politie niet ingrijpt en dat dit de weg opent voor kinderen en kleinkinderen om dan zelf maar in te grijpen, het gaat om een groepje van +/- 8 kereltjes, twee flinke kerels lossen dat zo op.
    Als de politie haar kerntaak weigert uit te voeren opent dat de weg naar eigenrichting.
    En wedden dat ze het dan ineens wél serieus nemen ?

    Like

 16. Chris Dirick zegt:

  Oh, boze oude man, wat had ik graag met u in de kroeg gezeten. Meningen uitgewisseld, oplossingen voor sociale problemen doorgegeven, kennis over rechtstoestanden met u gedeeld. Of al deze items gebruiken om de eigen problemen op te lossen. Maar helaas, de overheid heeft dit scenario de kop ingedrukt. Geen samenkomsten van mensen die elkaar kunnen helpen met eigen ervaringen. Dat is niet gewenst, laat de mensen op hun eentje staan. Als je de samenleving wil bepalen naar je eigen zin, sluit dan de kroegen. Dan worden er geen ideeën meer gedeeld.

  Geliked door 1 persoon

 17. Gerrit zegt:

  Ik ook boze oude man! Alleen heb ik dan ook grote oren😉

  Like

 18. Pingback: Hoe dom ben ik? Lees onderstaande en weet het! | eunmask

 19. danny zegt:

  Geheel met u eens boze oude man.

  Een volk dat voor tirannen zwicht , ziet het einde in zicht, dan dooft het licht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s