Terreurcel van ISIS zou aanslagen met deltavliegers gepland hebben

Screenshot_129

(Vertaling: E.J. Bron)

Düsseldorf – Islam-terreur in tijden van de corona-crisis: de in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen opgerolde vermeende terreurcel van ISIS wilde wellicht deltavliegers gebruiken om aanslagen te plegen. De strenggelovige vrouw van een van de beschuldigden won vorig jaar per telefoon informatie in bij een vliegschool in Bitburg in de deelstaat Rheinland-Pfalz over cursussen deltavliegen, schrijft de “Spiegel”. Na een razzia tegen het netwerk slechts enkele dagen later verdween haar belangstelling in het deltavliegen. Er werd nooit een cursus geboekt.

journalistenwatch

Ambtenaren van het politiepresidium Düsseldorf arresteerden afgelopen woensdag in opdracht van het openbaar ministerie vier mannen uit Tadzjikistan. Het vermoedelijke hoofd van de bende, de 30-jarige Ravsan B., zit al langer in voorarrest, nadat rechercheurs bij een doorzoeking van zijn woning vorig jaar een vuurwapen hadden gevonden. Het openbaar ministerie stelt in het proces met de codenaam “Takim” in totaal tegen zeven Tadzjieken een onderzoek in wegens de verdenking op lidmaatschap van een terroristische vereniging.

Twee van de verdachten werden volgens informatie van de “Spiegel” al maanden geleden naar hun thuisland uitgezet. Ravsan B. zou volgens informatie op zijn mobiele telefoon in contact hebben gestaan met hoge ISIS-functionarissen in Syrië en Afghanistan, die B. en zijn medestrijders tot aanslagen in Duitsland aanmoedigden. “Als Allah het wil, voer in de streek waar jullie je bevinden de jihad uit”, adviseerde de ISIS-commandant in Syrië de mannen.

De advocaat van Ravsan B. antwoordde tot nu toe niet op vragen van de redactie van de “Spiegel”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Terreurcel van ISIS zou aanslagen met deltavliegers gepland hebben

  1. vangie1206j zegt:

    En toch maar binnen blijven halen A.Merkel.
    Jij lijkt zelf wel een ISIS CEL.
    Afgrijselijk monster.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ben zegt:

    Merkel is een verrader.
    Waarom krijgen Tadzjieken een vluchtelingenstatus?..
    Niks aan de hand daar.

    Geliked door 1 persoon

  3. Jan zegt:

    Na ‘De vliegende non’ nu ‘De vliegende mohammediene’?

    Geliked door 1 persoon

  4. Ijsbeer zegt:

    Ze hadden toch al hun vliegende tapijten ?

    Geliked door 1 persoon

  5. LUCIA zegt:

    Vreemde vogels die isis-gasten en wat doe je als je een vreemde bedreigende vogel op je af ziet komen,,,juist je schiet hem uit de lucht!!

    Like

Plaats een reactie