Petitie in de VS roept op tot onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” wegens medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid

Screenshot_177

(Vertaling: “Frankema”)

Recentelijk heeft een petitie in recordtempo het benodigde aantal handtekeningen opgehaald dat nodig is om een reactie van het Witte Huis in Amerika af te dwingen. De petitie is opgezet door ‘We the people’ – uw stem in het Witte Huis.

WIJ, HET VOLK, VRAGEN DE FEDERALE REGERING OM EEN BEROEP TE DOEN OP HET CONGRES OM TE HANDELEN IN EEN KWESTIE:

We roepen op tot onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” wegens  medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid.

“Als we kijken naar de gebeurtenissen rond de “COVID-19 pandemie” blijven er verschillende vragen onbeantwoord. Op 18 oktober 2019, slechts enkele weken voor de afkondiging van ground zero in Wuhan, China, vonden er twee belangrijke gebeurtenissen plaats. Eén daarvan is “Event 201”, de andere zijn de “Military World Games”, gehouden in Wuhan. Sindsdien is er een wereldwijde push voor vaccins & biometrische tracking geïnitieerd.

Dit alles wordt aangestuurd door Bill Gates, die publiekelijk heeft verklaard dat hij geïnteresseerd is in het “verminderen van de bevolkingsgroei” met 10-15% door middel van vaccinatie. Gates, UNICEF  & de WHO zijn al beschuldigd van het opzettelijk steriliseren van Keniaanse kinderen door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins.

Het Congres & alle andere bestuursorganen zijn in gebreke totdat een grondig en openbaar onderzoek is afgerond”.

Bron:
https://stichtingvaccinvrij.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
https://petitions.whitehouse.gov

Vertaald uit het Engels door:
“Frankema”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

26 reacties op Petitie in de VS roept op tot onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” wegens medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid

 1. flo zegt:

  Geweldig, haal onderuit dat vuile elite tuig!

  Geliked door 5 people

 2. Pingback: Tora Yeshua | tora-yeshua.nl | https://tora-yeshua.nl

 3. Mary zegt:

  Heel mooi en dat kan zo in `Amerika, daar kan nog wel eens een hoop drek naar boven komen van dat stelletje criminelen en vooral al die organisaties die “gesteund” werden door deze criminelen en waarom precies, is nogal een waslijst, zullen de corrupte WHO, EU en Rutte misschien toch op andere gedachten worden geholpen met hun verplichte vaccinaties en paspoort. Ik zou zeggen als ze dan toch gaan graven dan fijntjes alles boven water, zal me een weg worden langs die hele NWO dreklijn.

  Like

 4. Leo 1 zegt:

  MISDAAD tot IN de mens………….. Hoe psychisch- misdadig -geestesziek ben je dan ??
  De duivel himself.
  Jozef Mengele zou er zelfs rooie oortjes van gekregen hebben !

  Like

  • Trucker zegt:

   Bill Gates is volgens uw “intellect” erger als Mengele, –>die Joden vermoorde en Joden gebruikte als levend studie materiaal om de meest gruwelijke experimenteren op uit te voeren<–.
   Lees ik het goed of maak ik een fout in wat ik interpreteer dat van tussen uw oren komt ?
   Heb al veel shitbag gelezen de afgelopen anderhalve maand op deze blog maar uw verwrongen COMPLEET GESCHIFTE praat bewijst nog maar eens dat kritische ingesteldheid voor velen een (te) moeilijke oefening blijkt.
   Kan wel zeggen dat ik met het vorderen van de tijd merk dat de waanzin erger blijkt als ik eerst gedacht had, de IDIOTRIE en ZEVER IN PAKSKES gestart is door een paar schrijvers op deze blog is vele malen besmettelijker als het Corona virus, spijtige vaststelling.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Voordat dat je commentaar levert verdiep je eerst is in de feiten over de “Bill & Melinda Gates Foundation” . !!

    Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   het probleem met jullie is iets van klok en klepel, in zoverre zelfs dat “jullie” Geert Wilders het ook al moet ontgelden, daar zou ik al nuchter denkend mens eens bij stilstaan ipv de Zombie aanvoerders op deze blog te volgen en al helemaal achter hun geneuzel staan.

   Like

 5. bobzelf zegt:

  ogenblikje graag :

  HET WACHTEN IS OP DE “”HOAX ” MAN

  ( INFANTIELE lach whahahaahahaha )

  ome bobzelluf

  Like

 6. Jade zegt:

  Meteen getekend…

  Like

 7. andre zegt:

  Ze kunnen ook Putin even bellen want hij heeft Microsoft, Bill Gates en al zn front bedrijven eruit getrapt in 2016. Dit was naar aanleiding van de ebola uitbraak in Congo die door Bill Gates zn shit eerst werd veroorzaakt en daarna oh oh moest bestreden worden met nog veel grotere drama’s. Washington deed natuurlijk niets (2015 Obama?)de WHO deed ook niets en de EU? Bestaat de EU nog?

  Hier nog een YT fimpie hoe dit ebola verhaal verkocht werd en weet je wie er vol in is gesprongen? The Clinton foundation!

  Nu weer even iedereen zn plek wijzen want Rutte laat zich adviseren door RIVM liegende Japie die zich weer laat betalen door Bill Gates maar wij zitten opgehokt. Effe na gaan denken!

  Geliked door 3 people

  • bobzelf zegt:

   LIEF VAN U HOOR !!beste Andre

   maar nederlanders nadenken ???

   WAARMEE DAN ????

   GAS GEVEND , OP HUN EIGEN AFGROND AF, !!

   YIPPIE KAY YEHHH MOTHER FUCKERRRRRRRRRR gillendddddddd

   whahahahahaha

   En het wordt met de dag erger ,

   bobbobbbertttttttttt

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   andre 19 april 2020 om 20:43

   Ze kunnen ook Putin even bellen want hij heeft Microsoft, Bill Gates en al zn front bedrijven eruit getrapt in 2016. Dit was naar aanleiding van de ebola uitbraak in Congo die door Bill Gates zn shit eerst werd veroorzaakt en daarna oh oh moest bestreden worden met nog veel grotere drama’s.

   Dat wist ik niet.
   Putin is een verstandige man. Ik word steeds jaloerser omdat wij hier niet zo’n leider hebben.
   Wij zitten met die baal snot opgescheept, “onze grote leider, de daadkrachtige”.

   Geliked door 1 persoon

 8. Steven zegt:

  Mag hopen dat hij 5x levenslang krijgt voor genocide plegen!!

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ik weet een betere straf voor hem.. hem kapot spuiten met zijn eigen shit op iedere vierkante meter van zijn lijf een vaccinatie Als hij de volgende dag nog leeft hangen we hem gewoon op maar denk niet dat hij het gaat redden. En ze mogen ook wat doen aan die andere sociopaat van een Elon Musk, die 5G satellieten in de ruimte aan het lanceren is, er zitten er al een zootje maar hij wil het daar helemaal volbouwen.

   Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Het moet toch een éérste vereiste zijn wanneer er donaties worden ontvangen, om de gulle gevers en de oorsprong van de giften te achterhalen, om de wederzijdse belangen te beschermen en te bewaken anders noemen wij het kopen van invloeden ‘Corruptie’…..het politieke, sociale of economische verschijnsel waarbij iemand in een machtspositie ongeoorloofde gunsten of giften verleent in ruil voor wederdiensten of als vriendendienst. al naargelang de omgekochte persoon een positie bij de overheid of bij een adviesinstantie heeft…nee zover laat onze overheid het toch niet komen?
  Het moet de regering in de Pays-Bah toch steken dat er buitenlandse invloeden zó gemakkelijk een politieke stem kunnen kopen in de overheidsinstanties,…..Bananen Te Koop!….(de republiek krijgt men er gratis bij.)….de wortelrot in de EU zit al diep genoeg dat zelfs de Chinezen ons politieke bestuur willen kappen.

  Geliked door 2 people

 10. koosv8 zegt:

  Ongelooflijk dat dit soort mensen VRIJ rond loopt. Waar SERVIË zijn eigen land en volk verdedigen wil, worden hele toneel stukken opgevoerd met een tribunaal. En de mensen vastgezet, tot groot vermaak voor de elite HUFTERS. Uw tijd zal komen, binnen afzienbare tijd.

  Geliked door 1 persoon

 11. Het zal nog een heel erg groot werk worden om de beide gates veroordeeld te krijgen, want ook in Amerika geldt dat wie de meeste poen heeft als winnaar uit de strijd komt.
  En aan poen heeft Billie en zijn wijf geen tekort.
  Wat wil zeggen dat Billie is nou zo iets van 62 jaren jong en kan dat nog wel een jaar of 30 rekken.

  Geliked door 1 persoon

 12. guusvelraeds zegt:

  Als Gates in het geniep kinderen in Kenia steriel maakt dan moet hij per direct zijn ballen afgeknipt krijgen zonder dat de rijdende rechter erbij aan de pas komt. Kijk wat mij betreft mogen best minder negertjes geboren worden maar niet op deze manier. Kleine negertjes zijn veel te leuk. Sommigen kun je opvreten.

  Like

 13. Steven zegt:

  De relatie tussen Bill Gates, het RIVM en zelfs Rutte lijkt steeds schimmiger te worden….
  Wilt u volgend jaar nog een griepprik?

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=15047:nederlandse-overheid-werkt-voor-bill-gates&catid=9:binnenland&Itemid=22

  Like

 14. Julia zegt:

  Als men de publicaties m.b.t. Gates en zijn aanhang leest kan men tot de conclusie komen dat we te maken hebben met een zeer gevaarlijk man met als doel een massa uit te moorden. Deze walgelijke elitaire zak en degenen die hiermee onderhandelen dienen levenslang achter de tralies te worden opgeborgen. Helaas zal dit niet lukken omdat de smeerlap bulkt van het geld en op corrupte wijze zijn vrijheid kan behouden en ook o.a. de Bilderberg groep achter zich heeft staan. Hopen dat er een keer gerechtigheid komt en dit soort gasten flink haar trekken thuis krijgt zodat zij niet ongelimiteerd haar gang kunnen gaan op welke manier dan ook.. Zie nu al wat de overheid nu al voor een spel speelt met ouderen en kwetsbaren zogenoemd beschermen maar het zorgpersoneel aan haar lot overlaten zonder de daartoe beschermingsmiddelen, alsmede dat ouderen al keuze moeten maken wel of niet op de IC. Daar kan men toch echt zware vraagtekens achter zetten. Familie en mantelzorgers hebben geen enkele controle meer. Het is puur een vorm van genocide om o.a. ouderen die teveel geld kosten uit te schakelen. Dit soort onmenselijke toestanden en op korte termijn het verplichten tot vaccinatie (dat ontwikkeld is door o.a. de slangenkuil Gates) schaadt het vertrouwen in de overheid.

  Geliked door 3 people

 15. Julia zegt:

  Hoogste tijd dat het recht zal zegevieren zodat al die elitaire machtswellustelingen inclusief de rotte appels in de politiek die hieraan meewerken voor goed uit onze samenleving worden verbannen. Dit soort mensen verdienen geen enkel respect meer en dienen terecht te worden gesteld met of zonder de macht van geld. Wie denken ze dat zij zijn om op deze manier het volk angst in te zaaien en te onderdrukken koste wat het kost. Geld mag dan macht zijn maar onze vrijheid en democratie is te kostbaar om die prijs te geven aan dergelijk machtswellustelingen. Helaas is het wat hypocriet om op 5 mei bevrijding te vieren omdat het een belediging is voor de miljoenen die voor onze vrijheid haar leven hebben gegeven. Laat de vlaggen voorlopig maar half stok de ellende zowel maatschappelijk als economisch zal nog jaren duren.

  Geliked door 2 people

 16. Cor zegt:

  Hoog tijd dat de wereld ‘opgeschoond’ wordt. Weg met de corruptie, wie dan ook en op naar een vreedzaam leven hier op aarde met elkaar waar dan ook. 🙏🏼🤝✌🏼 Peace and do it together

  Like

 17. LUCIA zegt:

  Waar zijn al die snipers van ome BOB als je ze nodig hebt we hadden wel een evenement voor the Gates kunnen crowdfunden een evenement met groot eeuwigheidsgehalte.

  Like

 18. Kees zegt:

  Het valt me op dat de nodige mensen wakker aan het worden zijn, Bill Gates is de Joseph Mengele van de 21 ste eeuw en hetgeen me wel het meest verbaast, is dat een ieder zijn misdaden tegen de mensheid zou kunnen lezen, het staat zo op Google als je gewoon “Bill Gates vaccinaties” intypt en op enter drukt, maar net als EU resolutie 1743 zijn er maar weinig mensen die dit werkelijk doen!

  Hoe krijgen we de bevolking weer tot normaal nadenken, want ondanks dat deze twee voorbeelden die ik hier gaf, zo dicht bij de oppervlakte liggen, lijkt het wel alsof niemand ze wil of kan zien?

  Geliked door 1 persoon

 19. malsion zegt:

  Er is al het een en ander gepubliceerd over de activiteiten van Bill en Melinda, zijn vrouw. Dat zijn voor zover nu is VAST TE STELLEN verdenkingen. Ze zijn verontrustend. Er zijn in Amerika kennelijk een grote hoeveelheid mensen VERONTRUST. Zij willen meer weten. Dat is gezond. Dat doen ze door een petitie aan het Witte Huis. Ze vragen om een onderzoek. Dat lijkt me broodnodig.
  Als men dan toch aan de slag gaat zou het mijns inziens verstandig zijn om een dergelijk onderzoek ook in te stellen naar de activiteiten van Hillary en Bill Clinton. Er zijn verdenkingen ten opzichte van mensen die op verdachte wijze dood gaan waarbij er een link is naar contacten met Hillary. Er zijn ook mensen spoorloos verdwenen. Mensen waarvan men denkt dat ze meer weten over Bill en Hillary.
  Het is niet uitgesloten dat men ook bij de Democratische Partij nog wat vuilnis op kan vegen.
  Uiteindelijk zal het onderzoek mogelijk de DEEP STATE bloot leggen.
  White House en Congres, werk aan de winkel !!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s