“Rutte laat eigen achterban stikken”

Screenshot_28

(Door: Paul Grubben)

Beste Mark Rutte, waarom steek je geen hand uit naar de ondernemers, die ervoor hebben gezorgd dat jij al drie periodes minister-president bent, vraagt lezer Paul Grubben in een brief gericht aan de premier.

Sinds 14 oktober 2010 ben jij minister-president van Nederland. Dit heb jij mede te danken aan de steun van ondernemend Nederland. Al sinds jaar en dag zijn de Nederlandse ondernemers een belangrijke pijler onder jouw en ook mijn partij. Op de persconferenties over het corona-virus hoor ik jou het woord ‘ondernemer’ niet of slechts incidenteel noemen. Waarom bied jij hun geen enkel perspectief, terwijl jij tijdens verkiezingscampagnes het Nederlandse bedrijfsleven en met name het MKB steeds de motor van de Nederlandse economie noemt?

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte. Bookmark de permalink .

34 reacties op “Rutte laat eigen achterban stikken”

 1. Stef zegt:

  Vandaag ontving ik het boek groen is het nieuwe rood. Van cultuur onder vuur.
  Het hierboven geschreven artikel sluit hier perfect op aan.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Rutte is een sociopaat.
  Dat zegt alles…

  Geliked door 2 people

 3. Blaffertje zegt:

  Wie laat die egoïst nou niet stikken?
  Die lamlul intereseert zich geen ruk voor zijn onderdanen, zolang het hem maar goed gaat.
  Brussel lonkt en Nederland kan hem gestolen worden.
  Voordat hij naar Brussel vertrekt helpt hij ons eerst nog even helemaal naar de kloten en als die klus klaar is vertrekt hij.

  Dan is het voor hem ajuu dom volk wat op mij gestemd heeft.

  Geliked door 4 people

 4. duinsnip zegt:

  Hitler is dood maar zijn ideeën zijn springlevend. Als straks de gouverneur van Brussel en het erelid van de Builderbergers op 4 mei hun krokodillentranen vergieten draaien alle gevallenen zich in hun graven om vanwege hun zinloos offer, Houzee.

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   De EU draait op de blauwdrukken van de nazi’s. Velen weten dit niet. Of willen dat niet weten, 4 mei zijn we 75 jaar bevrijd van hitler dat was een schijntje toen de EU in 2002 kwam. Tjonge wat zijn de Nederlanders dom. Ze zijn er allemaal ingetuind. Zie er maar uit te komen, de nieuwe wet van Verhofstad komt er aan, deze ophitser heeft een wet gemaakt dat geen land meer uit de EU kan, u bent verkocht als mens.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Als Nederlanders zo dom waren dan hadden ze wel voor de EU gestemd.
    2/3 had uitstekend door dat je daar weg moet blijven en daar niks mee te maken moest hebben.
    We zijn er niet in ingetuind maar er door besodemietert door het referendum nietig te verklaren en een inleg velletje toe te voegen.
    Waarna bakellende keurig ze kruisje plaatsten om ons erin te tuinen tegen de wens van de Nederlandse bevolking.

    Like

   • Monalisa zegt:

    u verhaal klopt als een bus 67,3% was tegen maar u heeft ook niks tovertellen in nederland, lege briefjes maar u mag wel op ze stemmen eens in die 4 jaar en ze boven u gouden bergen. Van stront.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Niemand heeft hier iets te vertellen, we lopen hier allemaal voor Piet Snot rond.

    Like

  • M. zegt:

   Men staat de oude te herdenken terwijl de nieuwe in de maak is.

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Wil je een nog groter bewijs hebben dat hij niet in dienst staat van het Nederlandse volk?

  Geliked door 3 people

 6. Diezelfde vraag heb ik mij de afgelopen tijd ook weleens gesteld.
  De VVD is van oudsher de partij van ondernemend Nederland maar daar heeft het nu verdomd weinig meer van, de ‘intelligente’ lockdown valt slechts korte tijd vol te houden.
  En terwijl de Kabinetten Rutte alles in het werk gesteld hebben om de Staatsschuld naar beneden te brengen middels bezuinigingen en lastenverzwaringen loopt hij nu links en rechts te strooien met honderden miljoenen, het lijkt ineens wel alsof het niet op kan.
  Maar al te snel zal blijken dat het wel degelijk op kan, zeker in het tempo dat het nu gaat.
  De bodem van de schatkist komt nu al akelig dichtbij en de plannen van de EU voorspellen weinig goeds.
  Gaat het bij Rutte nog in honderden miljoenen, al snel zal blijken dat de EU denkt in honderden miljarden.
  Er gaan in de EU al stemmen op dat ze tenminste 1500 miljard nodig hebben !
  Tuurlijk ze kunnen nóg meer geld bijdrukken maar ooit gaat dat gevolgen hebben, hyperinflatie ligt op de loer.
  En dan?
  Een brood voor € 200,00 ? (of meer)

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Hij weet veel meer dan wij de volksverrader. Hij weet dat binnenkort een schulden unie op poten gezet wordt. Dus wat maakt het uit alle schulden Noord of Zuid zullen in een grote pot komen. Laat gaan die trein denkt hij ik kan hem toch niet meer stoppen als ik straks een lucratieve baan krijg bij de VN of de EU dan heb ik goed geboerd. Het Nederlandse volk, ach we allemaal Europeaan. De schapen zullen wennen aan het nieuwe normaal. Duizenden mensen zijn vermoord door islamitisch terreur maar het bracht geen opstanden. Dit betekent dat we nog veel verder kunnen denkt de elite. Als ze verwarde personen accepteren als normaal dan accepteren ze alles als normaal. De ouders van de onlangs vermoorde Rik in Brabant denken wellicht niet meer zo maar de rest van Nederland zolang het mij niet gebeurd is alles oké.

   Geliked door 2 people

  • Lucky zegt:

   Tijl👍

   Like

 7. Rensk. zegt:

  Omdat ie links is, maar het zelf nog niet wist. Hij moest zichzelf nog ontdekken. Draaide en draaide beetje rechts beetje links en nu weet ie het zeker. Rutte is links. En de ondernemers weten het nu ook. (hadden ze iets eerder kunnen weten) Kun je op 1 lijn stellen met dat achterlijke loeder Rosenmoller/Bram/Halsema/Klaver/Duyvendak etc.Join the club.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Rutte is gewoon een gereïncarneerde schroevendraaier, heeft geen moeite met linksom (los) draaien en geen moeite met rechtsom (vast) draaien. En let maar op die lul wordt nog oud ook, alle goede mensen gaan te jong dood over 30 jaar loopt ie nog lachend als een opgewarmd lijk rond.

   Like

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Domme jongen die Paul Grubben.

  Hij kan geen 10 jaar vooruit denken, zelfs geen jaar, nog niet eens een maand en ook niet eens één dag wat de gevolgen zijn van de VVD in het algemeen en ook niet van het beleid van Rutte I, II en III ……

  De VVD is er namelijk al meer dan 30 jaar niet voor de ondernemer en dat kan ik u bevestigen als ondernemer met 35 jaar ervaring.

  De VVD is er enkel nog maar voor zichzelf getuige de interne schandalen net als bij de WHO, de NAVO, het RIVM, de ANWB, de BOVAG en de vakbonden in het algemeen en noem al die organisaties maar op.

  Allemaal verrot van binnenuit en met een empathisch vermogen van een stoeptegel.

  Geliked door 5 people

 9. Monalisa zegt:

  Ik heb ook nog wel een vraag voor onze MP: als het slecht gaat met de economie dan draait de burger er voor op, maar als de economie draait als een tierelier (citaat Rutte) merken wij burgers daar niets van. Kortom: de burger is altijd de klos. Net als die 1000 euro, kunnen we nu goed gebruiken.
  En waag het niet om de hypotheekaftrek naar 0 te zetten, want ik weet ook nog heel goed het citaat: de hypotheekrenteaftrek is bij ons (VVD) veilig. Ja ja…Dus mij heer Rutte, als u bij mij komt om extra belastinggeld, dan stuur ik u wel een voucher die u kunt inwisselen als de economie weer draait als een tierelier en u de belastingen sterk verlaagt, op die op 1e levensbehoeften voor de Nederlanders🇳🇱🇳🇱

  Geliked door 2 people

 10. Tom zegt:

  Rutte zit in een spagaat en ik ben benieuwd of hij zonder kleerscheuren deze ellende gaat overleven.

  Eerst heeft hij de zorg wegbezuinigd. Toen kwam Covid19 om de hoek kijken waar Baudet ruim op tijd voor heeft gewaarschuwd. Baudet werd niet gelooft maar Rutte (en het RIVM!) geloofde wel het communistische dictatuur van China.

  Indien Rutte wel naar Baudet had geluisterd dan had de economie inmiddels weer opgestart kunnen worden.

  Naar mijn idee is Rutte zich helemaal kapot geschrokken en hij weet nu niet meer wat hij moet doen. Ik zie de paniek in zijn gedrag ondanks dat hij zich ‘cool’ en ‘in control’ probeert voor te doen.

  Zijn achterban begint nu te morren want de economie moet weer gaan draaien. Echter als hij nu de boel te snel open gooit dan komt zijn eerste probleem weer boven tafel en dat is een kapot gemaakte zorg.
  Een tweede golf besmettingen kan Nederland nu niet meer handelen voor wat betreft de zorg.
  Echter als hij nu blijft vasthouden aan de lockdown dan is hij zijn achterban kwijt.

  Ik moet nog zien of zijn positie houdbaar blijft.

  Like

  • Monalisa zegt:

   In 2021 komt hij terug??. Als een ander komt mag die regering puin ruimen van Rutte, dat betekend zware lasten velen zullen zelfmoord plegen.

   Like

  • Giny zegt:

   Tom zegt:
   24 april 2020 om 19:19

   Beste Tom, dat u een fan van Baudet bent is prima, maar wel bij de les blijven!
   Er waren toch echte andere Kamerleden die Rutte al heel vroeg gewaarschuwd hadden,
   lees even het stukje in Vrij Nederland!
   Waarom heeft Baudet eigenlijk het Kamerdebat voor a.s. week geblokkeerd, zou dat komen omdat hij nu een bijbaantje bij Bol.com heeft?

   Like

 11. Monalisa zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/544992751/miljardensteun-voor-air-france-klm Het kan niet op in u Nederland Rutte heeft geld zat behalve voor beschermde kleding voor de thuiszorg nou mensen let op hij zegt geen bezuinigen maar hij liegt.

  Geliked door 1 persoon

 12. LUCIA zegt:

  De lachende lijkenpikker… vast wel ze zullen hem er niet zo gauw er uitwippen want hij heeft de zaak in de soep gedraaid en het is misschien een jaar voor de verkiezingen, als we pech hebben en ze 5 G uitrollen en de mensen omvallen als witjes…. dan hebben we een probleem, want dan wordt de staat van beleg afgekondigd en dan zijn we helemaal de lul.voor onbepaalde tijd.

  Like

 13. Dr. Heinz zegt:

  Die Rutte en Schultz Verhagen is beide VVD, hadden het plan in 2007 om op te gaan in dat D66!!!

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Een leugens vertellende PvdA’er met een VVD petje op, gevangen “Between a rock and a hard place” gijzelt en besteelt hij een dom volk voor een toekomstig erebaantje in Brussel…..

  Like

 15. Jan zegt:

  Opgestapte Tweede Kamerleden incasseren 400.000 euro wachtgeld

  Opgestapte Tweede Kamerleden hebben in twee jaar tijd ruim 400.000 euro wachtgeld geïncasseerd. Ook wie vrijwillig vertrekt, heeft recht op een uitkering. ,,Dit is lastig uit te leggen.’’

  …..
  Sinds de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 hebben 24 Kamerleden vroegtijdig hun biezen gepakt; de laatste is Isabelle Diks (GroenLinks). Nog nooit vertrokken in zo’n korte tijd zoveel Kamerleden uit het parlement. Van hen hebben er twaalf wachtgeld ontvangen, blijkt uit onderzoek door deze site. In totaal gaat het in 2018 en 2019 om een bedrag van ruim 400.000 euro.
  ….
  https://www.ad.nl/politiek/opgestapte-tweede-kamerleden-incasseren-400-000-euro-wachtgeld~a25565da/

  Like

 16. Lucky zegt:

  Er zijn wél genoeg mondkapjes te krijgen, zodat bepaalde beroepsgroepen weer zouden kunnen werken!

  https://tpo.nl/2020/04/24/er-gaat-iets-mis-met-de-4-miljoen-mondmaskers-van-thierry-baudet-en-het-is-de-vraag-of-dat-aan-de-fvder-ligt/

  Er gaat iets mis met de 4 miljoen mondmaskers van Thierry Baudet (en het is de vraag of dat aan de FvD’er ligt)
  Kabinet blijft worstelen met beschermingsmiddelen voor personeel in de zorg

  Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet bracht woensdag tijdens een debat over de strijd tegen het coronavirus minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) in contact met een leverancier van mondkapjes die beweerde in één week 4 miljoen stuks te kunnen leveren. Vrijdag lijkt het er op dat er iets spaak loopt. Actualiteitenrubriek EenVandaag weet te melden dat de ondernemer in kwestie de juiste certificaten niet kan overleggen.

  Vervelend, inderdaad. Maar wat zegt een woordvoerder van Baudet tegen de NOS? “De betreffende partij heeft meerdere certificaten, maar heeft enkel die van FDA overlegd.” De FDA is de Amerikaanse Food and Drug Administration en zorgt dat de kwaliteit van medicijnen in de brede zin wordt bewaakt. In Frankrijk, Italië en Duitsland worden deze FDA-gecertificeerde mondkapjes wel geaccepteerd, zegt de woordvoerder van Baudet. “De ondernemer kreeg te horen dat het certificaat niet voldeed, maar kreeg niet te horen welke wel nodig zijn.” Ook zou de ondernemer wel proefexemplaren kunnen leveren. “Maar daar is niet naar gevraagd.”

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Hij laat jullie gewoon vallen, want de volgende volgende verkiezingen zijn jullie toch weer zo stom om op hem te stemmen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s