Omgekeerde wereld: met smokkelaars van Spanje naar Afrika gevlucht

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

€ 5.400,- voor vlucht uit Spanje

Wat nu? Spookrijders onderweg? Dat is toch de verkeerde kant uit? Ongeveer 100 illegaal geïmmigreerde Marokkanen vluchtten nu met hulp van mensensmokkelaars vanuit Spanje terug naar hun geboorteland. De reden: de corona-crisis!

Blick Oostenrijk

Zoals de Spaanse krant “El País” bericht, zou de groep eind maart met twee rubberboten zijn vertrokken. De reis was niet goedkoop: ieder van hen zou € 5.400,- voor de trip naar Afrika betaald hebben. De andere kant op is met € 400,- tot € 1000,- veel goedkoper.

“IJverige zakenmensen”

Volgens een bericht van de Europese Commissie zou de mensensmokkelmaffia “extreme flexibiliteit” tonen door nu ook de terugreis aan te bieden, omdat veel, meestal illegaal binnengekomen, Marokkanen nu voor de Covid-19 epidemie zouden willen vluchten.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Criminaliteit, Maffia, Marokkanen, Marokko, Spanje. Bookmark de permalink .

15 reacties op Omgekeerde wereld: met smokkelaars van Spanje naar Afrika gevlucht

 1. klaas zegt:

  +++ Wagenborg+++

  +++Wagenborg+++

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Het dringt misschien langzaam tot ze door dat de EU failliet gaat en er niet of geen uitkeringen meer zijn te halen. Dus ticket enkele reis terug. Wat mij betreft mogen massaal vertrekken.

  Geliked door 5 people

  • Yvonne zegt:

   Helemaal met u eens, nu de rest nog terug maar 1 nadeel als de poen in Europa op is hebben de oorspronkelijke inwoners ook geen geld meer die werkeloos zijn en wel jaren hebben gewerkt
   Trouwens hoe komen ze aan € 5400,00 ?

   Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ik heb een failliet Europa en failliet Nederland ervoor over als ze allemaal vertrekken. Vooral de aangepasten moeten vertrekken want die zullen uiteindelijk de islamisering gaan afronden.

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Je begrijpt toch niet hoe die terugkerende zandhazen aan het geld komen voor die cruise !!!

  Geliked door 3 people

 4. Piet Snot zegt:

  Ik weet het verder ook niet hoor, maar als ik 5400 euro had om terug te reizen, en zo ver is het nou ook weer niet.
  Dan had ik waarschijnlijk toch een boot of iets dergelijks gehuurd in Spanje.
  Dan ga je toch niet met ze alle in een rubberboot zitten.
  Met 4-5 man kan je toch wel een leuk bootje huren.
  Desnoods koop je er, een 2de hands of zo.

  Geliked door 4 people

 5. Nemesis zegt:

  Daar hadden ze mee geadverteerd, op de wadden eilanden was alles open en de mensen werden hartelijk uitgenodigd daar heen te komen.

  Like

 6. Eppo zegt:

  Hier in Nederstan gaan Ze elk Jaar gewoon op Vakantie in die Her/Afkomst Landen waar Ze zogenaamd vervolgd worden.
  En bij terugkomst worden Ze nog toegezongen ook door die StaatSmongolen uit Apeldoorn.

  Geliked door 2 people

 7. Blaffertje zegt:

  De schijterds flikkeren op vanwege een virus.
  Super.
  Brengt dat rot virus toch nog iets goeds.
  ✨💥👍🎉🎊🎆🍻🎂

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Vooral niet hinderen maar aanbevelen zodat ze dat allemaal doen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Unterstützen Sie unabhängige Medienarbeit HIER mit einem Abo!

  Like

 10. oudmarinier zegt:

  Jammer dat NIET alle “zw**te Suijd Afrikanen hier zijn……Mochten ze wat mij betreft blijven……en dan alle NLers emigreren naar Zuid Afrika…..lekker groot land , mooie natuur en KANS en GROND genoeg om een LEUKE boerderij ofiets dergelijks OP TE STARTEN EN HET LAND WEER op te bouwen en rendabel te maken. Om te beginnen , de banden met Rusland aanhalen en krediet / lening via BRIC’s landen aanvragen…(heb je ook GEEN gezeik met die NWO/ Wereld-elites / Rothschild’s en Rockefeller’s etc etc etc …Daarnaast , ieder / elk instituut dat om wat voor reden ook , TOCH , financiering probeert te krijgen via welke organisatie dan ook gele-eerd aan Bill Gates , George Soros , of boven vernoemde NWO /Wereld-elites en Co. ) ZONDER pardon , beboeten en betreffende verantwoordelijken bestraffen , zo hard als mogelijk. Maar bovenal , eerlijke , betrouwbare en verantwoordelijke politici kiezen . Mensen met verstand en bewezen reputatie van zaken van hun ministerie etc etc etc installeren. De “oude” NLse GRONDWET in een aangepaste vorm , beschreven zoals beneden , implementeren . Verder , lijkt mij een grondwet gebasserd op deels Zwitsers en Amerikaans voorbeeld , een MUST . ( Zwitsers : Zowel adviserend als bindend REFERENDUM , voor ALLE belangrijke beslissingen die een regering wil nemen . Dienstplicht voor IEDEREEN , zowel mannelijk als vrouwelijk + dat ieder, zijn / haar wapen thuis heeft . Ook NA vervullen van de dienstplicht Amerikaans : Politiek systeem , waarbij een president , minister of andere politiek gele-eerde functie , betreffende persoon uit zijn / haar functie kan worden gezet . Uiteraard VRIJHEID van MENINGSUITING .ALLE rechten van de MENS zoals voorheen benoemd in de V.N./U.N. etc etc etc …. EN DAT HET ‘T RECHT + PLICHT IS VAN IEDERE BURGER om het land te verdedigen tegen ALLE vijanden , zowel domestic als foreign , de mensen het RECHT en PLICHT hebben om gewapende milities te vormen en zich te verdedigen tegen ELKE vorm van TIRANNIE En dat men het recht heeft op het HEBBEN cq dragen van wapens , als burger zijnde.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s