Welke deugers willen Griekse migrantenkinderen hier opvangen? De usual suspects: Job Cohen, Ed Nijpels, Dries van Agt…

Screenshot_40

(Door: Frits Bosch)

Gisteren deden 76 politiek correcten een ‘Oproep aan het kabinet” om een deel van de groep van 2.500 kinderen die vermeend ‘zonder familie vastzitten in overvolle vluchtelingenkampen” naar ons land te halen. Men roept op om solidair te zijn met Griekenland. Het kabinet heeft laten weten dat Nederland niet meedoet aan de opvang van deze kinderen, maar wel financiële hulp biedt in Griekenland.

Is dat een wijze beslissing? Naar mijn mening wel. De ervaring leert dat kinderen worden vooruitgestuurd en dat ouderen daarna ook komen. Het is een bekende tactiek om kinderen vooruit te zenden om empathie op te wekken. Wij westerlingen denken dan al gauw “wij zijn zo rijk en zij zo arm”. Je ziet dat ook bij bedelaars op straat, dat ze hun kinderen inzetten om geld op te halen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Welke deugers willen Griekse migrantenkinderen hier opvangen? De usual suspects: Job Cohen, Ed Nijpels, Dries van Agt…

 1. Piet Snot zegt:

  Ze zetten hun kinderen in omdat ze zelf te lui zijn om te werken.
  Wat vrij normaal is overigens voor sommige volkeren.
  Desnoods breken ze nog allebei de poten bij die kinderen voor een hogere opbrengst.

  Geliked door 2 people

 2. Republikein zegt:

  Oud als de hoeren.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Off topic
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/media-hongkong-noord-koreaanse-stalinistische-dictator-kim-jong-un-is-dood/

  Media Hongkong: Noord-Koreaanse stalinistische dictator Kim Jong Un is dood

  Als je vannacht om wat voor reden dan ook niet kon slapen en actief was op Twitter heb je hier ongetwijfeld al over meegetweet: Aziatische media melden dat Kim Jong-Un dood is. Hoewel dit nieuws ook gedeeld wordt in het Westen hebben Westerse inlichtingendiensten het nog niet kunnen beamen. Maar dat er iets aan de hand is in het communistische dwergstaatje is wél duidelijk.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  had je geen ander foto van die kwal hij is nu veel ouder.

  Like

 5. Claudia Millenaar zegt:

  Ik denk dat er zo 760.000 mensen te vinden zijn die hier zeer op tegen zijn. Geen ankerkinderen naar Nederland!

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  In de UK ziet men overal posters hangen met de waarschuwing ‘Stay Safe’, maar de seniele PLO-partijgenoten in de Pays-Bah verheugen zich nu al op de massale instroom van islamietische tijdbommetjes, leuk voor later……als ze ergens in de EU een eigen Palestijns Kalifaat kunnen stichten.

  Like

 7. Gienekehado zegt:

  Landverraders!! Vanwege mijn geestelijke toestand ontbreekt mij verder commentaar. Wel weet ik nog dat er vorig jaar is ingebroken in 1 van de (dure) panden van Ed Nijpels, Vieze Graaier! Hier een verslag. Gun ik die Vieze Graaier zo!!
  https://www.story.nl/artikel/showbizz/ingebroken-grachtenhuis-ed-nijpels

  Geliked door 2 people

  • Gienekehado zegt:

   Haha, en WIE zouden er bij die Vieze Graaier hebben ingebroken?? Juist, het soort volk dat hij hier zo graag ziet komen! Met al die grote panden van hem kan hij zeker wel 25 “vluchtelingen, zielenpieten, kinderen” onderdak geven!!

   Like

 8. Gienekehado zegt:

  N.B. Bij zo’n inbraak bij Nijpels wordt het ook even heel duidelijk wat die lui allemaal in huis hebben en in welke weelde dat SOORT LIEDEN woont!! Hoe komen ze daar allemaal aan! Wat een Vieze Patser is die Edje Nijpels, BAH!

  Geliked door 3 people

 9. Horatius zegt:

  Niets is deze linkse goedmensen (landverraders dus) te dol om hun gedachtegoed te realiseren ten koste van de gewone hardwerkende burger. Blijkbaar hebben ze nog nooit gehoord over de sterk gestegen criminaliteit gepleegd door uitgeprocedeerde jonge asielzoekers afkomstig uit veilige landen, laat staan over de geplande gezinshereniging die inherent is aan het opvangen van kinderen, waarvan velen echt geen kinderen meer zijn maar uiterst viriele knapen.

  Over wat deze charitas mag kosten horen we ze al helemaal niet en dat het voor het merendeel moslims zijn mag ook niet besproken worden, want dat is stemmingmakerij ten koste van een ‘uiterst kwetsbare’ etnische minderheid.

  Stuk voor stuk collaborateurs met de radicale islam die eigenlijk voor een volkstribunaal zouden moeten worden gesleept vanwege landverraad en vervanging van onze seculiere staat door een islamitisch kalifaat met alle rampzalige gevolgen van dien zoals wij die kennen in het Midden-Oosten.

  Juist in deze kritieke tijden – met alle mogelijke gevolgen van de corona-crisis op financieel en economisch gebied – met dit voorstel komen betekent niet alleen een gebrek aan realiteitszin maar aan regelrechte waanzin.

  Vooralsnog trapt onze regering niet in deze vorm van landverraad en is zo verstandig om de knip te trekken om deze kinderen vooral in Griekenland te houden om onze bevolking zodoende te vrijwaren voor nog meer criminaliteit, het uitmelken van onze verzorgingsstaat en een verdere verloedering en verpaupering van ons leefklimaat.

  Geliked door 4 people

 10. koddebeier zegt:

  Verplicht deze NEP “deugers” er één in huis te nemen, kijken hoe ze dan reageren !

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Daarom leiden de usual suspects ook aan het ‘Koekoekssyndroom’ wat inhoudt dat zij wel de lusten van die Griekse migrantenkinderen willen maar de laten? Ho maar!
   Ik had al hier een aantal malen meegedeeld dat men in 2000 in Elst, tussen Nijmegen en Arnhem, ook eens een project organiseerde om arme Russische weeskinderen een onvergetelijke vakantie te geven omdat die blijkbaar zo zielig (?) waren! En dat hebben ze daarginder (godzijdank!) in Elst zeker GEEN tweede keer geprobeerd omdat die kinderen namelijk helemaal geen luxe gewend waren en gewoon een ware plaag voor hun gastheren, -vrouwen en -kinderen bleken!
   Dus hier een oproep aan Job Cohen, Ed Nijpels, Dries van Agt en de overige 73 linkse correcte lastposten die de 2.500 kinderen hier naar toe willen halen: als jullie zo’n medelijden met die kinderen hebben dan zullen jullie die allemaal gewoon ZELF in je eigen huizen moeten opnemen en beslist NIET aan andere mensen overlaten wiens meningen totaal NOOIT werden gevraagd! Dat soort arme kinderen zijn, zoals eerder vermeld, helemaal geen luxe gewend en ze kunnen daar ook niet mee omgaan!
   En anders lezen die 16 idioten gewoon eens het verhaal over Pinokkio waarin tientallen arme en ondeugende kinderen naar Luilekkerland werden gebracht waar die blijkbaar daarginds onbeperkt mochten eten, snoepen, drinken en een losbandig leven leiden totdat zij, door de heersende toverkracht aldaar, allemaal in ezels veranderd werden om verkocht te worden!
   En het is ook beslist NIET de bedoeling dat die 2.500 kinderen in Nederland door naïeve burgers worden gekocht of hen in huis worden opnemen want degenen die daar aan beginnen zijn gewoon nog 1000x dommer dan echte ezels! I ah!

   Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Hij overweegt het alleen maar, hij kijkt wel uit zoiets in huis te nemen. Alleen maar voor de Bühne deze ongemeende uitspraken, waar iedereen weer intrapt.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Deze vind ik dan ook goed:

   BETTER CALL PIET
   @aardengelpiet
   @freekjonge
   Ik zou Freek de Jonge ook opgeven voor een jonger iemand.
   (( ik vind trouwens die andere, Dolfie Janssens ook een verschrikkelijke Freek = freak…………

   Like

 12. Leon Theunisz zegt:

  Misschien kunnen ze net als Galsema De Breij een in huis nemen (niet dus he) van Agt 2 etcetera opgelost.

  Like

 13. M. zegt:

  Overvolle stadions zijn een probleem maar overvolle migrantenkampen geen enkele en als het zogenaamde risico van corona uit die overvolle kampen ook nog hier heen gehaald kan worden staat men vooraan om wat risico onder het volk te brengen als het allemaal zo besmettelijk was als men het volk staat voor te liegen.

  Like

 14. Alex Delarge zegt:

  Is logisch. Zijn allemaal pedosexuelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s