De Afrikanisering van Europa wordt er op bevel van de EU ondanks corona verder doorgejaagd

Screenshot_59

Twee Europese senioren omringd door de nieuwe burgers. Een “bont” gezicht, dat het hart van elke linkse en Groene sneller doet slaan.

(Vertaling: E.J. Bron)

De “Afrikanisering” van Europa werd al in 2008 door de EU vastgelegd. Een kennis van de schrijver van dit artikel, op dat moment Europarlementariër, schetste destijds details van dit plan, dat echter bij ons niet door de media werd opgepakt. Er werd alleen over bericht in Engelse kranten: “Secret plot to let 50 million African workers into the EU” luidde destijds de krantenkop in de gerenommeerde “Daily Express”.

Mitteleuropa

Inmiddels wordt dit programma al voortvarend uitgevoerd: “Resettlement”, samenwerking met Noord-Afrikaanse smokkel-bendes, rechtstreeks invliegen van Afrikanen naar Europa en de gezinshereniging bespoedigen de nieuwe kolonisatie van ons continent.

De agenda om Europa te veranderen is belangrijker dan corona-maatregelen

Het plan om het Avondlandse karakter van Europa in te wisselen tegen een soort Amerikaanse multiculti samenleving moet bij de nationale en internationale functie-elites een dusdanige prioriteit hebben, dat men dit plan zelfs niet gedurende de corona-crisis in ieder geval opschort. Een groot deel van de economie is op dit moment lamgelegd, de asielindustrie dient daar echter niet onder te lijden. En ook de nieuwe aanvoer van migranten moet absoluut niet onderbroken worden. Er werd al opdracht gegeven tot desbetreffende maatregelen:

 • De grenzen zijn weliswaar over het algemeen dicht, maar van de kant van de EU werd opdracht gegeven om “asielzoekers” de EU-buitengrenzen te laten passeren. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” citeert letterlijk: “…Verder dienen ook personen die om internationale bescherming verzoeken, binnengelaten te worden.”
 • Voor datzelfde heeft ook de Duitse regering voor haar grenzen opdracht gegeven. Ook hier vervangt het toverwoord “asiel” officiële documenten en heft ook de andere inreisbeperkingen op.
 • Illegaal binnengekomen personen, die meestal crimineel zijn, worden nu uit detentie vrijgelaten en kunnen opnieuw onderduiken. Of deze mensen, evenals andere “beschermingzoekers” die zich niet aan de corona-maatregelen houden, de bevolking bedreigen, interesseert de regerenden blijkbaar niet.
 • Elke vorm van uitzetting wordt bovendien om dezelfde reden stopgezet: er zouden geen desbetreffende vliegverbindingen zijn.
 • Die zijn er weliswaar ook niet in de tegenovergestelde richting, maar in dat geval worden vliegtuigen gecharterd om migranten te importeren. In plaats van “kinderen” en meisjes stappen dan jonge mannen uit de vliegtuigen.
 • De samenwerking met Noord-Afrikaanse smokkel-bendes en de zogenaamde “zeenood redders” is weer begonnen. Ook dienen er weer EU-oorlogsschepen naar de kust van Libië gestuurd te worden. Officiële reden: wapenleveranties uit Turkije verhinderen.

Onze gastschrijver en adviseur buitenlandse politiek van de FPÖ geeft zijn mening

De EU laat niet los. Men werkt concrete plannen uit hoe in Europa een klimaat gecreëerd moet worden dat de Afrikanisering zowel juridisch als in de hoofden van de mensen inmetselt. Norbert van Handel, adviseur buitenlandse politiek van de voorzitter van de FPÖ Norbert Hofer, heeft daar een duidelijke mening over:

Onopgemerkt door grote delen van de publieke opinie heeft het Europees Parlement via een resolutie over de “grondrechten van mensen van Afrikaanse afstamming in Europa” omvangrijke speciale rechten voor Afrikaanse immigranten besloten. Daarmee worden tegelijkertijd alle poorten en deuren opengezet voor een massa-immigratie uit Afrika. Helaas wordt vaak datgene wat in nevelige breinen bedacht wordt ook realiteit, omdat de goedmenschelijk beïnvloede maatschappij überhaupt niet meer in staat is onderscheid te maken tussen dom en pienter, goed en kwaad, verstandig en onverstandig.

“Afrikanen meer in de media laten zien” en Co.

Daarna somt van Handel de belangrijkste punten van de maatregelen op die, zonder de bevolking te vragen, ingevoerd moeten worden:

 • De lidstaten dienen ervoor te zorgen dat migranten, vluchtelingen of asielzoekers op veilige en legale manieren Europa kunnen binnenkomen.
 • Afrikanen dienen meer in tv-uitzendingen en andere media getoond te worden.
 • Omdat Afrikanen zogenaamd gediscrimineerd worden op de woningmarkt, dient de staat er voor te zorgen dat zij niet langer in “ruimtelijke afzondering in inkomen-zwakke gebieden met slechte kwaliteit en beperkte woonomstandigheden moeten leven.”
 • Er dienen werkgroepen tegen “Afrofobie” opgericht en linkse NGO´s financieel door de regeringen ondersteund te worden.
 • Wie zich niet wil neerleggen bij deze heropvoeding, dient als zogenaamde “haatmisdadiger” door de autoriteiten geregistreerd, onderzocht, vervolgd en gestraft te worden.
 • Het dient voor de politie en de geheime diensten verboden te zijn om bij de strafvervolging, de terrorismebestrijding en de immigratiecontrole daderprofielen op te stellen die wijzen op een donkere huidskleur.

Geen bovengrens voorzien

Van Handel verder:

Een van de wortels van deze bijna ongelooflijke resolutie is het VN-migratiepact, waartegen hier al vaker gewaarschuwd werd en dat gelukkig door Oostenrijk en enkele andere Midden-Europese landen niet ondertekend werd. Volgens de geciteerde resolutie dienen Afrikanen in een onbeperkt aantal gecontroleerd en planmatig naar Europa getransporteerd en illegale immigratie gelegaliseerd te worden. Tussen migranten, vluchtelingen en asielzoekers wordt überhaupt geen onderscheid meer gemaakt.

De nieuwkomers dienen door de autochtone bevolking, die niets gevraagd wordt, verzorgd te worden en voorrang te krijgen op de arbeids- en woningmarkt. Eveneens dient er een voorkeur in de media en in de cultuur in het algemeen te komen, waarbij dit met de merkwaardige bewering gemotiveerd wordt dat “mensen van Afrikaanse afstamming in de loop van de geschiedenis aanzienlijk zouden hebben bijgedragen aan de opbouw van de Europese samenleving”.

Dat deze plannen uiteraard gepaard gaan met enorme kosten voor de belastingbetalers en anderzijds voor enorme winsten voor de NFO´s en andere profiteurs van de massamigratie zullen zorgen, moet wel even genoemd worden. Ook de bestraffing- en verbodscultuur, die in toenemende mate in Europa om zich heen grijpt, zal een duw in de rug krijgen.

En op dit moment in de corona-crisis vormt deze vorm van “humaniteit” bij de reeds genoemde punten nog een aanzienlijke bedreiging van de bevolking. Want bewijsbaar behoren juist Afrikanen en andere migranten tot de meest met corona besmette groepen personen.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op De Afrikanisering van Europa wordt er op bevel van de EU ondanks corona verder doorgejaagd

 1. Monalisa zegt:

  dit loopt vanzelf een keer goed fout dan zijn de poppetjes aan het dansen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Blaffertje zegt:

  Moet je die verveelde rotkoppen zien van die “nieuwe” Europeanen.
  De verveling straalt er vanaf omdat ze geen flikker uitvoeren.
  Laat ze toch lekker in Islamistan blijven, wij hebben ze niet nodig.

  “Oftopic”
  Ik las laatst in een krant dat ze vreesden dat corona nog op gang moest komen in Afrika en daar mogelijk en ramp kon veroorzaken onder de bevolking.
  Niets aan verloren, laat naar gebeuren, hoe meer hoe beter.
  Dat volk is al een ramp op zich.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Blaffertje.

   Woef woef en waf.
   (betekent : helemaal mee eens)

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Blaffertje. Ze zijn niet verveeld!. Als u naar natuurfilms kijkt, gedragen deze “Nieuwe Europeanen” zich precies als roofdieren die hun prooi omsingelen. Zo gedraagt zich ook een kat, die verveelt bekijkt een doodsbange muis in een hoek. De muis kan niet wegvluchten, en zou ieder moment door de kat worden gedood. Het verschil tussen de ouwe prooimensen en de muis is: de muis was niet voorzichtig genoeg, en kwam de kat tegen. Maar de muis hoeft niet de kosten te dragen om de kat te verzorgen. Dat moeten de twee oudjes wel. Hun politieke leiders zorgen ervoor dat er straks zoveel mogelijk van hun volk als prooi zouden worden gebruikt. Tot die tijd laten ze de slachtoffers in spe betalen om de toekomstige moordenaars te verzorgen.

   Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  Ik kijk naar de foto en moet overgeven.
  Socialisten, sluipmoordenaars van het eigen volk

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Jan.
   Ik bekeek de foto ook, moest eveneens kotsen en dacht : “in óns landje lopen daklozen, óók kinderen, met minder warme winterkleding rond”.
   Verder dacht ik zoals u.

   Geliked door 3 people

 4. delamontagne zegt:

  Het is natuurlijk weer verschrikkeluk, racistisch en anti-multilulti van mij, ik weet ‘t, maar toen ik de eerstete 2 woorden las, LAS IK: “De Armoedisering van europa..etc,etc”.
  Ja héél slecht om zo te lezen van iets wat er anders staat, vooral met in je achterhoofd de herinnering van een Politicus in NL die zeide:”het zijn allemaal hoog, heel Hoogopgeleide mensen, die we laten overkomen”.
  Wat voor mensen het waren is na al die tijd wel duidelijk geworden.
  Wat mij ook vaak opvalt in al die glorieuze verhalen over “hoe-goed-we-‘t-hebben” !, is dat men doet alsof het allemaal permanent is.
  Genoeg landen bekend die van rijk naar [minder rijk] = arm zijn gekelderd.

  Geliked door 3 people

 5. Julia zegt:

  O.a. Merkel en linkse aanhang zijn hier grote voorstanders van. Eigen volk uitbuiten, ouderen laten sterven wat bevreemdt ons nog. Dit is toch al jaren aan de gang. De economische, sociale en maatschappeljjke ondergang voor de betaalslaven en de knuffelpartijen voor alle nieuwkomers. Wij slaafs volk kijken er naar en laten het toe. Ik verwijs ook o.a. naar een artikel in het nationaal archief te vinden met als titel: ‘1 op de 3 Nederlanders heeft foute voorouders’. Dit zegt genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Het worden natuurlijk allemaal voorbeeldige, hardwerkende, de maatschappij verheffende Burgers ? ?
  Ze gaan vast [ niet ] de Westerse cultuur/mentaliteit aannemen………….
  * / * /
  EEN BELGISCHE RECHTER;
  Een Belgische Rechter corrigeert een echtgenoot die zijn Turkse afkomst er bij haalt om het geweld gebruikt tegen zijn vrouw, te rechtvaardigen.

  …Ik kan U onmiddellijk naar de gevangenis sturen omdat U de moeder van uw kind heeft mishandeld.
  Tegenstribbelend ( wordt met arm tegengehouden )
  maarrrrrr, ik ben Turk en dat is nu eenmaal zo.
  Ik moet weten wat zij doet………., zo is onze mentaliteit nu eenmaal, ik heb ’t recht om te weten met wie zij omgaat.
  In onze cultuur kan men,….kan men……
  Luister eens meneer, Waar bent U geboren ???
  In België.
  Wat bent U turk of Belg ?
  Ik ben een Belg.
  zo hoe is het in Uw cultuur ? hoe is die ?
  Die is Belgisch/Turks………..
  Ik leef nu eenmaal in 2 kanten.
  Meneer U moet kiezen,
  Ja, ja
  Meneer, dat wat U noemt Uw CULTUUR, is niet te verenigen met de Belgische en dat is waar U leeft.
  U bent in België en ik hoef niet te luisteren naar Uw cultuur om dan te begrijpen dat U zich daarmee wil verdedigen.
  etc,etc …………
  Hij blijft erbij dat hij ’t RECHT heeft om in haar telefoon te kijken om te weten met wie ze omgaat.
  / / /

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Het is mij ( en gelukkig véél anderen ) duidelijk dat de WESTERSE en Oosterse = moslimmentaliteit nooit tot overeenstemming zullen komen.
   ( Mooi dat meneer Abu Talib, burgmeester in Rotterdam, weer een toespraak gaat houden hoe blij we moeten zijn in een vrij, Westers land te leven.
   Gaat zijn vrouw niet gesluierd door ’t leven ? en die dochters ??????????, die mogen toch ook niet met een ongelovige Nederlander, zeg maar ONGELOVIGE HOND, trouwen/omgaan. ??????????
   Ach we moeten allemaal een beetje aanpassen, Wel van Westers naar Oosters uiteraard, anders is het racistisch.

   Geliked door 4 people

 7. Joannes den Hollander zegt:

  @ De “Afrikanisering” van Europa werd al in 2008 door de EU vastgelegd. Er werd alleen over bericht in Engelse kranten: “Secret plot tot let 50 million African workers into the EU” luidde destijds de krantenkop in de gerenommeerde “Daily Express”.@

  En ik voorspel dat daar binnen afzienbare tijd een einde aan komt. Ieder nadeel heeft zo zijn voordeel. Zo ook met het coronavirus die er voor gaat zorgen dat de economie naar een dieptepunt gaat waarvan de gevolgen nog niet te overzien zijn.
  Kleinere bedrijven zullen massaal failliet gaan en massaontslagen bij de grote bedrijven kunnen niet uitblijven. Huizen zullen massaal aangeboden worden omdat men de hypotheeklasten niet meer kan betalen. Zij die nog werk hebben zullen vanwege de enorme bezuinigingen nauwelijks hun hoofd boven water kunnen houden. De enorme overheidstekorten zorgen ervoor dat alle uitkeringen drastisch zullen worden gekort c.q. worden afgeschaft. Net als in de jaren vijftig zullen huurhuizen in twee delen worden opgesplitst zodat er twee gezinnen in een huis kunnen wonen.
  De criminaliteit is tot norm verheven en de maffia, overwegend van buitenlandse afkomst heeft de touwtjes volledig in handen.
  Dat is de tijd van de politieke ommekeer. Nadat enkele politieke leiders, waaronder in elk geval het Duitse en Franse Staatshoofd vermoord gaan worden, zullen militairen de macht overnemen die de E.U. per direct ontbinden. Zij die dit mogelijk maakten zullen dankzij een Neurenberg 2 hun straf niet ontlopen.
  De grenzen worden in geheel Europa hermetisch gesloten. Alle ongewensten krijgen de kans om Europa vrijwillig te verlaten. Wordt daar geen gehoor aan gegeven dan voorzie ik razzia’s waarbij geweld zeker niet geschuwd wordt. Dit zal uitmonden in bloederige burgeroorlogen waarbij miljoenen mensen het loodje zullen leggen. Versterking valt, mede in hun eigen belang te verwachten van Rusland. Uiteindelijk zullen we de tirannie overwinnen maar de economische gevolgen zullen we nog generaties lang de zure vruchten van plukken.
  Jammer dat de klootzakken die het nu voor het zeggen hebben dat nu niet willen inzien. Het had ons voor een enorm drama kunnen behoeden.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Joannes den Hollander. accurate diepgaande analyse. Dat is precies wat er zal hier gebeuren; behalve een voorspelling. De klootzakken die het nu voor het zetten hebben, zou niets overkomen. Zij zouden net als regering De Geer in mei 1940 als de bliksem verdwijnen. Zeker degenen met machtige vrienden die hen met privé vliegtuigen in de richting van hun off-shore rekeningen zouden brengen. Op het moment dat wij hier in een zee van bloed zouden dompelen, zouden zij onder een parasol zitten aan het strand van de Virgin Eilanden of de Caymans, met een punch rum of de beste Whiskey.

   Like

 8. R Thomasson zegt:

  In het boek “The Barbarians of Wealth” van Cindy Franks en Sara Nunnally staat een interessant anekdote over Nathan Rothschilds in Engeland v.d. 18de eeuw. Nathan Rothschild beschikte over een breed netwerk die hem inlichtingen verschafte over de economie, militaire zaken, regeringsbeleid enz. Hij had toegang tot bijna real-time nieuws, terwijl iedereen taste in het donker. Velen in Engeland waren overtuigd dat Wellington zal de strijd tegen Napoleon verliezen. Rothschild had via zijn netwerk voorkennis, en wist hoe de zaken in werkelijkheid stonden. Hij kocht op de beurs voor zeer lage prijs iedere obligatie die hij kon kopen. Toen bleek dat Wellington de strijd had gewonnen, werd het kapitaal van zijn familie 20 X groter dan aanvankelijk het was. Relatief gezien, hoefde Rothschild niet zo veel mensen voor hun diensten te betalen. Bij BILDERBERG/NWO van onze tijd is dat anders. Om hun Kalergi Plan-project te realiseren, moeten ze miljarden investeren in het omkopen van mensen in sleutelpositie bij de EU, regeringshoofden, invloedrijke mensen binnen de regeringen, politieke partijen, de media, bekende intellectuelen enz. Deze operatie is al tientallen jaren aan de gang. Echter, de goede resultaten laten op zich wachten. Het duurt hen te lang. Ook zij willen een snel daverend succes boeken; net als die van Nathan Rothschild. Om de zaak te bespoedigen, vonden ze een nieuwe weg hun doelen te bereiken; met brede toestemming van hun mensen in het EU, natiestaten- en media. Europa VOL POMPEN met miljoenen van de meest primitieve en bloeddorstige negers en moslims, afkomstig uit de vuilnisbakken van hun samenleving. Het ISIS experiment liet ze zien dat alles is mogelijk. De strijders uit IS zouden succes boeken in Europa. BILDERBERG/NWO financieren de NGO’s (andere naam voor mensensmokkelaars) die de zgn. “vluchtelingen” naar Europa brengen. De rest wordt gefinancierd d.m.v. belastinggeld van de toekomstige slachtoffers.
  De Corona pandemie kan een positieve kant hebben. Dat laat ons – de toekomstige slachtoffers – zien het ware gezicht van de EU en de politiek in onze natiestaten. Als de EU-hyena en de politieke vos van passie zingen, moeten wij zeker op ons hoede zijn. Het gaat niet om kippen, maar om ons eigen leven.

  Geliked door 2 people

 9. Dat moet haast wel een fout zijn dat ze 50 miljoen “workers” uit Afrika willen halen, op dat hele continent lopen nog geen honderd “workers” rond !

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Alles verandert zo snel, als je niet meedoet ben je af.

  Geliked door 2 people

 11. Hovawart zegt:

  Het overwegende merendeel van alle nieuwe bewoners zijn jongemannen, dat word nog een interessante casus als vrouwen in Europa bejaagd en belaagd zullen worden……vandaar dat ze nu al een tijdje opgehokt zijn, alvast even wennen aan de toekomst.

  Geliked door 1 persoon

 12. jungleelephant zegt:

  Weg wezen hier!Dit komt nooit meer goed,dankzij de Brusselse maffia,ons horrorkabinet en de miljoenen die hun koppen in het zand blijven steken!

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Jungle elephant;
   Denk dat je gelijk hebt maar als je weg wilt kom ke niet eens weg voor ons zijn all wegen gesloten voor de” vluchtelingen” daarentegen is alles open , ik kan nu niet naar Frankrijk of italie want wij zijn de gevangenen geworden ik had gvd vorig jaar weg moeten gaan heb het ff overwogen maar dacht ik wacht de nieuwe verkiezingen af als pvv en fvd met SGP , 50 plus en… zouden gaan samenwerken dan hadden we het gered . Zoals het er nu uitziet voorspel ik een z.g heftige outbreak in December met geënsceneerde volksopstand ..uitroepen staat van beleg en zolang dat duurt blijven de ratten aanzitten!! En ik hoop voor 200% dat ik ongelijk krijg!!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s