Griekenland: het migrantenkamp op Samos staat weer eens in brand

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

In het migrantenkamp op het Griekse eiland Samos is gisteravond op minstens vier plaatsen brand uitgebroken. Dit wordt gemeld door plaatselijke media en de staatsomroep. Hoe de branden zijn uitgebroken en of er sprake was van gewonden, was eerst onduidelijk. De brandweer zou de branden onder controle gebracht hebben, zei een officier van de politie op de radio.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Griekenland: het migrantenkamp op Samos staat weer eens in brand

  1. karton zegt:

    Migrantenkamp in de fik ? Das héél jammer ! Nét als in Parijs : een verbod op het blussen van brand in migrantenwijken !! Finaal afbranden die zooi !!

    Geliked door 3 people

  2. Rensk. zegt:

    Brand en vuur is wel een dingetje bij Islamieten.

    Geliked door 2 people

  3. Joannes den Hollander zegt:

    Niet meer blussen is ook een oplossing. Laat ze maar op die afgebrande puinzooi leven, het is tenslotte hun keuze.

    Geliked door 3 people

  4. LUCIA zegt:

    Gewoon die gasten in een boot doen en deze wegduwen met iets wat tikt er in!!! Weg met dat verkrachters rif raf en die tyfus moordenaars!!

    Geliked door 4 people

  5. bozeoudeman zegt:

    Haal die 50 duizend arme zielige vluchteling mensen allemaal via Johnnie de Mol zijn Movement on the Ground ngo hierheen, ze kunnen allen worden geplaatst bij zijn pa en zijn tante in Het Gooi, bij die mislukte GroenLinks Lenin kloon uit Amsterdam en de rest bij diens meesteres Halsema in haar ambtswoning, waar zij zich thuis zullen voelen bij die wannabe criminele man en zoon van haar met hun vuurwapenverering.
    -Tja waarom komen de kogels meestal van links? Ach die arme linkse drommels moeten ook een verzetje hebben vanwege al hun dwangneuroses en geboden waar ieder normaal mens gestoord van zou worden.- ironie of……………… (vul zelf in)

    Geliked door 4 people

  6. Frerik zegt:

    Vuur en rook is heel goed als preventie tegen corona. Het schijnt dat ze dat wel door hebben.

    Geliked door 3 people

  7. Vraag me steeds weer af hoelang het nog gaat duren dat de Griekse bevolking op die eilanden dit nog pikken, ze zijn voor het leeuwendeel afhankelijk van het toerisme en dat is inmiddels tot bijna nul gereduceerd.
    En het gajes dat is aangespoeld kennen weinig anders dan eisen stellen, ze ‘moeten’ naar het vasteland, ze ‘moeten’ betere huisvesting, ze ‘moeten’ beter eten.
    Het enige dat ze écht moeten is hun grote bek houden !
    Uitzichtloze situatie ?
    Ze waren toch op de vlucht voor bommen en oorlogsgeweld ?
    Nou dat is dan toch gelukt ?
    Daarbij is de oorlog in Syrië nog beperkt tot een klein gebied in het noord-oosten dus dan kun je terug naar die plekken waar het leven weer op gang komt, ga terug om je land weer op gang te helpen! Het is van het begin af aan halfslachtig beleid en het verhaal dat ze zo zielig zijn is onderhand ook wel doorgeprikt.

    Geliked door 4 people

  8. vangie1206j zegt:

    TIJL ze moeten!! die brand(weer)maak) mannen blussen met benzine.

    Geliked door 2 people

  9. Astrid zegt:

    Moslims. Erger dan welk ander virus dan ook en een regelrechte bedreiging voor de hele planeet. Ik zeg, lekker laten fikken en geen kostbaar water meer misbruiken voor dit vuilnis. Ze moeten de konsekwenties van hun wangedrag maar eens leren inzien.

    Geliked door 1 persoon

  10. Blaffertje zegt:

    Mooi laten affikken en als ze dan gaan jammeren dat ze geen onderkomen meer hebben, jammer dan.
    Hadden die drammers maar niet hun kamp in de hens moeten steken.
    Ze doen dit opzettelijk om sneller toegelaten te worden.
    Nou laat ze er maar mooi in stikken, dat tuig.
    Wij hebben ze niet gevraagd om hier heen te komen, we hebben sores genoeg van ons zelf.

    Geliked door 2 people

  11. Gienekehado zegt:

    De EU heeft in 2019 bijna 300.000 vluchtelingen een beschermende status verleend! Had het al eens gehoord, ook veel Venezolanen willen graag deze kant opkomen.
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/eu-verleent-bijna-300000-vluchtelingen-beschermde-status/ar-BB13gs5I?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

    Like

    • Mary zegt:

      Venezolanen ja dat waren ook van die linkse kiezers dat hele land is door de linkse Chavez en daarna de socialist Maduro totaal verwoest en nu zijn ze op de vlucht met miljoenen tegelijk naar overal en natuurlijk ook naar lui lekker continent Europa, uiteraard!!!! Net zoiets als Amsterdammers decennia lang links in het zadel helpen en dan massaal, vooral stilletjes, als het een grote asbak is geworden, de stad ontvluchten om er ergens anders een klere zooi van te maken, rot op!!!!

      Like

  12. Lucky zegt:

    Ies koeltoerrr….
    https://twitter.com/i/status/1254466856846581761

    “498, 499 aaaand 500!”
    -“Takbir”
    -“Allahu Ahkbar”
    Another day in the paradise that is Afghanistan.

    How do you #CulturalRelativists defend this?

    “498, 499 en 500!”
    – “Takbir”
    – “Allahu Ahkbar”
    Weer een dag in het paradijs dat Afghanistan is.

    Hoe verdedigen jullie #CulturalRelativists dit?

    Like

  13. kampersrene zegt:

    och ! kom hoe zou je zelf zijn die Allah aanbidders leven in tenten zonder comfort vermoedelijk heeft de Griekse regering met steun en financiele hulp van het Euro parlement huisjes bouwen voor die arme verkrachters en arme criminelen

    Like

  14. Jan zegt:

    Lesvos

    Shocking video footage released from today showing you these alleged “Refugees” causing carnage and horrors to local citizens driving by the roads on the Greek island of #Lesvos. #Greece These are the untold video footages you won’t see on Main Stream media or journalists there. pic.twitter.com/2yxkDm1sJ7

    — Sotiri Dimpinoudis (@Sotiridi1) September 13, 2020

    neptranen

    Λάθρο καίνε χαρτόνια για να προκαλέσουν δάκρυα βήχα και τον οίκτο των αφελών ….. pic.twitter.com/V1abhDYHOc

    — ΑΘΗΝΑ (@athina_79) September 13, 2020

    Like

Plaats een reactie