Sebastian Kurz en corona: overleg over hoe men de bevolking zoveel mogelijk angst aanjaagt

Screenshot_77

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens persberichten van de ORF en de “Standard” zou de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP, foto) in een vergadering van de “Taskforce Corona” op 12 maart er overleg over gevoerd hebben hoe men de angst van de bevolking voor corona zoveel mogelijk kan aanwakkeren.

philosophia perennis

Daarbij ging het er om door de angst de bereidheid van de bevolking voor ingrijpende “veiligheidsmaatregelen” te vergroten. Aan de vergadering namen behalve politici van de ÖVP en de Groenen ook “vakmensen” deel. Aldus het Ö1-“Morgenjournal” vanochtend.

Probleem: te weinig angst bij de bevolking

Uitgangspunt van de bespreking zou daarbij de zorg van Kurz geweest zijn dat de bevolking in Oostenrijk nog te gelaten zou zijn en er geen echte angst voor een besmetting met corona zou heersen.

Daarbij zou een van de deskundigen uitgerekend naar Groot-Brittannië (dat bij het corona-crisismanagement onverschilligheid wordt verweten) hebben verwezen, waar men bij een mazelenepidemie doelbewust en met succes de angst van de bevolking geïnstrumentaliseerd zou hebben.

Angst voor de dood van de ouders en grootouders als instrument

Kurz zou toen tot de conclusie zijn gekomen dat men op dezelfde manier te werk zou moeten gaan: daarbij zouden de mogelijke dood van de ouders en grootouders door corona bij de bevolking als een doelbewust in te zetten scenario gebruikt worden, de angst voor een levensmiddelenschaarste om strategische redenen zou echter vermeden moeten worden.

Het ministerie van Gezondheid wil hier vandaag op reageren. Eigenlijk zou het nu de taak van journalisten zijn om te onderzoeken of er in Duitsland een soortgelijk overleg heeft plaatsgevonden. En van de media hier om de bevolking te informeren. Maar de meesten van hen nemen op dit moment nog meer dan ooit tevoren genoegen met hun rol als propagandakanaal van de regering.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, Oostenrijk, Overheid, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Sebastian Kurz en corona: overleg over hoe men de bevolking zoveel mogelijk angst aanjaagt

 1. Rensk. zegt:

  De ontwikkeling waarvan je wist: daar gaan ze mee aan de slag. Geukkig voor meer dan driekwart van de bevolking hebben ze een blind vertrouwen in de Overheid. Jammer voor het kwart die dat niet heeft. De ironie.

  Like

 2. Pingback: Sebastian Kurz en corona: overleg over hoe men de bevolking zoveel mogelijk angst aanjaagt! | eunmask

 3. Nemesis zegt:

  Hadden we dat verwacht van die Kurz? De volgende corrupte, totaal omgekochte en geindoctrineerde door de “elite” en van de duivel bezeten smerige volk- en land verrader.
  Nog een om tegen een muur te plakken en er een salvo op los te laten, zo snel als mogelijk. Hoop dat heel veel Oostenrijkers hun verstand terug vinden, wat een smeerlap om zulke dingen te bedenken.

  Geliked door 3 people

 4. Tineke zegt:

  Het moet nu toch zo onderhand wel duidelijk worden.
  Er wordt over (letterlijk) lijken gegaan.
  Het is in elk land 1 pot nat.
  Die lui die de dienst uitmaken zijn er op geselecteerd,door de top van de machtige pyramide.
  En Kürz,Merkel,Rutte en al die andere graftakken mogen het voor grof geld en privileges uitvoeren !

  Geliked door 2 people

  • Je zou ook eens moeten kijken naar de retoriek die gebruikt word in alle landen.
   Men heeft het over niks anders dan over het nieuwe normaal.
   Mijn vraag is niet hoe dat zo toevallig komt want dat zal wel bedisseld zijn tijdens de raad van Europa waarvan de statuten van de vergaderingen angstvallig geheim worden gehouden, wat eigenlijk wil zeggen wij nemen besluiten die de bevolking aan gaan maar de bevolking mag er niks van weten of over horen dan op het moment dat het te laat is.

   Geliked door 1 persoon

 5. willie zegt:

  Wat zei ik hier overtijd over deze klootzak ?? Never trust a young nerd , die zijn erger dan de ouwe satanisten politiekers .Wel, ik blijk weer eens gelijk te krijgen

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Er komt een tijd dat de levenden de doden zullen benijden.
  De hersenspoeling is al zó ver gevorderd dat er geen terugkeer meer mogelijk is.

  Het gaat om een smerig virus, ja.
  Maar Gates had dat kreng niet moeten ontwikkelen!
  Wat een duivelse plannen worden er toch gesmeed.

  En het vuilste is, dat je overspoeld wordt met reclamespotjes die je willen doen geloven dat de ‘anderhalvemeter-samenleving’ en de maatregelen toch zó gezellig zijn.
  Iedereen heeft nu thuis ‘volop tijd’ om te mediteren, te lezen, te kantklossen, mondkapjes te naaien, de geranium water te geven, enz., volgens de communistische dictatuur.
  Wat is het probleem? De slaven mogen toch af en toe (nog wel) even naar buiten?

  Geliked door 2 people

  • willie zegt:

   Tistochwat zegt:
   27 april 2020 om 13:54
   Er komt een tijd dat de levenden de doden zullen benijden.
   Zeker waar , kijk hier maar
   Can you see me, are you near me?
   Can you hear me crying out for life?

   Like

 7. Astrid zegt:

  Zozo, valt die Kurz even lelijk door de mand.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Zolang de bron de hoofdschuldigen dus van deze wereldwijde ellende niet worden verbannen (om het netjes te houden) zullen zij meer verderf over de wereld zaaien en onze totale ondergang ondersteunen om zelf miljarden te kunnen opstrijken. Het is te walgelijk voor woorden en jammer dat o.a.de oude misselijkmakende machtswellusteling Soros (goed voor 24,9 miljardr) nog niet van de aardbodem is verdwenen. Blijkbaar valt deze rat niet onder de kwetsbare groepen ondanks zijn hoge leeftijd. Heeft zeker al allang een anti stof toegediend gekregen uiteraard ontwikkeld door één of ander laboratorium van de Bill Gates clan. Maar ja helaas onkruid vergaat niet. Zij zullen doorgaan koste wat het kost.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  VERBOTEN!

  Oostenrijk wordt weer een braune Soße

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s