Breaking, breaking, COMPLOT, maar dat wist u allen al

Screenshot_108

(Door: “bozeoudeman”)

Als dit zogenaamde dodelijke corona-virus helemaal niet zo dodelijk is als door met name de staatsmedia wordt beweerd; als de zogenaamde case fatalityrate op 0,1% ligt en daarmee vergelijkbaar is met een reguliere jaarlijkse griepgolf; als zelfs in 2003 tijdens de SARS-epidemie met een case fatalityrate van 10% er geen waanzin lockdowns plaatsvonden, waarom is er dan nu een wereldwijde bangmakerij zoals nooit tevoren? Wat is politiek gezien het verschil tussen toen en nu?

Zie hier een paar punten: De man die overal tweestrijd tussen mensen bracht, denk aan Black Lives Matter, de Groene waanzin, strijd tussen en over seksen eindigend in heksenjachten als Me Too en larie-discussies over gender neutrale toiletten, en last but not least de man die bewust vele oorlogen heeft gebracht, denk aan Libië, waardoor we nu in Europa met ongekende stromen immigranten uit Afrika zitten opgezadeld, was in 2003 nog niet, als soort nieuwe ‘uncle Tom van Soros’,  president van Amerika geweest.

Ook had deze man dus hierdoor nog niet een nieuwe Koude Oorlog tussen Rusland en het Westen weten te veroorzaken, omdat hij de klokkenluider Snowden niet van Poetin uitgeleverd kreeg. Een nieuwe Koude Oorlog waar hij zijn uiterste best voor heeft gedaan, en nog steeds doet met en voor zijn club miljardairs, om deze uiteindelijk in een warme oorlog om te zetten, want oorlog is big business.

Verder hadden door al die ‘linkse’ politici als Obama ‘linkse’ terreurgroeperingen als de fascistische Antifa nog niet in volheid de macht en de zegeningen van de politiek gekregen om de maatschappij te terroriseren zoals vandaag gebeurt, getuige bijvoorbeeld terreur inzake kritiek op de islam, kritiek op de genocide op blanken die wordt voorbereid, de milieuwaanzin die het milieu meer kwaad dan goed doen. En ook hadden de miljardair ‘filantropen’ als Soros en Gates nog niet die macht die zij door en na het destructieve Obama – hun uncle Tom dus – tijdperk hebben gekregen.

En als klap op de vuurpijl was ook de verschrikkelijke meeloper Merkel, die de geschiedenisboeken zal ingaan als de gesel van Duitsland, de initiator van de Derde Wereldoorlog en daarmee genocide op blank Europa, nog geen bondskanselier. Dat werd deze minkukel uit de DDR pas in 2005, waarna zij met de vernietiging van Duitsland en Europa kon starten. Dus deze op machtsovername op wereldniveau gerichte ellende is als tientallen jaren ook in het geniep aan de gang en de plannen hiervoor zijn en worden gemaakt door de vele krankzinnige machiavellistische architecten bij de VN, waar het Huis van Saoedi meer en meer de scepter zwaait. We zullen er nog veel van zien, horen en  helaas ondergaan!

Wie zat er achter het in de ban doen van tabak? Juist, de VN en dus de baas van de VN ofwel het huis Saoedi, ofwel de islam. Wie zit erachter de corona-waanzin van anderhalve meter en het geen handen meer mogen schudden en ook die al gedeeltelijke gezichtsbedekking, want dat laatste is wat dit is. Juist, weer die VN en dus het huis Saoedi, ofwel opnieuw die islam, van wie je als man onbekende vrouwen geen hand mag geven, iets dat met dit straks nieuwe ‘normaal’ dus ingeburgerd raakt. Net als dat mondkapje het begin is van het wennen aan volledige gezichtsbedekking voor met name vrouwen. En zo worden we stap voor stap aan de hand van onze ‘deskundige en democratische leiders, die zeker niet corrupt zijn’ de islam binnen getrokken. Ding dong, wakker worden Europa! Of is het al te laat?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Breaking, breaking, COMPLOT, maar dat wist u allen al

 1. malsion zegt:

  Dit duidelijke overzicht, correct bevonden na even nadenken, gevoegd bij de conclusies van Robert Jensen zouden samen een signaal moeten zijn voor ….. Ja, voor wat eigenlijk.
  De wereldbevolking wacht op de volgende voetbalwedstrijd en slaapt verder voor wat betreft het wereldgebeuren. Of zou er nog iemand wakker worden?

  Geliked door 7 people

 2. Julia zegt:

  Het is betreurenswaardig en laf dat heel veel leiders van EU lidstaten als blinde laffe honden deze gasten steunen. Inderdaad Merkel als grondlegger van WOIII, Obama met zijn slecht beleid schuldig aan het veroorzaken van vele oorlogen in het Midden Oosten, Bill Gates die via smerige wegen drastisch de wereldbevolking wil verminderen en zo snel mogelijk met een verplicht vaccin komt, Bilderberg die miljardairs blijft steunen en regeert om te streven dat rijken rijker worden en armen armer. Rutte die mee werkt (uiteraard geadviseerd door het RIVM die gesteund wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation net als de WHO) zoveel mogelijk angst zaait onder de bevolking om op deze manier de bevolking zoveel mogelijk te kunnen onderdrukken. Enfin zo zijn er nog veel van deze waanzinnige machtshebbers op te noemen die de boel naar hun hand zetten door o.a.onderdrukking , ontnemen van vrijheden en vooral het voetvolk financieel zoveel mogelijk uit te kleden. Aan dit soort NAZI praktijken dient een einde te komen om al dit soort machtswellusteling die zich hieraan schuldig hebben gemaakt voor een tribunaal te dagen en te berechten.

  Geliked door 4 people

  • koosv8 zegt:

   Men zou eens heel goed moeten nadenken wie er het meeste doet voor DEZE wereld. Overbevolking , de BLANKEN? Niet dus. Hulp naar het buitenland? De BLANKEN, SCHONER MILIEU, DE BLANKEN ,,nog wel,, En een werkende samenleving? De BLANKEN, maar hoelang nog? Alles moet kapot, te beginnen met de EU. Wij blanken zijn zo slecht….toch??

   Geliked door 3 people

 3. Het eindeloos blijven herhalen dat “het allemaal zo’n vaart niet loopt”, het stoeien met cijfers die door niemand bevestigd kunnen worden maakt nog niet dat het dan dus ook waar is.
  Verhalen van zorgmedewerkers die al langere tijd op het topje van hun kunnen moeten presteren worden in de wind geslagen.
  Dit is dus kennelijk allemaal komedie;
  https://www.ad.nl/buitenland/zorghoofd-spanje-in-tranen-na-voorlezen-namen-overleden-medewerkers~a5cef6ce/
  Zeker, er dient gekeken te worden of de huidige aanpak wel vol te houden is en wellicht een overdreven maatregel zal blijken te zijn.
  Maar van bagatelliseren is nog nooit iemand beter geworden.

  Geliked door 2 people

  • bedonderde burger zegt:

   Ik herinner je aan woorden van Pim en onderstreep en vul deze aan met ‘veel sterkte straks als slaafse door chip beheerste islamiet!’ Dat dode ‘aangespoelde’ jongetje op dat strand, dat was zeker ook de waarheid? Kom nou toch Tijl, je weet beter. En zo niet, dan bij deze: de media belazeren je waar je bijstaat en er zijn veel mensen die zich gaarne daarvoor laten lenen, omdat zij denken, correctie zij weten, dat zij dit voor het goede doen!
   Daar zit het probleem, die mensen duidelijk maken dat zij gebruikt worden! Zoals ook in de periode 40-45 ladingen gewone mensen zijn gebruikt door een verwerpelijk systeem, dat staat weer voor de deur Tijl. Of is ook dit allemaal onzin? Wie bagatelliseert hier dan?

   Geliked door 5 people

   • Welke woorden van Pim vult u aan @ burger ?
    En zeker, ik ben uitermate kritisch naar de media en ben me er zeer wel van bewust dat we vaak bewust voorgelogen worden.
    Maar je hoeft toch echt niet heel veel te surfen op het internet om allerhande filmpjes tegen te komen van de mensen die in de zorg werkzaam zijn en als het ware met hun voeten in de bagger staan en hun verhalen van wat zij momenteel meemaken. Allemaal komedianten ? Verpleegsters die 24 uur aan een stuk aan het werk zijn, doktoren die besmet raken,
    En ’40-’45 erbij halen slaat als kut op Dirk.
    En al dat geroep van “het is maar een griepje”, er is nog nooit een griepvirus geweest dat binnen twee maanden wereldwijd voor besmettingen zorgde of dat voor overbezette ic’s zorgde.

    Geliked door 1 persoon

   • M. zegt:

    Precies, zelf een blinde kan zien dat het geen onzin is.
    De tweede wereldoorlog op herhaling alleen zal de tweede wereldoorlog een gezellig theekransje blijken bij het verraad van nu.
    Het eigen volk naast mij baart mij meer zorgen dan de vijand zelf.

    Like

   • Trucker zegt:

    Ben geen Nederlander maar weet dan wel dat Fortuyn nooit dat complot geneuzel zou gevolgd hebben, daar waas de man net iets –>te< intelligent voor.

    Like

   • Trucker zegt:

    “…𝘡𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘰𝘰𝘬 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘰𝘥𝘦 40-45 𝘭𝘢𝘥𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘸𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘦𝘳𝘱𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦𝘦𝘮, 𝘥𝘢𝘵 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘶𝘳…”

    Opletten Tijl want de nazis staan voor je het weet aan je deur !
    Ik zou als ik jou was (want tenslotte is hij zo attent om jou te waarschuwen) toch maar eens vragen aan (de) “bedonderde burger” welke media zijn goedkeuring wegdragen zodat je niet belazerd wordt.

    Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Of is het al te laat?”

  Het zou niet te laat zijn, bozeoudeman, als heel Europa vandaag wakker zou worden en de handen uit de mouwen ging steken. MAAR DAT GEBEURT NIET! Wij vieren liever Koningsdag en verafgoden volksverlakker Rutte. Dus ik vrees dat de tumor die islam heet nog veel verder door blijft kankeren, tot het point of no return is bereikt. Nóg hebben de invasielegers geen meerderheid, zelfs nog niet een minderheid die in staat is de meerderheid de wil op te leggen. Maar dát punt ligt al binnen handbereik en wie zegt: “het zal mijn tijd wel duren” verwacht logischerwijs heel weinig tijd meer te hebben. Met een regering als het schoftentuig in Brussel, subsidiair Macron en Merkel, subsidiair Rutte en z’n bende, gaat de islamisering van Europa in het algemeen en Nederland in het bijzonder van een leien dakje. De enige die ons (misschien) kan redden is de alom belachelijk gemaakte Trump. Hij heeft de macht om het op te nemen tegen de VN, zoals hij doet tegen de WHO. Hij durft openlijk de zijde van Israel te kiezen en als het erop aan komt zijn woorden kracht bij te zetten. Van de EU, zonder de rugdekking van Trump, hoeven we weinig of niets te verwachten. Laten we vooral nog een tijdje op onze handen blijven zitten, Rutte in de peilingen er 12 zetels bij te geven en we gaan binnenkort collectief naar de verdommenis.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 6 people

  • fleckie zegt:

   ARD tt.107, Mi. 29.4.2020 ‘ CORONA- KRISE. WELTWEIT’:
   ‘ DEMOKRATIE. . GERAT LAUT STUDIE IN IMMER MEHR LANDERN UNTER DRUCK’
   Die DEMOKRATIE gerat laut einer Studie der Bertelsmann- Stiftung auf grund der CORONA- Pandemie weltweit unter DRUCK.
   Autoritaire Regierungsmuster hatten in de vergangenen zehn Jahren kontinuerlich zugenommen., heisst es darin. Die FOLGEN der Corona-Krise drohten diese ENTWICKLUNG zu verstarken. So seien auch stabiele Demokratien. gefahrdet.
   In 60 LANDERN sei die Gewaltenteilung erkennbar ausgehohlt worden.,58 Staaten hatten Demonstrationsrechte eingeschrankt. Untersucht wurde die Lage in 137 LANDERN. …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 5. Harrie Vaes zegt:

  Helaas het is inderdaad ….te laat….. Nederland heeft kanker….veroorzaakt door Rutte en zij linkse rakkers…. en is nu in de terminale fase terecht gekomen…….meestal duurt het overlijden dan niet lang meer.
  Ik ben er klaar mee en probeer de rest van mijn leven op mijn manier er nog wat van te maken….totdat de doodsteek komt.

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Uiteraard is er geen complot maar werken ze gewoon samen en dat is voor de meeste mensen helemaal geen samenzwering ook al zweren ze samen.

  Ondanks dat de overheden al zo’n veertig jaar weten wat voor natuurlijke middelen de mensen kunnen genezen van de ergste ziektes en ook nog zonder bijverschijnselen wil men niet dat de mensen over deze middelen beschikken die niet te patenteren zijn want men ziet liever geen mensen genezen als men de winst niet in de eigen zak kan proppen.
  Men is alleen begaan met uw ‘gezondheid’ als het geld oplevert.
  Men is niet blij als artsen met simpele middelen de mensen kunnen genezen want dat ondermijnt hun handel en agenda voor nog meer verplicht af te nemen handel.
  Gezonde mensen vullen de kassa niet en omdat men graag de kassa leeg houdt met gezonde mensen ziet men graag iedereen verplicht worden tot een spuit.

  De globale regering waar de regeringsleiders bijna allemaal over lullen gaat uiteraard helemaal niet over de wereldorde waar de aluhoedjes het al jaren over hebben.
  Welnee…….
  Die lullen maar wat volgens het teveel tv kijkende ovid.

  Geliked door 2 people

 7. en immigratie vergroot de kans op besmetting wezenlijk; is dit volksgezondheidsbeleid?

  Like

 8. M. zegt:

  Dat de lakeien van Uwe Slechtigheid een coup aan het plegen zijn op de wereld en de vrijheid van de mensen is uiteraard ook niet zo.
  Allemaal aluhoedjes en wappies onzin.
  Dat Covid-19 (de gevallen engelen uit de bodemloze put die de schaapjes gaan slachten) betekent is uiteraard toeval en totale aluhoedjes waanzin.
  Iedereen kan zien dat men overal de vrede in het land pompt die u zielsgelukkig maakt en u een veelbelovende toekomst tegemoet gaat waarbij van slachten uiteraard geen sprake zal zijn zolang u maar voor Uwe Slechtigheid bukt of als tweederangs burger kruipt of zich laat vernederen.

  De wereld zal pas weer normaal zijn als iedereen een spuit heeft gehad blaten de lakeien van Uwe Slechtigheid in koor.
  Omdat er niet genoeg spuiten zijn voor iedereen zullen de lakeien van Uwe Slechtigheid zich opofferen en zelf geen spuit nemen.
  Ook de spuitkoning die iedereen graag een spuitje zou geven is zo nobel en goed dat hij zijn kinderen en zichzelf ook maar overslaat met de spuit.

  Geliked door 2 people

 9. Willem zegt:

  Het feit dat de oproep tot het gebed ineens door luidsprekers versterkt wordt en zo een veel groter bereik heeft, dit in verschillende steden al gebeurd en er niks aan gedaan kan worden ( kan natuurlijk wel, maar…….) zegt mij dat het “point of no return” of heel dichtbij is of dat het dit is.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Gaan er een hoop reageerders maar wat blij zijn want de Marsmannetjes zijn er, Bill Gates zal terug gerust kunnen slapen en POTUS Trump zal niet meer hoeven te spreken over Dettol (on the rocks).
  .
  Kom er maar in Pepo, Willie en co, … enne Willie ik wacht nog altijd op men antwoord waar je oreerde over “echte mannen met ballen” of is het ook niet meer van deze tijd om te antwoorden op een vraag ?

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/04/29/pentagon-geeft-beelden-ufo-s-vrij/

  Like

 11. Julia zegt:

  Die linkse rakkers moeten zelfs de moordenaar van Pim Fortuyn Volkert van der Graaf schadevergoeding betalen omdat zij wederom hebben gefaald. Deze moordenaar had levenslang achter de tralies moeten zitten in plaats van vrijheid en nog vergoedingen te ontvangen die wordt gegraaid uit ons belastinggeld. Wat is die Rutte toch een volslagen mislukkeling en een wurger die meewerkt zelfs aan het afnemen van onze vrijheden en de democratie verder de nek om te draait. De lijst in zijn falen is te lang om op te noemen. Hoelang blijft het grote deel van onze bevolking nog blind en dom en blijven zij nog geloven in deze doortrapte leugenaar?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s