Covid-19 platform en Agenda 21 van de VN

Screenshot_123

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er moet een spoedwet komen voor de corona-maatregelen volgens Den Haag. En noodwet voor maatregelen die onnodig zijn. Maatregelen voor een virus dat wereldwijd een dodental heeft veroorzaakt dat tussen de 0,1 en 0,2% ligt, gelijk aan of zelfs minder dan de griep. In Nederland is het percentage 0,026%… Noodmaatregelen die zijn ingesteld door politici die hun ziel hebben verkocht aan een mondiale ideologie in opdracht van de rijksten der aarde. Deze noodwet is er om een dictatuur te creëren, niet om levens te redden!
www.nrc.nl

Wist u dat u deze corona-crisis kunt volgen? Er bestaat namelijk een Covid Action Platform van het World Economic Forum. Daar kunt u van alles vinden, en om zo’n groot en uitgebreid programma te kunnen maken, met 200 lagen diep, dat getuigt van voorbereiding. Een voorbereiding die tijd kost en niet gedurende deze crisis gemaakt kan zijn. Mijns inziens nog een bewijs dat deze corona “pandemie” een grote hype is en bedoeld is om andere dingen te verbergen. De moeite waard om te kijken.
https://youtu.be

Zou het weer allemaal om geld draaien en niet om het redden van mensenlevens? Ziekenhuizen worden meer betaald in America door Medicare als het om een corona-patiënt gaat. En nog meer als ze die patiënt aan de beademing leggen. Wat door sommige doktoren als een onjuiste behandeling wordt gezien.
https://eu.usatoday.com

Elk jaar komen er in opdracht van de EU en de VN zo’n 300.000 mensen bij in Europa. Want de omvolking gaat ondanks de “corona-crisis” gewoon door.
www.nachrichten.at

Minister Bruins is gechanteerd door de Big Pharma, zo laat onderstaand artikel weten. Dat heeft bestuursvoorzitter Mark van Houdenhoven van de Sint-Maartens kliniek en bijzonder hoogleraar Economische bedrijfsvoering aan de Radboud-universiteit van Nijmegen vastgesteld. De farmaceutische industrie zou niet meer één-twee-drie medicijnen aan Nederland leveren als de wet erdoor zou komen die een stop zou zetten op de mega-hoge prijzen die de farmaceutische industrie eist. De wet is dan ook uitgesteld…
www.nrc.nl

Waarom zitten we zonder gegronde reden in deze situatie? Een nog betere vraag is: waarom laten we het gebeuren? In onderstaande video leert u wat het mondiale plan is, en waar we ons naar mijn mening gezamenlijk tegen zouden moeten verzetten. En dat is Agenda 21 van de Verenigde Naties, een agenda waarvoor de Nederlandse regering getekend heeft en dat de boeren van hun land jaagt, omdat ze niet “duurzaam” genoeg zijn. De reden waarom de energie duurder wordt, de reden waarom de middenstand failliet gaat en waarom de burgemeesters nu ineens een rol hebben in de globalisering van ons land.
www.youtube.com

Vele Nederlanders leven in angst, angst hen aangepraat door politici en de media, die zoals gewoonlijk de feiten en oorzaken negeren en door blijven zeuren over mondkapjes, IC-bedden, handschoenen, het aantal doden, noodwetten en andere dictatoriale zaken, terwijl er geen enkele reden is die deze maatregelen kan onderbouwen.

Stop met leven in angst beste mede-Nederlanders, er is werkelijk geen reden toe en zoek contact met andere realistisch ingestelde Nederlanders, zodat we deze waanzin kunnen stoppen en de gewone Nederlandse normaliteit weer kunnen invoeren. Wij zijn het volk en de regering is in dienst van de bevolking en niet andersom.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Covid-19 platform en Agenda 21 van de VN

 1. klaas zegt:

  Like

 2. M. zegt:

  Er moet een spoedwet komen om u met spoed van uw laatste mensenrechten af te helpen zodat u overgeleverd bent aan de willekeur van de lakeien van Uwe Slechtigheid.
  Met die nare mensenrechten kan men u niet naar believen als een stuk vuil behandelen en u tot tweederangs vuil degraderen voor het volk dat men werkelijk vertegenwoordigd.
  En dat is niet de Europeaan.

  Geliked door 3 people

 3. Pingback: Covid-19 platform en Agenda 21 van de VN! | eunmask

 4. Wat werkt het toch simpel eigenlijk.
  Er doet zich iets voor waar je het niet mee eens bent (dat kan en dat is ieders recht) vervolgens moet er een manier gevonden worden om dat te linken naar een wereldwijd complot van zeer rijke mensen. Waarom ? Omdat er onvoldoende medestanders zijn en je moet wat nietwaar.
  Daarbij is alles geoorloofd, bewijzen zijn slechts optioneel en zeker niet vereist, de makkelijkste doelwitten daarbij zijn extreem rijke mensen, die roepen normaliter al afgunst op en zijn dus op voorhand al ‘verdacht’.
  Als zo iemand ook nog eens terugtreed uit zijn business en een fors deel van zijn geld aanwend voor filantropie dan is het helemaal prijsschieten.
  Leuk detail daarbij is dat er andere eveneens zeer rijke mensen zelden of nooit genoemd worden, die spreken kennelijk minder tot de verbeelding dan iemand die zomaar geld doneert.
  Zou dat vroeger ook zo gegaan zijn met filantropen ?
  In Den Haag, maar ook in andere grote steden bestaan zogenaamde hofjes, gebouwd in opdracht van rijke mensen om behoeftige mensen te helpen.
  Zeker die hadden een heel stringent beleid tov hun bewoners, daar had de sociale dienst die daarna kwam een voorbeeld aan kunnen nemen, dat had vandaag de dag een hoop beroepswerkelozen gescheeld.
  Hoe noemen we die denkbeeldige vijand ? Nou dat maakt ook niet zoveel uit, de ene keer is het de Bilderberg (nota bene opgericht door prins Bernhard, toch niet echt een groot licht) de andere keer Rothschild, dan weer Agenda 21, en de meesten zien een leidende rol voor de USA.
  China, Rusland, India zijn beduidend minder in trek.
  Welke onderwerpen lenen zich ?
  Nou eigenlijk alle, of het nou gaat om een tijdelijke noodwet, 5G, vaccins het maakt allemaal geen moer uit.

  Geliked door 3 people

  • Gienekehado zegt:

   Ook dit hele gebeuren laat weer een afspiegeling van de de MY. zien! Ik heb genoeg gezien/gehoord en neem zo weinig mogelijk risico om dat klotevirus op te lopen. De Complotdenkers en anderen met de wildste hersenspinsels gun ik graag een ‘poepje van eigen deeg’! Ook weer niet, want de zorgkosten gaan al skyhigh!

   Geliked door 1 persoon

  • Dit alls onder de noemer NWO….en dan nog verder complotdenken…….E.T. 😉

   Like

  • Deze zo uiterst vriendelijke filantroop denkt toch op een filantropische manier 200 miljard te verdienen.
   Tijl dat jij in die zoetsappige filantropen praatjes geloofd mag je zelf weten maaar den deze heeft het niet zo met filantropen die niet denken in klein geld.

   Geliked door 4 people

   • Maar is die zware beschuldiging ook ergens op gestoeld of gewoon ontsproten aan een kwalijke geest.
    Dit soort beschuldigingen gaan vaak een eigen leven leiden onder het motto; “ik weet het zeker want ik heb het gehoord van een kennis die het weet van zijn achterneef die een tandarts heeft die het zeker weet”.
    200 Miljard verdienen zou in zijn geval betekenen een verviervoudiging van zijn toch al niet geringe kapitaal.
    Weet u wat zo gek is ? Er zijn mensen die nog veel rijker zijn dan hij en die nog nooit van hun leven een dollar ergens aan gedoneerd hebben en geen hond die hun beschuldigd van duistere praktijken.
    Niemand die foto’s van hun huizen/paleizen publiceert maar zodra je miljarden weggeeft dan ben je de gebeten hond.

    Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Tijl, de complotaanhangers denken Bill Gates die naam klinkt goed, iedereen kent hem en is dat niet het geval gaan zij er wel voor zorgen.
   Dat de man uit louter filantropisch initiatief doet wat hij doet (of deed) net als Schumacher en Senna deden kan niet, zo’n mens die volgens de jaloerse geesten erger is als de grootse massamoordenaar op deze planeet kan niet mededogen hebben met zijn medemens.
   Dat het met afgunst of jaloezie te maken heeft gaan ze glashard ontkennen nee hun bedoelingen zijn nobel, Bill Gates moet hangen want er is hun ingefluisterd door schimmige videootjes, nog schimmerige websites en én sommigen die overal complotten zien (maar niet dat onder hun eigen schedeldak 🙂 ) dat Bill Gates des duivels is.
   Voor wat die niet bestaande afgunst, lees hier meer als eens schampere opmerkingen over rijken als die koning pils van jullie met zijn Argentijnse bruid of ondernemers die goed boeren…
   Het grappige aan dit alles Tijl, je hoeft enkel maar alles op een rijtje te zetten wat ze neuzelen en dan daar eens nuchter over nadenken, dan is het opletten dat je serieus blijft, stel je voor je staat ergens in en supermarkt en denkt opeens aan wat je hier dagdagelijks leest…
   Krijg je (ik toch) zo’n onbedaarlijke lachbui dat de mensen rond jou de hulpdiensten bellen omdat ze denken dat je een slag van de moelen hebt gekregen.
   Peins dat ze allemaal een kubieke meter toiletpapier in huis gehaald hebben en dan op deze blog maar lachen met de zij die in de rij stonden voor dat papier 🙂

   Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Trucker, dat is net zo iets als dat de HEMA of welke winkel dan ook, voor het zoveelste jaar op rij besluit om geen paas eieren of kerst meer te benoemen in folders of reclame.
    Niemand hier doet dan ooit nog daar boodschappen en zal daar ze leven geen stap meer binnen zetten.
    Alleen, dat zelfde vermelden ze hier al jaren dat ze daar niet meer kwamen, en elk jaar weer opnieuw wanneer er hier zo’n soort artikel verschijnt beloven ze weer opnieuw dat ze er nooit meer zullen komen.
    Daar kan ik nou een onbedaarlijke lachbui van krijgen, en dat ieder jaar weer opnieuw.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    klopt Piet, hetzelfde met de mainstream media, altijd en altijd maar kankeren en toch kijken ze er elke dag naar 🙂
    Is hetzelfde met dat islamieten reizen gedoe, ze kankeren op de islam maar gaan er wel lekker op vakantie, dubbele moraal ze zijn er met bosjes…
    ik heb nu is het twintig jaar geleden mijn tv buitengegooid, weet zelfs niet welke rommel er uit gezonden wordt.
    Kranten van hetzelfde, ik had abonnement op ‘het laatste nieuws’ in Vlaanderen, gestopt met dat.
    Ik heb die tv buitengegooid omdat ik zag (als newbie zovele jaren terug) hoe een onuitputtelijke bron van informatie het www was en dacht bij mezelf waarom nog tv die toen al rotzooi gaf en krant die een bepaalde visie weergaf die nooit de mijne geweest is.
    Ik weet het de stap zetten zal voor velen niet gemakkelijk zijn want dat vraagt discipline, ik heb daar wat teveel van daarom dat velen mij in de echte wereld zo’n “moeilijke” vinden.

    Like

 5. Qvic zegt:

  Wij het volk blijft steeds maar denken, dat onze regering volksvertegenwoordigers zijn. Die we zelf hebben gekozen bij de verkiezingen. Dat is de grootste illusie voor het volk. Want de officiële verkiezingsuitslagen worden zo gemanipuleerd dat de definitieve uitslagen al voor de verkiezing bij insiders bekent is. Probleem voor het volk is, dat we dat nooit hard kunnen maken, omdat we simpel weg die cruciale informatie niet hebben/krijgen. Maar zodra een regering gevormd is, moet deze beëdigd wordt door de koning. Dan treedt de nieuwe regering letterlijk in dienst bij het koningshuis en vertegenwoordigd zij enkel het koningshuis en dus niet het volk meer. Democratie geldt dan ook alleen in de 2e kamer en 1e kamer, buiten deze kamers bestaat de democratie niet. Dat is best wel logisch, want tenslotte leven wij in Nederland zogenaamd in een monarchie. Een monarchie kan namelijk nooit democratisch zijn, want dan kan het volk een koningshuis weg stemmen. Dat laat een koningshuis nooit gebeuren, om hun macht zo maar weg te geven.

  Nu wil de regering via een noodwet de nu opgelegde vrijheidsbeperkingen voor het volk juridisch vastleggen via de grondwet. Maar iedere wijziging van de grondwet bepaalt ook dat de huidige regering ontslag moet nemen en dat er nieuwe verkiezingen moet komen. De noodwet treedt dan pas in werking na de verkiezingen. Gaat deze eerder in of worden er geen nieuwe verkiezingen gehouden op korte termijn, dan is het juridisch niet rechtsgeldig volgens de grondwet. Deze zogenaamde Lock-down met onze vrijheidsbeperkte maatregels is alleen met een algemene staat van beleg juridisch vastgelegd. Anders valt het onder het kopje hoogverraad, volgens de grondwet.

  Geliked door 1 persoon

  • Allereerst is het een aanname dat de verkiezingen zo sterk gemanipuleerd worden zoals u beweert, puur speculatie en helaas nergens op gestoeld.
   Daarnaast wordt het Kabinet gecontroleerd door de 2e Kamer en ze kunnen echt niet zomaar hun goddelijke gang gaan.
   Verder is voor een noodwet geen wijziging van de Grondwet noodzakelijk mede doordat deze een tijdelijk karakter heeft, de huidige noodwet die in ontwikkeling is zou moeten gaan gelden tot 30 september.
   Wel zitten er juridisch nog wat haken en ogen aan zoals altijd maar de Kamers moeten er wel mee instemmen, zo niet dan gaat het hele feest niet door.

   Geliked door 2 people

 6. Trucker zegt:

  HET orderwoord op de blog is ANGST, heb het maar in capitals gezet zodat er niemand kan naast kijken.
  Nu begrijp ik ook waarom het toiletpapier de eerst week al uitverkocht was 🙂

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Kom, laten wij die moeder eens treiteren, want wij vervelen ons.

  WATCH: Police officers in Wisconsin show up at a mother’s home because she “violated a state order” by letting her daughter play at a neighbor’s house.

  The defiant mother knows her rights and stands her ground!pic.twitter.com/AL3yMbJ3CU

  — Young Americans for Liberty (@YALiberty) April 29, 2020

  Like

 8. bozeoudeman zegt:

  4711 doden in de periode 6 maart t/m 29 april van de 17 miljoen = nog niet 0.03 % Of reken ik nu verkeerd? Hoeveel doden zijn er normaal in een zelfde periode of bij een griep epidemie? Al dei paniekzaaiers dei een lockdown wensen gebruik jullie verstand toch eens! En ik heb een verhoogd risico en maak me niet druk. Waarom zou ik, ik ben geboren dus ga zeker weten ook eens DOOD!

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   9 zorgmedewerkers overleden

   RIVM: 84 nieuwe coronadoden
   Updated 8 min geleden
   2 uur geleden in BINNENLAND
   AMSTERDAM – Het officiële dodental door het coronavirus is gestegen tot 4.795. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft in het afgelopen etmaal 84 sterfgevallen doorgekregen. Ook het aantal ziekenhuisopnames is gestegen met 84. Klopt we gaan allemaal een keer dood, maar liever niet door die Corona, ook jongeren gaan dood aan Corona de grote boosdoener is niet een Corona maar bloedstolling in je lijf. Trombose heet dat.

   Like

  • Gienekehado zegt:

   Er zijn waarschijnlijk 1000en meer doodgegaan aan dit virus. Lang niet iedereen is getest die dood ging.

   Like

  • Wim zegt:

   4711 doden? Ja, daar zit een luchtje aan.

   Like

 9. Julia zegt:

  Rutte komt nu totaal mijn keel uit. Wat een smerige trekpop van het kapitalisme is die man. Liegen, bedriegen zijn hem niet vreemd. Bewust de economie en samenleving kapot maken i.p.v. met gezond verstand een land te leiden. Dit alles om door onderdrukking en noodwetten het volk onder de knie te krijgen. Deze man, het RIVM en noem al die kapitalistisch tuig maar op dienen nog eerder dan er überhaupt een noodwet komt uit hun zetels gedonderd te worden. Spoedwet Justitie en Veiligheid is op 21 april jl. al door de Eerste Kamer aangenomen. Dit kan volgens de grondwet nimmer zonder nieuwe verkiezingen. Die achterbakse politici flikken nu alles achter de rug van de kiezer om. Kortom de kiezers wie zijn dat in hun ogen? De naam Volksvertegenwoordiger zijn zij niet meer waard beter past volksverlakkers. Het is werkelijk om uit je vel te springen wat ons nu al is aangedaan. 6 weken verder nog geen mondkapje beschikbaar en maar debatteren om het volk zoet te houden. Schaamteloos. Wat mij betreft is nu de maat vol.

  Geliked door 2 people

  • Ruudzelf zegt:

   en toch 10 zetels erbij, blijkbaar….

   Like

   • Julia zegt:

    Als we de peilingen moeten geloven blijkt dus dat een groot deel van onze bevolking mede schuldig is aan de ondergang van onze economie omdat een groot deel o.a. gevangen zitten in angst. Ben benieuwd hoe deze mensen straks het nieuwe normaal gaan ervaren. Leven zonder vrijheid, leven onder dictatuur, minimaal betaalde loonslaven, korting uitkeringen, inleveren deel van salarissen, inleveren van een flink deel aan pensioen, geen of nauwelijks nog vakanties (worden te duur), onderwijs dat is afgebrokkeld, hoge bijdrage voor gezondheidszorg en wat er nog meer aan ellende volgt. Het zal na alle vrijheden en een goede economie toch tegenvallen sterker nog zwaar vallen om straks te leven in het nieuwe normaal. De voedselbanken zullen het helaas niet meer aan kunnen. De enige die er wel bij varen zijn de kapitalisten en multinationals waar onze populaire MP een zwak voor heeft en deze al jaren spekt waardoor de staatskas al jaren miljoenen aan belastinggeld misloopt. NL is niet voor niets een belastingparadijs (alleen niet voor het voetvolk). We zullen zien als de economie helemaal op zijn gat ligt omdat Rutte geen enkele verantwoordelijkheid zelf durft te nemen of deze winst aan zetels nog blijft Tevens zijn vele onder ons niet vergeten wat deze man al jaren lang heeft kapot t bezuinigd net als het niet nakomen van beloften. Liegen en om de hete brij heen draaien is zijn kwaliteit. Bovendien zijn het maar peilingen uitgevoerd door Maurice de Hond dit zegt velen genoeg.

    Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Nu pas,Julia?

   Geliked door 2 people

 10. Julia zegt:

  Inderdaad Elise WIJ ZIJN HET VOLK en moeten stoppen nog langer achter deze waanzinnige kapitalistische idealen te staan. We moeten ons inderdaad geen enkele angst meer laten inboezemen om straks onder totale curatele en dictatuur ten onder te gaan. Ook de media die in opdracht angst blijven zaaien door alleen maar negatieve berichten te publiceren en de dreiging van Rutte moeten wij nu naast ons neerleggen en ons leven weer oppakken. Het kan niet zo zijn dat miljoenen mensen de dupe worden van deze waanzin.

  Geliked door 3 people

 11. Lucky zegt:

  WTF!!! ONGELOOFLIJK
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/04/bizar-in-een-loods-in-schiedam-liggen-miljoenen-mondkapjes-helaas-gaan-ze-allemaal-naar-het-buitenland-omdat-onze-overheid-niet-doorpakt/

  Bizar! In een loods in Schiedam liggen MILJOENEN mondkapjes! Helaas gaan ze allemaal naar het buitenland omdat onze overheid niet doorpakt

  Volgens importeur Ostrichoo is er helemaal geen sprake van een mondkapjestekort. De importeur heeft op zijn bedrijventerrein in Schiedam namelijk miljoenen mondkapjes liggen. Helaas gaat bijna alles van deze voorraad naar het buitenland, terwijl ons kabinet lekker verder loopt te slapen. Bizar…

  Elke week krijgt het bedrijf Ostrichoo zo’n 2 miljoen mondkapjes binnen in Schiedam, iedere week verkopen ze die hele lading aan het buitenland. Na genoeg niks blijft in Nederland. Daarom hebben ze maar besloten om een winkel te openen in Rotterdom, zodat ze in ieder geval nog wat kunnen verkopen aan Nederlanders zelf. Want op onze overheid kun je nauwelijks rekenen

  Waarom onze overheid de mondkapjes zelf niet koopt? Voornamelijk vanwege de houding van de overheid zelf. Het bedrijf in kwestie moet namelijk ZELF de moeite doen, moet zich aanmelden en vervolgens een heel procedureel proces doorlopen om te kijken of alles wordt goedgekeurd.

  Mocht er iets worden afgekeurd, omdat de maskers niet geschikt zijn voor IC personeel dan wordt de hele lading afgekeurd. Terwijl deze masker wel perfect zouden zijn voor andere mensen in de zorg, of ander contactberoepen.

  ,,Iets is goedgekeurd of afgekeurd. Terwijl een mondkapje dat niet goed is voor de intensive care, heel bruikbaar kan zijn in een verpleeghuis.’’

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Griepje?
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5107101/coronavirus-patienten-intensive-care-trombose-stollingen

  ‘Helft coronapatiënten ic heeft verschijnselen trombose’

  Uit onderzoek onder 184 coronapatiënten op de intensive care in Nederlandse ziekenhuizen, blijkt dat de helft van hen te maken krijgt met tromboseverschijnselen. Patiënten die er last van krijgen hebben een grotere kans om te overlijden.

  Eerder werden tromboseverschijnselen al gelinkt aan het coronavirus, maar nu is duidelijker hoe ernstig het probleem is. “We wisten niet dat zoveel coronapatiënten een trombosecomplicatie kregen”, zegt hoogleraar Interne Geneeskunde Menno Huisman (LUMC) die het onderzoek deels leidde. “Tot nu toe hield men zich vooral bezig met infecties in de longen en de gevolgen daarvan.”

  Like

 13. Lucky zegt:

  Bloedstolsels lijken een andere gevaarlijke complicatie van COVID-19 te zijn

  https://www.phillyvoice.com/covid-19-blood-clots-coronavirus-complications-stroke-thrombosis/

  Blood clots appear to be another dangerous complication of COVID-19
  They enhance the risk of deep vein thrombosis and stroke, doctors say

  While the primary symptom of COVID-19 is respiratory distress, growing evidence suggests that the coronavirus affects other parts of the body.

  Medical experts are just now beginning to understand the association between blood clots and COVID-19.

  It’s not clear whether the coronavirus directly causes blood clots to form, or if they are a side effect of the body’s inflammatory response. But the risk of blood clots is making an already serious disease that much more life-threatening

  Some doctors also are seeing an uptick in strokes among COVID-19 patients, especially those in their 30s and 40s. Ischemic strokes occur when a blood clot cuts off blood flow to the brain.

  Dr. Thomas Oxley, a neurosurgeon at Mount Sinai Health System in New York, and his colleagues have treated five people under the age of 50 for COVID-19-related stroke. They all either had mild COVID-19 symptoms or were asymptomatic before the onset of stroke.

  The doctors urge anyone who develops symptoms of a stroke such as face drooping, arm weakness or speech difficulty to call 911 immediately.

  Nl
  Bloedstolsels lijken een andere gevaarlijke complicatie van COVID-19 te zijn
  Ze verhogen het risico op diepveneuze trombose en beroerte, zeggen artsen

  Hoewel het belangrijkste symptoom van COVID-19 ademnood is, suggereert groeiend bewijs dat het coronavirus andere delen van het lichaam aantast.

  Medische experts beginnen nu pas de associatie tussen bloedstolsels en COVID-19 te begrijpen.

  Het is niet duidelijk of het coronavirus direct bloedstolsels veroorzaakt of dat het een bijwerking is van de ontstekingsreactie van het lichaam. Maar het risico op bloedstolsels maakt een toch al ernstige ziekte die veel levensbedreigender wordt

  Sommige artsen zien ook een stijging van het aantal beroertes bij COVID-19-patiënten, vooral die van in de dertig en veertig. Ischemische beroertes treden op wanneer een bloedstolsel de bloedtoevoer naar de hersenen afsnijdt.

  Dr. Thomas Oxley, een neurochirurg in het Mount Sinai Health System in New York, en zijn collega’s hebben vijf mensen onder de 50 jaar behandeld voor een COVID-19-gerelateerde beroerte. Ze hadden allemaal lichte COVID-19-symptomen of waren asymptomatisch vóór het begin van een beroerte.

  De artsen dringen er bij iedereen die symptomen van een beroerte ontwikkelt, zoals hangende gezichten, zwakke armen of spraakproblemen, aan om onmiddellijk 112 te bellen.

  Like

 14. Lucky zegt:

  Incompetentie, onwil of corruptie?
  De l#lpraatjes dat er niet genoeg testcapaciteit is, is een leugen!
  Nederland heeft al wekenlang de mogelijkheid om duizenden extra testen uit te voeren, maar doet dat nog steeds niet!
  Een Duits laboratorium kan 2 maanden lang 5000 tests per dag afnemen, dat zou de testcapaciteit in Nederland verdubbelen.

  Like

  • Lucky zegt:

   Bizar!
   https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/nederland-extra-coronatests/

   Nederland kan iedere dag duizenden extra coronatests uitvoeren, maar doet dat niet

   De Nederlandse overheid heeft al weken de mogelijkheid om iedere dag duizenden extra coronatests uit te voeren, maar maakt daar geen gebruik van. Dat meldt de NOS donderdag.
   Via een Duits laboratorium kunnen er twee maanden lang 5000 tests per dag worden afgenomen. Op die manier zou de Nederlandse testcapaciteit bijna verdubbelen.

   De Taskforce Diagnostiek, die schaarse testmaterialen in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid regelt, bevestigt dat de aanbieding is gedaan, maar noemt de coronatests nog niet nodig. “Er is momenteel meer labcapaciteit dan vraag naar tests” aldus een woordvoerder.

   Like

   • Julia zegt:

    Te duur net als de mondkapjes vandaar de zogenaamde tekorten. Nu moet er niet teveel worden gevraagd van het Rutte rampenkabinet. Het hele beleid van 3 kabinetten Rutte is uitgedraaid om een grote catastrofe omdat miljarden zijn weggesmeten aan heel veel bodemloze putten, de EU en migratie. Vandaar dat de spaarpot t.b.v. o.a. gezondheids- en ouderenzorg tot op de bodem al enkele jaren leeg is.

    Like

 15. Lucky zegt:

  Volgens een Duitse studie zijn kinderen mogelijk nét zo besmettelijk als volwassenen, en kunnen het coronavirus ook nét zo makkelijk verspreiden.
  Men waarschuwt daarom om voorzichtig te zijn met het openen van de scholen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ben wel benieuwd hoe dat straks gaat met het Openbaar Vervoer, momenteel hebben ze slechts een bezetting van 10% van wat ze normaliter hebben, maar straks gaan de scholen open en stappen scholieren weer massaal in bus of tram en denk maar niet dat die schatjes zich tegen laten houden als er gezegd wordt dat er maar een beperkt aantal reizigers per bus/tram wordt toegelaten.

   Like

 16. Tistochwat zegt:

  Een virus kan heel gevaarlijk zijn. Als je loopt te snotteren en je beroerd voelt, blijf je graag VRIJWILLIG thuis, in bed.

  De tijd zal leren wie/wat achter dat hele corona-gedoe zit.
  Ik maak me er niet druk meer om vanwege al die tegenstrijdige berichten.

  Mocht ik Covid-19 krijgen en heel ziek worden, dan mogen ze mij laten ‘inslapen’.
  Bang voor de dood ben ik niet, iedereen is elke dag op weg naar de dood.
  Het enige waarvoor ik bang ben, is ‘leven’ in armoede ONDER EEN DICTATUUR.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s