CITAAT

Screenshot_20

“De burger heeft het recht en de plicht om de regering tot de orde te roepen wanneer hij denkt dat zij de democratische rechten minacht!”

(Dr. Gustav Heinemann, Duits president 1969-1974)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op CITAAT

 1. Cathja zegt:

  Inderdaad, het volk moet haar regeringsleiders tot de orde kunnen roepen als ze de rechten van de burgers schenden. Volksvertegenwoordigers……; het woord zegt het al: zij vertegenwoordigen HET VOLK!
  Drong dit nou maar eens door in Den Haag!

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  “De burger heeft het recht en de plicht om de regering tot de orde te roepen wanneer hij denkt dat zij de democratische rechten minacht!”

  Niet in deze dictatuur.
  Het enige wat over is gebleven van onze democratie is de letter d, verder niets.

  Geliked door 2 people

 3. Marijke zegt:

  Laten we beginnen bij Slob die groen licht heeft gegeven voor islamitische scholen voor voortgezet onderwijs. Leuk die verzuiling/islamisering! Vieze volksverraders.

  Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/europese-farmaproducent-eind-2020-beginnen-we-met-vaccineren-hele-wereldbevolking/

  Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking

  Coronavaccin reeds in productie, maar moet nog wel verder getest worden’ – Bill Gates investeert miljarden in vaccinfabrieken, maar heeft ‘al meer banen verwoest dan alle veroveraars in de geschiedenis’ – Verplichte vaccinatie = gelegaliseerde zware mishandelin

  De Zweeds-Britse farmaproducent AstraZeneca zegt dat eind dit jaar 100 miljoen coronavaccins gereed zijn, en Groot Brittannië als eerste land volledig gevaccineerd zal worden. Daarna is de rest van de wereld aan de beurt. De directeur van de universitaire Oxford ziekenhuizen, de Belg Bruno Holthof, bevestigt dat ‘we eind dit jaar alle Britten gevaccineerd willen hebben. En hopelijk kunnen we gelijktijdig uitbreiden naar andere landen.’ Voor het volledig vaccineren zijn echter wel noodwetten nodig die de belangrijkste basisgrondrechten van de burgers aangaande hun eigen lichaam, gezondheid, vrijheid en zelfbeschikking, buiten werking stellen, zodat iedereen gedwongen ingeënt kan worden.

  AstraZenica baseert zich onderzoeken van de universiteit van Oxford, en zou het coronavaccin zelfs al in productie hebben genomen, ondanks het feit dat er nog meer experimenten mee moeten worden gedaan. Maar ‘het gaat heel snel,’ verklaarde CEO Pascal Soriot tegen persbureau Bloomberg. ‘Het is onze prioriteit om eerst het Verenigd Koninkrijk te vaccineren. Daarna willen we upscalen en het aan de hele wereld aanbieden.’

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Dan zou ik zeggen, hoi Bill begin dus maar met je zelf en je kliek, we wachte wel even om te kijken wat er gebeurd, maar wel die vaccins nemen die je ons ook door ons lichaam wilt jagen beste kerel.

   Like

 5. Ton Ruygrok zegt:

  Dat was toen … nu heft de burger de regering op het schild als zij de democratie door het slijk sleuren…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

 6. Lucky zegt:

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoog-spel-in-een-louche-wereld-hoe-nederland-faalde-in-de-jacht-naar-mondkapjes~b3c35680/

  Hoog spel in een louche wereld: hoe Nederland faalde in de jacht naar mondkapjes

  Nederland begeeft zich in maart in de mondiale strijd om mondkapjes. Een reconstructie met in de hoofdrollen een Koreaanse agent, nerveuze ziekenhuisbestuurders, twijfelende topambtenaren, een mysterieuze Mexicaan en cheques ter waarde van 32,5 miljoen dollar.

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Vaccin zowat uitrolklaar, amme roestvrijstalen hoela als ik ’t me goed herinner moet een vaccin eerst tien jaar in gebruik zijn alvorens het als effectief en veilig beschouwd kan worden. Dit haastwerk duidt op sinistere motieven. Ik vermoed dat men de gelegenheid te baat neemt om iiedereen te voorzien van het “teken van het beest” uiteraard gaat ’t uiteindelijk allemaal om het uitoefenen van macht en totale (totalitaire) contrôle.

  Geliked door 2 people

 8. Piet Snot zegt:

  Dat hadden ze dan al moeten doen toen ze in Den Haag een partij met 20 zetels in de hoek zetten.

  Geliked door 1 persoon

 9. droevige mof zegt:

  Gustav Heinemann gaf ook het bekende antwoord op de vraag: “Houdt u van uw vaderland?”. Zijn antwoord: “Ik hou niet van mijn land, ik hou van mijn vrouw.” Volgens mij is dat onzin. Het een sluit het ander niet uit.
  Heinemann was bondspresident tijdens de studentenopstanden en de neomarxistische culturele revolutie, die ons het huidige cultuurmarxisme heeft gebracht. Zijn bovenstaande citaat was een poging om te bemiddelen tussen de linkse revolutionairen en de begrijpelijkerwijs repressieve regering. Het is hem gelukt. De Neo-Marxisten waren succesvol. Tot vandaag.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s