VIDEO: Inbreng Geert Wilders in coronadebat (7 mei 2020)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders in coronadebat (7 mei 2020)

  1. Iedereen die wordt getest wordt geest.
    Whahahahahaha
    Een reden te meer om crytisch naar de testen te kijken Whahahahahaha

    https://www.dumpert.nl/item/7906263_3f17da9b

    Geliked door 2 people

    • Nemesis zegt:

      Ben ook getest en hoe in het ziekenhuis met eenzame opsluiting zonder water, brood en toiletpapier, maar ben nog altijd een levend mens geen geest ( nu ja dat denk ik maar zo 😀 )

      Like

  2. Steven zegt:

    Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin

    https://www.xandernieuws.net/algemeen/bill-gates-geeft-in-tv-interview-toe-dat-700-000-mensen-kunnen-sterven-door-zijn-vaccin/

    Like

  3. Tom zegt:

    Helemaal mee eens! Dat amateuristische gedoe begint uit de hand te lopen. Rutte loopt steeds minimaal een maand achter op de feiten.

    Like

  4. boorzalf zegt:

    Geert, het is gewoon een griepje.

    Like

    • Gerrit zegt:

      Ja Geert kan nu beter zijn mond houden en zeggen dat alles is mee gevallen, en dat het tijd wordt om te stoppen met dat gezeik, omdat het niet erger is gebleken dan een normale griep.

      Geliked door 2 people

  5. sweetheart zegt:

    dat is ook de bedoeling een nieuws lockdown, waarom snappen de mensen niet de AGENDA!!!!!!!!
    zelfs wilders trapt daarin.

    Geliked door 2 people

  6. sweetheart zegt:

    natuurlijk komt er een 2e lock down, de AGENDA moet afgewerkt worden,
    lijkt dat zelfs wilders dat niet snapt

    Geliked door 2 people

    • LUCIA zegt:

      @Sweetheart; Goeie vriendin is paranormaal, die droomt van alles en 80% komt uit, heb vaker tips van haar gehad die kloppen, ze doet er trouwens niets mee, heeft gewoon een baan. Die werd wakker en een stem zei haar 2e periode.. 3 maanden en het ging over lockdown dus of over 3 maanden komt een 2e periode of er komt een 2e periode die 3 maanden gaat duren. Doe ermee wat je wil .
      Mijn ratio zegt dat ze ons alleen maar angst aan willen jagen, ik las ergens dat in Afrika een leider of whatever een coronatest gebruikt heeft voor een geit en een plant beiden testen positief uit, ze willen nu hier gaan testen reken maar dat iedereen met dieren positief test op corona want corona is een virus groep, met ook veel onschuldige virussen daartussen die dieren ook hebben. De tests discrimineren niet tussen Covid19 en gewone Corona. Er wordt wel een hoop beleid eraan opgehangen aan een waslijn waar je nog geen dweil aan zou willen ophangen en nog erger de meeste mensen, dus niet hier op het forum , wij weten wel beter, pikken het en willen nog meer maatregelen… je wordt er strontziek van.
      Dus om een lang verhaal kort te maken, deze klote regering gaat er alles aan doen om deze situatie volledig uit te melken, voor een eventuele volgende verkiezing of om op hun plaats te blijven zonder verkiezing .

      Like

  7. Japio zegt:

    Wie het weet mag het zeggen, ik weet het echt niet meer.

    Geliked door 3 people

  8. Jos van der Hoff zegt:

    Zouden we het gebruik van mobieltjes in de Tweede Kamer ook niet eens moeten verbieden zodat de oppositie op z’n minst het gevoel krijgt dat er aandachtig naar ze geluisterd wordt. Het is een volstrekte minachting van Rutte voor het betoog van Wilders…

    Like

Plaats een reactie