Nederland maakt opvang 48 vluchtelingenkinderen mogelijk in Griekenland

Screenshot_133

Nederland gaat op korte termijn 48 alleenstaande minderjarige vluchtelingen opvangen op het Griekse vasteland. Dat gebeurt in door Nederland gefinancierde voorzieningen. De opvangplekken blijven drie jaar beschikbaar. Daardoor kunnen in totaal zeker 500 alleenstaande minderjarigen in Griekenland geholpen worden, zegt staatssecretaris Broekers-Knol (Asiel en Migratie). Zij heeft daarover afspraken gemaakt met Griekenland.

Athene vraagt al sinds eind vorig jaar aan andere EU-landen om 2500 kwetsbare vluchtelingenkinderen over te nemen uit de overvolle kampen daar. Elf landen, waaronder Duitsland, zijn op dat verzoek ingegaan. Nederland doet niet mee. Volgens het kabinet is het beter om in te zetten op structurele verbeteringen in Griekenland, dan steeds kinderen naar Nederland te halen.

Lees verder>>>
NOS
(h/t “Balkanske priče”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Graaien, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nederland maakt opvang 48 vluchtelingenkinderen mogelijk in Griekenland

  1. Republikein zegt:

    Onassis lacht op een wolk.

    Like

  2. guusvelraeds zegt:

    Weer een schijn aanpak. Waarom die kinderen in Griekenland helpen. Die kinderen horen thuis bij hun ouders in hun eigen thuislanden. Uiteindelijk zullen ook deze kinderen in Nederland aankomen want dat is hun doel. Tenminste van hun ouders. Stop met het geven van prikkels. Het is als met vogels voeren. Begin en het zijn voor je weet honderden. Schijten je ramen vol, je tuinmeubelen en bij pech schijten ze ook op je hoofd of in je koffie. Niet voeren en het is zo afgelopen. Natuurlijk even volhouden. Succes gegarandeerd.

    Geliked door 4 people

    • R Thomasson zegt:

      @guusvelraeds. Jouw vergelijking met het voeren van vogels is voortreffelijk. Ik denk dat deze gasten zullen, na een poosje, het gedrag kopiëren van duiven in de binnenstad van Amsterdam. Rot beestjes die staan in een aanvalshouding bovenop daken en gevels . Ze wachten totdat klanten van snackbars met een zak patat naar buiten komen. Zij vliegen in een grote zwerm op hen af en vreten het zakje halfleeg.

      Like

  3. Blaffertje zegt:

    Dat mens moet ze zelf gaan opvangen in haar riante huis en ik zou die verbaasde blik in haar ogen willen zien als ze de 48 “minderjarigen” ontvangt van elk minstens 30 jaar of ouder, net als mutti Merkel.
    En dan te horen krijgen dat hun drie à vier vrouwen met koters nog na komen.
    Ik zou me in de broek pissen van het lachen.
    Maar ja, dat soort als zij zal nooit last krijgen van onze cultuur verrijkers, daar zorgen ze wel voor, die krijgt Jan met de pet naast zich wonen met alle ellende van dien.

    Het enige juiste zou zijn, ze met een bootje de Middellandse zee weer opsturen en dan laten afzinken, dan hebben die Grieken er ook geen last meer van.

    Geliked door 2 people

    • Gienekehado zegt:

      Afzinken vind ik ook zo iets! Je gaat ook geen ongewenste poesjes verdrinken. Retour afzender en als deze het verdomd om mee te werken, einde “ontwikkelingshulp”, geldstroom etc. Aanpakken die HAP!

      Geliked door 1 persoon

      • Blaffertje zegt:

        @Gienekehado.
        Ik heb er geen moeite mee om ze af te laten zinken.
        Als het er op aan komt hebben zij ook geen moeite er mee om mij naar de andere wereld te helpen als ongelovige.
        Met dieren zou ik dit niet doen die zijn in mijn optiek onschuldig, maar dit zijn beesten.

        Geliked door 1 persoon

  4. Gienekehado zegt:

    Het MISDAADSYNDICAAT op Het Binnenhof heeft niet alleen ONS LANDJE verkloot, Griekenland willen ze ook nog SLOPEN!! Wat een stel CRIMINELEN!

    Geliked door 2 people

  5. verwardeman zegt:

    ” Refugees ” Fuck Off !

    Like

  6. R Thomasson zegt:

    Hoe kwetsbaar zijn de “kindekes” van mevrouw Broekers – Snol? Zijn ze te jong om, in de naam van de JIHAD, fietsers of voorbijgangers dood te prikken? Degene die Rik van de Rakt uit Oss, dood had gestoken, was toch ook een zielige vluchteling? Een moslim of Afrikaanse jongen kan op 12 jarige leeftijd levensgevaarlijk zijn. In de gewelddadige omgeving, waar soortgenoten elkaar te lijk gaan, hebben deze “kinderen” veel geleerd. Zijn deze “minderjarige kinderen” te jong om kleine meisjes op weg naar school, of in een speeltuin te verkrachten? Ze zijn al op 9 – 10 jarige leeftijd ervaren verkrachters. Ze zijn al heel vroeg geslachtsrijp. Waarom zijn mensen zoals Broekers – Snol zo happig de kinderen en jongeren van Nederland in gevaar te brengen? Omdat onze bezetter, de EU, dat eist? Zij zit met haar ministeriële kont in de Nederlandse regering. Haar plicht is, op de eerste plaats, NEDERLANDERS IN BESCHERMING TE NEMEN: vooral kinderen. Nederland herbergt al genoeg drek in de AZC’s. Niemand heeft deze zielige Jihad-grut nodig.

    Geliked door 2 people

    • delamontagne zegt:

      Misschien heeft ze voor deze jonge mensen ook nog wel ergens een plekje in haar eigen omgeving.
      / * / *
      Op de rede van Malta ligt het “reddingsschip” Marina” met 78 migranten ( = invaders ) aan boord.
      Malta weigert hen aan land te laten gaan…..
      [ Malta is een klein eiland en al veel erger Over bevolkt dan NL en ze zijn erg R.K ! ].

      :: Onder de 78 migranten zijn 3 vrouwen ( drie ? ) en geen enkel kind.
      De migranten komen uit heel verschillende landen; Bangladesh, Marokko, Tunesië etc,etc.

      Like

      • R Thomasson zegt:

        Wat een verdomde brutaliteit van deze Sea-Watch International!. De eisende toon die ze zetten: Governments of #Italy and #Malta have to provide a port of safety – now! Wie denken ze dat ze zijn! Wat zijn de Maltezen en de Italianen ze schuldig? Men wil deze berg afval niet in het land hebben. Italië en Malta hebben geen zin om ze te vreten geven. Nu tijdens de Corona al helemaal niet. Er zijn nu door de Corona genoeg hongerige mensen in Italië. Laat Sea-Watch International ze terug nemen naar het land van herkomst. In Malta of Italië heeft deze schuit niets te zoeken. Zeker niet als men weet hoe gevaarlijk haar passagiers zijn.

        Geliked door 1 persoon

    • delamontagne zegt:

      Dorris Bonnet, antropologe en Daniel Delanoë, psychiater en antropoloog hebben onderzoek gedaan naar de komst en de grote toename van het aantal jongeren uit Afrika beneden de Sahara.
      Het gaat om “onbegeleidde jonge migranten”, ( AMA’s ? in NL ? ) tussen de 15 en 18 jaren oud.

      Ze komen uit verschillenden landen subsahariene en zijn voornamelijk jongens.
      Er staan er nog miljoenen te popelen om naar Europa te komen
      BRON:
      https://www.ouest-france.fr/reflexion/point-de-vue/point-de-vue-pourquoi-de-jeunes-adolescents-partent-d-afrique-subsaharienne-6826462

      Geliked door 1 persoon

    • Gienekehado zegt:

      Broekers-Knol en haar VRIENDINNEN zijn een GEVAAR voor onze samenleving!!! OPRUTTE!

      Like

  7. verwardeman zegt:

    @Gienekehado
    Je bent veel te lief joh !
    Vergeet niet : het zijn moSSlims ” ze haten jou en mij , ze willen ons voor de keuze stellen :
    bekeren of sterven .
    Voor hen zijn wij ongelovige honden en hoeren ………………….
    Nee geen medelijden met dat moSSeltuig , AFZINKEN .

    Geliked door 1 persoon

  8. Hovawart zegt:

    Heb ik die mop al verteld over die weeskinderen uit Aleppo die naar de Pays-Bah gaan komen..?
    Ze zijn er al…….;[

    Geliked door 1 persoon

  9. kampersrene zegt:

    als die minderjarige kinderen maar niet vergeten zich te scheren

    Geliked door 2 people

    • R Thomasson zegt:

      @kampersrene. Ook het pakje condooms mag niet ontbreken. Anders trakteren deze onbegeleide “kinderen” de vrouwen en kleine meisjes, die ze verkrachten, met een hele bacteriële en virale SOA. Te beginnen met Syfilis en eindigend met HIV.

      Like

  10. Jules Vismale zegt:

    Die 48 vluchtelingenkinderen (?) mogen dan nog hopen dat ze niet zo behandeld worden zoals de 13 Amerikaanse kinderen van het echtpaar Turpin! In 2018 was namelijk bekend dat dit echtpaar hun 13 kinderen jarenlang hebben verwaarloosd, mishandeld en opgesloten! Zo konden de oudste kinderen bijna de vader of moeder van de jongste geweest zijn en werden ze met cadeau’s en taarten gekweld op een wijze die de legendarische koning Tantalus onderging!
    Thans moet zelfs de hond van de Turpins nog getuigen tegen die afschuwelijke ouders en hoe kwamen ze op het idee om aan kinderen te beginnen als ze die toch geen liefde gaven? Ik vrees dat zelfs die 48 kinderen lang niet overal liefdevol en gastvrij worden ontvangen en wensten dat ze meteen terugkeerden naar Griekenland!

    Like

Plaats een reactie