Kardinalen waarschuwen voor NWO: “Er bestaan machten, die corona misbruiken voor de greep naar de wereldheerschappij”

Screenshot (14)

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

In een opzienbarend appel richten gerenommeerde kardinalen, bisschoppen, hoge geestelijken en prominente katholieke intellectuelen uit de hele wereld zich tegen het misbruik van het corona-virus om de openbare godsdienstbeoefening te verbieden en een soort nieuwe werelddictatuur op te richten.

philosophia perennis

Na de kataplexie in de corona-crisis schijnt de katholieke kerk weer naar haar oude grootsheid terug te keren. In ieder geval als het om gerenommeerde kardinalen zoals Robert Sarah, Jasin Pujats, Gerhard Müller en Joseph Zen evenals tientallen bisschoppen, priesters en intellectuelen gaat.

“Van haat vervulde technologische tirannie”

In een dramatische oproep waarschuwen deze prominente katholieken voor de vestiging van totalitaire praktijken, die onder het voorwendsel van  de indamming van Covid-19 al heersen of die men van plan is in te voeren.

De drie centrale eisen zijn samenvattend als volgt weer te geven”

 • Laten we niet toestaan dat eeuwen christelijke beschaving met het smoesje van een virus uitgeroeid worden, om een van haat vervulde technologische tirannie op te richten, waarin naamloze en gezichtsloze mensen over het lot van de wereld beslissen door zich tot een virtuele realiteit te beperken.
 • De criminalisering van persoonlijke en sociale betrekkingen moet als onacceptabel deel van het project van diegenen worden beschouwd, die de isolering van mensen eisen om hen beter te kunnen manipuleren en domineren.
 • Wij eisen dat de beperkingen voor de celebratie van de openbare godsdienstbeoefening opgeheven worden.

Daar hebben katholieken in de hele wereld met smart op gewacht

Met dit statement schijnt de katholieke kerk zich – na een pijnlijk proces van aanpappen, in Duitsland zelfs gelijkschakeling met de wereldlijke macht – opnieuw van haar functie als doorn in het vlees van de wereldlijke tijdgeest, als correctief tegen de wereldlijke machten bewust te worden.

Tegelijk hebben de katholieke Herders aan de zwaksten van de zwakken – of ze nu katholiek zijn of niet – moedig een stem gegeven; aan diegenen, die men op dit moment graag neer knuppelt als “gekken” en “warhoofden”. Die men sociaal isoleert, intimideert om zijn ideologie door te drukken.

Daarmee hebben deze opvolgers van de apostelen zichzelf als authentieke vertegenwoordigers van de boodschap van Jezus bewezen. Wanneer zal de opvolger van de heilige Petrus hen volgen met een duidelijk pleidooi voor de rechten van God en de mensen?

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, gezond realisme, katholieke kerk, New World Order, Verzet. Bookmark de permalink .

37 reacties op Kardinalen waarschuwen voor NWO: “Er bestaan machten, die corona misbruiken voor de greep naar de wereldheerschappij”

 1. klaas zegt:

  Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Oef, moet jij niet slapen dan?

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Nomen Nescio. Bedankt voor de video. Ook kardinalen, Bisschoppen, hoge geestelijken en intellectuelen in de katholieke kerk begrijpen dat wij hebben bereikt “The point of no return”. Degene die hun best doen ons onder dictatoriale heerschappij en slavernij te onderwerpen, brengen naar Europa tsunami zwermen van indringers van het soort die wij op deze video zien. ZIJ ZIJN DE TOEKOMSTIGE KAMPBEWAARDRS DIE STRAKS HET VUILE WERK GAAN OPKNAPPEN en ons slaven met de macht van de zweep en geweer zouden beheersen. De eerste stap om weer vrij te zijn, is a) de grenzen hermetisch voor dit soort volk te sluiten en b) dit soort volk weer naar het land van herkomst sturen. Zij hebben hier niets te zoeken.

   Geliked door 1 persoon

   • Kuu zegt:

    en… onze eigen ouderen, zieken, kwetsbaren weer beschermen!!! ipv AZC ’s bouwen met weet ik wat voor faciliteiten…

    Geliked door 2 people

  • Willem zegt:

   Hij spreekt niet eens goed Nederlands en denkt dat hij hier de regels bepaalt. Die agent had hem moeten arresteren wegens belediging. Een pak slaag was nog beter geweest voor zo’n domme arrogante moslim lul

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Kuu en @Willem. Op omroep Fryslan verscheen een bericht over 22 asielzoekers in het AZC van Sneek die besmet raakten met Corona. https://www.omropfryslan.nl/nieuws/958087-corona-uitbraak-azc-sneek-22-mensen-besmet. Daar werd bliksemsnel getest. De besmette gasten moeten 72 uur in quarantaine blijven. Heeft iemand net zoveel moeite gedaan om de ouderen in de verzorging- en verpleeghuizen te testen? https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2330102-stille-ramp-in-verpleeghuis-de-ouderen-gaan-hier-een-voor-een-dood.html Nee! Dat vond men niet nodig. Het zijn toch maar oude en (vaak) zieke mensen. Bij de ingang van het Ministerie van WVC kan men een metershoge boord hangen: CORONA = OPGERUIMD STAAT NETJES!. Natuurlijk doet men veel meer moeite de Jihadstrijders in de AZC’s grondig te testen, en zorgen dat ze gezond blijven. Ze zullen in de nabije toekomst in actie komen. Ze zijn de commandotroepen die zorgen dat de Kalergi-Plan stipt wordt uitgevoerd im Auftrag von der Eur. Union en de globalistische bazen van BILDERBERG en NWO. Doen ze dat niet? Dan worden Soros en Bill Gates heel kwaad.

    Like

 2. klaas zegt:

  Geliked door 3 people

  • Monalisa zegt:

   Tja en ze doen er niks aan, gelukkig waren het geen echte Nederlanders dan hadden ze zeker een boete en een taakstraf gehad, die hele politie 👮‍♀️ zou op de schop moeten met echte kerels en vrouwen die dit niet pikken. Dan moet ik toch weer denken aan de citaat van Wilders watjes zijn het ook bij de politie.

   Like

  • hannah zegt:

   door de nieuwe verkorte opleiding zal dit nog vaker gebeuren …. bij een melding komen ze met 4 politiewagens …. het wordt te gevaarlijk voor ze …

   Like

  • Willem zegt:

   In de 70-ger jaren zat er langharig werkschuw tuig, Nederlanders, op de dam die daar alleen maar zaten en wat rookten. De mariniers werden erbij gehaald en ze werden met geweld van de dam afgeslagen. Het was in no time geregeld. Vergelijk dat eens met wat je hierboven ziet, de tijd veranderd.

   Geliked door 1 persoon

 3. Kuu zegt:

  Rob Jetten is een groot gevaar….

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Wowww, dat had ik nu niet verwacht. Dat is vol tegen de zere poot van die jezuit Franciscus.
  Doet me egens heel goed.

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Als de vos de passie preekt etc. De enige reden waarom de katholieke kerk ineens hiermee komt is omdat ouderen voornamelijk het doelwit zijn van covid19 en dat is hun groep mensen, jongeren laten grotendeels de kerk links liggen, die geloven in groene wetenschap en dat terwijl ze nog nooit een boek langer dan 5 minuten hebben vast gehouden. Ja het collecte zakje moet blijven rinkelen natuurlijk!!!

  Geliked door 2 people

 6. Josh Bensen zegt:

  NOGAL aan de fucking LATE kant om nu pas te waarschuwen. Waarom doe je je klep niet open van begin af aan ???

  Geliked door 3 people

 7. Ruben zegt:

  Ze hebben in principe gelijk.
  Zij weten heel goed wat ons te wachten staat, maar uiteraard beseffen ze ook heel goed het antwoord van God wat over de mensheid zal komen.
  Alleen erg spijtig dat zo laat komt!!! Te laat!!!
  Er is nu geen weg terug, noch voor ons, noch voor alle zondaars en slechteriken .
  De dag is allang bepaald alsook de uitkomst van alle gebeurtenissen.
  De duivels en hun trawanten op aarde zijn de heersers van deze wereld en over de mensheid, tot de vraak van God (3daagse duisternis) en zijn wederkomst.
  Jammer dat slechts een restant vd mensheid zal overleven.
  Waarschijnlijk minder dan 20%.
  Nederland zal als natie verdwijnen en in zee verdwijnen.
  Spoedig zal de wereld in een soort hel veranderen.
  Oorlogen, ziektes, verdrukking zonder weerga, moorden, verkrachtingen, hongersnood, algehele misère .
  Wel zo dat de levenden de doden benijden.
  Voor mij persoonlijk geld dit al jaren.

  Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  Ongelooflwaardig. Al deze kardinalen knielden na de pauselijke verkiezing voor Bergoglio en zwoeren trouw aan hem. Bergoglio propageert al jaren de NWO en de eenheidsreligie. Waar was het duidelijke en openlijke protest? Pas nu de NWO hen de Bühne heeft ontnomen, zijn ze een beetje opstandig. Kardinaal Müller kan vandaag in vol ornaat deelnemen aan de grote demonstratie in Stuttgart. Dat zou een goed begin zijn, maar daar is hij te laf voor.

  Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   Op ejbron 28.1.2013 ::: geheim rapport ‘Europese Unie legt grondslag voor vierde nazi- rijk’.
   28.1.2013: L.v.brussel: ‘. Nederlandse professoren starten uittredingsregerendum’.

   Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Europa is besmet staat niet voor een golf van een tweede pandemie maar voor een daadwerkelijke dramatische oorlog. Alle tekenen zijn er. Dit alles dankzij Merkel en haar verdere rotte appels binnen de EU, Groen Links, D66, PVDA, en VVD. Kijk nu verder dan uw neus lang is en kap met geloof in de leugens van Rutte en zijn virologen. In Nederland vindt op dit moment volop genocide in verpleeghuizen plaats. De keuze is nu aan het volk om aan deze onderdrukking een drastisch eind te maken, de politici vervolgen en uitgeprocedeerde en criminele migranten per direct het land uit te zetten. Misschien is dit dan nog enige redding maar ik vrees dat de politiek al te ver is gegaan en wij volk het zonder meer al te lang hebben toegelaten. Als we lef hadden gehad hadden we onze ouderen allang bevrijd i.p.v. op te laten sluiten door een stel waanzinnige idioten. Welk humaan mens wil dit. Tijd om ogen en oren open te zetten omdat er een groot smerig politiek spel gaande is dat zijn weerga niet kent en dit als onder de zogenoemde virus Corona.

  Geliked door 1 persoon

 10. fleckie zegt:

  Tot bovengenoemde ‘conclusie’ …is men op de site van ej.bron, allang gekomen! EN. heeft ervoor gewaarschuwd!!! wel eigenaardig dat ze hun ( Jezuieten) – paus, die ook. ( waarschijnlijk) een of meerdere? afgevaardigdeN. heeft bij de. ‘BILDERBERGKLIEK’. .in feite. ‘afvallen’.???…….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Ten hemel schreiend als ik in de filmpjes zie hoe de politie belaagd wordt. Erger vind ik echter dat zij van hogerhand niet mogen optreden terwijl de afstand tot de fietsendief gemakkelijk was te overbruggen met een kopschot.

  Geliked door 1 persoon

 12. Cathja zegt:

  De ernstige waarschuwing die deze kardinalen laten horen, zou die de huidige paus raken? Van hem is bekend dat hij een aanhanger is van de NWO, en hij is ook geen fel bestrijder van de islam. Integendeel.
  Persoonlijk vind ik het een goede zaak dat deze oproep is gedaan. Tot in alle uithoeken van de wereld moeten de mensen wakker geschud worden, want het grote gevaar van wereldoverheersing komt wel dichterbij. Het maakt mij persoonlijk niets uit WIE de noodklok luidt…., áls die maar wordt geluid.

  Gisteren hoorde ik van iemand dat er in een facebookbericht had gestaan dat Bill Gates de NWO had gedwongen de uitbraak van het Covid-19 virus als PANDEMIE te bestempelen. Dus B.G. is de drijvende kracht achter de wijd verspreide leugen dat dit virus een pandemie is/was. Er worden leugens op leugens gestapeld, ten gunste van de bankrekening van dit heerschap.
  Dat ook onze overheid ‘zaken wil doen’ met hem, verontrust me wel.

  Klopt het dat ons land 190 miljoen euro aan de “Bill en Melinda Gates Foundation” heeft gedoneerd voor het ontwikkelen van een vaccin ter bestrijding van dit virus? Alsof een multi-miljardair donaties nodig heeft voor een vaccin wat hij al lang op de plank heeft liggen….

  Wie weet hier meer over te vertellen?

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  En ?????? Wat doen ze ertegen ???????? NIETS !!!! Een slappe overheid, die in z’n broek schijt uit angst voor het allochtone tuig !!

  Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Is het nou hoge geestelijkheid of achterlijkheid, wat de koe schijt, en de geit.

  Like

 15. J.A. Kapteyn zegt:

  Waarom alleen verontwaardiging en een waarschuwing voor coronamisbruik en NIET voor die andere bedreiging die wereldheerschappij nastreeft, de islam ? Voorzover ik weet doet de paus er alles aan om met de islam zoete broodjes te bakken. De idioot. Heeft er geen benul van dat de islam eropuit is om het christendom te vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

 16. kampersrene zegt:

  de Paus heeft nochtans gebeden voor het miraculeus Maria-beeldje voor de corona pandemie uit de wereld te helpen …..heeft blijkbaar niet veel geholpen !

  Geliked door 1 persoon

 17. Kuu zegt:

  Naamloze en gezichtsloze mensen, wordt geschreven. Uitstekend verwoord.

  Dat is precies waar het om gaat. Onder het mom van “solidariteit” het individu elimineren. Zie de identiteitsloze D66, als sprekend voorbeeld. Gemeenschappen zijn groepen van individuen, niet: afgevlakte standaardproducten van een technisch, totalitaire dictatuur!!!

  Geliked door 1 persoon

 18. Kuu zegt:

  Alles is al lang geleden beschreven in 2 romans:
  1. Aldous Huxley: Brave New World
  2. George Orwell, 1984

  Lezen!!!

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Hee KUU …dat roep ik ook altijd, ik doe er nog Animalfarm bij en je zou voor de lol de serie the handmaidstale moeten bekijken , is ook zo’n dystopie waar de rillingen van over je rug lopen met akelige zaken die nu spelen erin verwerkt en ik neem aan dat je bekend bent met het verschijnsel predictive programming…

   Like

   • Kuu zegt:

    Dank voor de aanvulling.

    Ik hoor momenteel ook veel over een boek dat ik niet heb gelezen:
    De Pest, van Albert Camus.

    Like

 19. Hovawart zegt:

  Het word helder, Rome is een kalifaat, altijd geweest, de bundeling van krachten van de roomsen (romeinen) en de islamietjes, een alliantie tussen Vaticaanstad en Mekka, net als de koran en de bijbel ooit geschreven werden voor de ongeletterden, zijn ze beiden wel degelijk verbonden in hun haat jegens Israël, het jodendom en het christendom…..waarom word Europa anders overlopen door islamitische huurlingen, jongemannen die niet wensen te integreren.
  “Er bestaan machten, die angst misbruiken voor de greep naar de wereldheerschappij” het Globalisme verspreiden via het blinde geloof, al eeuwen lang.
  Het begint langzamerhand en druppelsgewijs duidelijk te worden, dat er iets heel anders aan de hand is dan wat onze overheden ons niet willen vertellen, want is er werkelijk een pandemie gaande, vallen de mensen hierdoor bij bosjes neer, of is er iets anders aan de hand? We worden door angst geregeerd, door mensen die ons bang maken en de media loopt dat gretig rond te strooien, met kliklijnen om de mensen die niet aan deze gekte mee willen doen te straffen, het doet me denken aan een ver verleden, waar mensen elkaar verraadde voor geld!
  Hier zit dus duidelijk een doelstelling achter, dit gebeurt dus allemaal zeer bewust ,maar mensen die zo denken worden weggezet als complotdenkers. Onder allerlei valse voorwendselen poogt de politiek die ons verraden heeft, de Westerse maatschappij kapot te maken en ons gegijzeld te houden in een EU die werkelijk niets voor ons heeft betekent en ook nooit wat zal gaan betekenen, maar ons alles zal kosten…….zelfs onze toekomst.

  Geliked door 2 people

  • Kuu zegt:

   Haat naar het Jodendom? Absoluut niet. Het Christendom is gebouwd op het Oude en het Nieuwe Testament, en heeft dat altijd erkend. Ook het Katholicisme heeft dat erkend en nog steeds!
   P.S. Andersom overigens NIET!

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Hovawart.Ik waarschuw al jaren voor de N.W.O. agenda.Ongeveer 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.

   Like

  • Richard zegt:

   What a load of crap!!! Rome is geen kalifaat.

   Like

  • Cathja zegt:

   @Hovawart op 9 mei om 14:24

   Ik citeer je: “net als de koran en de bijbel ooit geschreven werden voor de ongeletterden, zijn ze beiden wel degelijk verbonden in hun haat jegens Israël, het jodendom en het christendom….”
   Wil je me dit eens nader uitleggen? Want ik ben het totaal niet met je eens wat je schrijft over de bijbel, de haat jegens Israël, het jodendom en het christendom.
   De bijbel is geschreven in een tijd dat de koran nog in geen velden of wegen te bespeuren was, dus hier is geen schakel te bedenken tussen koran en bijbel.
   Wat in de bijbel beschreven staat, speelt zich hoofdzakelijk af in en rondom Israël, en de joden nemen een belangrijke plaats in de bijbel in.
   Na de opstanding van Jezus en na Zijn hemelvaart, werden de apostelen er op uit gestuurd om het evangelie te brengen in met name Europa. In die tijd ontstond dus het christendom. Dat onder de joden het christendom niet geaccepteerd werd, dat klopt. Dat er haat en nijd was, klopt ook. Vandaag de dag moeten de joden nog steeds niets weten van het christendom, omdat zij niet erkennen dat Jezus de Zoon van God is.
   Er zijn wel Messias belijdende joden, maar die hebben het niet gemakkelijk.

   De koran speelt eigenlijk pas een rol sinds het jaar 600 na Christus ongeveer. Er zijn overeenkomsten tussen de verhalen die in de koran voorkomen, en die ook in de bijbel te vinden zijn, maar die verhalen zijn overgenomen uit vooral het Oude Testament, en aangepast aan de leer van de islam.

   Maar de haat waarover jij het had, dat klopt niet (helemaal).

   Like

 20. fleckie zegt:

  …….Op 28.12.2019, op ejbron: artikel uit het NW. ISR. Weekblad: 8.5.2020, onder ‘vaticaan en islam, etc, …….’’paus wist van holocaust’. ( ‘HITLERS. PAUS’) ……..<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s