“Al ruim tienduizend bekeuringen voor overtreding van corona-regels”

Screenshot_244

De politie heeft al ruim tienduizend bekeuringen uitgeschreven voor overtreding van de corona-regels, schrijft de Volkskrant donderdag. Gemeentelijke handhavers (boa’s) hebben ook al duizenden processen-verbaal opgemaakt. Volgens de krant stijgt met het aantal bekeuringen ook het verzet tegen de corona-boetes.

Het merendeel van de uitgeschreven bekeuringen betreft overtredingen van het samenscholingsverbod of de anderhalve meter regel. Daarop staan hoge boetes: € 95,- voor jongeren van dertien tot en met zeventien jaar en € 390,- voor volwassenen.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Nederland, nieuw fascisme, Overheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Al ruim tienduizend bekeuringen voor overtreding van corona-regels”

 1. Cathja zegt:

  De overheid loopt lekker binnen zo. Ik zou de boetes maar verhogen tot 1000 euro. Komt er nog meer poen binnen. Stelletje graaiers! Eerst de hele economie naar de gallemiezen helpen, en in alle ellende die het volk over zich heen krijgt, ook nog eens alle ‘stoute onderdanen’ flinke boetes geven, waarvan de rechtmatigheid volgens mij niet geldt.
  Inmiddels worden er wel bakken met geld naar allerlei ‘noodlijdende’ landen overgemaakt, en ook daarvoor zullen wij uiteindelijk de rekening gepresenteerd krijgen!

  Wat een schoften eigenlijk!!

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Cijfers…liegen minder dan woorden… behalve cijfers van rijksinstituten en aanverwante, u vraagt wij draaien, overheids instanties
   Juist en we zitten al met zijn allen in een klein Qut postzegellandje , dit qut -ka-binet heeft niks anders gedaan, in al zijn gedaante-deformaties, de afgelopen jaren hordes z.g vluchtelingen/verkrachters/terroristen binnen te halen waardoor de vierkante meter per hoofd van de bevolking in NederOverbevolkingstan alleen maar minder …minder geworden is, zo’n beetje richting 30x30cm tegelwerk.
   Dan ga je naar de super, de paden zijn vaak niet eens 1.5 meter breed en dan loop je dus langs mekaar heen op zo’n pad . Die stomme dickheads en quttekoppen van politici die doen zelf geen boodschappen in een drukke stad… neen dat doet de meid of de huishoudster, dus ze lullen maar met hun 1,5 meter economie we hebben niet eens 1.5 vierkante meter per persoon hier in Nederland qua aardoppervlak.
   Even een berekening: Oppervlakte Nederland exclusief de binnenwateren =33.883 vierkante kilometer, omgezet in vierkante meters is dat=33.883.000 M2.. dat deel je door het Officiële aantal inwoners 17.400.000 miljoen inwoners* als je het oppervlak dan deelt door aantal inwoners kom je uit op 1.937 vierkante meter per persoon ….maaaaar dat is exclusief alle gebouwen, snelwegen, groen etc alle plaatsinnemende objecten ennnne exclusief de groeiende groep illegalen die 10 jaar geleden al geschat werd op een kwart miljoen dusss niemand in Nederland heeft 1.5 vierkante meter ter beschikking, het is dat we in megastallen wonen die we flats noemen, dat het nog mogelijk is om je kont te keren.
   Als iemand dus een boete krijgt voor die 1,5 meter Economie van de 2 Pinokkio’s een liegt als Pinokkio de ander lijkt op Pinokkio , dan wil dit rekensommetje wellicht de rechter over de streep halen..

   Een ding is zeker de 1, 5 meter economie werkt voor geen meter !!!

   Like

 2. Jan zegt:

  OMG, wat een hoop meelopers met de hersenlozen in Den Haag en bij de WHO op nu.nl, maar dat was te verwachten bij die linkse site

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Off topic
  https://tpo.nl/2020/05/14/juristen-koning-willem-alexander-krijgt-ten-onrechte-47-miljoen-euro-subsidie-voor-kroondomein-het-loo/

  Juristen: Koning Willem-Alexander krijgt ten onrechte 4,7 miljoen euro subsidie voor Kroondomein Het Loo
  ‘Mark Rutte heeft Tweede Kamer onvolledig geïnformeerd’

  De 4,7 miljoen euro subsidie die koning Willem-Alexander krijgt voor Kroondomein Het Loo is onrechtmatig verleend. Dit stellen drie vooraanstaande juristen op basis van de subsidiebeschikking die het tv-programma Zembla in handen heeft

  Geliked door 1 persoon

 4. andre zegt:

  Gewoon allemaal je democratisch recht halen en breng het maar voor bij de niet bestaande trias politica.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Mijn buurman handelt in boetes, kost de belanghebbende, de roverheid, veel geld en de vermeende gedupeerde niks, dus krijgt hij het druk😁.
  Wat willen we, minder?
  Oké, gaan we dat regelen.
  En daarna de Driekusman en de klompendans, geef het volk brood en spelen, hadewietska.

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Durven die helden ook (te HANDHAVEN) bij groepen Marokkanen.

  Geliked door 2 people

 7. karton zegt:

  Rutte & co. hebben een nieuwe vorm van inkomsten-derving gevonden !!
  Ik kan de beboete mensen alléén maar aanraden : teken beroep aan, accepteer de (negatieve) uitslag NIET en ga in hoger beroep !!
  Laat de hele rotzooi vastlopen !!!!

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Deden ze dat ook bij ‘onze’ kansenparels ???????

  Geliked door 1 persoon

 9. Piet Snot zegt:

  Wazig filmpje uit een Duitse supermarkt waar de politie klanten controleert op mondkapjes, maar zelf geen mondkapje draagt.
  https://www.skoften.net/skft/757107/duitse-politie-gaat-voll-mongo-op-supermarktbezoeker-die-weigert-mondkapje-te-dragen

  Wazig omdat ik geen zak van kan verstaan.

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Iedereen die een rechtsbijstandverzekering heeft, moet procederen tot en met de laatste rechterlijke instantie. Vooral als blijkt dat de beperkingen vanaf het begin onredelijk waren.

  Like

 11. Leo 1 zegt:

  Voor de zoveelste keer : Verneuk de massa en spek de kassa.

  Het houd niet op, niet vanzelf.

  Geliked door 1 persoon

 12. oudmarinier zegt:

  Nou niet echt iets om “trots ” op te zijn !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s