Afghaanse migrant vermoordt voorzitter van pro-asiel NGO

Screenshot_251

(Vertaling: E.J. Bron)

Zo gaat dat nu eenmaal in het leven, zou je kunnen denken. In Frankrijk werd de bekende voorzitter van een pro-asiel organisatie, die zich al tientallen jaren voor migranten en hun rechten inzet, door een Afghaan vermoord. Het slachtoffer, Jean Dussine, werd door de 20-jarige moslim in zijn slaap met een ijzeren stang doodgeslagen.

Mitteleuropa

Gepensioneerde rector met een zwak voor jonge migranten

Dussine woonde in de gemeente Bretteville-en-Saire en was gepensioneerd rector. Daarnaast was hij eveneens voorzitter van de groep “Iténerance”, die jonge dakloze migranten onder de armen greep. In zijn woning werd hij ook door enige van zijn “beschermelingen” uiteindelijk dood aangetroffen. Een 20-jarige Afghaan, die bij hem gewoond zou hebben, werd als verdachte gearresteerd. Hij spreekt echter geen Frans, zodat het verhoor tot nu toe moeilijk bleek.

Vorig jaar nog werd een pro-asiel-activiste in Normandië door hetzelfde noodlot getroffen. De jonge studente werd door een migrant, die haar ex-vriend was, met in totaal 14 messteken terechtgesteld. En ook in het illegale immigrantenbolwerk Calais kwam het onlangs tot een gewelddaad. Daar werd een NGO-activiste door een illegaal verkracht.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

23 reacties op Afghaanse migrant vermoordt voorzitter van pro-asiel NGO

 1. Rensk. zegt:

  Maar hij gaat wel deugend de dood in en dat is ook wat waard!

  Geliked door 3 people

 2. Alfred zegt:

  Er rest voor dit soort mislukte mensen slechts 1 oplossing, de vergeetput.

  Een vergeetput of oubliëtte is een onderaardse gevangeniscel. De enige toegang is via een luik in het plafond hoog boven de grond. Zoals de naam al aangeeft werd een vergeetput gebruikt voor gevangenen die men wilde vergeten.

  Luik open…mislukt figuur erin..luik weer dicht…

  Geliked door 1 persoon

 3. henk zegt:

  En dat barbaarse volk halen we allemaal hierheen

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Als ik het artikel lees denk ik aan het volgende scenario.

  De gepensioneerde rector was op de eerste plaats een goed mens die het belangrijk vindt zijn goedheid te etaleren veel meer dan om echt goed te doen.

  Ik verdenk de gepensioneerde rector van homoseksualiteit. Is dat erg helemaal niet. Kunnen ook latente homo gevoelens zijn geweest die jaren onderdrukt werden.

  Ik lees niets van een echtgenote in huis. Ze is misschien wel maar het artikel zegt daar niets over. Ook getrouwde mannen kunnen homo zijn.

  Hij neemt jonge Afghaanse jongens in zijn huis op. Afghaanse jongens zijn bekent met het fenomeen bashi bashi. Veel jongens in Afghanistan worden misbruikt omdat misbruik van meisjes in Afghanistan een stuk lastiger is. Meiden zitten thuis opgesloten en mogen alleen met begeleiding buiten de deur.

  Onze deugmens neemt dus jonge Afghanen in huis op in de hoop zijn homoseksualiteit te kunnen bevredigen. Hierbij is een en ander misgelopen en de jonge Afghaan heeft gedacht aan mijn lijf geen polonaise. Het kan ook zijn dat hij zich wel heeft laten misbruiken en wraak heeft genomen.

  In elk geval de goed mens is dood en kan nu als goed mens herdacht worden tijdens zijn begrafenis. Heeft hij dat tenminste nog gehad.

  Leren de andere goed mensen hiervan? Denk het niet, het is een way off live.

  Bashi of Bacha jongens kleden zich als meisjes en leren bewegen als een meisje. Dit tot vermaak van mannen in een samenleving waarin vrouwen in het publieke domein verboden zijn.

  Hoe ziek een cultuur kan zijn.

  https://www.bing.com/videos/search?q=bashi+bashi+boys+afghanistan&docid=608053105472506700&mid=FFCC77DBD2326F903CB9FFCC77DBD2326F903CB9&view=detail&FORM=VIRE

  Geliked door 1 persoon

 5. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Kansloos dit soort naïeve (?, al zijn er ook die dit willens en wetens doen) figuren!
  Wie er zo inzit als deze ngo’ers moeten ZICHZELF voor DIVERSITEIT wegbrengen naar Afrika en het Midden Oosten: die is daar veel te WEINGI. Daar mogen ze met de mensen daar die landen opbouwen, in plaats van Europa helemaal te verkwanselen en te VERNIETIGEN.

  Tja, wij kijken dan niet raar op, als hen daar hetzelfde lot treft als de hierboven genoemde sukkels die zijn AFGEMAAKT en/of verkracht door VIJANDIGE 7e Eeuwers die NIETS met ons, NIETS met onze landen en NIETS met onze culturen hebben. Burgeroorlog/Wereldoorlog 3 binnen 20/50 jaar op komst door deze LAND- CONTINENT en HOOGVERRADERS die qua domheid NIET te overbieden zijn. Nadenken over onze toekomst en die van onze Nederlandse en Europese nazaten doen deze verschrikkelijke verraders (die veel GEWELD jegens ons importeren) niet.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Het is op Dinsdag 12 Maart gebeurt en heeft op diverse Fr Sites gestaan en er zijn 10-tallen zo niet 100-den [ hatelijke ] reacties op gekomen.
  Hier wat Pierre Cassen, van de anti Islam-Site “riposte laique” erover schreef.
  ( vrij vertaald …………..! )
  / * / * /
  Jean Dussine was een 63-jarige gepensioneerd leraar en hoofd van een school , hij was een goeie, zowat heilige man. Als voorzitter van een in Cherbourg gevestigde schoolereniging, die arme migranten zonder papieren hielp om echte “asieligerts” te worden, heeft hij het welkomsgevoel verder uitgebreid.
  Zover zelfs dat hij illegalen bij hem thuis opving !
  Het lot van jonge vluchtelingen was duidelijk belangrijker voor hem dan dat van de duizenden Franse daklozen.
  Maar dit is iets waar ik niet verder op inga.

  Het noodlot trof hem en de arme heilige man werd op brute wijze in zijn bed met ijzeren staven vermoord door een Afghaan.
  Maar Ongetwijfeld had de ongelukkige “asieligert” niet ’t goede tijdstip gekozen en tegen de regels van de Coran gehandeld.
  De rammedan en de gelijktijdige Quarantaine zijn hem naar ’t hoofd gestegen en hij kende ook de Franse / EU codes [ nog ] niet.
  Maar we mogen hem niet haten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jos van der Hoff zegt:

  Waarachijnlijk was meneer er een van de herenliefde..gepensioneerde rector met een zwak voor jonge migranten. Dekt de lading en ik zou zeggen:opgeruimd staat netjes.

  Like

 8. Wim zegt:

  Die activisten kwamen – te laat – er achter waar men mee bezig was…

  Like

 9. Steven zegt:

  Dan hebben de betreffende NGO-ers toch nog hun verdiende straf gekregen. Sommigen hebben eerst nog een lekker beurt gekregen, maar dat was vast geen straf voor ze. Totaal geen medelijden mee met dit soort wereld verziekers!

  Like

 10. Rapunzel zegt:

  Jammer dat er niet bijstaat waarom die 20-jarige Afghaan in de slaapkamer van Dussine was.
  Zomaar, opeens, zonder in te hoeven breken.
  Dat komt omdat Dussine homoseksuele relaties aanging met zijn “geredde” strakke jongenskontjes.
  Mooi man, gehuldigd en de hemel in geprezen worden voor je goede werken terwijl je jonge neukertjes in huis haalt die je naar hartenlust kunt misbruiken. Extragraties ook nog, wij betalen wel.
  Deze vetvlek met zijn Hans Spekman truien had maar gewoon fijn moeten betalen aan de allochtone jongens van plezier die er al genoeg zijn in Europa. Die bruinwerken tenminste voor hun geld.

  Deze kontenbonker was wat mij aangaat geen haar beter dan die overgeschoten morsige kattenvrouwtjes die een speeltje uit Takkie-Takkië importeren.

  Like

 11. koplampkapot zegt:

  Een deugende reactie zou zijn om dan per direct de ijzeren stangen te verbieden. Want daar is betrokkene door vermoord. Weg met de ijzeren stangen.

  Like

 12. Jack Terrible zegt:

  Socialisten (de linkse kerk… politiek); “In ieder volk heb je wel een paar dor en dor slechten. Zo ook in Afghanistan. Daar heb je ook wel een paar dor en dor slechten…”

  Like

 13. Ray Conquista zegt:

  Kruipen voor Allah maakt meer kapot dan je lief is….

  Like

 14. Gienekehado zegt:

  Hoe naïef en onnozel kun je zijn! Deze man is zeker niet de eerste, 100en gingen hem voor!
  https://opsporingverzocht.avrotros.nl/zaken/item/man-80-ruim-een-ton-armer-na-afspraak-via-internet/

  Like

 15. Dit moet toch wel een van de meest lafhartige manieren zijn om iemand te vermoorden.
  In zijn slaap zijn hersens inslaan, wat een held !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s