Islamitische terreurbedreiging in de luwte van de corona-crisis – de media zwijgen

Screenshot_352

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de mainstream media al hun uiterste nauwkeurigheid erop concentreren om demonstranten voor grondrechten ongenuanceerd te stigmatiseren, zwijgen ze over de actuele terreurserie door radicale “islamisten”. In nieuwsbrieven van de “Islamitische Staat” (IS/ISIS) hebben bovendien geheime diensten nieuwe terreuroproepen ontdekt, die er doelgericht toe oproepen om de heersende onzekerheid van de corona-crisis te gebruiken voor aanslagen.

journalistenwatch

Samenzweringstheoretici van allerlei pluimage – dus volgens de kwaliteitsjournalisten iedereen die zich met betrekking tot het corona-virus een eigen mening heeft gevormd, die de voorschriften van de Duitse regering of van de WHO tegenspreken – zijn het nieuwe vijandbeeld nummer 1 van de journalisten van de staatsmedia. Bij deze systeemgetrouwe beroepsopvatting is het geen wonder dat zelfs na een terreurserie zoals in Beieren het thema slechts kort afgewerkt en direct tot “incident” werd bestempeld. Maar hoe zit het met de vraag naar het motief, het waarom? Waar komt de islamitische haat vandaan? Wie ondersteunt en verbreidt deze haat op “ongelovigen”, op christenen, op Joden, op vrouwen en over het algemeen op westelijke levensgewoonten? Deze vragen over het veiligheidsrisico islam weigeren de mediale evenals de politieke elites al jarenlang te stellen, onder andere om redenen van de politieke correctheid. Een blik op de actuele veiligheidssituatie documenteert het grote terreurgevaar door “islamistisch” terrorisme.

Volgens het Duitse Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) bevinden zich op dit moment 2080 personen in Duitsland, aan wie de dienst een “islamistisch-terroristisch potentieel” toekent. Elk van deze 2080 mannen – het aantal vrouwen bedraagt vermoedelijk slechts een promille – is volgens de veiligheidsautoriteiten een potentiële terrorist, die op elk moment onder het geschreeuw van “Allahu Akbar!”burgers zou kunnen afslachten. Het niet officieel geregistreerde aantal zou wel eens veel hoger kunnen zijn.

Daadkrachtige speciale commissies en een de autoriteiten overstijgend plan en samenwerking om in ieder geval de buitenlandse islamterroristen direct in vreemdelingendetentie te nemen en de uitzetting daarna consequent uit te voeren, bestaan, als ze überhaupt bestaan, alleen maar op papier. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat de Salafistische scene, waaruit de meeste islamterroristen in West-Europa afkomstig zijn, in Duitsland ieder jaar bijna ongehinderd groter wordt. Tot die Salafistische scene worden 12.150 personen gerekend, 1350 (potentiële terroristen) meer dan nog in het jaar 2018. Ook hier moet gevreesd worden voor een veel hoger terreurpotentieel.

De strijd tegen de radicaal-terroristische islam beperkt zich bij de Duitse regering echter tot pure symboolpolitiek voor de eigen bevolking. Deze achtergronden werden in het artikel “Hezbollah-(deel)verbod zal in de praktijk zonder gevolgen blijven” uit de doeken gedaan.

Hezbollah zal in het vervolg gewoon conspiratiever ageren, een gedrag, dat bij de terreurmilitie “Islamitische Staat” net zoals bij Al-Qaida na hun militaire nederlagen waar te nemen is.

In de vluchtelingenstroom zijn ongecontroleerd duizenden ISIS-terroristen mee geïmmigreerd, die dagelijks via sociale netwerken, op YouTube en in radicale moskeeën opgestookt worden om nu eindelijk terreuraanslagen in Duitsland te plegen. Van de meer dan 1000 “islamisten”, die Duitsland in de richting van ISIS-gebied hebben verlaten om zich aan te sluiten bij de terreurmilitie, is al ongeveer een derde deel weer teruggekeerd. Honderden ISIS-terroristen met een Duitse nationaliteit of verblijfsvergunning zitten op dit moment in Syrië of in Irak in de gevangenis en eisen hun vrijlating en hun terugkeer naar Duitsland. Ook duizenden andere ISIS-terroristen, bijvoorbeeld uit de landen van de Maghreb, die daar levenslange gevangenisstraf, marteling of de doodstraf dreigen, zullen Duitsland´s tot onherkenbaarheid misbruikte asielrecht misbruiken om voorgoed naar Duitsland te verhuizen. Deze oorlogsmisdadigers hebben nauwelijks tegenstand uit de politiek en de media te verwachten.

Hoe sterk ISIS ondertussen in Duitsland vertegenwoordigd is, moest het publiek onlangs nog weer in april ervaren. Zwaarbewapende speciale eenheden bestormden in de vroege ochtenduren tien woningen en objecten in de deelstaat Nordrhein-Westfalen.

Vijf “islamisten” uit Tadzjikistan worden er door de advocatuur van het hoogste federale gerechtshof van beschuldigd zich in 2019 bij ISIS aangesloten en een cel opgericht te hebben om in Duitsland aanslagen te plegen. Ook andere achtergronden met betrekking tot de zaak zijn uitermate verontrustend, omdat de cel rechtstreeks in contact stond met de terreurplanners van ISIS. De advocatuur daarover in een persmededeling: “Daarbij stonden ze  – zoals eerder al – in contact met twee hoge ISIS-leiders in Syrië en Afghanistan, van wie ze desbetreffende aanwijzingen kregen.”

Dit is een Modus Operandi, waarvan ook sprake was bij de Salafistische terrorist Anis Amri van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn.

De uit vijf man bestaande cel van ISIS uit Nordrhein-Westfalen beschikte al over vuurwapens met desbetreffende munitie en was bezig bommen te maken. Ook de voorbereidingen voor de aanslagen bevonden zich al in een ver gevorderd stadium. De terroristen wilden een aanslag plegen op een al bespioneerde islamcriticus en aanslagen op instellingen van de Amerikaanse strijdkrachten in Duitsland.

Screenshot_353

In Beieren pleegde in april en in mei de bij de politie bekende van oorsprong uit Turkije afkomstige Muharrem D. een terreurserie op winkelruimtes van mensen die oorspronkelijk uit Turkije kwamen. Tijdens het verhoor bekende Muharrem D. zich tot de “Islamitische Staat” en diens ideologie., De ISIS-terrorist had bij zijn arrestatie tot acht zelfgemaakte en als uiterst gevaarlijk geclassificeerde pijpbommen bij zich. In het verhoor verraadde hij nog meer schuilplaatsen met springstof, pijpbommen en een vuurwapen. De veroorzaker van de terreurserie zou in het optreden van Turkse veiligheidsautoriteiten tegen ISIS-cellen in Turkije liggen.

De vlammen van een brandaanslag dreigden zich uit te breiden naar een meergezinshuis, zodat de beschuldiging o.a. poging tot moord in 27 gevallen luidt.

Muharrem D. is van Koerdische afkomst en bezit een Turks en een Duits paspoort. Volgens de manipulatieve richtlijnen van de politiestatistiek zullen de Beierse ISIS-terreuraanslagen van de man met een dubbel paspoort alleen maar als serie misdaden van een Duitser in de statistiek komen. Omdat volgens de autoriteiten het motief van de terreurserie werd aangegeven met “haat tegen Turkije”, zou het niet verbazen wanneer de terreuraanslagen als rechts-extreme aanslagen tegen buitenlanders geboekt en voortaan in de “strijd tegen rechts” misbruikt worden.

ISIS verbreidt terreurpropaganda in de vorm van samenzweringstheorieën over het corona-virus

 Terwijl de opstandige burger op dit moment niet meer als rechts-populist zwartgemaakt wordt, maar als corona-ontkenner en samenzweringstheoreticus, is de blik op de islamitische instrumentalisering van de corona-crisis heel demaskerend, vooral met betrekking tot de werkwijze van Duitse media.

“Homeland Security Today” bericht dat “de nieuwste editie van de officiële wekelijkse “al-Naba-Newsletters” van de terreurgroep ISIS een hele pagina met een informatieve illustratie met islamitische citaten ter preventie van epidemieën bevatte.”

Verder zegt ISIS in de Newsletter dat “veel moslims zich erin bevestigd zien dat de corona-epidemie een straf van Allah de Almachtige is”. Annelies Pauwels van “EUObserver” verwijst in een artikel naar het gebruik van het corona-0virus door de “islamistisch”-terroristische propaganda van ISIS: “Jihadistische groepen hebben er in de corona-epidemie een teken voor gezien dat de wereld de dag van het Laatste Oordeel nadert. In het verleden diende een dergelijke beschrijving van het Laatste Oordeel als belangrijk element om buitenlandse strijders te rekruteren, die in de laatste veldslagen van de Apocalyps met Daesh (ISIS) zouden moeten vechten.”

Dientengevolge wordt er door ISIS – ook in Duitsland – een “islamistisch”-terroristische samenzweringstheorie verbreid om zijn aanhangers tot terreuraanslagen op te stoken. Om deze kant van de medaille journalistiek benoemen weigeren echter bijna alle Duitse mainstream media.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, ISIS, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, politici, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Islamitische terreurbedreiging in de luwte van de corona-crisis – de media zwijgen

 1. Piet Snot zegt:

  Ik zal het wel nooit begrijpen, je weet dat je 1000den compleet gestoorden hebt rond lopen die op elk moment van de dag los kunnen gaan voor allah.
  En dan blijf je er naar kijken en wachten en maar hopen dat ze zich rustig houden, terwijl je het weet dat ze er voor zullen gaan en van plan zijn om 1000den mensen te doden.
  Zo iets als jezelf opsluiten met een kneiter valse hond in een klein kamertje en maar roepen dat ie braaf is en hopen dat ie niet bijt.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   Zo worden bij jullie in NL te pas en te Onpas die vooraanstaande omhooggevallen prestigieuze beroemd/bekende moslim-“fine fleur” tevoorschijn getoverd op radio/TV om te laten zien hoe goed ze wel kunnen zijn.
   B.v. Abu \Taleb, Markoek uit Arnhem, die arab schrijver die de HAATkorhaan tot een kindersprookjesboek voor de Nederlanders heeft omgetoverd, en vele anderen.
   Ik vertrouw er geen EEN, opgeleid of niet.
   Voor hen is alleen de islam belangrijk en de intelligentere kunnen de takyijah beter toepassen.
   Ik heb net vanavond weer naar Eric Zemour zitten kijken/luisteren.
   TV waar hij geregeld in praatprogrammas komt.
   Een felle anti-islamist en als je toch hoort wat hij allemaal zegt.
   En niet op een of ander klote Fr zendertje, op belangrijke kanalen.
   Hij neemt geen blad voor de mond.
   De Heer Wilders zou eens in zo’n NL-programma moeten worden uitgenodigd om z’n zegje te doen in die NL-wauwel-programmas waar je nauwelijks tegengeluiden hoort.

   Geliked door 1 persoon

 2. Yvonne zegt:

  Het gevaar komt van elke kant, wordt je niet tzt door deze aardige mensen je huis uit gesleurd (iemand schreef een keer op mijn eerdere reactie ze komen mijn huis niet in) t.o 40 Ali Baba types kan je echt niet op of je wordt door militairen opgehaald omdat je Bill Gates zijn injectie en chip niet wilt, waarheen kan je vluchten? Ik hoop dat dit niet gaat gebeuren heer Gates wil zgn goed doen maar hij vindt de wereld overbevolkt dus moeten er zoveel mogelijk mensen dood,maar wel zelf 3 kinderen op deze steeds gekker wordende wereld zetten

  Like

  • Sinyo zegt:

   Dat deze aardbol overbevolkt is, dat is een feit.
   Maar daar werd jaren geleden al aan de bel getrokken . . . .
   Geboortebeperking vond plaats, maar dat werd op geringe schaal (westerse cultuur) toegepast. Een onderdeel daarvan t.g.v. tweeverdieners (voor de welstand). Van buiten kwamen de “gastarbeiders”. Maar die gasten zijn gebleven. Er werd gezinshereniging toegestaan en daar bovenop kwamen de zogenaamde vluchtelingen, die met muziek werden binnengehaald. La-illah-ilalla.
   In de jaren 50 werd aan onze landgenoten overzee verteld daar ginder maar te blijven, omdat dit landje met nog geen 10 miljoen inwoners al overvol was. Nederland is vol-vol-vol. Die landgenoten maakte men wijs, blijf ginder in dat tropische paradijs.

   Geliked door 2 people

 3. Sinyo zegt:

  Zolang men uit twee verschillende culturen thee met elkaar kan drinken, heeft dat een rustgevende uitwerking. Dus we kunnen rustig blijven slapen. Waar maken we ons druk over?!
  Alhoewel uit de geschiedenis blijkt, dat onderhandelen door “hullie” al als een onderwerping (Islam) wordt beschouwd.
  Het zij zo :o(

  Like

  • delamontagne zegt:

   …….MOETEN ER MAAR AAN WENNEN ? ?

   Maar gelukkig kunnen ze in NL luisteren naar een premier die zegt: “wij zijn met meer [ autochtonen ! ] “.
   ( nog wel moet je er dan bij bedenken, want ze hoeven nog niet eens de 50% te hebben bereikt of er is al hommeles.
   In Libanon, voor de burgeroorlog, waren er veel Chr.Orthodox Katholieken en uiteraard muslims.
   Nu zijn de moslims in de meerderheid en en Kerktorens mogen niet hoger zijn dan de minaret[ten] van de nabijeije mosketen.
   ( of die kerkklokken er mogen luiden weet ik niet )
   Maar zoals vele Nederlanders denken en zeggen: “als ze mij maar met rust laten, wat ken mij ’t schelen”……………

   Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Dat is nog wel het ergste van deze Nederlandse bevolking.
    Ze zijn zo onverschillig als de pest.
    Alles wat om de hoek gebeurt is niet hun probleem, daar hoef je je dan ook niet druk om te maken.

    Ik ken mensen die beweren al jaren PVV te stemmen maar verder overal lid van zijn of steunen om nog meer uitvreters hier heen te halen.
    Als je dan vraagt of ze dat zelf wel snappen waar ze bezig mee zijn, zeggen ze, maak mij niks uit, met de postcode loterij kan je tenminste nog wat winnen en dan is het niet erg meer.
    Compleet van de pot gerukt dat volk hier.

    Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Ik ga vaak af op wat jij schrijft over NL-ers/mentaliteit.
    We zijn al haast 20 jaar weg, maar ik heb ’t [ vage ] idee dat alles erger is geworden dan voor 2000.
    Maar ik heb ook ’t idee dat toch vooral de ouderen die de jaren 50 – 60 hebben meegemaakt en terugkijken op die tijd zich afvragen of de huidige bevolking wel goed bij hun hoofd is om een-en-ander van de multi-lulti goed en leuk te vinden.
    Je “iets” oudere vader !, hoe denkt die over toestand multi-NL ?
    ( p.s. Wij stemmen Wel op de Heer Wilders, de enige Oprechte die voor z’n mening [ en die van ’n hoop NL-ers !, maar die ’t niet durven uiten ) UITKOMT………….

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Delamontage, het zijn juist ouderen die zich zo gedragen, eigenlijk iedereen wel.
    Dat voorbeeld of de postcode loterij dat gaat toevallig ook nog over mijn ouders, en zo zijn er meer in de buurt die net zo denken.
    Soms lijkt het of ze het wel door hebben, maar het interesseert ze eigenlijk geen ene malle moer wat er gebeurt om hen heen.
    Ze geloven gewoon niet dat Nederland ooit kan veranderen, dan hoef je je er ook niet druk om te maken.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    @ Piet Snot: ze geoven niet dat Nederland veranderd???? Ik zou willen zeggen ze zien het niet eens dat Nederland met de dag veranderd. Ja, uit totale onverschilligheid.

    Like

 4. R Thomasson zegt:

  De politici van deze tijd hebben iedere contact met de reële wereld verloren. Voor een groot deel zijn ze versteende dino’s uit de jaren ’60 en ’70 die nog steeds leven in de psychedelische wereld van John Lennon Imagine https://www.youtube.com/watch?v=L6svOHFSAH8 Thans, hun idealen zijn vervangen door geldbegeerte en zucht naar macht. Hun immense arrogantie heeft ze van de rest van het volk afgesneden. Deze mensen zijn absoluut niet meer capabel leiding te geven aan mensen van de 21ste eeuw. Zij brengen iedere dag meer schade aan de samenleving en verstoren, of zelfs vernietigen, de toekomstperspectieven van hun eigen en onze kinderen en kleinkinderen. De Corona geeft ons gelegenheid te zien hoe wardeloos ze en de EU zijn. De arrogantie van Merkel en haar regering maakt ze totaal blind te zien wat onder de grond zich afspeelt. Het zal helemaal niet vreemd zijn dat op een dag uit het niets een revolte en chaos zullen ontstaan, zoals het gebeurde na de eerste Wereldoorlog. Duitsland is een zeer bewust politiek land. Als het rot met ze gaat, trekken ze weer de laarzens aan https://www.youtube.com/watch?v=wDazX9meUw8

  Like

 5. Gienekehado zegt:

  ’12-jarige jongens kopen messen ‘om mensen te steken’!!!!!!!!!!!!!!!!
  Wij kunnen de namen van de “bestuurders” (dood/levend) die hier verantwoordelijk voor zijn WEL DROMEN!!!! Klokkenluiders werden weggehoond, verguisd, VERMOORD!! De uitgestreken smoelwerken op De Dam op 4 mei is tot 1 GROTE HYPOCRIETE KLUCHT geworden!! Op De Dam kun je het nieuwe antisemitisme letterlijk weer opsnuiven!! Het Landje van Onze Voorouders is totaal naar de KLOTEN geholpen!!! Femke H., Aboutaleb en andere burgemeesters schreeuwen om de centjes van de rest van Nederland om de boel onder controle proberen te houden!! De 1 na de andere grote(re) stad is tot SHITHOLE “opgewaardeerd”! De MILJARDEN zijn niet aan te slepen!! Die Afrika in huis haalt, wordt ZELF Afrika!! Er is bijna 50 jaar voor gewaarschuwd!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/12-jarige-jongens-kopen-messen-om-mensen-te-steken/ar-BB14gxMN?ocid=mailsignout

  Geliked door 3 people

 6. pepo Copyright zegt:

  Yvonne, Bill Gates zet zelf 3 kinderen op de wereld.

  En deze vieze hypocriet zegt zelf dat zijn kinderen vaccinatie vrij worden opgevoed.

  Nóg een ding, degene die al jaren roepen dat de wereld bevolking verminderd moet worden, gaan nu een verplicht medicijn op de markt zetten tegen………………… 🤔

  Geliked door 2 people

 7. Bas zegt:

  Ik heb veel gerapporteerd over de rellen van gisteravond in de #NoGoZone #Argenteuil (Parijs)
  Waarom?
  Omdat mensen in het Westen de ideologische component niet zien voor de rellen.

  Luister naar wat de jeugdbendes schreeuwden voordat je de politie bestormde
  “GET THE INFIDELS LET’S BURN DOWN HUN CHURCH”

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Aangezien de route via Niger naar Libië steeds moeilijker wordt, zijn er prognoses dat meer Afrikaanse migranten de route via de Canarische Eilanden en Spanje naar Europa zullen kiezen

  Vandaag zijn 50 Afrikaanse migranten van boord gegaan op het eiland #GranCanaria.
  De zomer begint net …

  Like

  • Nemesis zegt:

   En dan wort er gezegd dat die negers dom zijn, in ieder geval hebben ze hun aardrijkskunde wel gooed gellerd en begrepn,, mijn sarc. knop blift nog wel een tijdje aan hier.

   Like

 9. Nemesis zegt:

  Ik denk dat ik moet stoppen die volle doos met rare pillen naar binnen te werken. dan maar liever wat pijn en zo hebben,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s