Trump houdt vast aan inreisverbod: “De veiligheid van de Amerikanen ligt mij na aan het hart”

Screenshot_63

(Vertaling: E.J. Bron)

De VS blijven vasthouden aan gesloten grenzen: volgens informatie van het Witte Huis is een einde van het inreisverbod voor buitenlanders uit Europa in de VS nog niet in zicht. “Daar hebben we nog geen tijdpad voor”, zei de woordvoerster van het Witte Huis, Kayleigh Mcenany, op een persconferentie in Washington. “De veiligheid van de Amerikanen ligt de president na aan het hart. Deze reisbeperkingen hebben levens gered.”

Duits - Zuerst

De Amerikaanse president Trump zou eerst veilig willen stellen dat er geen levens van Amerikanen bedreigd zouden worden, voordat de inreisverboden zouden worden opgeheven. Bij de aankondiging van het inreisverbod midden maart had Trump gezegd dat de regeling tot 30 dagen beperkt zou blijven. De EU had zeer ontstemd op Trump´s solo zonder waarschuwing vooraf gereageerd.

Midden april had de president toen aangekondigd dat het inreisverbod in werking zou blijven tot het beter zou gaan met de door het corona-virus sterk getroffen landen in Europa. Reizigers uit de Schengen-zone, Groot-Brittannië en Ierland mogen dientengevolge niet de VS binnenkomen zolang de beperkingen gelden. Een uitzondering geldt alleen voor Amerikanen, bepaalde diplomaten, en Europeanen die een Green Card hebben.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Europa, EUSSR, gezond realisme, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Trump houdt vast aan inreisverbod: “De veiligheid van de Amerikanen ligt mij na aan het hart”

  1. loNe zegt:

    … ken je nog de serie “Tales Of The Crypt”..?

    daar leven we nu in
    … als in een behekste wereld

    geregeerd door een kleine club
    die door hun bedachte psy-op 99% van de bevolking gevangen houdt

    met maar 1 doel :
    de terugkeer van de eden-werkelijkheid proberen te voorkomen

    Like

    • LUCIA zegt:

      Ik begrijp wat je bedoelt maarrrr… de pre-Corona-Realiteit was nou niet bepaald EDEN hoewel als dit nog langer duurt, kon je wel eens dat gevoel krijgen, dat stuk begrijp ik volkomen.

      Like

  2. klaas zegt:

    Like

    • LUCIA zegt:

      United nations….. Invaded nations…. Poisoned nations… Moralinflations Nations….Blackmailing U into Oblivion Nations..!!!

      Like

Plaats een reactie