President Trump: Obamagate “grootste politieke misdaad van ons land”

Screenshot_133

(Vertaling: E.J. Bron)

President Obama “wist alles”: hij bouwde een politieke intrige om een rechtmatig gekozen president weg te krijgen. In een interview met “Fox Business” heeft de Amerikaanse president Donald Trump kritiek op ex-president Obama, Biden en iedereen die in Obamagate verwikkeld waren: “Het gaat om de ernstigste politieke misdaad in de geschiedenis van ons land. Als ik Democraat zou zijn (die men dat zou hebben aangedaan), dan zou iedereen van hen in de gevangenis zitten met een straf van 50 jaar.”

Die Freie Welt

Obama en Biden waren verwikkeld in een geheime afspraak om de Amerikaanse generaal Michael Flynn te dwingen om te liegen om president Trump te beschuldigen van een bedachte samenwerking met Rusland. Een dossier, gepubliceerd door Rick Grenell, had begin mei de namen van alle samenzweerders openbaar gemaakt.

“Het is gewoon schaamteloos wat er gebeurd is”, aldus Trump. “Generaal Flynn en anderen zijn echte helden voor hetgeen ze over zich hebben laten heenkomen. Het ging immers helemaal niet om generaal Flynn. Ze wilden dat hij loog vanwege mij. Dat hij iets bedacht.”

“De zaak werd door Obama en Biden uitgevoerd. Ze zijn corrupt. En we hebben ze daar bij betrapt.”

Vicepresident onder Obama, Joe Biden, is topkandidaat van de Democraten voor de presidentschap-verkiezingen in november 2020. Tot nu toe is er nog geen sprake van een openlijk onderzoek, maar nu al is Biden verwikkeld in tegenstrijdigheden:

“Biden werd gisteren op ´Good Morning America´ geïnterviewd. Hij zei niets te hebben geweten. Een dag later werd het dossier gepubliceerd. Hij wist alles, hij camoufleerde de zaken. Hij heeft gelogen… Ze hebben geprobeerd een rechtmatig gekozen president af te schaffen door verhalen te hebben verzonnen.”

Trump is bereid om in deze politieke intrige voor gerechtigheid te vechten en de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen. De voormalige chefs van de FBI en de CIA zijn schuldigen, evenals Biden, vooral echter Obama.

“En alles zou niet mogelijk geweest zijn zonder de man die daar in het Oval Office zat. Hij wist dat de Amerikaanse geheime diensten mij bespioneerd hebben. Ook al heeft hij hiertoe wellicht zelf geen opdracht gegeven, wist hij alles.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, kwaadaardige opzet, Obama, Rotzakken, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op President Trump: Obamagate “grootste politieke misdaad van ons land”

 1. flo zegt:

  Het zou zeer goed zijn als die smerige mislim ni..er obama en zijn voze aanhang zoals Biden en consorten aangepakt worden, het wordt echt tijd voor een zuivering daar.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Flo, Niet alleen de smerige politiek in de VS moet worden aangepakt wat te zeggen van de smerige politiek binnen de EU die alleen maar tweedeling en chaos heeft gecreëerd. Kijk naar de wantoestanden in Duitsland (hoofdrolspeler in de EU) en de enorme chaos in Frankrijk (mede hoofdrolspeler in de EU), de chaos in Italië en Griekenland waar de EU totaal geen enkele daadkracht of macht meer heeft de massale toestroom een halt toe te roepen. Kort samen gevat: ook binnen de politiek van de EU dient een hele grote radicale schoonmaak plaats te vinden. Dus we hoeven niet alleen met de vinger naar de VS te wijzen ook in de EU zijn heel veel wantoestanden waar de politiek de schuld aan is.

   Geliked door 2 people

 2. ttroubadour zegt:

  He Ollogren waar blijf je nu met je fake news?Moeten NOS,NPO ,RTL niet bestraft worden?Hoe zit het met je zgn.factchekers Kwik,Kwek en Kwak?

  Geliked door 6 people

 3. J.A. Kapteyn zegt:

  @ Flo en Klaas,
  Deze affaire is het grootste schandaal in de Amerikaanse geschiedenis. Er zijn echter hordes mensen doe zo’n hekel aan Trump hebben, dat ze het handelen van Obama en consorten – en vergeet vooral Hillary niet – afdoen met de dooddoener dat Trump ook geen lieverdje is. Dat laatste is waar, maar zo’n godvergeten corrupte bende als de Democraten zich de afgelopen drie jaar hebben getoond heeft zijn weerga niet. Dit is niet minder dan poging tot staatsgreep geweest.
  Moge de Amerikaanse justitie dit tot op de bodem uitzoeken en de schuldigen bestraffen.
  De voortekenen zijn goed. Minister van Justitie Barr en speciaal aanklager Durham hebben de zaak goed in het vizier. Ze verzamelen waterdicht bewijs om succesvolle processen te kunnen voeren.

  Geliked door 4 people

  • Kees Water zegt:

   En waarom heb ik een ontzettend klote gevoel dat hele Corona affaire is opgezet om Trump weg van het bureau te halen, China,Bill Gates,VN,WHO en de hele Democrats bende achter zitten.

   Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Denk ook niet dat je overal een complot achter moet zoeken hoor , Kees .
    Eeuwen lang gebeurden er over de hele wereld dingen , ook zonder complotters .
    Ik zie een bedenkelijke trend , om OVERAL maar een complot achter te zoeken .
    Zoals nu zelfs de droogte , kan verdacht gemaakt worden .
    Zorg dat we niet tot de aluhoedjes gerekend gaan worden , er zijn al genoeg gestoorden .

    Like

   • bobzelf zegt:

    beste kees

    je conclusie is 100 % goed

    alleen zijn de koelkasten op bij E.J. BRON

    de laatse 2 hebben TISTOCHWAT EN OME BOB GISTEREN OPGEHAALD

    BERT is nu voor wat troost prijzen aan het rond kijken , sorry

    zalwel een doos schoolkrijt zijn ??

    ome bob

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Harry 27 mei 2020 om 11:24

    De echte aluhoedjes zijn mensen die bijv. zeker weten dat aliens alle leven op aarde plus gevulde koeken hebben gecreëerd. (Door wie zijn die aliens dan trouwens gemaakt?)

    Ik geloof dat er allerlei smeerlapperij in de wereld plaatsvindt, waarbij zéker Bill Prick is betrokken.
    De VN, WHO en EU deugen ook voor geen millimeter.

    Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Twitter controleert of uitspraken van Trump juist zijn door zich te baseren op schrijfsels van CNN en Washington Post, een leugenzender en en leugenkrant

  Geliked door 3 people

 5. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een straf. Zijn presidentschap voor het leven inclusief salaris inclusief persoonsbescherming en de hele santekraam ontnemen. Wat veel mensen niet weten je bent in de US president voor het leven ook na je ambtstermijn.

  Like

 6. LUCIA zegt:

  Domme mensen rommelen in de marge, intelligente mensen maken plannen, je zou ze ook complotten kunnen noemen als je ze zelf maakt heet het plannen.
  Bij de mensen die er het slachtoffer van zijn noemt men het een complot. Het hangt er dus helemaal van af aan welke kant van de schutting je staat . Toen ik dertien was vond ik het al raar dat er in dat hele grote heelal maar een bewoonde planeet was , we zijn nu heel wat jaren verder miljoenen mensen hebben in de loop der jaren UFO’s gezien, werden vreselijk belachelijk gemaakt. Vorig jaar kwam de amerikaanse marine met foto’s van door piloten gemaakt ( vliegdekschepen) van UFO’s . Dit jaar kwam het Pentagon er mee, de vraag is als ze niet van ons zijn van wie dan wel en ik geloof best dat wij ze ook hebben maar wij niet alleen en of je nou wil geloven in inter-dimensionale wezens of inter-planetair feit is we zijn niet alleen.
  Ook uit archeologische opgravingen kwamen zeer vreemde zaken naar voren . Dus jullie hier op het Forum die dit allemaal onzin vinden misschien moeten jullie het ontkennershoedje op; Ga maar zelf kijken; geef hier ded google zoeklink, dan kun je zelf kiezen welke web-site je het meest vertrouwd, was ook op Fox-news;
  https://www.google.com/search?gws_rd=cr&gl=us&hl=en&num=30&q=pentagon+released+ufo+video
  Jullie gaan binnenkort heel erg opkijken wat nieuws betreft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s