Deelstaatregering Nordrhein-Westfalen met schokkend nieuws: alleen al in Keulen 18 “No-Go-Areas”

Screenshot_160

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de burgemeester van Keulen, Henriette Reker, steeds opnieuw benadrukt dat Keulen veiliger zou zijn dan ooit tevoren, zag de deelstaatregering van Nordrhein-Westfalen zich genoodzaakt om alle bij de politie bekende No-Go-Areas van deelstaat op tafel te leggen. De schok: Keulen staat bovenaan met wel 18 (!) van zulke plaatsen.

philosophia perennis

Nadat ze eerst geweigerd had om te antwoorden, werd de deelstaatregering van Nordrhein-Westfalen er door het constitutioneel gerechtshof min of meer toe gedwongen om vragen van de deelstaatparlementariër Sven W. Tritschler te beantwoorden (de vicevoorzitter van de AfD-fractie in het deelstaatparlement van Nordrhein-Westfalen).

Bij de politie bekende plaatsen met verhoogde criminaliteit

Daaronder ook de explosieve vraag: welke exacte plaatsen zijn op het moment van de beantwoording van deze vragen als gevaarlijk of slecht bekend staand geclassificeerd? Het gaat dan o.a. om plekken, waarvan feiten de aanname rechtvaardigen dat “a) daar personen belangrijke delicten met elkaar spreken, voorbereiden of plegen, b) daar personen bij elkaar komen die strafvoorschriften overtreden, c) zich daar gezochte criminelen verbergen.”

Dus datgene wat men over het algemeen ook in de Duitse taal in toenemende mate “No-Go-Areas” noemt.

Van de Alter Markt tot aan de Wiener Platz

Alleen al voor het stedelijk gebied Keulen moest de deelstaatregering nu het bestaan van 18 (!) van zulke plekken toegeven. Daartoe behoren bijvoorbeeld:

 • Het gebied rondom de Wiener Platz in Mülheim (Frankfurter Straße, Steinkopfstraße, Montanusstraße, voorplein station Mülheim, Vincenzstraße, Augustastraße, Graf-Adolf-Straße, Rendsburger Platz, Bachstraße, Andreasstraße, Buchheimer Straße)
 • maar ook in de binnenstad zulke belangrijke adressen als de Hohenzollernring, Kaiser-Wilhelm-Ring en aangrenzende zijstraten.
 • of de Alte Markt, Hühnergasse, Seidmacherinnengässchen, Unter Käster, Marsplatz, Lintgasse, Buttermarkt, Auf dem Rothenberg, Tipsgasse, Halbmondgasse.
 • Natuurlijk ook bij de Hansaring en de Ebertplatz, de Bahngleise tussen Hansaring en Eigelstein, de hoek Bahngleise/Eigelstein, Turiner Straße. Op de Ebertplatz had men onlangs geprobeerd de criminaliteit door een bonte bezweringsdans te bestrijden. Meer geholpen daarbij echter – zoals de WDR vandaag meldde – kennelijk de bewakingscamera´s. De criminaliteit heeft zich echter nu verplaatst van de Ebertplatz naar de aangrenzende gebieden, waar nog geen bewakingscamera´s hangen. (Bron).

Ook vele andere steden in Nordrhein-Westfalen geregistreerd

Daarmee bewijzen waarschijnlijk ook de permanente pogingen van de burgemeester van Keulen om de boel te sussen zich definitief als problematisch. Deze verzekerd na vreselijke voorvallen (moord, doodslag, verkrachtingen, drugsoorlog) steeds opnieuw dat die er altijd al waren in Keulen en dat Keulen in zijn totaliteit veiliger geworden zou zijn (bijv. hier).

Bovenaan staan, na Keulen, Recklinghausen, Essen en Dortmund. Maar ook kleinere steden zoals Wuppertal of Düren moeten inmiddels zulke gevaarlijke plekken registreren.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Deelstaatregering Nordrhein-Westfalen met schokkend nieuws: alleen al in Keulen 18 “No-Go-Areas”

 1. verwardeman zegt:

  NO GO areas bestaan niet !
  Er bestaat alleen de WEIGERING om met scherp te schieten ……………………..

  Ik heb gesproken , UGH .

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Ik woon al jaren in Keulen, in het centrum. De echte no go areas liggen aan de rand van de stad in de getto’s, bijvoorbeeld in Mechernich-Kölnberg. Je kunt daar zelfs overdag niet veilig zijn. In het centrum van de stad is het overdag relatief veilig, behalve de zakkenrollers. Maar na het donker ziet het er anders uit, da ben ik het eens met David Berger, die liever in een veilig gebied van Keulen woont.

  Like

 3. Albert zegt:

  Ach, na enige tijd blijft er maar 1 no-go-area.over.
  Wel een hele grote, dan.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Het is overal het zelfde liedje, de meest criminele plaatsen hebben een linkse vrouwelijke burgemeester. Linkse vrouwen moet je geen leider laten spelen, dan krijg je gegarandeerd een puinhoop. Daar het bij links toch al zeer moeilijk is, om de echte waarheden te moeten toegeven en bij linkse vrouwen is dat een zeer gevoelig punt, dat zij niet capabel zijn voor hun functie.

  Geliked door 1 persoon

 5. bankertadmiraal zegt:

  Duitsland in de neergang, nog even en onze oosterburen worden voor 1 Reichsmark aan Brussel overgedragen, der Stürzi voorkomt dat niet, leider

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s