VN-bericht: “Migranten zijn geen vluchtelingen”

Screenshot_161

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse website “Secolo d´Italia” bericht over een actueel VN-bericht, dat alle tegengestelde beweringen van de Italiaanse minister van Landbouw en Voeding, Teresa Bellanova, logenstraft. Zoals hier bericht, wil Bellanova (bijnaam “La marocchina”) zoals bekend 600.000 illegale immigranten in Italië “regulariseren”, dat betekent van verblijfsvergunningen voorzien.

Mitteleuropa

“Migranten zijn geen vluchtelingen”

Zelfs de VN weerlegt het pseudo-goedmenschendom van de linksen. Onlangs verscheen er een VN-dossier met de titel “The Scaling Fences: Voices of Irregular African Migrants to Europe” (PDF), waarin zwart op wit de wareden wordt aangevoerd waarom deze illegale migranten naar Europa komen. Het onderzoek werd uitgevoerd door het UNDP, waarbij meer dan 3000 migranten uit 43 verschillende Afrikaanse landen werden ondervraagd, die inmiddels verdeeld over 13 Europese landen leven. Daarbij werd vastgesteld dat deze migranten überhaupt niet om redenen zoals oorlog, hongersnood of armoede “gevlucht” zijn.

Het VN-dossier over migranten

De door de Verenigde Naties beschreven realiteit ziet er in werkelijkheid heel anders uit. De meeste migranten, die hier met mensensmokkelaarboten naartoe kwamen, hadden thuis een baan en in veel gevallen zelfs een hoger slaris en een hoger opleidingsniveau dan het gemiddelde van hun landgenoten. Veel van de ondervraagde mensen verzekerden dat ze genoeg verdiend zouden hebben om ook in Afrika een aangenaam leven te kunnen leiden. 12% verklaarde dat ze zelfs spaargeld opzij kon leggen. Dus een heel andere situatie dan die de linksen de Italianen zo graag wil voorspiegelen.

De werkelijke reden voor de “vlucht”

Wat was dan de werkelijke reden voor hun “vlucht”? 60% van de geënquêteerden gaf aan dat ze in Europa een andere baan wilden vinden en het verdiende geld naar huis – naar “familie of vrienden” – te sturen. 8% wilde op deze manier een betere opleiding financieren. Maar niemand noemde de een of andere gevaarlijke situatie thuis of verklaarde dat hij tot emigratie gedwongen zou zijn. De reis naar Italië is veelmeer als “investering” te beschouwen. De illegale migranten betalen gemiddeld ongeveer $ 2700,- om naar Europa te komen. Een bedrag, dat vaak meegefinancierd wordt door familieleden. Zodra ze aangekomen zijn, zoeken ze een baan en sturen het verdiende geld naar diegenen die in de reis geïnvesteerd hebben. “Investeerders” die, zoals de VN schrijft, deze terugbetalingen ook verwachten, want voor hen gaat het om een soort “Return of Investment”, dus een “kapitaalopbrengst”.

(Bron: “Secolo d´Italia”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op VN-bericht: “Migranten zijn geen vluchtelingen”

 1. flo zegt:

  Italie dat ooit heerlijke land is naar de kloten door een nikker invasie van ongekende omvang.

  Geliked door 1 persoon

  • Gienekehado zegt:

   Eerst verdween de lokale folklore, daarna de regiofolklore. Nu is de landelijke folklore aan het verdwijnen door andere culturen binnen te halen. (VERDUNNEN / omvolken!!) Dat rassen en soorten mengen is heel natuurlijk, maar dan wel de spontane vermenging! De OPGELEGDE vermenging kan alleen maar tot conflicten leiden en andere ellende! De ONGEÏNTERESSEERDE Europeaan is de allergrootste Sloper van zijn / haar eigen cultuur!

   Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Pipo, koeie!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ik voorzie in de nabije toekomst enorme problemen door de toename van al dat buitenlandse spul. Ingrijpen door de nationale legereenheden die ze zonder uitzondering Europa uitschoppen ligt dan ook voor de hand.

  Geliked door 1 persoon

  • triumph zegt:

   En een beetje snel aub. Is het leger toch nog ergens goed voor prima oefenmateriaal dat geteisem alleen maar last van en hier de ruif leegvreten.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Welk leger. Een grote kapot bezuinigde zwakke schakel die niet meer veel voor ons kunnen doen. Ik vrees dat hele andere methoden uit de kast moeten worden gehaald om de overgave aan de Moslims te stoppen. In ieder geval ziet de toekomst er niet bepaald rooskleurig uit. Dit kwaad is al teveel verspreid en wordt nog steeds gestimuleerd door slappe linkse politieke onbenullen die blijkbaar van hogere macht de opdracht hebben Europa zo snel mogelijk om te volken en te onderdrukken. Het spel is reeds in volle gang.

   Geliked door 3 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Nou ik denk dat jij en ik en de rest er uit geschopt gaan worden… als ze je al niet ondersteboven kruisigen of scalperen enz. Nog even dan is leger en politie zo islam minded dat ze dit graag zullen doen …,
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

 4. verwardeman zegt:

  Erkent die VN wel natiestaten ?
  Erkent die VN dat natiestaten grenzen hebben ?
  Erkent die VN dat natiestaten hun grenzen mogen beschermen , desnoods met geweld ?
  Als die VN bovenstaande niet erkent , doen ze aan OMVOLKING !

  Geliked door 2 people

 5. Rensk. zegt:

  Ik heb een keer ergens gelezen dat het feit dat er veel geld in Afrika is gespendeerd door de westerse landen geleid heeft tot een iets betere standaard, waardoor er wat meer geld beschikbaar is gekomen om de afrikaanse landen te verlaten. Op zoek naar meer. Heeft dus niet geleidt tot ontwikkeling van de afrikaanse landen zelf. Kennelijk word het door de westerse politici zelf gefaciliteerd.Ploumen Kaag en andere onbruikbare mutsen oprotten dus.

  Like

 6. Lekke Fietsband zegt:

  Een behoorlijk aantal vrouwen (dus ongeleide projectielen) zijn de ondergang van onze beschaving en deze debiele miep is er een van:
  https://www.forbes.com/sites/irenedominioni/2020/05/12/teresa-bellanova-the-italian-farm-worker-who-became-a-minister-and-now-fights-for-migrant-rights/#6d45e4a86d80

  Like

 7. verwardeman zegt:

  @ronjaspers
  LIKE !

  Like

 8. vangie1206j zegt:

  Dat bericht vande VN. zal door al dat linkse schorriemorrie wel als fake nieuws bestempeld worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s