Italiaans parlement: goedkeuring voor door Qatar gefinancierde cursussen Arabisch

Screenshot_156

De emir van Qatar en de Moslimbroeder sjeik Yusuf al-Qaradawi.

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren heeft het Italiaanse parlement de deuren van Italië voor de islamitisch-fundamentalistische propaganda van de staat Qatar en van de Moslimbroederschap geopend. Een beslissing, die in feite een daad van onderwerping onder de fundamentalistische islam is.

Mitteleuropa

De Senaat ratificeerde een bilateraal verdrag met Qatar, dat het voor dit fundamentalistische emiraat mogelijk maakt om universiteiten en studiebeurzen in Italië te financieren, het onderwijs van de Arabische taal op normale scholen te bevorderen en de culturele en studentenuitwisseling tussen Italië en Qatar te organiseren.

Qatar, een staat die de sharia-wet toepast, die de gelijkberechtiging van mannen en vrouwen niet erkend, die de praktijk van kindbruiden accepteert, de afvalligheid van de islam respectievelijk de overstap naar andere religies zoals het christendom als misdaad bestraft en marteling praktiseert, krijgt door dit akkoord de mogelijkheid om op legale wijze zijn thesen van de staat en d eislam in Italië te propageren.

Niet te vergeten dat Qatar ook organisaties financiert, die hier in het land als terroristisch geclassificeerd worden.

De emir van de staat Qatar, sjeik Tamim bin Hamad Al Thani, organiseert in zijn paleis in Doha een iftar avondeten voor een serie predikers en religiewetenschappers. Onder hen de de verklaarde Moslimbroeder sjeik Yusuf al-Qaradawi (video).

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Qatar, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Italiaans parlement: goedkeuring voor door Qatar gefinancierde cursussen Arabisch

 1. Julia zegt:

  Dus de miljardengift van de EU vanwege steun Corona aan Italië kunnen we in onze zak houden en hoeven de belastingbetalers van noordelijke landen dus niet voor te boeten. Ik zou zeggen laat zij maar miljarden vragen aan Qatar een zeer rijke oliestaat waar heel veel hele rijke Islam barbaren de scepter zwaaien. Het Italiaanse parlement is geen knip voor haar neus waard met haar onverantwoord handelen en het vertikken van hervorming maar wel één de grootste profiteurs van de EU is gewoon afschrijven. Hoogste tijd dat ze hun eigen boontjes gaan doppen en niet langer steunen op de miljarden giften van de EU.

  Geliked door 3 people

 2. LUCIA zegt:

  Dat Italiaanse politieke gespuis, gooit het land ook aardig in de uitverkoop met China flirten en nu met deze Godfather’s actie van Quatar; We will make you an offer you can not refuse en mij benieuwen, die steun die verleend gaat worden en grotendeels niet terugbetaald hoeft te worden… wat dat zal inhouden voor het Italiaanse volk, goedkoop is duurkoop en gratis heeft een nog duurder prijskaartje. Ik heb het over het volk ..niet over die miserabele Italiaanse illuminati 1% die altijd rijk wordt ten koste van!!!!!

  Like

 3. karton zegt:

  Mijn bede : “Oh Lieve Heer, zou U de Italiaanse regering willen bedelven onder een gigantische wolk van corona-virus ? Oohh……. alstublieft Lieve Heer, dank U wel !!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Frans Keulemans zegt:

  Giving Europe away to the moslims are you getting totally idiot

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Nu alleen in Qatar nog een cursus Hebreeuws en Latijn voor het doen van Thora studies en Oude en Nieuwe Testament studies.

  Like

  • Kuu zegt:

   Past niet in hun cultuur: moet je “respecteren” zou Femke zeggen. Fransje de milieukabouter knikt daarna instemmend, met zijn alwetende blik…

   Like

 6. verwardeman zegt:

  In WO2 heulden ze eerst met de nazi’s , totdat die gingen verliezen , toen pas
  sloten ze zich bij de geallieerden aan .
  De Fransen min of meer hetzelfde ( Vichi ) .
  Ziet u de verrassende overeenkomst met WO2 ?

  Amerika , Engeland , Rusland waren de geallieerden ( nu de kwajen )
  Italie , Duitsland en gedeeltelijk Frankrijk de Asmogendheden ( nu de goeien )
  Grappig he ……………………

  Geliked door 1 persoon

 7. Kuu zegt:

  Frankrijk wil Nederlandse toeristen ontvangen: om centjes te vangen natuurlijk. En ze hebben al 750 miljard te pakken van Europa. Solidariteit, heet dat….

  En straks krijgen we als dank hun corona-virussen er gratis bij.

  Like

 8. Julia zegt:

  Misschien een idee om permanent verblijf bij Poetin aan te vragen. Het grootste deel van Europa bestaat uit verraders al sinds WOII en is er niets veranderd. Uiteindelijk waren het o.a. ook De Russen die Europa destijds hebben bevrijd. Maar daar wordt nu alleen een hetze tegen geleverd en kunnen blijkbaar niets goed doen. Geen enkel respect meer voor de regeringleiders en overige politici die al deze ellende bewust hebben binnen gehaald. Eén ding is zeker dit loopt uit op een complete chaos en drama.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s