Dietzenbach: het grote zwijgen over de daders

Screenshot_186

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Vanmorgen hebben ongeveer 50 personen in Dietzenbach (Landkreis Offenbach) eerst doelbewust brand gesticht om daarna de te hulp geroepen brandweer en politie met stenen te bekogelen. Over de daders heerst tot nu toe beschroomd zwijgen. Dat doet al iets vermoeden over de mogelijke groep daders.

philosophia perennis

Minister van Binnenlandse Zaken Beuth heeft de aanvallen op politieagenten en brandweerlieden in Dietzenbach scherp veroordeeld: “We hebben een duidelijk antwoord van de rechtstaat nodig: wie politieagenten en brandweerlieden aanvalt, hoort in de gevangenis en mag er niet vanaf komen met een geldboete”, aldus het kantoor van de minister-president van de deelstaat Hessen vanmiddag. Maar welke groep het precies was die de laffe aanval op de politie en de brandweer heeft te verantwoorden, blijft verder onduidelijk.

Overal zouden zwarte schapen zijn

Met de dubieuze, deels bagatelliserende uitspraken over “zwarte schapen”, die er altijd zouden zijn en “relschoppers”, die de politie in een hinderlaag gelokt zouden hebben evenals daders, die goed georganiseerd waren, zelfs brandversnellers gebruikt zouden hebben en in “meerdere groepen gevlucht” zouden zijn, zoals deze nu door de verantwoordelijken en de pers gepubliceerd worden, kan in ieder geval één groep daders al uitgesloten worden:

Het waren gegarandeerd geen “rechtsen”, hoewel van hen – aldus minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer – op dit moment zo´n beetje alles was slecht en crimineel is in de Bondsrepubliek zou uitgaan. Dit zou er ook al lang toe geleid hebben dat Merkel en Seehofer zouden zijn vertrokken voor een propagandabezoek (voor de “strijd tegen rechts”) bij de slachtoffers. Ook zouden diverse linkse muziekbands al bij de president om een financiering van een concert in Dietzenbach verzocht hebben, die hun door corona veroorzaakte inkomsten weer iets op de been zou kunnen hebben geholpen. Maar niets van dat alles.

In plaats daarvan worden de verdenking groter die met de plaats delict te maken hebben: de Spessart-woonwijk, waarin de plaats delict zich bevindt, geldt als No-Go-Area (“sociaal brandpunt”) binnen de stad Dietzenbach. 15 jaar geleden was het gebied wekenlang in de media, omdat daar steeds opnieuw auto´s in brand werden gestoken en de te hulp spoedende brandweer gehinderd werd haar werk te doen en vaak met stenen bekogeld werd. Afgelopen maandag waren in de kelder van een flat in de wijk honderden gestolen fietsen en bouwmachines (er werd brand gesticht op een bouwterrein!) door de politie in beslag genomen.

Zeer hoog aandeel migranten

Over de bevolking in Dietzenbach schrijft “OP-Online: “In Dietzenbach staan mensen uit in totaal 120 verschillende landen ingeschreven. Het aandeel buitenlanders bedraagt ongeveer 25,2% (8762 mensen). Ter vergelijking: in 2004 waren dit nog 27%, in 1997 zelfs 30,9%. De daling is vooral te danken aan inburgeringen en aan het feit dat negen van de tien hier geboren kinderen een Duits paspoort krijgen. Zo is ok het feit te verklaren dat het aandeel buitenlanders bij de onder de 16-jarigen nog maar 15,8% bedraagt. Hoe groot het aandeel van de mensen met een migratieachtergrond is, komt niet in de cijfers van de stad naar voren.

De data laten echter wel heel duidelijk zien welke nationaliteiten er in Dietzenbach, behalve de Duitse, vertegenwoordigd zijn. De grootste groep vormen de Turken met 37,1% (3255 personen), daarna komen de Marokkanen met 10,4% (913), dan de Italianen met 5,0% (435), de Afghanen met 3,7% (325) en de Grieken met 3,6% (314).

De politie zou op dit moment bezig zijn om videomateriaal te beoordelen, dat meer informatie over de daders zou kunnen verschaffen. Voor de flats, die het centrum van de No-Go-Area vormen, zijn al geruime tijd camera´s geïnstalleerd. Tot hier resultaten van bekend worden, zal het echter nog geruime tijd duren. Want de verantwoordelijken, die deze beelden politiek correct voor de bevolking moeten filteren, zijn vast en zeker grotendeels al begonnen aan het lange Pinksterweekend…

In Dietzenbach zelf houdt men echter rekening met ergere dingen: burgemeester Jürgen Rogg maakte al bekend dat men ingesteld zou zijn op meer problemen in de wijk gedurende het lange weekend.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Dietzenbach: het grote zwijgen over de daders

 1. karton zegt:

  De daders zijn ongetwijfeld Duitsers, genaamd : Yasser, Youssou, Farid en Arlassa.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dr. Heinz zegt:

  Islamieten!!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Eens komt de dag der vergelding en wordt op geheel Duitse wijze voor eens en voor altijd afgerekend met de beestmensch.

  Like

  • triumph zegt:

   Je weet wat er in WO 2 gebeurd is een mof geeft niet op denk dat het nu ook wel goed komt met die aasgieren die de boel in Europa aan het verzieken zijn.

   Like

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Nou Joannes, begin dan nu maar vast munitievoorraden aan te leggen, anders wordt het niets met die afrekening.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s