Drie door “kapitein” Rackete vervoerde mensensmokkelaars veroordeeld

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Drie door “kapitein” Carola Rackete op de “Sea Watch-3” afgelopen herfst naar Italië vervoerde mensensmokkelaars, die hun slachtoffers al in Libische kampen gefolterd en in elkaar geslagen hadden, werden nu door een strafkamer in Messina (Sicilië) vanwege criminele vereniging, mensenhandel, seksueel geweld, moord en foltering tot gevangenisstraffen van elk 20 jaar veroordeeld: Hameda Ahmed, Egyptenaar, 27 jaar – Mahmoud Ashuia, Egyptenaar, 24 jaar – Mohammed Condé, genaamd Suarez, uit Guinee, 27 jaar.

Tegen hen getuigden op hetzelfde schip vervoerde slachtoffers.

Screenshot_3

Carola Racketa.

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com
Mitteleuropa

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Maffia, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, NGO, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Drie door “kapitein” Rackete vervoerde mensensmokkelaars veroordeeld

 1. Harry Willemse zegt:

  Dat achterlijke wijf ontspringt natuurlijk de dans, zodat zij nog meer tandartsen kan ophalen. En natuurlijk raketgeleerden.

  Geliked door 1 persoon

  • hannah zegt:

   Nu weet ik waar de tandartsen vandaan komen. Sinds korte tijd bij mijn eigen tandarts in de praktijk zijn 8 van de 15 uit het Midden-Oosten afkomstig….

   Like

 2. vangie1206j zegt:

  20 jaar gevangenisstraf zonde van het geld.
  Die 3 schoften net zo behandelen als ze hun slachtoffers behandeld hebben.
  En dat door die slachtoffers uit laten voeren tot ze zelf het loodje leggen.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Vroeger waren er twee vormen van kielhalen. Je had de kielhaal van bakboord naar stuurboord en je had de kielhaal van achtersteven naar voorsteven. Verder had je ook nog de mogelijkheid de uitvoerders van het kielhaal project te belonen voor langzaam kielhalen of snel kielhalen. Je kon vroeger dus alle kanten op maar een kopje thee drinken en een “”goed gesprek”” zat er niet bij.

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   schiet ze dood. Opgeruimd staat netjes. Volgende zaak deurwaarder.

   Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   hr. Vangie

   i houd van uw OPLOSSINGEN , DANK U

   OOM KNUPPEL

   Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Bij de goedmens draait alles rond de goedmens. Ik ken de types. Binnen een groep conformeren ze zich altijd met de groepsnorm. Hebben voelsprieten waarmee ze die groepsnorm opvangen. Stoppen veel moeite in het aandikken van die norm zodat ze zelf ver uitsteken boven de anderen in het “tot goed” gezegende gedrag. Wat de inhoud van de groepsnorm is maakt niet uit. Deze inhoud kan naar tijd en plaats verschillen. De goedmens is de verklikker die meldt dat er een bijeenkomst is van meer dan twee mensen in je achtertuin. De goedmens gaat naar de ortscommandatuur om te melden dat je op zolder iemand verstopt hebt. De goedmens maakt liedjes “jullie zijn welkom”. Zijn mondkapjes de norm de goedmens is erbij. Zijn nikaabs de norm de goedmens is erbij en als straks de sharia de norm wordt gegarandeerd dan is de goedmens er ook weer bij.

  Geliked door 3 people

 4. droevige mof zegt:

  Carola Rackete in een interview:
  “Ik heb een witte huidskleur, ik ben geboren in een rijk land, ik heb het juiste paspoort, ik mocht drie universiteiten bezoeken en studeerde af op 23-jarige leeftijd. Ik voel een morele verplichting om die mensen te helpen die mijn kwalificaties niet hadden.” (Repubblica, La scelta di Carola, 26.6.2019)

  Als ze dit zelfvoldane verhaaltje echt gelooft, rijst de vraag waarom ze jonge mannen uit Afrika naar Europa vervoert en zo maximale schade veroorzaakt voor beide continenten.
  Hoe dan ook, zij is mede verantwoordelijk voor het lijden van vele mensen, zowel zwart als blank.

  Geliked door 3 people

 5. ronjaspers zegt:

  Deze N.G.O,s zijn mensensmokkelaars en gefinancierd door george soros,lid van de nazi bilderberg groep.

  Geliked door 4 people

 6. Steven zegt:

  Hier staan de linkse zwevers te zingen…. JIJ BENT WELKOMMMM….WELKOM IN MIJN LANDDDDD…

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s