Kijk en vergelijk en zie het verschil!

Screenshot_59

(Door: “Elise Nijmegen”)

Alles draait erom de stemmen van de nationale terecht bezorgde burgers te onderdrukken en het dictatoriale beleid, gedicteerd door de VN en de EU, aan de bevolking op te leggen. Het is al heel lang een soort van beleid; het “meten met twee maten in Nederland”. U zag het eergisteren in Amsterdam, waar duizenden mensen aan het demonstreren waren, waaronder de Antifa die door Amerika tot terroristische organisatie is bestempeld en door globalist George Soros wordt gefinancierd.  

De incapabele burgemeester greep niet in, er werd geen anderhalve meter afstand gehouden. Tegenwoordig zijn mensen met behulp van camera’s gelukkig snel te identificeren en zal dit een recordaantal boetes van € 390,- op gaan leveren voor de staat, mag ik aannemen… Al deze mensen zouden dus nu een strafblad moeten hebben, net zoals met de demonstranten van 30 mei in Den Haag is overkomen, die, in tegenstelling tot de demonstranten in Amsterdam, wel de anderhalve meter maatregelen aanhielden.

Vergelijk de demonstraties, en zie het verschil in mentaliteit en agressie… Vergelijk het aantal politieagenten, het aantal politiebusjes, het aantal politieagenten in burger, het aantal politieagenten te paard, het handhaven van de regels… Het aantal arrestaties. Zie het verschil!

De demonstratie in Den Haag op 5 mei: https://youtu.be

De demonstratie in Den Haag op 30 mei: https://youtu.be

De demonstratie in Amsterdam op 1 juni: https://youtu.be

Het is gewoon ziek, het meten met twee maten, als je het mij vraagt.

Wat veel belangrijker is: hoelang pikken we de ongelijkheid die ons wordt opgedrongen nog? Waarom wordt een bepaalde vrijheid van meningsuiting niet gehoord? Hoelang pikken we de maatregelen nog die niet onderbouwd kunnen worden? Hoelang laten we onze ouderen nog opgesloten zitten? Hoelang blijven we het pikken dat bepaalde mensen wel en bepaalde mensen geen boetes krijgen… Ligt dat aan waar ze voor staan? Ligt dat aan waarvoor of waartegen ze protesteren? Ligt het aan de politieke voorkeur?

Hoe wilt u dat de toekomst van de volgende generatie Nederlanders eruitziet? Met of zonder vrijheid van meningsuiting? Met of zonder gelijkheid? Met of zonder vrijheid? Persoonlijk vind ik de anderhalve meter maatregelen en de verplichtte mondkapjes krankzinnig, aangezien niet de door de WHO geschatte 3,4% procent van de wereldbevolking door corona werd getroffen, maar de realistische cijfers bedragen 0,2%. Minder dan het aantal mensen dat normaal sterft aan de griep.

Wat betekent dat dit geen reden is om mensen op te sluiten. Dat er geen reden is voor een anderhalve meter samenleving, dat al die spatschermen in winkels, taxi’s en weet ik veel waar ze nog meer hangen, niet nodig zijn, dat er geen reden is om een mondkapje te dragen, wat ook nog eens slecht is voor uw immuunsysteem, dat er geen reden is voor het niet opengooien van bedrijven, er geen reden is voor heel veel dingen….

Behalve als je ze terugleidt naar de doelen van Agenda 21 van de Verenigde Naties…. Dan klopt het….

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Kijk en vergelijk en zie het verschil!

 1. Julia zegt:

  De tactiek en agressie onder diverse bevolkingsgroepen is in volle gang. Uiteraard gesteund door Overheden met als uitgangspunt verdeel en heers. Bewust worden bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet vandaar dat Halsema die een misdaad heeft begaan door de volksgezondheid bewust in gevaar te brengen en overige bestuurders die duizenden toelaten de hand boven het hoofd gehouden met allerlei (s)linkse leugens en blijven op de post zitten totdat de taak is volbracht. De Overheden zijn niet meer te vertrouwen en handelen volgens de geheime agenda om zo de nieuwe wereldorde tot stand te brengen en een complete dictatuur te bewerkstelligen. Helaas geloven teveel mensen nog in de leugens. Indien geen massaal verzet zal de gevestigde orde overwinnen en zijn we zonder meer overgeleverd.

  Geliked door 3 people

  • Bert Vrijman zegt:

   Niemands gezondheid is in gevaar gebracht door het toelaten van deze demonstratie, die dan wel gebaseerd is op het onzinnige idee dat politiegeweld veroorzaakt wordt door racisme. Als de agent zwart zou zijn geweest dan was er geen aandacht aan gegeven. Als het slachtoffer blank was ook niet. Zo wordt een vertekend beeld gegeven van de werkelijkheid.

   De gevaren van het virus zijn door de WHO, overheden en media ook ernstig overdreven. Met meer eerlijke cijfers was geen reden voor deze maatregelen geweest.
   Zorgen voor voldoende frisse lucht, zonlicht en voedingsstoffen had al voor er sprake was van een pandemie toegepast kunnen worden om gezondheid van zwakkeren te beschermen.

   Met deze demonstratie heeft Halsema goed gehandeld, maar het laat wel zien hoe oneerlijk het is naar anderen die door maatregelen beperkt worden of zelfs boetes en een strafblad hebben gekregen.

   Like

 2. Hè ja laten we “Agenda 21” en de Verenigde Naties er maar weer eens met de haren bijslepen!
  Wie en wat zijn dan die Verenigde Naties waar nu zoveel macht aan wordt toegedicht?
  Het is niks meer of minder dan een papieren tijger, er zijn maar liefst 193 lidstaten en een veelvoud daarvan komt in vergadering bijeen, een kind kan bedenken dat er dan geen besluiten kunnen worden genomen, zelfs het kiezen van te gebruiken paperclips neemt vele dagen in beslag waarna er een onwerkbaar compromis uitrolt.
  Er zijn ontelbaar veel resoluties tegen Israël uitgekomen en Israël heeft er evenzoveel gebruikt om hun billen mee af te vegen.
  Het spreekt al voor zich dat het uitwerken van Agenda 21 al in 1989 begonnen is, er is aardig wat af geouweneeld om uiteindelijk te komen met een of ander ‘plan’.
  Er zijn 40 hoofdstukken in Agenda 21, die in vier secties zijn verdeeld, het is niet waarschijnlijk dat er zelfs maar 1 iemand op aarde het hele rapport ooit gelezen heeft.
  Dat heeft ook weinig zin want het zijn slechts richtlijnen waarvan als je de lijst met deelnemende landen bekijkt minder dan niks van terecht komt.
  Maar nee, volgens mevrouw Nijmegen is er een soort duivels plan uitgerold waar iedereen en zijn moeder zich aan gaan houden.
  Hoe waarschijnlijk dat is dat moet iedereen maar voor zichzelf bedenken maar ik heb zelden zoiets belachelijks gehoord.

  Like

  • Bert Vrijman zegt:

   Het beleid van de wereldgezondheidsorganisatie, wat het hart is van de verenigde naties, wordt door bijna elk land ter wereld opgevolgd. Er zijn wel wat verschillen in de uitvoering, maar bij overal zie je lockdowns, het negeren van voedingsstoffen, het tegenwerken van hydroxychloroquine en het aanprijzen van vaccins, zonder welke het normale leven nooit meer terug zou mogen komen.

   Like

   • U denkt dus werkelijk dat de VN met 193 lidstaten, god mag weten hoeveel diplomaten en niet te vergeten ontelbare tolken in staat zijn een eensluidend plan te maken en daar bovenop ook nog eens de WHO tot marionet te maken en vervolgens gaan alle leiders van landen, of dat nou een premier of een dictator is direct in de houding springen als er een ‘bevel’ komt om een maatregel tegen hun eigen bevolking te nemen.
    Nou gesteld dat u gelijk heeft dan zijn we allang en breed verloren, dan is het alleen nog wachten tot de trekker wordt overgehaald.
    Ik aan de andere kant prijs me gelukkig dat ik niet in die nonsens geloof.

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat we straks allemaal verplicht worden gevaccineerd door Bill Pricks handlangers.
  Er is geen ontkomen aan, want: geen vaccin, geen eten, drinken, verwarmde woning en medische zorg.

  En let toch eens op de makke schapen die overal verdwaasd rondlopen.
  ‘Mijn’ tandartspraktijk is zo ongeveer omgebouwd tot een soort ruimtestation.
  Het is doodeng en er komt geen eind aan tot we door Bill Prick vergiftigd zijn.

  Geef ons &^%$#@#$%^&**%$#@!% dan liever meteen een ‘spuitje’, als we tóch opgeruimd moeten worden! En maak ons niet kapot onder het mom van ‘liefdadigheid’ en ‘bescherming’.
  Smerig stel hypocrieten!

  Geliked door 2 people

  • Lucie zegt:

   Was vanochtend bij de tandarts,ik moet zeggen dat het al bijna weer als voorheen is.
   Alleen nog handen wassen met kankerverwekkende gel,wat je niet afspoelen mag,en binnen voor behandeling nog halve minuut gorgelen met een kankerverwekkend drankje.(soort bleekwater)
   De tandarts en assistente bij de balie hebben er ook niks mee,met al die maatregelen.
   Steeds meer mensen zien in dat het totale kolder is.
   Mensen vinden het ook een schande dat de politie alle anti lockdown demonstraties uit elkaar slaan(blauw oog,tand afgebroken enz)maar op de Dam niet aanwezig waren.

   Geliked door 3 people

 4. pepo Copyright zegt:

  Klopt, in een sneltreinvaart naar de uitvoering van agenda 21.
  Dat is het enige dat nu telt voor inmiddels 193 landen.
  Ja 193 landen, er is een land bijgekomen, maar ik weet niet welk land dit is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s