Heeft Duitsland een “Anticom” nodig?

Screenshot_76

(Door: “GERO” – Vertaling: E.J. Bron)

Nooit meer communisme!

Het actuele debat rondom de “Antifa” zou de discussie wel weer eens kunnen doen opleven of we niet dringend een “Anticom” in Duitsland nodig hebben, die zich teweer stelt tegen het ontkiemende communisme. Anders dan de “Antifa”, die met haar welluidende afkorting in werkelijkheid alleen maar haar totalitaire, antidemocratische doelen versluiert, moet het echter het doel van de “Anticom” zijn om de liberaliteit en de democratie in Duitsland tegen alle antidemocratische pogingen van de neocommunisten en hun verschillende bondgenoten te verdedigen.

PI News (2)

Het neocommunisme ontmoeten we niet alleen maar in de invloedssfeer van de partijleiding van de SPD en de nog radicalere Jusos, de Jonge Socialisten. Neocommunistisch, antiliberaal en antidemocratisch denken heeft zich al meester gemaakt van grote delen van de samenleving. We zouden niet moeten vergeten dat de geestelijke wortels van de hoog geprezen, nu zogenaamd “burgerlijke” Groenen in de extreem communistisch georiënteerde jaren-68 liggen: vooral de aanhangers van het maoïsme met hun haat op civilisatie en technologie vonden bij de Groenen hun politieke thuis.

Tot op de dag van vandaag verbergt zich achter het ecologisch-romantische masker van de Groenen in werkelijkheid een antibeschaving, cultuurrevolutionaire, enorm destructieve Steentijdideologie, die ooit in communistisch China en Cambodja miljoenen mensen in dood en verderf heeft gestort – dat zouden we nooit moeten vergeten als we het over de Groenen hebben.

En dan hebben we in Duitsland natuurlijk nog de SED (Die Linke), die zojuist nog met Merkel´s hulp in Thüringen weer in het zadel werd gehesen. Zulk weerzinwekkend handlangerschap door Merkel´s CDU voor de partij van de muurmoordenaars, de partij van de “gele ellende” van Bautzen, de partij van de verwoeste landschappen, helpt de SED nu in toenemende mate om ook in het burgerlijke spectrum salonfähig te worden.

Types zoals de minister-president van de deelstaat Schleswig-Holstein, Günther, adviseren de CDU zelfs onomwonden om coalities aan te gaan met de SED. Dat over zulke overwegingen op het hoogste CDU-niveau niet alleen wordt gedacht, maar dat ze openlijk uitgesproken worden, toont aan in welke mate neocommunistische ideeën al maatschappelijke acceptatie genieten.

De vernietiging van onze industrie door de maoïsten van de Groenen, de onteigeningsfantasieën van de SED en de SPD – tegenover deze neocommunistische renaissance in Duitsland moet verzet geplaatst worden! Communisme was nooit democratisch en nooit liberaal, het was altijd totalitair. Dat geldt ook voor zijn zachtere variant, het neocommunisme, dat zich op dit moment als een zoet gif binnen de politieke elites van Merkel´s rijk uitbreidt. Dit gif moet uit de koppen!

Duitsland mag noch het Europese Venezuela worden, noch een softere variant van de DDR. Wij willen onze Bondsrepubliek Duitsland behouden. De liberaliteit, de democratie en de welvaart van deze Bondsrepubliek liggen echter al jaren onder vuur door linksextreme, neocommunistische krachten, die liberaliteit, democratie en welvaart verachten en waarvan de influisteringen al lang ook in de CDU en de FDP gehoor vinden.

Door al deze krachten worden onze liberaliteit, onze democratie en onze welvaart elke dag opnieuw aangevallen, en wel niet alleen heel direct, maar gevaarlijker nog indirect: door de antidemocratische dictatuur van de EU en het met hem gepaard gaande machtsverlies van de Bondsdag, de pogingen om regeringskritiek te criminaliseren, vooral wat betreft de politiek van omvolking, de stapsgewijze onteigening van de sterke schouders door de steeds zwaarder wordende belastingdruk, de ideologisering en geestelijke gelijkschakeling van onze kinderen op school en, net zoals in de DDR, de algemene belastering van conservatieve en burgerlijke denk- en leefwijzen als “fascistisch”. Achter al deze aanvallen op onze liberaliteit, onze democratie en onze welvaart is het spook van het neocommunisme zichtbaar! Dat moet afgelopen zijn!

Er is maar één antwoord mogelijk op bovengestelde vraag: Ja, we hebben in Duitsland dringend een “Anticommunistische Actie” nodig. Nooit meer communisme!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “GERO”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Duitsland, establishment, EUSSR, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rechts geluid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s