Bologna: migranten ondersteunden terroristen met subsidiegeld

Screenshot_99

(Vertaling: E.J. Bron)

Financiering van islamitische terroristen en ondersteuning van de illegale immigratie – dit zijn de punten van aanklacht van het Openbaar Ministerie van Bologna tegen twee Somaliërs van 23 en 30 jaar en twee Ethiopiërs van elk 23 jaar, van wie drie in de gevangenis zitten, terwijl er eentje onder huisarrest staat (een handlanger van terroristen onder huisarrest – hoe geruststellend!).

Mitteleuropa

De beide Ethiopiërs en vooral een van de Somaliërs worden ervan beschuldigd geld voor wapens en munitie voor de terroristengroepen “Nationaal Bevrijdingsfront Ogaden” (ONLF) en “Al-Shabaab” ingezameld en naar Somalië gestuurd te hebben.

De drie Afrikanen zouden in samenwerking met andere “niet geïdentificeerde” migranten ook geld aan in Ethiopië actieve Jihadisten hebben gestuurd.

Dus een netwerk ter ondersteuning van islamitische terroristen. Maar dat niet alleen. Het overgemaakte geld – duizenden euro´s – was afkomstig van openbaar subsidiegeld, dat de verdachten als “vluchtelingen uit een oorlogsland” hadden gekregen.

De drie zouden tussen september 2018 en mei 2019 in de Emilia-Romagna, in Lombardije, in Piëmont en in het buitenland actief geweest zijn. De beide Somaliërs en een van de Ethiopiërs worden er ook van beschuldigd de illegale immigratie ondersteund te hebben, doordat zij het “transport van buitenlanders naar Italië bevorderd, georganiseerd en eveneens hun illegale doorreis naar andere landen, in het bijzonder naar Noord-Europa, georganiseerd zouden hebben”. De Afrikanen zouden van 2018 tot mei 2019 in Milaan en andere Italiaanse plaatsen evenals in Zwitserland en in Oostenrijk actief geweest zijn, voordat de rechercheurs hen arresteerden.

(Bron: “Voxnews”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Bologna: migranten ondersteunden terroristen met subsidiegeld

 1. malsion zegt:

  Hoog tijd dat we ons met vergaande WETGEVING INZAKE HET UITZETTEN van ongewenste vreemdelingen beschermen tegen dit soort praktijken.
  Dergelijke wetgeving is alleen te verwachten van PVV en FvD. Dus onthoud dit voor de aanstaande verkiezingen.

  Like

 2. Ook nederland is een subsidieluilekkerland. Alleen gaat het hier legaal. Minister Kaag steunt terroristische organisaties met ontwikkelingsgeld= belastinggeld . \helemaal geen probleem. Iederee in de politiek weet het en vindt het prima. Dichterbij kan ook. groenlinks die haar eigen antifa-knokploegen subsidieert met belastinggeld

  Geliked door 1 persoon

 3. Bob zegt:

  Is dat de ontwikkelings hulp die NL en EU geeft aan Afrika.

  Like

 4. Julia zegt:

  De Overheden zijn één en al een corrupte organisaties die uitsluitend de agenda van de NWO volgen. Het maakt niet uit of dat leidt of al heeft geleid tot een totale puinhoop, enorme economische en maatschappelijke schade. Verkiezingen zijn puur komedie en stellen niets voor omdat de democratie inmiddels is vermoord.Het is de Nieuwe Wereld Orde die Overheden met onderdrukking, totale controle en vernietiging van welstand, genocide onder ouderen, achterstallige gezondheidszorg (inmiddels staan meer dan een miljoen mensen op de wachtlijst voor o.a. broodnodige operaties, en noodzakelijke behandeling terwijl zij torenhoge premies moeten betalen om de gratis gezondheidszorg voor de ongecontroleerde migratiestromen te bekostigen) de macht van het elitaire tuig zoals o.a. Soros, Gates bewerkstelligen. Vandaar ook de gecreëerde tweedeling binnen onze en de Europese samenleving en in ons land een ongeloofwaardige rechtstaat en Overheid die discrimineren door linkse oproerkraaiers en terroristische organisatie alle vrijheid te geven en zelfs toelaat tot oproepen van haat (refereer naar die zwarte haatzaaier op De Dam) maar tegendemonstraties niet tolereert en afstraft met een overbodige politiemacht.

  Geliked door 1 persoon

 5. Onze zogenaamde overheid, heeft haar legitimiteit volledig verloren. Het vertrouwen in de regering en de politici heeft zich veranderd in wantrouwen. Een premier die zonder met de ogen te knipperen keihard bewijsbare leugens verteld en daar achter blijft staan. De burgemeester van amsterdam die linkse partijpolitieke agitatie bedrijft door te doen wat ze zelf wil en schijt heeft aan de rest. Nieuwe verkiezingen zullen hierin geen verandering brengen want de huidige machthebbers hebben de plannen al klaar om elkaar in het zadel te houden. Stalin zei het al. Het niet van belang waar de kiezers op stemmen maar het is van belang wie de stemmen telt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s