De ware George Floyd . . .

Screenshot_105

De media en links maakten een martelaar van George Floyd. Maar wie was hij in werkelijkheid?

1998: 10 maanden gevangenis wegens gewapende roofoverval – 2002: 8 maanden gevangenis voor cocaïne – 2004: 10 maanden gevangenis voor cocaïne – 2005: 10 maanden gevangenis vor cocaïne – 2007: 5 jaar gevangenis voor gewapende roofoverval op een zwangere vrouw in haar woning.

Toen hij werd gedood, stond hij stijf van de crystal meth en stond hij op het punt om achter het stuur te stappen en misschien uw kind te doden. Jammer dat de zwangere vrouw geen wapen had.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Peter Rose 24360947“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

68 reacties op De ware George Floyd . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Zwaar kut dat de waarheid zo maar geexposed wordt.
  Blijkt de klootzak toch niet zo’n lievertje te zijn die ons door de msm voorgeschoteld wordt.
  Je zou bijna vinden dat hij zijn verdiende loon gekregen heeft..
  Ow jah dat zou je in deze tijd waar de goed doeners het verhaal uit maken niet mogen verkondigen.
  Hoewel de politie man het niet echt goed deed en een en ander anders gekund had zouden we eens aan de vrouw moeten vragen die een pistool op haar zwangere buik kreeg wat zij van de situatie denkt.
  Ik ben bang dat ze op dezelfde manier denkt zoals Ik

  Geliked door 6 people

 2. Republikein zegt:

  OMG.
  Oh, sorry.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  FLOYD WAS GEEN ENGEL: hier een samenvatting van zijn CV:

  George Floyd was een roofdier wat alleenstaande vrouwen betreft, maar wordt nu als een held door ANTIFAS gepresenteert en door Democrats die door de hele Verenigde Staten plunderingen hebben begaan uit zijn naam.
  Wij was hij ?
  We hadden ’t idee dat talloze empathische mensen niet voor zo iemand zouden gaan protesteren als zij precies wisten wat voor misdaden deze “posthume” held voor was opgesloten in de gevangenis.
  Floyd, zijn historie en antecedenten laten zien dat het een agressieve crimineel was die er niet tegenop zag een wapen te gebruiken en het kan ook een belangrijke rol zijn geweest voor de manier waarop de politie hem behandelde.
  en dat geldt in het bijzonder voor amerika waar zowat iedereen een wapen heeft.

  Alleen staande vrouwen waren het favoriete slachtoffer van Floyd in kort gezegd, hij oefende van die criminele praktijken uit, het laagste van ’t laagste die hen terroriseerde en het leven ondragelijk maakten.

  Hij had een groot postuur, een bijzonder sterk lichaam en alleen al door zijn aanwezigheid was hij in staat angst bij mernsen op-te-wekken.
  En hij was zich daarvan bewust.
  Hij maakte daarr gebruik van door zich tijdens inbraken op de vrouwen te werpen. Maar de “held” Floyd viel nooit vrouwen aan als er mannen bij waren.

  Hij joeg bij voorkeur op vrouwen die alleen woonden en als hij voor de een of andere reden had aangebeld en de vrouw deed de deur open, forceerde hij ruw en brutaal zich de toegang.
  Als de vrouw dan luid om hulp begon te schreeuwen, sloeg hij haar hard in ’t gezicht.

  Zo was er dat geval waarin hij zich voordeed als de water-opnemer.
  Maar toen de vrouw doorkreeg dat ’t een oplichter betrof, lag ze al door hem op de grond geslagen en Floyd deed de deur weer open die eerder dicht was om zijn compagnons, die in de auto wachten, binnen te laten.
  Hij hield zijn pistool tegen de slaap van de vrouw terwijl zijn medeplegers het huis leeg stalen.
  De politie-dossiers laten uiteindelijk zien dat ’t deze vrouw was die hem indentificeerde.

  Floyd schijnt nu een held te zijn, maar vraag ’t eens aan een van die vrouwen die hij bezocht in een of ander rustig stadje met een vuurwaen bij zich, of zij hun mond hadden durven opendoen over hem tijdens de rellen !
  Wees ervan verzekerd dat zij hem niet hebben vergeten zoals hij toesloeg.
  |Z\ien zij hem ook als een held ? ?, of zijn ze blij dat ze niet meer bang voor hem hoeven te zijn.

  Maar in veel Westerse landen gaat ’t er gelijk aan toen.
  Floyd heeft erzelf flink aan mee gewerkt om op dergelijke manier behandeld te worden.
  Als een politieman te horen krijgt dat hij naar zo’n figuur toe moet, een man die op walgelijke manieren vrouwen heeft mishandeld, een gewapende CRIMINEEL, dan zal hij niet zo vriendelijk tegen hem zijn.
  Het moet toch duidelijk zijn dat als een politieman een waarschuiwing ontvangt en op z’n monitor de details ziet van de strafregister, dan is hij al voorbereid op de ontmoeting en de “Procedure die hij moet volgen……………

  Hij kwam al veel in aanraking met de autoriteiten, van kleine diefstallen tot gewelddadige inbraken en vele valse identiteiten…
  Toen, in 2007, werd zijn “carrière”plots omderbroken, 5 jaar gevangenis.

  Een ander pittig feit omtrent zijn dood, het bleek dat hij fewntanyl in zijn lichaam had en positief op Covid-19 reageerde.

  Geliked door 7 people

 4. Gienekehado zegt:

  Zijn weduwe oid. zal wel miljonair zijn over een jaar of zo. Ze schijnt “zwaar” aangeslagen te zijn! En hun dochtertje is ook al zwaar getraumatiseerd!! (waarschijnlijk heeft ze haar vader alleen nog maar achter de tralies kunnen zien)

  Geliked door 3 people

 5. koplampkapot zegt:

  Ideale schoonzoon voor de gutmensch. Wie ziet er zijn zoon of dochterlief niet graag met zo’n knuffelbeest thuis komen?

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Heeft Femke nog een dochter. Een coke snuivende neger als schoonzoon zou ik haar best gunnen. Maar ja de dochter kan er ook niets aan doen een activistisch links loopbaan politica als moeder te hebben.

   Geliked door 2 people

 6. Ziejewel zegt:

  That is the media van Jesse Claver, Mark Rutte, George Soros, Robje (D66 wil zijn achternaam niet uispreken) . De media heeft zelfrespect verloren. De NOS is DE promotor van de Nedrelands dictatuur in de notedop of zelfs operationeel. Nedrelanders vinden het allemaal best om vreemden van elkaar te worden (a-sociaal gedrag). Blij dat ik er niet meer woon.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  links heeft bewondering voor zijn daden…..meer van dat

  Like

 8. Jan zegt:

  Interesseert linksvolk niets.
  Tim Wise op CNN: Blanke kinderen moeten er op rekenen misbruikt en vermoord te worden want dat doen blanken met zwarten

  https://mobile.twitter.com/Just_Shannah/status/1268529177164120064

  Het ware gezicht van CNN en hun uitschot

  Geliked door 2 people

 9. kampersrene zegt:

  ik vraag me af…..waarom hebben ze die terug naar de wildernis gestuurd?

  Geliked door 1 persoon

 10. scherpalsaltijd zegt:

  “ ….toen hij werd gedood ? “ ……….
  Dit is een False Flag, lieverds ! Er klopt weer veeeel teveel niet ……
  Die Gouwe Kist was probably empty : he is watching TV now………
  ? ? ? ? ?

  Geliked door 1 persoon

 11. Gienekehado zegt:

  Zag ik vooral veel JANKENDE MUTSEN op de demo’s? Op tv zag ik een paar JANKERDS die het HEEL ZWAAR hebben in Nederland. En dan die Kawasaki oid. met zijn grote bek, NEPARTIEST! Ik kijk niet naar M, waarschijnlijk krijgen daar nu veel van die NEPARTIESTEN / JANKERDS een podium om hun ‘óh zo zware leven’ te PROMOTEN!! FUCK OFF met je discrimiNAZI. Kijk eens 10 afleveringen van ‘Opsporing Verzocht’ terug, praten we dan wel weer!!! Ondertussen in de OMVOLKTE MOORDSTAD Rotterdam;
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/dode-bij-schietpartij-rotterdam/ar-BB156Dny?li=BBoPOOe&ocid=spartanntp

  Like

 12. Bas zegt:

  De ware akwatsi
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/rapper-akwasi-in-2017-ik-ben-ashanti-die-verkochten-arme-ghanezen-als-slaven-aan-de-nederlanders/

  Rapper Akwasi in 2017: ‘Ik ben Ashanti, die verkochten arme Ghanezen als slaven aan de Nederlanders

  Maar weet je wat zo apart is? In 2017 gaf Akwasi een interview aan De Volkskrant. En in dat interview gaf hij aan totaal niet te geloven in de (racistische) erfzonde. Sterker nog, gaf hij toe, zijn eigen voorouders waren rijk in Ghana en verkochten árme Ghanezen aan Nederlandse slavenhandelaren. Als iemand daar iets van wilde zeggen zou hij woest reageren.

  Wat? Ja. Echt waar.

  “Een paar van mijn beste vrienden zijn Surinaams, ik ben met ze opgegroeid,” aldus Akwasi toen. “Bijna alle Ghanezen in Nederland zijn Ashanti, de bekendste en rijkste stam. In Ghana is weer verschil tussen ons en de arme Ghanezen uit het noorden, die door de Ashanti als slaven zijn verkocht aan de Nederlanders.

  Wat? Jawel: Ashanti’s — Akwasi’s voorouders — hebben grof geld verdiend aan de slavenhandel. Ze hebben hun eigen mede-Ghanezen gewoon verkocht. Want die waren arm, en verdienden dus niet beter.

  Maar Akwasi was nog niet klaar. “Nee, een Surinamer heeft daar nog nooit tegen mij iets over gezegd,” ging hij verder. “Dat moesten ze durven. Het zou gek zijn als mijn beste vriend me kwalijk ging nemen wat er in het verleden is gebeurd. Grappig zou het wel zijn, een mooie scène.”

  Geliked door 5 people

 13. top of flop zegt:

  Dit is andere koek.

  Like

 14. Piet Snot zegt:

  Volgens mij moet je een soort van hulk zijn als agent om iemand met crystal meth op onder controle te krijgen, of met minstens 4 mam tegelijk.
  Ga dan maar bedenken hoe je dat voor mekaar krijgt in je uppie.
  Maar links heeft ‘m uitgeroepen tot een soort van ideale schoonzoon waar iedere vader graag zou zien wanneer ze dochter met zo iets thuis komt.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Die agent met zijn knie op zijn nek heeft gedacht je blijft liggen kan gebeuren wat wil terwijl de adrenaline door zijn bloedbaan gierde. Het was niet de bedoeling hem te laten creperen. Maar met al die drugs in zijn grote lijf…………. Bovendien kende de agent hem hij wist wat voor een gozer hij was. In een normale wereld noemen ze samenloop van omstandigheden. De agent had beter gedaan de knie weg te halen maar dat is achteraf. Gezien de loopbaan van die neger kun je ook zeggen dit moest er vroeg of laat van komen.

   Geliked door 4 people

   • Monalisa zegt:

    Ook die rotzooi verkopen in die club waar ze samen werkten??? Je kind gaat er aan kapot.

    Like

 15. Gienekehado zegt:

  Ik leef in een tijdperk waarin criminelen tot HELDEN gepromoveerd worden!! Fuck Off met je SELECTIEVE VERONTWAARDIGING / DiscrimiNAZI!! Van Paul McCartney krijg ik ook al DE KOTZ!! Ik voorzie een jankerig treurliedje liedje over de dood van een zielige zwarte huisvader!!!
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/paul-mccartney-voelt-zich-ziek-en-boos-om-dood-george-floyd/ar-BB156rJD?ocid=spartanntp

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/social-justice/2020/06/05/black-conservatives-reject-medias-racism-victimhood-narratives-condemn-blacklivesmatter/

  Een politieagent heeft 18 en een half keer meer kans om door een zwarte persoon te worden gedood dan andersom. Doen sommige politieagenten het verkeerde? Ja. Ze zullen altijd blijven bestaan ​​omdat ze mensen zijn. En soms zijn mensen slecht … de samenleving is niet perfect

  Het idee van systemisch politieracisme is iets dat velen aan de linkerkant zonder twijfel accepteren als een geloofsartikel. Maar statistieken ondersteunen niet noodzakelijkerwijs hun bewering.

  Een studie van de Harvard University in 2016 bracht meer dan 1.000 schietpartijen door bij tien politie-afdelingen in Californië, Florida en Texas. “Bij het meest extreme gebruik van geweld – schietpartijen waarbij de officier betrokken is – kunnen we geen raciale verschillen detecteren in de onbewerkte gegevens of bij de controle over de controles”, concludeerden de onderzoekers.

  De krant vond raciale ongelijkheden als het ging om niet-dodelijke politie-interacties, waaronder het opdringen en de hand opleggen aan een persoon.

  Een studie uit 2019, gepubliceerd in de Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), toonde aan dat zwarte politie vaker zwarte burgers doodde, net zoals blanke politie meer geneigd is blanke burgers te doden. Het onderzoek is uitgevoerd door academici van de Michigan State University en de University of Maryland.

  De studie concludeerde:
  We vinden geen bewijs van anti-zwarte of anti-Spaanse ongelijkheden tussen de schietpartijen, en blanke officieren schieten niet eerder op minderheidsburgers dan niet-blanke officieren. In plaats daarvan voorspelt racespecifieke misdaad sterk het burgerras. Dit suggereert dat het onwaarschijnlijk is dat een grotere diversiteit onder officieren op zichzelf de raciale ongelijkheid bij schietpartijen bij de politie zal verminderen. ”

  Geliked door 1 persoon

 17. Frerik zegt:

  Geloof er niks van want volgens alle media was hij een liefhebbende vader. Toch??

  Like

 18. Cathja zegt:

  Dus ca. 5.000 mensen in Nederland zijn bereid op te komen voor een man die een bekende van de Amerikaanse politie was? Voor de ‘rechten’ van een misdadiger, een crimineel?
  Mogen zwarten in ons land ook al straffeloos oproepen tot geweld tegen blanken? In ons land, waar Wilders voor enkele woorden m.b.t. overlast gevende Marokkanen al meer dan 6 jaar wordt vervolgd door justitie?

  De wereld is door en door verrot! Waarop hopen we nog? Dat we ooit een tijd zullen meemaken dat we normaal als samenleving met elkaar door één deur kunnen gaan? Met mensen zoals Sylvana Simons en andere misselijke racistische figuren? Vergeet het maar. Er zal net zolang op de blanke mensen worden ingehakt tot de zwarten hun zin krijgen, en wij onszelf als schuldigen zien voor ‘het onrecht’ wat wij de zwarte medemensen hebben aangedaan.
  Zelfs Mark Rutte heeft een draai gemaakt, en verwacht dat Zwarte Piet op termijn definitief zal verdwijnen, omdat het feestje van de een niet ‘de pijn van de ander mag veroorzaken’.

  Het is niet te geloven, zoals ‘wij’ ons hoofd zonder oproer op het blok leggen.
  Vanaf nu zullen we met veel meer zwart geweld te maken krijgen, zo is mijn verwachting.
  Hoe hebben ‘we’ het zover laten komen?

  Geliked door 4 people

  • Eppo zegt:

   Ze zullen zich wel gediscrimineerd voelen door je reactie .
   En We ??? Ik heb niet op die Clubs gestemd die ze met bootladingen hier heen naar toe en binnen haalt.

   Like

   • Cathja zegt:

    @Eppo op 6 juni om 20:50

    In de laatste alinea heb ik bewust het woordje ‘we’ tussen aanhalingstekens gezet. Daarmee bedoel ik niemand persoonlijk, maar het is een uitdrukking in het algemeen.
    En wie zich gediscrimineerd voelt door mijn reactie, die heeft pech. Ik sta volledig achter hetgeen ik heb geschreven en voeg er niets aan toe, maar verander ook niets.

    Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Tja, de islam mag alles en dan telt het kleurtje niet meer.
   Dat is net als het slavernij geneuzel.
   Wij hebben het 150 jaar geleden afgeschaft, duizenden keten sorry gezegd en verwerpen het, maar die soepjurken houden nog steeds slaven een daar word geen woord over gerept.
   Dan is het ineens een cultuurdingetje.

   Like

 19. Wim Tuijl zegt:

  Wat ik heb gehoord. Dat Floyd toen hij door de Politie werd weggevoerd, door nep-politieagenten is ontvoerd en dat hij helemaal niet dood is. Soros en Antifa zouden dit hebben georganiseerd om het verschijnsel racisme mondiaal tot ongekende proporties op te blazen. Bronrekonstruktie is mij tot heden niet mogelijk geweest.

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Ik heb geen medelijden met zo’n crimineel, die er niet voor terugdeinst om anderen te beroven, te bedreigen en te vermoorden.
  Hij heeft zijn verdiende loon gekregen en nu weten we zeker dat hij anderen geen kwaad meer berokkent.

  Geliked door 3 people

 21. Nachtkaarsje zegt:

  Jaren geleden zat een schoft gevangen op Robbeneiland. Een crimineel, een moordenaar met terroristische trekjes jegens de blanke gemeenschap van Zuid Afrika. Hij was dan ook niet voor het stelen van een lollie opgesloten in de gevangenis. Dit stuk verdriet kreeg de heldenstatus terwijl zijn vrouw mensen levend verbrandde in autobanden. Is er wat veranderd? Nee dus!!!

  Geliked door 6 people

 22. Bas zegt:

  Opperracist SS
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/racistische-sylvana-simons-gaat-los-all-lives-matter-dikke-middelvinger/

  Racistische Sylvana Simons gaat los: ‘All Lives Matter?’ Dikke middelvinger!

  Sylvana Simons is een vieze, hypocriete, gevaarlijke racist. Een andere conclusie kan ik niet trekken na geluisterd te hebben na de speech die ze deze week gaf in Utrecht.

  “Op weg naar een samenleving voor iedereen op basis van gelijkwaardigheid.” Dat zei ze te willen. Een samenleving waarin iedereen beoordeeld wordt op zijn of haar gedrag, niet op zijn of haar uiterlijk; een samenleving waarin je huidskleur irrelevant is, en waarin er niet alleen gelijke rechten zijn voor iedereen, maar waar iedereen ook daadwerkelijk gelijkwaardig behandeld wordt door de maatschappij zelf.

  All lives matter? Nee. Niet wat Sylvana betreft. Black lives matter, ja. Maar white lives? Daar heeft ze schijt aan. Want blanken zijn zogenaamd allemaal onderdrukkers; allemaal fout. Ze zijn per definitie slecht.

  En daarmee bewijst Sylvana natuurlijk zelf racistisch tot op het bot te zijn. Zij en de haren willen geen gelijkwaardigheid, liefde, en eenheid, maar onderlinge strijd en haat

  Geliked door 4 people

 23. Republikein zegt:

  Dat klopt natuurlijk niet, soms en chronisch, enfin, zie maar!
  Bah.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nou kun je natuurlijk ook bedenken dat uit deze nationale pleeborstel nog nooit een zinnig word gekomen is.
   Ben Ik nou een racist????

   Zeer zeker niet Ik tel alleen de feiten

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Ach Henk , als je vijftien pruiken hebt om er iedere dag anders uit te zien ,
    dan weet je op den duur zelf helemaal niet meer wie je bent .
    S.S. is een brok onbenul met een veel te grote bek .
    Bijdrage aan de maatschappij ?
    Slechts woede en ergernis opwekken !

    Geliked door 1 persoon

 24. guusvelraeds zegt:

  Negers zijn maatschappelijk mislukt als etnische groep als ze op gemiddeld niveau de competitie moeten aangaan met blanken in hoog technologische samenlevingen zoals in Noord-West Europa en Noord Amerika. Ook in hun eigen thuislanden is het voor de neger onmogelijk een gemiddeld Europees of Noord Amerikaans niveau aan technologie, welvaart en mensenrecht te bereiken.

  Dit maakt hun inwendig woedend. Ze willen wel maar kunnen niet. Om deze woede te kanaliseren en de oorzaak van mislukking van zich van zich af te wenden gebruiken ze het woord racisme. De term racisme is overigens een westerse uitvinding waarmee het westen bereidt was en is alle oneffenheden voor de neger om op een hoger niveau te komen uit te vlakken.

  Het westen is bereidt de neger alle kansen te geven en ondersteunt met ontelbare miljarden aan ontwikkelingsgelden. Dit proces is gaande vanaf de eerste dag na het opheffen van het “kolonialisme”. Helaas de neger is nog geen stap verder gekomen. Haïti is een goed voorbeeld waarin je kunt zien dat de neger tot niet veel in staat is. Haïti werd door de wereld en vooral door de US al meer dan honderd jaar steeds opnieuw overeind geholpen. Ondanks leven de Haïtianen nog steeds in bouwvallen en hebben nauwelijks riolering.

  Waar de neger wel succesvol in werd is het profiteren van het sociale welvaart systeem opgebouwd door blanken en tot een hoogtepunt gekomen in het Westen. Het succes van de neger in criminele activiteiten laten we verder in het midden en het diepgaande racisme onder negers zelf (Hutsi’s en Tutsi’s en Zulu’s en Xosa’s) en het racisme tegen de blanke hand die met miljarden strooit in hun richting spreekt voor zich.

  Natuurlijk zijn er ook succesvolle negers maar de succesvolle neger maakt zo snel als mogelijk dat hij wegkomt uit het neger milieu. Wat de neger nog woedender maakt tegenover de succesvolle blanke en succesvolle neger is de blanke en succesvolle neger die de neger steunt met subsidies. Door het geven van subsidies toont de blanke en succes neger niet alleen zijn goedheid maar vooral zijn superioriteit. Het is als de succesvolle broer die de aan lager wal geraakte broer helpt en juist door zijn hulp de jaloezie en woede om het eigen falen naar ongekende hoogte zal opdrijven.

  Als je dit begrijpt begrijp je ook de ongekende wreedheid die boerenfamilies in Zuid Afrika moeten ondergaan als hun Plaas door criminele negers overvallen wordt. Het stoppen van alle ontwikkelingsgelden is een voorwaarde om de omgang tussen negers en blanken in de toekomst te normaliseren.

  De blanke moet de neger nemen zoals hij is en hem zelf verantwoordelijk maken voor zijn succes. Alleen zo kan in de toekomst een gelijkwaardige omgang ontstaan tussen negers en blanken. De kleur is onbelangrijk. Het gaat om wat iemand kan en presteert. De neger kan beter zijn energie stoppen in het opbouwen van zijn thuislanden en niet in racisme geroep en het afbreken van die landen die hem bijspringen als er weer een epidemie of hongersnood is in Afrika of in de neger getto’s in het westen.

  Voor Nederland geldt op de eerste plaats:

  – Sluit alle racisme bureau’s in elk geval stop de subsidies.
  – Stop positieve neger discriminatie.
  – Stop alle inclusiviteit cursussen.
  – Stop alle ontwikkelingshulp en geef alleen hulp bij hongersnood.
  – Stop de immigratie van neger Afrika.
  – Ontneem negers een gratis podium bij de NPO voor hun racisme geroep.
  – Stop met voorbeeld negers op TV en in de overige media tenzij ze op eigen kracht de voorpagina halen.
  – Ga vooral door met etnisch profileren want dat is de enige kans dat negers op tijd de goede weg kunnen kiezen.

  Geliked door 3 people

 25. Henk der Niederlánder zegt:

  – Sluit alle racisme bureau’s in elk geval stop de subsidies.
  – Stop positieve neger discriminatie.
  – Stop alle inclusiviteit cursussen.
  – Stop alle ontwikkelingshulp en geef alleen hulp bij hongersnood.
  – Stop de immigratie van neger Afrika.
  – Ontneem negers een gratis podium bij de NPO voor hun racisme geroep.
  – Stop met voorbeeld negers op TV en in de overige media tenzij ze op eigen kracht de voorpagina halen.
  – Ga vooral door met etnisch profileren want dat is de enige kans dat negers op tijd de goede weg kunnen kiezen.

  Op zich zou dat goed zijn maar het is voorlopig wel stemvee.
  Dat snapt dat zwarte onderontwikkeld tuig niet dus de dingen gaan door zoals ze gaan
  Ook veel Nederlanders hebben niet begrepen dat ze voor een kar gespannen worden dus gaan ze de straat op voor een zware crimineel.
  Nederland is naar zijn kloten.
  Het komt echt niet meer goed in dit kut land

  Like

 26. Jack Terrible zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Floyd was een gewetenloze misdadiger die gedood werd in een situatie die hij zelf opgeroepen had. De politie agent is in de ochtend niet opgestaan met het idee ik ga vandaag een neger mollen. Floyd is wel opgestaan met het idee ik ga vandaag vals geld uitgeven kijken of me dat lukt. Werken heeft hij natuurlijk nooit gedaan in elk geval niet structureel. Was Floyd die dag niet overleden (een lichaam vol met drugs!) dan was hij in de nabije toekomst overleden bij een roofoverval of iets dergelijks. Had de media gewoon lokaal bericht gegeven was er verder niets gebeurd en de agent in kwestie had evengoed een onderzoek gekregen naar zijn handelwijze en eventueel een veroordeling of vrijspraak. Wat is eigenlijk de nieuwswaarde voor Nederland van een criminele neger die gedood wordt tijdens een arrestatie in de US. Waarom wordt er met geen woord gerept over de structurele plaasmoorden in Zuid Afrika waarbij negers martelend blanken vermoorden. Overal over de hele wereld sterven mensen bij arrestaties. Als je het eerlijk bekijkt heeft de dood van Floyd nul komma nul nieuwswaarde tenzij je er een andere agenda op nahoudt en met dit cherry picking beoogt deze agenda door te drukken. Die agenda is de identiteit politiek, die agenda is de termijn van Trump dwarsbomen, die agenda is het open grenzen beleid, die agenda is het pro EU en pro VN beleid en het ondermijnen van de nationale eenheid en de nationale staat. De gemiddeld minder intelligente neger wordt op schandelijke manier misbruikt voor de agenda van de globalisten. Het echte welzijn van de neger maakt de liberals gene ene flikker uit.

   Geliked door 5 people

 27. Ria zegt:

  Maakt voor wat de politie deed niet uit die doodde een mens met opgeheven hoofd en met z’n knie bizar toch?
  Het gaat er (mij in ieder geval niet) om wat hij allemaal op z’n kerfstok had maar om wat de agent deed

  Like

 28. Harry zegt:

  Wat een stomme zienswijze , Ria !
  Het maakt jou dus niet uit wat die vent allemaal gedaan heeft , laffe overvallen op ouderen of zwakkeren , wat geeft het ?
  Diefstallen , vals geld uitgeven , maakt niet uit joh !
  Bij herhaling opgepakt door de politie , wat geeft dat nou ?

  En weet niet of de meeste misdaden daar , net als hier NIET OPGELOST worden , maar dan is zijn strafblad nog eindeloos veel langer !
  Het is tuig dat eigenlijk levenslang opgesloten zou moeten zitten , vind je dat ook niet kunnen ?
  Stel dat jijzelf of je dochter door zo’n debiel beroofd en mishandeld zou worden ,
  blijf je daar dan ook zo kinderlijk onnozel over denken ?

  De betrokken agent had al vele jaren eerder met die vent te maken gehad en er mee gewerkt , die wist wat voor tuig het was .

  Begint er al een lampje te gloeien ?

  Kijk je wel eens naar real life politieprogramma’s ?
  Nooit opgevallen wat voor tuig de politie mee te maken krijgt ?

  En trouwens , een knie in de zijkant van je nek leidt niet tot ademnood , hooguit tot een complicatie bij een drugsgebruiker !
  En die leugenachtige familie van hem nog gezien ?
  Het was toch zo’n lieve man , echt waar !
  ” So gentle ” ! ” So friendly ” !
  Die roofovervallen was toeval hoor , hij kon er niks aan doen .
  Die familieleden zijn net zo stom als jij kennelijk .
  Ben je ook mee wezen demonstreren ?

  Like

 29. Karin de gruijl zegt:

  Wist dit al 1.5 week geleden
  Zag al de demonstratie s van onwetende mensen die dachten dat ze goed bezig waren
  Btw: de politieman en George Floyd waren ook collega’s van elkaar werkte samen in een nachtclub als uitsmijter
  En over zijn fam ; hoe zielig is dat
  Zijn dochtertje die naar voren word gehaald voor int tv
  Moet dan ook wat gaan zeggen
  Kindermishandeling van mensen die mediaveld zij.

  Like

 30. Jan zegt:

  Wat allemaal vooraf ging aan zijn dood en dat is wel even iets anders dan iemand als communist Ploumen (PvdA) haar kliek heeft wijs gemaakt

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/08/watch-leaked-body-cam-footage-shows-george-floyd-incident-new-perspective-video/

  De terreur in de steden werd dus opzettelijk veroorzaakt door de beelden achter te houden.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   De 4 politie-agenten die George Floyd arresteerden; 1 blanke , een Z/M-amerikaan, 1 Asian en 1 coloured…………………..
   [ maar het was “white -discrimination” . ]

   https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/4-policiers_george-floyd-150×150.png?iv=75

   Video van de arrestatie.
   De verdachte bleek niet erg medewerkzaam te zijn.
   Ook omstanders die riepen dat hij moest ophouden met tegenstand, hielp niet.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Ploumen ?…………, je bedoelt deze ‘herdenkingskaart”, ze was vergeten een heiligen-coronaatje rondom zijn hoofd in-te-kleuren………………..

   Like

  • Harry zegt:

   Ik heb nog diep respect voor het geduld en de verdraagzaamheid van die agenten !
   Met zulke gekken als die Floyd valt toch niet te dealen ?
   Wilde beesten in de dierentuin zijn nog minder dwars .

   En S.S. zal het nooit begrijpen , die is kleur-gestoord .
   Die denkt dat blanken voor een opmerking op facebook al ontslagen moeten worden , zodat dit soort zwart geteisem hun gang kan gaan .

   Die idiote zuignap dient geexporteerd te worden naar haar roots .
   Die van vierhonderd jaar geleden .

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s