Nanodeeltjes, Rutte, Gates, de NWO en vaccinaties…

Screenshot_116

(Door: “Elise Nijmegen” – Vertaling: E.J. Bron)

We kunnen uit onderstaand artikel precies zien hoe de Minister-president van ons Nederland over vaccinaties denkt en met wie hij “zaken” doet. Rutte heeft namelijk, ondanks de stijgende armoede, honderden miljoenen aan de vaccingroep van Bill Gates, GAVI, gegeven, die een samenwerkingsverband is van onder meer Bill Gates, de WHO en Unicef.
www.ninefornews.nl

Ook Duitsland wil die kant op en stelt dat de pandemie pas eindigt als er een vaccin beschikbaar is voor de gehele bevolking en de Bondsregering stelt € 750 miljoen ter beschikking om een Covid-19-vaccin op korte termijn beschikbaar te maken voor de gehele bevolking.

Dit gebeurt in samenwerking met CEPI, een organisatie opgericht in Davos door overheden van Noorwegen en India, natuurlijk de Bill en Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en het World Economic Forum. Ook Nederland maakt deel uit van de vaccinalliantie en zal dus in alle waarschijnlijkheid hetzelfde doel stellen, de vooropgezette pandemie pas beëindigen als de vaccins er zijn.
www.viruswaanzin.nl

Wat zit er eigenlijk in vaccinaties? En in het zogenaamde Covid-19 vaccin?

Uit een baanbrekend onderzoek is gebleken dat er vele Nanodeeltjes in de door de toonaangevende internationale bedrijven gemaakte vaccins zitten die veel vaccins besmetten. Nanodeeltjes zijn qua grootte vergelijkbaar met sub cellulaire structuren… waardoor ze gemakkelijk in biologische systemen kunnen worden opgenomen.

Veel van de deeltjes zijn metalen en uit uitgevoerde analyses blijkt dat alle gecontroleerde monster vaccins niet-biocompatibel en bio-persistente vreemde lichamen bevatten die niet door de producenten zijn aangegeven en waartegen het lichaam in iedere geval reageert.

De auteurs van het onderzoek: “De hoeveelheid gevonden vreemde lichamen en, in sommige gevallen, hun ongebruikelijke chemische samenstelling verbijsterde ons”… Lichaamsvreemde lichamen die een ontstekingsreactie veroorzaken en waarvan de meeste deeltjes niet kunnen worden afgebroken.

Bovendien kan het proteïne-corona-effect… als gevolg van een Nano-bio-interactie… organische/anorganische compositiedeeltjes produceren die het immuunsysteem op een ongewenste manier kunnen stimuleren.

Het is onmogelijk om niet toe te voegen dat de deeltjes die vaak worden waargenomen in vaccins celkernen kunnen binnendringen en inter-ageren met het DNA.

Er staan nog meer gruwelijke dingen in en diegene die zijn kind laat vaccineren of nadenkt over het wel of niet nemen van het Covid-19 vaccin, zou dit onderstaande artikel eens goed moeten lezen.
https://blog.nomorefakenews.com

George Soros is een naam die, als u de dingen onderzoekt, vaak hoort en hoe dat werkt kunt u lezen in onderstaand artikel.

Zaken die op zijn minst gezegd dubieus zijn, zoals dat een groot deel van de rechters van “het Europese Hof voor de rechten van de mens” voorheen voor George Soros werkten. Volgens gegevens van Valeurs Actuelles journalist Bastien Lejeune zijn bijna alle magistraten van deze Hoge Europese rechtbank gefinancierd door de “Open Society Foundations (OSF) van George Soros. Zogenaamde Soros-rechters die beslissingen nemen die echter steeds meer ideologisch neigen naar de standpunten van George Soros….
https://europeansworldwide.wordpress.com

Verplichte mondkapjes, mensen opsluiten, anderhalve meter afstand en allerlei andere maatregelen genomen voor een virus waaraan, zo is gebleken, minder mensen doodgaan dan jaarlijks aan de gewone griep is in mijn ogen krankzinnig. Waanzin regeert…

Vele mensen die anderen wakker willen maken aangaande de mondiale machtsstrijd en de “duurzame controle agenda” voor de wereldbevolking worden neergezet als complot-gekkie of aluhoedje maar in het lange onderstaande artikel wordt uitgelegd hoe het in elkaar zit. Helaas is het geen complottheorie, maar iets dat lang geleden al is gepland door de rijksten der aarde…
https://vaccineimpact.com

Word wakker, maak anderen wakker, deel berichten van wakkere mensen die nog wel realistisch in het leven staan en zich niet laten indoctrineren door dit “ambitieuze” kabinet en de media die een angstmaatschappij hebben gecreëerd en laten we samen, want samen kunnen we dat, zorgen dat de Nederlandse normaliteit weer hoogtij voert en we onze naasten weer kunnen zien, elkaar weer de hand kunnen schudden, knuffelen en kussen. Samen kunnen we deze globalistische waanzin uit ons land verdrijven en democratie en ons referendum terugeisen. Iedereen is gelijk, álle levens zijn even belangrijk, net zoals het behoud van onze vrijheid, onze mensenrechten, onze privacy en de vrijheid van meningsuiting.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

41 reacties op Nanodeeltjes, Rutte, Gates, de NWO en vaccinaties…

 1. bobzelf zegt:

  SO I SAID BEFORE : KILL …… BILL…..a.s.a.p.

  en het is nu ook bekend , waar en door welk bovenlicht het VIRUS naar binnen
  geflikkerd is !!!!!!!!!!!!!

  het is the snackbar van KILL BILL !!!!
  producent, van “”berenklauwen met /dan wel zonder pindasaus
  in the WUHAN omgeving

  OOOH JA ..DUS DIE KOELKASTEN ZIJN BIJ DE JUISTE WINNAARS TERECHT GEKOMEN !

  dus by oom bobzelluf en \
  1 of andere humorvolle dame ….. Was het een zakje pure topwiet, vers geoogst en vol van smaak ?? dan moet het Tistochwat geweest zijn !

  huggie zo ik mag een uurtje over het strand, de longen uit mijn lijf rennen
  met 30 gr .
  ja je moet wat als Corona experts ontwijker whahahaha

  laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  Oom pheidippidus

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 7 juni 2020 om 11:09

   Ja, ik word geroemd vanwege mijn verrukkelijke spacecake.
   Kom gerust eens proeven.

   En die Bill Prick? Die moeten ze een paar betonnen schoenen geven, samen met Rutte en die De Jonge en andere criminele-coronamaatregelen-opleggers!

   Straks die verplichte muilkorf; ze gunnen ons zelfs geen frisse lucht meer.
   Binnenkort: zuurstof op rantsoen en dan natuurlijk een flinke zuurstoftaks erop zetten.

   Geliked door 4 people

   • Oeps zegt:

    @ Tistochwat 7 juni 2020 om 13:40

    Hey Tis, doe die duivelse bloedzuigers geen ideeën aan de hand. Eer je het beseft, nemen ze die nog over ook.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Oeps 7 juni 2020 om 15:46

    Die ideeën zijn allang uitgebroed, hoor.

    Like

 2. vangie1206j zegt:

  Ik zal mij met hand en tand verzetten tegen dit vaccin.
  Maar misschien ben ik tegen die tijd geen aardbewoner meer.

  Like

  • fleckie zegt:

   Men moet. NOOIT zijn ‘zwakke. kant’. laten zien!! …….~<~<~<~<~<~<

   Like

   • fleckie zegt:

    Op dinsdag 15 sept.2029, wordt op de Duits / Franse zender Arte de documentair film ‘ ‘Big Parma, de almacht van de concerns ( pharma- industrie); getoond , in de Duitse taal, begin 20.15 20.15 …….<~<~<~<~<~<~<

    Like

 3. Steven zegt:

  Ik ben bang dat we inmiddels al zover heen gezakt zijn dat het terug krijgen van vrijheden zoals we die gewent waren niet zonder doden terug zullen gaan komen.
  Dit ZEIK kabinet gaat nu net zolang door totdat er totale macht over de bevolking verkregen is, en zal desnoods het leger gaan inzetten (u begrijpt het vast al..het schieten op de eigen bevolking) om mensen te gaan doen gehoorzamen.
  Mensen die straks die HORROR GIF-vaccinatie zoals IK gaan WEIGEREN, zullen de grootst mogelijke problemen gaan krijgen. En wie weet sturen ze wel een paar mannetjes naar je huis om je op te halen en je vastgebonden te injecteren. Ik kijk nergens meer van op.
  In ieder geval ben je waarschijnlijk je baan en inkomsten kwijt,.. dus ook je huis, en zie dan maar eens te overleven.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Steven 7 juni 2020 om 11:36

   Ik garandeer jullie dat we die gifspuit plus chip van Bill Prick verplicht toegediend zullen krijgen.
   Desnoods aan een stevige stoel geketend en/of eerst ‘platgespoten’.

   En frisse lucht inademen kan ook nooit meer. De stomme schapen zijn nu al aan de verstikkende muilkorf gewend.
   Ik heb het net weer even geprobeerd: ademen door een dun zakdoekje voor mijn neus en mond.
   De paniek sloeg meteen toe, en dan zou ik voortaan met zo’n privégaskamer moeten ‘leven’?

   Geliked door 4 people

 4. Op http://www.pietje zeggen ze dat… , op www. klaasje wordt beweerd dat….
  En dat is allemaal waar ‘want’ zij zeggen het toch, iedereen die dat niet gelooft die slaapt in tegenstelling tot ons; “de wakkeren”.
  Hele volksstammen aan invloedrijke personen staan op de loonlijst van Soros en Bill Gates is erop uit om de wereldbevolking te decimeren door verplichte vaccins en beide miljardairs spenderen miljoenen zo niet miljarden enkel en alleen met zeer kwalijke intenties.
  En niet te vergeten, veel zeer rijke personen vormen met elkaar een of andere occulte sekte die erop uit is de hele wereldbevolking tot slaaf te maken en iedereen die het daar niet mee eens is die wordt op de meest afgrijselijke manier om het leven gebracht.
  Zie hier het wereldbeeld van mevrouw Nijmegen.
  En om dat allemaal tegen te gaan of te stoppen gaan we op allerhande sites elkaar gek zitten maken met de meest irrationele ideeën.
  Het is dat religie er niet aan de haren bijgesleept wordt anders hadden we nu een nieuwe Jenny Goeree de ‘evangeliste’ uit de jaren tachtig.
  Hel en verdoemenis zijn ons deel !
  Maak mij maar wakker als het zover is.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 7 juni 2020 om 11:37

   Maak mij maar wakker als het zover is.

   Wat zál dat een schok voor u zijn!
   U slaapt erg diep, vind ik.

   Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Soms heb ik het gevoel dat Tijl hier iedereen voor de gek houdt.
    Tijl slaapt helemaal niet,dat kun je mij niet meer wijsmaken.

    Geliked door 2 people

   • M. zegt:

    Mij zal hij niet voor de gek houden met zijn gespeelde onwetendheid.
    Wat hij hier doet is allang duidelijk te zien.

    Geliked door 2 people

  • willie zegt:

   ”Maak mij maar wakker als het zover is.”
   Blijf liever maar een slapend schaap,dan heb je geen probleem
   Trouwens , de echte Tijl, in 1500er jaren was wel wat meer rebels dan jij ooit kunt worden(???)

   Geliked door 1 persoon

  • Lord of Hosts zegt:

   Heel goedkoop Tijl Uijlenspiegel! Bah!
   Ook u zou het moeten verbazen dat in mensen en dieren met een gezond immuunsysteem massaal vaccins gespoten worden ter PREVENTIE.
   Dat dit de oorzaak is dat er zoveel (vreemde) ziektes (schizofrenie, autisme, allergieën, 85 verschillende genders) “ontdekt” zijn vind ik zeer aannemelijk. Ook de oorzaak van de mutatie van het erfelijk materiaal werd al 100 jaar geleden beschreven… Toe, doet zelf eens onderzoek!
   https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=auto&tl=nl&u=https%3A%2F%2Fblog.nomorefakenews.com%2Fcategory%2Fvaccine-fraud%2F
   Het begint er op te lijken dat scholing en de media de mensen bewust dom houdt. Niet de politiek, zij worden gekozen, niet door het volk, op hun minimale herseninhoud.
   Ik vraag me al zo lang af waarom de Nederlandse belastingbetaler zorgt voor het riante salaris van deze volksverlakkers (politici incl. WimLex), terwijl het meer dan duidelijk is dat zij zonder enige vorm van weerstand de agenda’s van de VN, WHO, NGO’s, Pentagon, etc. uitvoeren.
   Wie zullen er achter deze lange armen van de ware macht zitten?
   Oude, invloedrijke en zeer rijke families, die verstandig genoeg, anoniem wensen te blijven, dat is duidelijk.
   De landverraders en volksverlakkers staan op de verkeerde loonlijst…, maar op wiens loonlijst behoort dit crapuul dan te staan?
   Zouden de onvindbare nazaten van Baruch ook een groot deel van de scepter in handen hebben? Ik denk het wel…
   En de Rothschilds? Ja zij ook…
   Ik denk dat in Epsteins agenda ook hele belangrijke, zeer rijke maar onbekende personen te vinden zijn. Maar die agenda is moest vernietigd worden.
   https://translate.google.com/translate?hl=nl?sl=auto&tl=nl&u=http%3A//www.kramola.info/vesti/metody-genocida/praviteli-mira-rotshildy-i-rokfellery-na-pobegushkah-u-baruha

   Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel 7 juni 2020 om 11:37

   In de ”grote mensen wereld” is meer loos, dan makke schapen, die door hun herder en de herdershond naar slachthuis worden geleid, bevroeden.

   Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
   De wereld is niet zo simpel als u denkt.
   Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
   De waarheid is wellicht anders, dan u meent.
   De suggestie doet zijn werk.
   Wat niet màg zijn, ìs ook niet.
   Wat mòet zijn, wordt u voorgekauwd en door de strot gedauwd.
   Hapklare brokken laten zich schrokken.
   Het zijn de hogere belangen die bepalen.
   Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel.
   Het geheel is meer, dan de som van de delen.
   Schone schijn bedriegt.
   De mantel der liefde bedekt veel kwaad.
   De adder verschuilt zich in het gras.
   De leugen regeert vanuit het duister.
   Transparantie en openheid verhullen de duisternis.
   Propaganda zet u op het verkeerde been.
   Met halve waarheden worden hele leugens verteld.
   Op uw gemoed, angsten en zwakheden wordt sluw ingespeeld.
   Met quasi innemendheid wordt u compassie voorgewend.
   Het kwaad zit in de uitgekiende mooie woorden.
   Meten is weten, maar onjuiste cijfers liegen en bedriegen.
   Snelle praat en wollige woorden kenmerken de leugens.
   In de wereld is niets voor het gratis.
   What is the de catch ???
   Wie verdient eraan ???
   Volg het geld.
   Observeer, combineer, analyseer, deduceer en interpreteer.
   Wie met de duivel scheep gaat, zal met hem over moeten.
   Modellen zijn rekensommetjes met alphaleugenrithmes.
   Kijk en zie, wat niet wordt getoond.
   Luister en hoor, wat niet wordt verteld.
   De waarheid is verborgen in het volle zicht.
   Signalen en symbolen zeggen meer dan woorden.
   Tussen de regels door leest u de ondertoon.

   Zalig zijn zij, die kijken en zien.
   Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
   Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
   Zielig zijn de onnozelen van geest.
   Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

   Wordt wakker en wees alert !!!
   Gebruik uw gezonde naprakkedenkiseervestand.
   Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
   Een goed verstaander behoeft slechts een half woord.

   Geliked door 2 people

   • Maar gelukkig hebben we @Oeps die een goed verstaander is en de wereld gaat redden door, ja door wat eigenlijk?
    Door op internetsites zijn onheilsprofeties te verkondigen ?
    Zalig zijn zij die hun onheilstijdingen van de daken schreeuwen.
    Vroeger gingen de Jehova getuigen nog langs de deur met hun waarschuwing dat de wereld zal vergaan, een aantal maal zelfs met de datum en het tijdstip erbij.

    Like

 5. LUCIA zegt:

  Elise …het enige wat zal werken. klinkt erg maar het is niet anders stel; Je bent in je huis er wordt ingebroken en je ziet iemand op je afkomen met een mes, die ook nog roept, ik ga je vermoorden vlakbij jou ligt een pistool, ben jij het dan niet het aan jezelf verplicht om die vent dood te schieten het is hij of jij. Nou in die situatie verkeren wij nu, zo’n beetje iedereen die goed op de hoogte is, weet welke mensen hierachter zitten, mede dankzij mensen z.a. jij die ontzettend kostbaar zijn voor de samenleving en helaas te weinig gewaardeerd worden.
  Toch doen we allemaal niets aan de oorsprong van een heleboel ellende, sterker nog we zitten te wachten tot we in de directe schijnwerper van de ellende komen en het voor ons direct einde verhaal is .
  De meeste politici zijn vaak gewoon marionetten… en als je pech hebt en dat is vaker dan je denkt… ook nog psychopaten of sociopaten of ze zijn alleen maar uit op persoonlijk gewin, hetgeen meestal ook bij de hiervoor genoemde zaken een co-factor kan zijn.
  Deze mensen zijn de uitvoerders maar niet de directe opdrachtgevers, je moet de big boys hebben , dan hebben we het over de top van de illuminati .
  Wat doe je als je onkruid in je tuin wilt bestrijden, je roeit het met wortel en tak uit en misdaad moet je met misdaad bestrijden, als de illuminati hun zin krijgen, kunnen alle misdaad syndicaten opgedoekt worden er zullen te geavanceerde middelen zijn om alles en iedereen in de gaten te houden… bovendien zal de hele middenklasse verdwijnen, in de plaats daarvan komt een kleine toplaag, zeer kleine en een hele grote schare slaven waar niks van te plukken valt dus waar gaat de georganiseerde misdaad zijn geld vandaan halen.
  Nou moet iemand dit nog heel goed uitleggen aan de top crimisyndicaten de japanse en de italiaanse , punt is hoe kun je dat het best doen en hoeveel gaat het kosten.
  Misschien dat een aantal mensen hierover wil nadenken ik doe mee!!!

  Geliked door 5 people

 6. Oeps zegt:

  Ik heb het hier al zo vaak geschreven. Ik zal het nogmaals herhalen.

  Toen Rutte lid werd van zijn vrijmetselaarsclubje, verkocht hij zijn ziel en zaligheid aan de duivel. De duivel belooft een hemel op aarde met eer roem en rijkdom. En daar vallen de adepten voor.

  Onderdeel van de initiatie is een brainwashing/hersenspoeling. Daarbij worden gevoelens en emoties uitgeschakeld en zelfs het rationeel denken wordt beperkt. Daarvoor in de plaats worden satanische obsessies aangebracht. Bij de initiatie wordt tevens de eed van gehoorzaamheid aan, trouw aan en adoratie van de duivel afgelegd. De geïnitiëerde is daardoor met handen en voeten aan de duivel gebonden. Af en toe moet zelfs een proeve van satanische bekwaamheid worden afgelegd.

  En zolang je nuttig bent voor de duivel, mag je van je hemel op aarde genieten. Alles wat je uithaalt en uitvreet wordt met de duivelse mantel der liefde bedekt. De duivel zorgt ervoor dat je ermee wegkomt. Maar zodra je voor de duivel niet meer nuttig bent, wordt je hemel op aarde een ware hel.

  Lieden zonder gevoelens en emoties hebben geen geweten, kennen geen verantwoordelijkheid, geen empathie, geen sympathie, geen liefde, geen respect, geen schoonheid, geen angst, geen ….., geen ….., geen vul maar in. Feitelijk zijn deze lieden psychopaten. Vroeger werden ze opgesloten in gekkenhuizen. Tegenwoordig treffen we ze aan op de hoogste posten.

  Het heeft dus absoluut geen zin, om Rutte op rationaliteit, gevoelens, emoties, geweten of wat dan ook aan te spreken. Hij is er totaal ongevoelig voor. Het raakt hem helemaal niet. Hij is een satanist, een duivelsaanbidder, die zeer geobsedeerd duivelse opdrachten uitvoert en de duivelse ”hogere belangen” behartigd. Hij kan niet anders. Verkijkt u niet op zijn zogenaamde innemendheid. Dat is niet echt. Dat is gespeeld. Het is een typische vrijmetselaars eigenschap.

  Voor satanisten is niets wat het lijkt, dat het is. Keer het om, draai het ondersteboven, of zet het achterstevoren, dan openbaart de leugen zich. Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel. De naam van het spel is Nieuwe WereldOrde (NWO), de absolute macht en heerschappij voor de duivel. Het enige, waar het satanisme niet tegenop kan, is een volk, dat wakker is en een mobilisatie van de massa.

  De satanisten zijn de kornuiten van de duivel. Het satanisme is uit op de absolute macht en heerschappij van de duivel, die wil zijn als God. Maar er is niets goddelijks aan de duivel. De duivel is niet aards en niet menselijk. Hij is gevoelloos en kent geen emoties. Hij kan niet eens rationeel denken. Daar heeft hij mensen, als Richard Coudenhove-Kalergi, Albert Spike, Adam Weishaupt en vele anderen voor nodig. De duivel staat voor alles dat kwaad en slecht is. Hij is destructief van aard. Hij heeft voor niets of niemand respect. Hij is in staat al het leven uit te roeien en de aarde kapot te maken. Het doet hem niets. Zelfs niet, als hij er zelf aan onderdoor gaat. De duivel werkt met list, leugens, lust, roof, moord, doodslag, chantage, zwarte kunst en alles wat dies meer zij. Voor de duivel is alles geoorloofd dat het doel dient.

  Geliked door 5 people

  • Piet Snot zegt:

   Ik heb hier al een hoop onzin gelezen maar jij weet jezelf elke keer weer opnieuw te overtreffen in totale onzin.
   En het zit toch echt nergens anders dan tussen jouw oren waar je dit allemaal vandaan haalt.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    De Amerikaan Paul Karason, die bekend werd doordat zijn huid blauw werd door het drinken van vloeibaar zilver, is op 62-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. Hij stierf in een ziekenhuis in Washington laat zijn vrouw Jo Anna Karason weten.

    Paul Karason werd een fenomeen toen hij in de televisieshow US Today zijn verhaal kwam doen. Zijn huid werd langzaam aan blauw toen hij vloeibaar ijzer op zijn gezicht begon te smeren en te drinken om huidproblemen te genezen. Ondanks de ernstige bijwerkingen bleef Karason het ijzersupplement drinken, omdat het wel zijn andere gezondheidsproblemen oploste. De bijnaam ‘Grote Smurf’ moest hij erbij nemen.’

    Vloeibaar zilver, dat vroeger gebruikt werd om infecties en verkoudheden te bestrijden, werd in de jaren 30 vervangen door peniciline. Het werd verboden omdat het argyria kon veroorzaken, de aandoening van Karason.

    Argyria or argyrosis is a condition caused by excessive exposure to chemical compounds of the element silver, or to silver dust.[1] The most dramatic symptom of argyria is that the skin turns blue or blue-grey. It may take the form of generalized argyria or local argyria. Generalized argyria affects large areas over much of the visible surface of the body. Local argyria shows in limited regions of the body, such as patches of skin, parts of the mucous membrane or the conjunctiva.

    Argyria of argyrosis is een aandoening die wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan chemische verbindingen van het element zilver, of aan zilverstof.[1] Het meest dramatische symptoom van argyria is dat de huid blauw of blauwgrijs wordt. Het kan de vorm aannemen van gegeneraliseerde argyriën of lokale argyriën. Gegeneraliseerde argyria beïnvloedt grote gebieden over een groot deel van het zichtbare oppervlak van het lichaam. Lokale argyria toont in beperkte gebieden van het lichaam, zoals huidvlekken, delen van het slijmvlies of het bindvlies.

    Like

   • willie zegt:

    Nog 1 die blijft dromen ?? Piet, ga maar bij Tijl slapen, liefst ook niet wakker worden want dan zal dat erg pijn doen

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ach Willie, ik zit hier met mooi weer gezellig hier op mijn balkon een biertje te drinken met de duivel.
    Die heb niet zoveel last van de zon of dat ie verbrand.
    Kan je altijd mee lachen met die vent, maakt overal grappen over.
    Houd ook wel van een goed stukkie muziek maar meer in de metal hoek.

    Geliked door 1 persoon

  • Jules van Rooyen zegt:

   Fantastisch beschreven, de satanische vrijmetselarij, beste Oeps. Maar U heeft een punt niet begrepen over zijn persoonlijke staat van dienst. Rutte staat ook te boek als homosexueel, dus kinderloos. Datzelfde geldt voor Merkel, Macron, Renzi indertijd, de Ierse premier, de Luxemburgse premier. Voor zover bekend is de Italiaanse premier Conte, ook kinderloos, evenals madame May, de vorige Engelse premier. Typisch dat de mensen dat niet door hebben. Zij zijn de empathie loze voorkeur mensen van de grote bazen achter de maconnieke schermen. Kinderlozen zijn ook de types die in de vrijmetselarij door stoten naar de top, de graden 32 en 33. Want zij hebben geen band met de toekomst en hoeven ook geen verantwoording af te leggen aan vrouw en kinderen

   Geliked door 3 people

   • Oeps zegt:

    @ Jules van Rooyen 7 juni 2020 om 15:46

    Kinderloosheid zal ongetwijfeld een belangrijk element zijn in het grote spel. Een partner en een gezin staan immers mogelijk de toewijding aan de club in de weg. Het is niet voor niets, dat de Rooms Katholieke kerk het celibaat eiste van priesters. En ik heb bepaaldelijk niet de indruk, dat ze sexueel iets tekort zullen komen. In satanische huizen van de lust komen ze echt wel aan hun trekken. Niets zeggen en niets vragen. De zwarte mantel der liefde is heel ruim en kan veel kwaad en schande bedekken. Een rede te meer, om bij de duivel in een goed blaadje te blijven staan, hem te adoreren, hem onderdanig te zijn en zijn opdrachten klakkeloos uit te voeren. Het hoort allemaal bij de toegezegde hemel op aarde.

    Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Vroeger werden ze opgesloten in gekkenhuizen. Tegenwoordig treffen we ze aan op de hoogste posten….Dat verklaar ik al veel langer; vroeger zaten de gekken in een gekkenhuis, en vandaag de dag lopen ze vrij rond om over ons de baas te spelen. En ik zou er aan toe willen voegen; De gekkenhuizen hebben ze voor ons gereserveerd als we teveel protesteren voor de goede zaak. In Amerika zouden al kampen gebouwd worden voor dit doel.

   Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Vroeger werden ze opgesloten in gekkenhuizen. Tegenwoordig treffen we ze aan op de hoogste posten….Dat verklaar ik al veel langer; vroeger zaten de gekken in een gekkenhuis, en vandaag de dag lopen ze vrij rond om over ons de baas te spelen. En ik zou er aan toe willen voegen; De gekkenhuizen hebben ze voor ons gereserveerd als we teveel protesteren voor de goede zaak. In Amerika zouden al kampen gebouwd worden voor dit doel.

   Like

 7. fleckie zegt:

  VPRO t.v.programma. BETER. dan. OOIT,
  uitgezonden 1 mrt. 1987!……. .‘EEN. KOUDE. REKENING’
  PROGRAMMA- Aankondiging. :
  Er was eens. een tijd, het is nog niet zo lang geleden, dat het leven nog een mysterie leek. Inmiddels lijkt die tijd voorgoed voorbij. Fascinerende zowel als sinistere geluiden uit de wereld V.d. WETENSCHAP , vormden de aanleiding voor een verkenning, die Wim Kayzer de afgelopen maanden ondernam. GENETISCHE. MANIPULATIE…. Wat gaat verscholen achter die twee woorden . ? Wat lijkt nu nog science fiction, maar zal binnen 10 jaar realiteit worden. ? Het verslag van een pelgrimstocht langs wetenschappers, ethici, verzekeraars, artsen, direct en indirect betrokkenen. En. om te beginnen. de. bisschop.
  ————————————————————————————————————————————
  Wim Kayzer:: Deze film heet” beter. dan. God”. Heeft U enig idee waarom die titel gekozen is ?
  Mons. Mollet; Ja, natuurlijk. Laten wij zeggen, de suggestie van watbUn allemaal zegt, is dat God een wereld heeft geschapen, die lang niet volmaakts, En wij gaan dat nog eventjes dunnetjes. overdoen en maken dat beter. Dat is wat die titel althans suggereert. Ik weet niet of die film dat suggereert, ik hoop van niet,maar in ieder geval een goede wereld geschapen en die is juist goed omdat hij O.a, aan ons verantwoordelijkheid heeft gegeven, om dingen te doen *-*-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*-*- *-*-*-*-*-*-*- Kayzer. …Wim Kayzer heeft ooit eens. geschreven , of gezegd : “ Mensen zullen het produkt worden van hun eigen bio- technologisch ontwerp, de schepping kan worden overgedaan. en nu beter”.
  …Prof. Retel, Biochemicus:” Ja. Als je aan de ene kant ziet dat wij konstateren dat de schepping niet functioneert zoals wij dat graag zouden willen, dat wij eigenlijk van mening zijn dat er dus duidelijk fouten in zitten – en je kunt je afvragen in hoeverre dat een visie is die ook weer door het christendom bepaald wordt, dingen die als zonde- begrip en dergelijke- en dat wij er dus van overtuigd zijn dat de schepping niet helemaal goed in elkaar zit, dan is het ook niet onlogisch dat wij op een gegeven ogenblik zeggen, dat gaan wij proberen te verbeteren. In wezen, zo kun je het in ieder geval aanvoelen, ga je op dat moment op de plaats van de Schepper zitten. Men heeft in de natuurwetenschappen God er als het ware uitgehaald. Dat betekent eigenlijk dat de troon leeg is en dan is het ook niet onlogisch dat wij er op een gegeven ogenblik op gaan zitten.
  *-*-*-*-*-*-*-
  Citaten. van. diverse. Geïnterviewden :
  …Prof. dr. Rorschach : “ Het woord. van. VEREDELEN. van mensen. is. een. buitengewoon gevaarlijk begrip, want niemand weet wat dat is. en betekent”.of. dr. Wadman : “ U vraagt. mij wat Wie ben ik om te Besissen. of. een mongool een menswaardig bestaan heeft. ?”
  …Dr. Gooien “ een uniforme samenleving , met alleen maar gewenste mensen, dus mensen tussen de 1.70 en 1.85 meter, I.Q’s van boven de 120, bepaalde schoonheidsmiddelen. Wie zou dat niet wensen voor zijn kind.? Ik praat mensen er niets mee aan, maar ik denk wel dat het de praktijk wordt”.
  …Mevr, Van Vondelen : “ ik vind mijn eigen bestaanndetmate waardevol, dat ik mij niet kan voorstellen dat iemand het in zijn hoofd haalt om te zeggen, je had er beter maar niet kunnen zijn”.

  … R. De Jong: “ Het heet dan. GENETISCHE. PANIPULATIE. , maar God verhoede dat er gemanipuleerd wordt met die gegevens voor een ander doel dan waarvoor zijn op tafel zijn gekomen”.
  Dr. Schellekens :” ik denk dat zelfs in de wetenschap onder de mensen die zich niet direct met deze zaken bezighouden, men niet weet wat dat de maatschappijtje wachten staat. Als je over Nederland praat, heb je het misschien over 50 tot 100 mensen die echt weten wat er kan. en. wat
  er zich in de laboratoria aan hetb afspelen is”.
  …Prof. Galjaard. :” ik vind het zo jammer als hapje nieuwe ontwikkelingen meteen plaatst in het kwade wat er op een ander gebied elders is gebeurd. Ik vind wel dat je kritisch moet blijven kijken, maar je mag toch verdomme ook wel nieuwe idealen formuleren?”.
  *-*-*-*-*-*-*-
  Kommentaar. : ONS is ter oren gekomen dat het binnen 20 jaar mogeliyk wordt om identieke kopieën van onszelf te produceren uit een enkele lichaamscellen. Wij hebben vernomen dat het mogelijk wordt om kinderen te maken uit 2 eicellen , zodat de man bij de voortplanting overbodig zal worden, zoals wij vernamen dat het mogelijk wordt om planteneigenschappen in mensen in te bouwen en mensen met dieren te kruisen. Ons werd meegedeeld dat het tenslotte mogelijk zal worden om mensen te scheppen naar ons eigen ontwerp. “ De belangrijkste ontwikkeling in de geschiedenis van de mensheid is begonnen”, schreef de Amerikaanse. Moleculair – bioloog Robert Sinnsheimer,: Wij staan voor een keerpunt in de hele menselijke evolutie, Wij zijn een tijdperk binnengetreden dat door de generaties na ons als de nieuwe steentijd van de genetische manipulatie zal worden omschreven”. Zijn wij dat of zijn wij de gouden eeuw van de. BIO- MEDISCHE. WETENSCHAP binnengegaan en staan wij voor het hoogtepunt van de westerse beschaving, zoals Sinnsheimer ‘s kollega Motulski meent. In ieder geval is het koud en mistig als wij vertrekken. Vier individuen in een personenwagen. Bij elkaar 20.000 miljard lichaamscellen. In de cel ligt het mysterie van het bestaan verborgen. Wie het mysterie van EEN. cel ontrafelt, heeft het mysterie van alle cellen ontrafeld. Die kan, naar men beweert, het bestaan naar zijn hand zetten en leven kreeren , beter dan God het ooit deed”. Zou het? Eerst zien, dan geloven
  Dit zijn maar een paar cellen van de 5.000 miljard die ieder van ons bezit. De kamers glijdt langs cellen en celklusters. Hierbinnen ligt verborgen wie wijnazijn, wat wij doen, waarom wij verdriet hebben, of aanrichten, waarom wijnbestaan, waarom wij denken, waarom wij kunnen liefhebben, waarom wij tegelijk het vermogen tot destructie bezitten, . De kamera gaat een cel binnen, Dit is wat bio- chemici de fabriek van het leven noemen. Chemische verbindingen vallen uiteen en vormen weer andere verbindingen. Een wirwar van permanente activiteit. De micro- kosmos. Heel in de verte doemt de celkern op, de kern van alles. Is de cel de fabriek van het leven, de celkern. Is de bibliotheek. Daarbinnen ligt de erfelijke informatie die van generatie op generatie wordt doorgegeven die ons doen en denken bepaalt. Elke cel bevat alle erfelijke informatie die voor ons bestaan nodig is. Een hartelijke zowel als een vingerverven., een oogverblindende zowel als een levercellen. Bij de celdeling wordt die erfelijke informatie telkens opnieuw gesplitst en doorgegeven aan de nieuwe cellen. Wij gaan de celkern binnen. Hier ligt het mysterie dat ontrafeld wordt, strengen DNA , desoxyribonucleine. zuur. De sporten van de ladder bestaan uit vier basen, die steeds twee aan twee koppelen. De volgorde van de basen is eindeloos gevarieerd. Telkens vormt een aantal sporten van de ladder een bepaalde kombinatie, het gen, Er zijn van 1 miljoen genen in ieder cel, 50 tot 100.000 genen zijn verantwoordelijk voor het ontstaan van erfelijke afwijkingen of ziekten. Dit is wat men leven noemt, materie, een zuur gerangschikt in veelsoortige kombinaties. Dr. Seed v.d.kliniek van voortplanting en vruchtbaarheid in CHICAGO
  …….<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>fleckie , hoever is men. AL. met de levens- beëindigingstatus,: er zouden immers veel te veel mensen op deze planeet leven, …….kan men dan NU. al de levens- beeindigingsdatum vast leggen, NA VOLDANE !! ARBEID, ???!!!
  ( OOK. ‘ NIEUWE. WERELDORDE’, Met. ALLERLEI. NIEUWE. ( MENS-)’ONTWERPEN’ ???!!!). net zoiets ong. als the beast uit. ‘beauty and the beast? …….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ fleckie 7 juni 2020 om 15:18

   Er wordt momenteel al volop gewerkt aan de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (arifitial intelligence – AI). Het is slechts een kwestie van tijd en we beschikken over robots, die zelf gaan leren, zichelf gaan programmeren en zelf nieuwe dingen gaan produceren, die nog beter zijn, dan zijzelf. Dit is het toppunt van technisch kunnen. Bedenk, dat de mens dan overbodig is. En niet alleen de mens, maar ook al het het leven. Het is heel beangstigend, om hierop door te denken. Waar zijn de mensheid in godsnaam mee bezig ??? Geen wonder, dat concepten over overbevolking van de aarde en voltooid leven opgang doen. Alles dat kan, moet blijkbaar ook mogen. Normen en waarden en ethiek wat was dat ook al weer ??? In de science fiction komen we het concept al tegen. En ufologen zijn al enige tijd bekend met de onbemande buitenaardse orbs (bollen). Het is dus al veel dichter bij, dan we denken.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    ‘De dag dat de goden kwamen’, van Erich. von. Daniken, Uitg.Sijthoff/ Amsterdam, 1984, isbn 90.218.3207.4 geeft aan dat er o.a. Door indianenstammen al. 11 augustus 3114 V.Chr. ‘waarnemingen ‘ waren van ‘buitenaardse’. objecten, MET. ‘mensachtige?‘, levende’ ? wezens……..( alleen jammer dat de R.k.kerk. de ‘codices’ ( ingebonden en gevouwen boeken v.d.INDIOS, waarin O.a. hun overleveringen /+ wetenschappen genoteerd stonden, vernietigd heeft, )
    Maar ja, wat speelde. er…: men bracht hun het christendom, als voorwendsel, … met als doel. … GOUDROOF….( .. o.a,is. de naam PIZARRO. toch in negatieve zin enorm bekend,.?! …berucht!!!
    …….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 8. Julia zegt:

  Een ieder denkt zoals het haar of hem goed dunkt. De keuze is aan de mens zelf of zij zich wel of niet met dit gif willen laten inspuiten maar verplicht kan het nimmer worden. Het lichaam is elk mens zijn eigendom en niet van Soros, Gates en de elitaire miljardairs die hier weer heel veel centjes gaan mee pakken. Wel heb ik mij toch nog eens verdiept in de geschiedenis en vraag af waarom al die hoge officieren die gediend hebben bij o.a. de SS allemaal zo stok oud worden evenals een Soros, Gates en noem dat elitair tuig maar op. Zullen zij toch al sinds WO II na vele slachtoffers te hebben gemaakt door experimenten een geheime dosis hebben ontwikkeld houden ze dat uiteraard voor zichzelf? Ik krijg toch mijn twijfels. Als deze geheime formule bestaat zullen zij dat nimmer het klootjesvolk toedienen. Kortom de Overheid is niet te vertrouwen sterker nog zij steunen o.a. Soros en aanhang.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Op 19.1.’20. :: achterflap vermeld van boek ‘de. GENETISCHE. MANIPULATIE”,……. EN
   ‘MET. DE. WETENSCHAP. ALS. EXCUUS’, op ejbron, onder ‘Demjanjuk bleef keihard liegen over zijn oorlogsverleden’…….<~<~<~<~<~<~<

   Like

 9. Oeps zegt:

  @ Julia 7 juni 2020 om 17:34

  Je zou je ook eens kunnen afvragen, hoe het komt, dat door de hele geschiedenis heen, koningen, keizers, presidenten, generaals en noem maar op zo gefocussed zijn op oorlogsvoering. Hoe kunnen ze hele legerkorpsen het slagveld opsturen, terwijl ze weten, dat het merendeel van de soldaten het niet zullen overleven ??? Anders uitgedrukt, ze beroven soldaten, jonge mannen dus, van hun leven en gaan zelf met de eer en de roem lopen, krijgen er een sterretje op de schouders bij en wat bling bling op de borst. Hoe kunnen ze dat zonder blikken of blozen met hun geweten, hun gevoelens en hun emoties in overeenstemming brengen ???

  Bedenk ook eens, waarom de 4 mei herdenking met alle hotemetoten plaats heeft bij het fallusmonument op de Dam in Amsterdam. Waarom zie je nooit hotemetoten op 4 mei op een van de vele militaire begraafplaatsen in Nederland. Daar liggen immers de jongens, die voor onze vrijheid, van hun leven werden beroofd. Jongens, die ook een moeder en een geliefde hadden en ook droomden van een lang en plezierig leven. Er op die begraafplaatsen geen vlag halfstok. Er is zelfs geeneens een vlaggestok. Er zijn ook geen kransen. En een militaire erewacht zou ook niet misstaan. Waarom niets van dat alles ??? Nederland heeft een kleine 150 generaals op der loonlijst. Hoeveel van hen staan daar op 4 mei in de houding, om hun respect te betuigen ???

  Dat is dus alleen maar verklaarbaar, als deze lieden alle menselijkheid hebben afgelegd. En dat brengt ons naar de door mij hierboven beschreven satanische brainwashing. Het verkopen van ziel en zaligheid aan de duivel, in ruil voor een hemel op aarde met eer, roem en rijkdom. De 4 mei herdenking is dus geen echte herdenking, maar een hulde aan de duivel. En die hoge leeftijd, zoals van de ”queen”, zal ook wel een satanisch kunstje zijn met bloedoffers of zoiets.

  https://oxoaxioma.files.wordpress.com/2014/05/vier-en-vijf-mei-logo-opstaand-overeind.png?w=258&h=232

  Like

  • fleckie zegt:

   Om tot waardering te komen betr.het boek van Dick Dreux, ‘ DE. GROTE. LEUGEN’, uitg.Amsterdam N.v. DE. ARBEIDERSPERS,, magmen dit boek tot minimaal 2 x lezen, en dan. zich nog verbazen over de geopenbaarde. geschiedenis…….. ( op ejbron, 28.9.2017 onder “ Correctie Filialis”, 62 clerici, (enige info). …….<~<~<~<~<~<~<

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘MILJOENENROOF. IN. KAART. GEBRACHT’. Nw. ISR. WEEKBLAD 5.6.2020.
    Journalistiek platform Pointer heeft de vinger op de zere plek gelegd met een groot online project over JOODS. VASTGOED dat in de Tweede Wereldoorlog geroofd werd. Naar nu blijkt,was het overgrote deel van de Nederlandse gemeenten niet op de hoogte van de rooftransacties. Micky Cornelissen.
    Ruim zevenduizend(7.000) panden en stukken grond in het bezit van de Joodse bevolking werden tijdens de Shoa onteigend. De rechtmatige eigenaren zaten ondergedoken of waren afgevoerd naar werk- of vernietigingskampen .Vaak werd dat kostbare bezit doorverkocht aan ondernemers en vastgoedhandelaren, die zo zeer voordelig een prachtlokatie in handen kregen.
    De Duitsers legden al deze transacties vast in Verkaufsbucher. De documenten kwamen na de oorlog terecht in het Nationaal Archief in Den Haag, waar zij kort geleden werden gedigitaliseerd. Journalisten van platform Pointer (KRO- NCRV) doken in het archief en wisten van vijfduizend panden en kavels de locatie te achterhalen. Aan de hand daarvan tekenden zij een interactieve kaart. Die visualisering maakt duidelijk hoeveel bezit van de Joodse gemeenschap is geroofd. Van grote steden in de Randstad was doorgaans al bekend dat een groot deel van de Joden bij terugkeer hun huizen met nieuwe bewoners. Maar de stippen op de kaart bewijzen dat Joden ook in plaatsen als Eindhoven, Enschede, Groningen en Arnhem massaal hun huizen verloren.
    581 miljoen euro
    Uit het onderzoek van Pointer blijkt dat acht van de tien Nederlandse gemeenten niet op de hoogte waren van wat tijdens de oorlog aan Joods vastgoed door de Duitse bezetter werd onteigend en doorverkocht, totdat het platform hen hierop wees. De transacties hadden een waarde van bijna honderd miljoen gulden, wat neerkomt op 581 miljoen euro. In sommige gevallen kocht de gemeente zelf het geroofde vastgoed en deed dit later met mogelijk veel winst weer van de hand. De winst van denazi’s ging naar een collectieve rekening van de. ROOFBANK LIPPMANN. en. LIRO., waar onder meer kamp WESTERBORK, kamp V UGHT en de deportaties naar andere kampen werden betaald. ZAl de Joodse gemeenschap ooit iets van dit vermogen terugzien.? Dat is nog maar de vraag. Amsterdam stelde eerder tien miljoen ter beschikking voor de vergoeding van de geïnde erfpachtgelden die Joodse Amsterdammers moesten betalen bij terugkomst in hun stad. Ook zien Haag voerde een regeling’moreel rechtsherstel’ in. Negen nabestaanden kregen daar in totaal 2,6 miljoen euro. Rotterdam begon in 2018 aan een onderzoek naar een compensatieregeling, de resultaten worden later dit jaar verwacht. Utrecht heeft een soortgelijk onderzoek aangekondigd. Let wel: die regelingen gelden alleen voor erfpacht.
    221. GEMEENTEN
    In de andere 221 gemeenten waar Joods vastgoed werd verkocht, lijken compensatieregelingen nog verder weg. Veel gemeenten zeggen open te staan voor een regeling, maar pas na onderzoek. Zo schrijft de gemeente. Hoeksche Waard :’ Als nabestaanden met ons hierover contact zoeken, dan is dat voor ons het vertrekpunt voor een verdiepend onderzoek. ‘ook de gemeente Baarn gaat eerst zelf onderzoek doen:’Graag willen we laten uitzoeken wat er precies bij de woningen in onze gemeente heeft plaatsgevonden, wat de rol van de gemeentelijke organisatie hierin was en hoe hier door de gemeente na de oorlogsperiode mee is omgegaan.
    Daarbij wijzen de gemeenten naar een gebrek aan richtlijnen voor zo’n onderzoek. Die zouden moeten komen van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Ook de uitvoering zou een heikel punt zijn,omdat archiefonderzoek een lastige en tijdrovende klus is. Bovendien. kon nadere bestudering volgens gemeentelijke op 1 juni zijn de meeste locaties echter weer open. Nabestaanden van Joodse slachtoffers van fooferfgoed kunnen daarom het beste contact opnemen met de gemeente waar het vastgoed werd onteigend. De kaart met adressen en het gehele onderzoek kunt u raadplegen via pointer.kro- ncrv.nl. Op de website is veel informatie terug te vinden……..<~<~<~<~<~<~<

    Like

 10. fleckie zegt:

  DUITSERS. ZWIJGEN. OVER PENSIOENEN. Nw. ISR. WEEKBLAD. 5.6.2020.
  CDA- Kamerlid Omtzigt probeert al sinds 2015 te achterhalen welke Nederlanders ( of hun nabestaanden) van de Duitse overheid nog steeds een pensioen genieten omdat ze tijdens WO ll
  in Duitse krijgsdienst hebben gezeten. Zeer waarschijnlijk wordt over die toelage geen belasting betaald. Oud-SS’ers bijvoorbeeld zijn wel verplicht over hun toelage aangifte te doen, maar Duitsland weigert die informatie te verstrekken. Daardoor tast de Nederlandse fiscus in het duister.
  In 2015 schreef Pieter Omtzigt daarover een artikel in het. NIW. De Duitse overheid zwijgt vijf jaar later nog steeds. Omtzigt:” Pijnlijk, want van de uitwisseling van gegevens over de zeer bescheiden pensioenen van Nazi slachtoffers hebben de oosterburen nooit een probleem gemaakt”. Duitsland betaalt ruim tweeduizend nszi pensioenen uit aan personen die in het buitenland wonen. Onder hen zijn zeker Nederlanders. Op .13 september 2019 stelde de Nederlandse regering de kwestie opnieuw bij de regering. MERKEL. aan de orde , maar tot op heden is daarop geen antwoord gekomen. Deze omissie heeft inmiddels de aandacht van de Duitse Bondsdag. FDP- politicus Otto Fricks herhaalde tot tweemaal toe zijn vragen over de pensioenen., die tot nu toe niet zijn beantwoord. Zowel Frick als Omtzigteisen een reactie van de Duitse. regering. …….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 11. fleckie zegt:

  Op ejbron 2.8.2017 onder ‘ zou een film over Auschwitz ook het lijden – v.d. Families van SS-wachters tot… ., OP achterflap vermeld van het boek …’HITLERS. BANKIERS’, van Jean Ziegler, het verbijsterend verhaal hoe Zwitserse bankiers het roofgoud van Hitler heelden,witwasten en zodoende de Duitse oorlogsmachinerie draaiende hielden …….uitg Meulenhoff- M/ KRITAK ,
  Isbn 90.290.5519.7 . ( Op ’Pagina 134, ‘ Het goud uit de vernietigingskampen’. ZEjbron 31.8.2014, video, geef de Joden de schuld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s