Politievakbond in Minneapolis: de regering van de staat ondersteunt communisten en maakt de politie tot zondebok

Screenshot_135

Donald Trump en Bob Kroll.

(Vertaling: E.J. Bron)

Een brief van de voorzitter van de politievakbond van Minneapoplis aan alle leden zorgde in de VS voor ophef. De voorzitter uit zware beschuldigingen aan het adres van de regering van de staat en de stafleiding van Minneapolis. De onlusten en plunderingen zouden door de politiek verhinderd hebben kunnen worden.

epoch times

De voorzitter van de politievakbond van Minneapolis, Bob Kroll, heeft met het oog op de onlusten en plunderingen in de zaak George Floyd een brief geschreven aan alle vakbondsleden:

In de brief prijst hij de moedige inzet van de politieagenten en bekritiseert hij openlijk het falen van de politiek en van de stafleiding. De brief, die in het bezit is van de “Star Tribune”, zorgde voor heftige kritiek en eisen om af te treden door de politiek en meerderen van Kroll.

Kroll: bestuur van de staat ondersteunt communistische krachten

Kroll beschuldigt de politieke leiding in de Amerikaanse staat Minnesota ervan de politie in de loop der jaren systematisch verzwakt en communistische krachten ondersteund te hebben. De omvang van de plunderingen en onlusten in het land zouden heel duidelijk aantonen dat “de politieagenten door de politieke leiding in de steek werden gelaten.”

“De basis voor deze terroristische beweging werd vele jaren geleden al gelegd”, schrijft Kroll. “Het is er allemaal mee begonnen onze politie te decimeren. Tegelijkertijd kregen communistische activisten met een antipolitie agenda openbaar geld.”

Kroll was verantwoordelijk voor drie politieacties, waarbij het tot gewelddadige onlusten kwam. De onlusten en plunderingen zouden volgens hem voorkomen hebben kunnen worden wanneer er toestemming zou zijn gegeven voor meer politieagenten en de juiste uitrusting, zei hij.

“Onze politiechef heeft 400 agenten geëist. Dat werd gewoon aan hem geweigerd, zodat het tot zo´n grote opstand kon komen”, aldus Kroll verder.

Politieagenten als zondebok

Hoewel de fout volgens hem duidelijk aan de kant van de politiek zou liggen, zouden de politieagenten tot zondebok worden gemaakt. De burgemeesters en gouverneurs zouden de agenten bij openbare toespraken en voor de pers constant de schuld toeschuiven in plaats van hen voor hun moedige inzet voor de veiligheid van het land en van de bevolking te bedanken.

Floyd zou een “gewelddadige misdadiger” zijn, wiens criminele verleden met opzet door de pers zou worden verzwegen. De Afro-Amerikaan zat al wegens een roofoverval in de gevangenis. “Dat is afschuwelijk gedrag. Hoe onze staf dat kan tolereren en met een zuiver geweten kan leven, begrijp ik niet”, bekritiseert Kroll.

“De politieagenten werden zonder fatsoenlijk proces ontslagen”, schrijft Kroll, die contact heeft met de verdedigers van de ontslagen politieagenten die betrokken waren bij de arrestatie van Floyd, waarvij de Afro-Amerikaan om het leven kwam. Dat zou onrechtmatig zijn. Kroll zelf ontving vanwege zijn openbare rol al meerdere moorddreigingen.

Oproepen om af te treden

De voormalige politiecheffin van Minneapolis, Jeneé Harteau, bekritiseert de brandbrief van Kroll: “Een schande voor de politie! Daartegen hebben ik en anderen lang gestreden. Bob Kroll, lever uw politiepenning in!”

De Democratische burgemeester van Minneapolis, Jacob Frey, beschuldigde Kroll ervan met zijn gedrag het “vertrouwen van de bevolking in de politie” te ondermijnen. Kroll zou categorisch iedere bezuiniging afwijzen, de politieke leiding minachten en weinig inlevingsvermogen hebben.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, political correctness, politici, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Politievakbond in Minneapolis: de regering van de staat ondersteunt communisten en maakt de politie tot zondebok

  1. Moedig van Kroll om dit openlijk uit te spreken!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ray Conquista zegt:

    En helper whithey Frey liet zich door dat antifa tuigh uitjoelen en belachelijk maken. Natte wind.

    Like

  3. boorzalf zegt:

    Geliked door 2 people

  4. Peter zegt:

    Verkiezingen komen er aan

    Geliked door 1 persoon

  5. danny zegt:

    Puur verraad aan het politiekorps van Minneapolis door de communistische gemeente raad.

    https://www.parool.nl/wereld/live-al-27-politiemannen-gewond-tijdens-demonstraties-in-londen-tientallen-arrestaties~bb037321/

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Dan is men als regering toch heel ver gezonken. Politiemensen die zich vandaag de dag moeten verdedigen tegen de toenemende zware criminaliteit zoals o.a. plunderingen, brandstichtingen en berovingen worden aan de kant getrapt. Men gaat in de VS dezelfde desastreuze fout maken zoals hier om zelfs te bezuinigen op de politie. Dit zal leiden tot tekorten en, geen zinnig mens wil Überhaupt nog dienst als politieman en de criminaliteit krijgt de macht en overhand. Dit alles door een brandhaard die is ontstaan voor een zwarte crimineel die al veel op zijn naam had staan. (wat in o.a. OP! en de media bewust wordt verzwegen) De algehele samenleving is verziekt door wanbeleid en gaat hier aan ten onder. Dat burgers zullen overgaan om zichzelf te gaan bewapenen zal het resultaat zijn en dan is de echte hel los. In ons land wordt meer en meer toegegeven aan de eisen van links en zwarten zelfs ondanks de bezuinigingen gaat men nu ook over om een speciale discriminatierechercheur in dienst te stellen. De beeldenstorm in London waar beelden van sokkels worden getrokken en het standbeeld van o.a. Churchill wordt beklad is een schande terwijl wij het de week van D Day is. Niets hierover in de praatprogramma’s van de propagandazenders zoals NPO en RTL. Het is alleen maar meehuilen met al die zielenpoten.

    Geliked door 1 persoon

  7. Harry zegt:

    ” Kroll zou weinig inlevingsvermogen hebben ” ,
    hoeveel inlevingsvermogen moet je dan aan de dag leggen om een zware crimineel aan te houden en op te pakken ?
    Gezien het aantal moorden door zwarten gepleegd hebben de levens van hun slachtoffers heel weinig waarde , zoals ik al eens schreef in Afrika vermoorden ze iemand voor zeven gulden en vijftig cent .
    En nu er een zwarte megacrimineel sterft terwijl ie in politiehanden is , nu wordt er voor miljarden schade aangericht !
    Wereldwijd haast .
    Wat zijn dat voor idioten , die negers ?
    En die meer en minder getinten .
    En die witte antifa aanhangers van die twee soorten .
    En die stomme blanke wijven die zich met die aidsstengels inlaten .

    Geliked door 6 people

    • guusvelraeds zegt:

      In Zuid-Afrika is het lang mode geweest een aidsstengel te dompelen in nog maagdelijke jonge meisjes. Je was dan genezen. Moet je nagaan wat een achterlijke zooi.

      Geliked door 1 persoon

  8. Eppo zegt:

    Beetje zelfde als hier in Nederstan en als daar in USA Ze slopen lievers een Staat of Land dan hun ongelijk toe te geven het Openbaar Bestuur .
    Anders stemmen , daar op Trump en hier in Nederstan PVV of FvD .

    Like

  9. antiislamnu zegt:

    Lang leven de Marokkanen verdelgers!!!

    Like

  10. delamontagne zegt:

    De Linkse Burgemeester van Minneapolis knielt en huilt bij de kist van George Floyd………..

    https://twitter.com/i/status/1268608170567532544

    Like

    • delamontagne zegt:

      ( p.s.; Weet iemand van dit blog al wanneer en hoe laat de uitvaart van George Lloyd wordt uitgezonden door de NOS, zodat ik op tijd kan kijken…………))

      Like

    • Tistochwat zegt:

      delamontagne 8 juni 2020 om 11:44

      Wat een jankerd! Alsof-ie een geliefd familielid heeft verloren!
      Ziet-ie nog op een knietje ook, en met een handje tegen de kist.
      Ik zit me gewoon plaatsvervangend te schamen.

      Geliked door 1 persoon

    • Monalisa zegt:

      Het lijkt wel een gouwe kist, daar komen wij zelf niet in te leggen

      Geliked door 2 people

      • Nemesis zegt:

        Echt niet !!!!

        Like

      • Monalisa zegt:

        Floyd ligt opgebaard in een glimmende goudkleurige open kist. Op televisiebeelden is te zien dat mensen achter elkaar langs de kist lopen om afscheid te nemen. Onder hen zijn verschillende mensen in uniform. Een man knielde, anderen staken ook hun vuist op voor de kist als teken van de strijd tegen racisme. Het is net een circus daar.

        Geliked door 1 persoon

  11. Bob zegt:

    De politiek creeert een toestand, zoals in de 30-er is
    gecreeerd.
    Toen de toestroom uit het oosten.
    Nu detoestroom uit het zuiden en zuidoosten.
    De antidemocratische krachten worden verwend met
    met belastinggeld van de onnozele burger.

    Like

  12. delamontagne zegt:

    Sorry voor de vraag maar ik weet ’t antwoord al.
    Ik las n.l. een oproep van de LICRA ( de Franse bond tegen Racisme ! ).
    De uitvaart is morgen Dinsdag om 18.00 Europese tijd [ = +- 11.00 in Minneapolis ] en deze bond vraagt of men 8 min en 46 seconden stil wil blijven [ staan / liever geknield uit eerbied voor de misdadiger/ sorry de dode ! ]

    BRON:
    LICRA
    https://www.licra.org/appel-8-minutes-46-secondes-en-hommage-a-george-floyd

    Like

  13. delamontagne zegt:

    Twee dagen nade dood van George Floyd werd deze blanke Politieman, Codyy Holt, gedood door de man rechts op de foto.
    ONTHOUD GOED ZIJN NAAM, WANT JE ZULT LATER NOOIT MEER OVER HEM HOREN PRATEN…………

    https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2020/06/cody_holte-et-son-assassin-768×398.png?iv=72

    BRON:

    EN
    https://lailasnews.com/international/cody-holt-death-obituary-how-salamah-pendelton-killed-cody-holt/

    Like

  14. Ravian zegt:

    Een crimineel met een flink strafblad, en onder de invloed van verdovende middelen, pleegt een misdrijf en verzet zich vervolgens tegen arrestatie.
    De politie ziet zich dus gedwongen geweld te gebruiken, waarna de crimineel komt te overlijden.
    Vervolgens wordt er overal “moord” geroepen, maar dat is op zijn best nogal voorbarig.
    Ik heb tot nog toe nergens gelezen wat nu eigenlijk de werkelijke doodsoorzaak van de betreffende crimineel is, het enige dat ik daarover gelezen heb is dat hij blijkbaar niet gestikt is.
    Maar ook als de man ten gevolge van het politieoptreden overleden is; gezien we allemaal onschuldig zijn totdat onze schuld bewezen is praten we dan in eerste instantie over een noodlottig ongeluk, primair veroorzaakt door het gedrag van het slachtoffer zelf.
    Pas wanneer bewezen kan worden dat de betreffende agent de procedures niet juist heeft toegepast wordt het dood door schuld.
    En pas wanneer bewezen kan worden dat er opzet in het spel was wordt het moord.
    Maar zover zijn we dus nog lang niet.

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie