Waarom zijn linksen zo racistisch?

Screenshot_133

(Door: “ARENT”– Vertaling: E.J. Bron)

Zaterdagavond trokken meerdere duizenden linksen door Berlijn om “tegen” racisme te protesteren – vanzelfsprekend niet tegen dat van ISIS, Hamas, BDS. Of tegen dat van Venezuela, Saoedi-Arabië, India of China. Nee, tegen dat van de Amerikanen.

PI News (2)

In eerste instantie is dat verrassend. Per slot van rekening is praktisch elk land in de wereld racistischer en intoleranter dan de VS. Je zou met een dartpijltje op een kaart kunnen gooien en je zou met een behoorlijke zekerheid een land raken, waarin racisme en politiegeweld erger zijn.

Überhaupt is de “brandende belangstelling” van linksen in Amerika en Israël opvallend. Zelfs wanneer hier in het land ISIS-aanslagen worden gepleegd, ontlokt dat bij de linksen slechts een moeizaam geeuwen – of zelfs absoluut enthousiasme. Vooraanstaande Groenen deinzen er zelfs niet eens voor terug om te klagen wanneer ISIS-daders door de politie worden doodgeschoten.

Als er echter aan de andere kant van de wereld sprake is van politiegeweld, dan staan de linksen opeens met duizenden op straat. Let wel, alleen maar wanneer de daders Amerikanen of Israëli´s zijn. In elk ander geval ignoreren ze racisme.

En daarin staan ze niet alleen: ook ISIS is absoluut niet blij met de “intolerantie” van het Westen. En Erdoğan vindt het “racisme” van de Duitsers erg. Wanneer Hamas niet net aan het kinderen vermoorden is, klaagt ze er over hoe “intolerant” de Amerikanen zijn. En Kim Jong-un vond de grensbewaking van Australië – natuurlijk: totaal “racistisch”.

De vliegensvlugge overstap van linksen van racisme naar antiracisme en weer terug vindt plaats met een dermate adembenemende snelheid, dat je er duizelig van wordt. De linksen hebben nog maar net hun “liefde” verklaard aan ISIS of ze muteren al tot “antiracisten” om het politiegeweld in de VS te bekritiseren. Morgen staan ze dan weer schouder aan schouder met BDS op straat om voor meer racisme tegenover Israël te demonstreren.

Hoe moet je met zo´n absoluut discriminerend wereldbeeld omgaan?

Het Simon Wiesenthal Center doet het goed: dat heeft de zogenaamde “Antifa” vanwege haar terreur en antisemitisme op hetzelfde niveau geplaatst als ISIS. Trump op zijn beurt heeft haar als terreurorganisatie laten classificeren:

Noodzakelijke stap. Treurige realiteit dat Amerikanen anno 2020 niet alleen moeten strijden tegen de terreur van ISIS, maar ook van binnenlandse terroristen, die met geweld willen proberen de Amerikaanse samenleving en diegenen die ons beschermen, te vernietigen.

Dat is – voor Duitse linksen – sterke tabak. De “Antifa” in één rij met een racistische en antisemitische terreurgroep zoals ISIS?

Meer nog: vooraanstaande linksen en ook ARD & ZDF-redacteurs zouden binnenkort wel eens moeilijkheden kunnen krijgen om visa voor de VS te krijgen – of bij binnenkomst onder omstandigheden zelfs voor de rechter moeten kunnen verschijnen! Laten we ons even herinneren dat de hoogste representant van de Duitse staat – president Frank-Walter Steinmeier – reclame maakte voor een “Antifa”-band.

Het kan zijn dat het discriminerende wereldbeeld van linksen dankzij ARD & ZDF in Duitsland nog stevig in het zadel zit. Maar de VS en Rusland, Israël en Oost-Europa zenden heel andere wereldbeelden uit. En deze zijn op internet dom genoeg maar één klik verwijderd.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “ARENT”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Links fascisme, Racisme. Bookmark de permalink .

36 reacties op Waarom zijn linksen zo racistisch?

  1. Rensk. zegt:

    Het probleem van die mensen is dat ook al protesteren ze tegen racisme ze zich in feite totaal niet in andere mensen kunnen verplaatsen. Ze zien en willen altijd maar 1 kant van een zaak zien en horen en een andere kant ook eens bekijken vanuit een ander gezichtspunt komt niet eens in ze op. Er zitten twee kanten aan en als ze die eens heel goed onder de loep zouden houden zouden ze weten: racisme zal altijd blijven bestaan. Het is een utopie om te denken dat er een wereld zal komen waar iedereen gelijk zal zijn. Het zal niet gebeuren nu niet en nooit niet. Zou fijn zijn natuurlijk en een mooi droombeeld, maar wat nooit werkelijkheid zal worden.

    Geliked door 3 people

    • LUCIA zegt:

      Renske, die linksen die zijn helemaal niks nada noppes, die zijn gewoon het boetseerklei van SOAros als hij de kleivorm naar links buigt gaan ze naar links, gooit er wat zwarte inkt in… ja je begrijpt het wel ..het zijn gewoon mensen of wezens.. die ieder moreel kompas missen, het zijn gewoon luie lamstralen, bijstandstuig dat nooit een dag gewerkt heeft en hun uitkering bijtankt bij SOAros en het zal ze een rotzorg zijn waartegen ze protesteren als het maar schuift, het is gewoon drab in het afvoerputje van de mensheid, als ze morgen van SOAros de opdracht krijgen om te moorden doen ze het ook het is gewoon programmeerbaar tuig. Zo pffff dat is er uit!!

      Like

  2. Jan zegt:

    Zwart uitschot meent blanke politieagent te commanderen

    https://mobile.twitter.com/TeaBoots/status/1269590135169040386

    Geliked door 2 people

  3. Jan zegt:

    De racist van Canada, Trudeau

    Geliked door 4 people

    • delamontagne zegt:

      CANADA………………..
      Calgary Police Took A Knee Among Protestors On Monday (PHOTOS)

      People all over North America are out in the streets protesting following the death of George Floyd. During a Black Lives Matter Calgary march held on Monday, June 1, Calgary police were seen taking a knee amongst the protesters. Someone in the crowd was able to capture an image of the display and shared it on social media.

      Like

    • delamontagne zegt:

      De Paus gaf vorig jaar ’t slechte voorbeeld door de schoenen van een Afrikaanse dictator te kussen……..

      Like

      • kampersrene zegt:

        is dat onze heilige vader De Paus die de voeten kust van een neger die… neger had eerst gevraagd zijn kl….. te kussen maar dat vond De Paus maar niks met al die foto-trekkers

        Geliked door 1 persoon

      • Bas zegt:

        Ik heb de serie ‘The new Pope’ gezien, met Jude Law in de hoofdrol als paus, deze serie is echt de moeite waard. Hierin komt ook een zgn paus Franciscus de tweede voor, en de huidige Franciscus wordt door de gelijkenissen flink belachelijk gemaakt.

        Like

    • Oh dit gaat Yasser Feras kopiëren daar kun je donder op zeggen!

      Like

  4. Jan zegt:

    Racist protesteert tegen racist

    Geliked door 3 people

  5. Jan zegt:

    Waaromde protesten geen protesten zijn, maar linkse terreur

    https://mobile.twitter.com/CovfefeKatie/status/1268791022877683712

    Geliked door 2 people

  6. John van antwerpen zegt:

    Het onderlinge racisme tussen groepen zwarten of arabieren is angstvallig groot.
    En opeens zijn miljoenen witten ineens weer lid zijn van de ku klux clan.
    Kom op zeg, te veel crack gerookt zeker. En altijd maar dat oud zeer van de slavenhandel erbij halen. De grootste slavendrijvers nu zijn arabieren die Aziaten uitbuiten.
    De linkse dromers met hun gelijkheidswaan zitten zelf in een bubbel van tegengestelde moralen.
    Maar als er geen witten waren was er ook geen wetenschap.
    Lees anders het boek eens van Floris Cohen; Waarom komen alle uitvindingen uit Europa.
    Help, ik wordt als wit persoon weggezet als onderdeel van een mythe die tegenwoordig
    nergens op berust, alleen op oude gebruiken die men meent weer op te moeten rakelen.
    Men gebruikt politie geweld als excuus om aandacht te willen krijgen.
    Trump had beter wel een groot leger in kunnen zetten, i.p.v. ze die aandacht te geven.

    Like

  7. Jan zegt:

    De moordenaar van David Dorn

    En voor dit schorem komt linksvolk op. Zegt dus alles over het kankergezwel dat sociajlisme heet

    Geliked door 6 people

  8. Julia zegt:

    Links is al jaren het meest gevaarlijke virus binnen de samenleving. Zelfs politici knielen voor al die linkse raddraaiers en landverraders. Helaas komen er niet veel tegendemonstraties terwijl het grootste deel dit soort gedrag afkeurt en weten dat links staat achter de massamigratie en miljarden aan belastinggeld wegsmijten in bodemloze putten. Nog gebeurt er niets als dat men de samenleving verder laat vergiftigen en alles op het spel zet door te blijven zwijgen en schouders op te halen. Hoe triest ziet de toekomst er nu uit, talloze werklozen, failliete bedrijven, enorme economische neergang die de komende jaren niet meer is te herstellen, geen betaalbare huisvesting, torenhoge ziektekostenpremies waar tegenover een slechte en nalatige gezondheidszorg staat en beroofd van alle vrijheden. Kortom armoede staat voor de meeste van ons voor de deur. Sterker nog heel veel slapende die blijkbaar nog onder een steen liggen stemmen zelfs op die geweldige Rutte de trekpop en in dienst van de elitaire machtswellustelingen. Hoe dom kan men nog zijn en geeft hiervoor alles op.

    Geliked door 3 people

  9. delamontagne zegt:

    Dit is WIT RACISME = gericht tegen blanke mensen.
    LAAT DE NOS TV DIT OOK ZIEN IN NEDERLAND ?????
    Blanke, oudere vrouw in wheel-chair wordt mishandeld omdat ze een mes bij zich heeft ter verdediging ? of omdat zij blank is ????

    Like

  10. karton zegt:

    Ach, de één is tegen negers, de andere tegen negerinnen, de volgende tegen heeft iets tegen Zweden, en weer anderen hebben kennelijk iets tegen zichzelf of tegen Amerika. Ik neem dat soort mensen, de anti-mens dus, niet meer serieus. Black Lives Matter, ja natuurlijk, maar evenzo White Lives Matter, want als White Lives niet meer mattert waar kunnen al die anti-mensen dan hun uitkering afhalen en wie betaalt alsdan hun uitkering ?
    Ik zie mensen staan schreeuwen op pleintjes die niet weten waar tégen ze nú weer moeten protesteren, ze worden van de ene naar de andere demonstratie gesleept door het linkse rapaille om maar een `menigte` te kunnen vormen zodat ze wéér in ´t nieuws komen.Ze zijn racistisch omdat zij zich anti-racistisch durven noemen.

    Geliked door 2 people

  11. Bas zegt:

    ‘Anti-racism’ is Orwellian newspeak for anti-white

    Geliked door 4 people

  12. Julia zegt:

    Doordat zij voortdurend worden gevoed met links gedachtegoed door linkse politici en linkse propaganda op NPO waar elke avond met voortdurend gasten aan tafel blank of zwart de mond overstroomt van racisme en maar één kant van de ellende belichten zonder de andere kant van de realiteit te laten zien. De misdaden door zwarte zoals de paasmoorden op blanke boeren in Afrika komen zelden of nimmer aan bod sterker nog die worden totaal genegeerd terwijl dat gezeur over slavernij in het verleden continu blijft voort duren. Gisterenavond wederom op OP! zo een staaltje van links gedachtegoed o.a. minister Kaag die zo nodig moest benadrukken dat zijvhet racisme van dichtbij mee maakt door de gekleurde oogjes van o.a. haar kinderen. Wat een medeleven weer onder leiding van Pauw en ja knikkers onder de gasten aan tafel. Het bekladden van het standbeeld Churchill wordt genegeerd en aan D Day wordt totaal geen aandacht geschonken terwijl wij hier 75 jaar vrijheid hebben genoten door de strijders die in Normandië aan wal kwamen. Vrijheid mag blijkbaar niet meer in het licht worden gezet onder die linkse lapzwansen. Mede wordt de toetsing door de Nederlandse Orde van Advocaten omtrent de verlenging van maatregelen binnen onze Wet nog strakker aan te trekken en zwaarder te beboeten aangekaart. Alles wordt genegeerd alleen maar door de continue aandacht over racisme. Hoe treurig is het gesteld met de NPO en publicaties in de Nederlandse kranten. Hierdoor heeft links continu aandacht gevoed door tot vervelens toe podium te geven waardoor onze samenleving meer en meer wordt vergiftigd met medewerking van politiek, justitie die met met twee maten en tv en media. Ondertussen worden nieuwe strakke wetgevingen doorgedramd en wij verder van vrijheden beroofd en indien de maatregelen niet worden nagekomen afgestraft met absurde idiote hoge straffen en boetes. Om dit te bewerkstelligen wordt bewust hier geen enkele aandacht gegeven door de NPO die zwaar wordt gesubsidieerd in opdracht van de Overheid. De opdracht is de kijkers zoveel mogelijk af te leiden van wat er werkelijk gaande is en wat in sneltreinvaart achter de rug van de kiezers om wordt doorgedrukt.

    Geliked door 2 people

  13. Jan zegt:

    Bronx Shop Owner Says Looters ‘Targeted’ Minorities During Riots

    Peruaan die zijn eigen zaak had opgebouwd geeft verslag:

    By the time I got there, there were gunshots and fires on the street. Some people had weapons: crowbars, bricks. I was afraid they’d burn up my store, but I stood 20 feet away and said nothing. I was afraid for my life. For several hours, I watched looters go into my store and break the cameras, bash the glass cases, destroy the wiring, even knock out the ceiling tiles. Every store around me got trashed, and I did not hear one rant for justice or for ­George Floyd. Not in The Bronx, not that night. That night, they targeted minorities. They were opportunists who just wanted to steal.
    ….
    https://www.breitbart.com/crime/2020/06/07/bronx-shop-owner-says-looters-targeted-minorities-during-riots/

    Niks antiracisme. Het woord staatvoor plunderen

    Like

  14. P. Puk zegt:

    Liepen ze zo maar te hoop tegen het anti-semitisme!!

    Like

  15. antiislamnu zegt:

    Ik ben antie asielparasieten die hier gratis de boel komen leeg vreten

    Geliked door 1 persoon

  16. Bas zegt:

    https://opiniez.com/2019/06/29/de-verzwegen-feiten-van-het-arabische-slavernijverleden/samirrhatarrass/

    De verzwegen feiten van het Arabische slavernijverleden
    Hypocriete, eenzijdige verontwaardiging

    Amsterdam gaat op voorstel van DENK wellicht excuses aanbieden voor het slavernijverleden. Zo kopten de nieuwsmedia onlangs. Vroeger hoorde ik het vaak als tegenreactie in een woordenwisseling als de argumenten op waren en men de ander goed wilde raken: ‘piraat’, ‘slavenhouder’. U kunt denk ik wel raden om wie het dan ging: de blanke Nederlander.

    Hetze
    Sinds de Zwarte Piet-discussie wordt aanleiding gevonden om de “Witte Hollander” te confronteren met zijn slavernijverleden. Vanaf het moment dat Kick Out Zwarte Piet (KOZP) gevormd werd, grepen ook Marokkaanse en Turkse Nederlanders de slavernijhetze dankbaar aan. Want een hetze is het. Ze zien nu kans om hun rancune ten opzichte van de autochtone Nederlander te kunnen spuien.

    Arabische slavenhandel
    De Arabisch-Afrikaanse slavenhandel is veel ouder dan de Europese Transatlantische slavenhandel. De Arabische slavenhandelaars waren actief van de zesde eeuw n.Chr. tot ver in de twintigste eeuw. De geschreven geschiedenis van de Arabische slavenhandel in Afrika begon in het jaar 652, toen generaal en emir Abdallah ben Said de overwonnen koning Khalidurat van Makuria een verdrag liet tekenen, waarin onder meer werd vastgelegd dat de overwonnen koning de Arabieren jaarlijks driehonderd slaven moest leveren. Die aantallen liepen in de daarop komende jaren op naar ongeveer tweeduizend per jaar.

    Zwarte slavernij kwam al in de negende eeuw voor in het zuiden van het huidige Irak. Vanaf de zeventiende eeuw was het eiland Zanzibar, onder de heerschappij van de sultan van Oman, het centrum van de Oost-Afrikaanse slavenhandel. Deze handel bereikte zijn hoogtepunt in de negentiende eeuw.

    De Transatlantische slavenhandel door Europeanen is vrij goed gedocumenteerd. In de periode tussen 1525 en 1866 hebben eerst Portugese en Nederlandse, later Engelse en Afrikaanse handelaren zo’n 12,5 miljoen Afrikaanse slaven naar Amerika overgebracht. Vergeleken daarmee wordt het totale aantal door de Arabieren via de Sahara verhandelde slaven door historici geschat op 10 tot 18 miljoen. Omdat de administratie door de Arabische handelaars grotendeels verloren is gegaan, kan worden aangenomen dat de feitelijke aantallen veel hoger waren.

    Je kan gerust stellen dat de Arabieren – en zeker de Noord-Afrikaanse Maghrebi’s – meer bloed aan hun handen hebben dan de Europeanen als het om slavernij gaat.

    Geliked door 2 people

  17. Bas zegt:

    Geliked door 1 persoon

  18. Bob zegt:

    De heler is erger dan de steler. Dus wie voor een zware crimineel
    demonstreert is zelf nog erger.
    Dit kan alleen als in de partijen zoals GL-PS- PvdD-PvdA-D66-
    en zelfs in CDA en VVD er aanhangers zijn van Antifa(laat het anti maar weg)
    BDSen wat er nog meer van dat soort bendes zijn.
    Dat is waarom deze groeperingen gepemperd worden.

    Geliked door 2 people

  19. Bas zegt:

    Verzwegen
    https://www.trouw.nl/nieuws/slavenhandel-in-libie-een-paar-honderd-euro-voor-een-mens~b5485ffe/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

    Slavenhandel in Libië: Een paar honderd euro voor een mens

    Door een deal met Libië wagen minder mensen de oversteek naar Europa. De prijs is hoog: volle centra, slavenhandel.

    Een paar minuten duurt het maar, de nachtelijke veiling die nieuwszender CNN met een verborgen camera in Libië filmde en deze week uitzond. Een paar honderd euro wordt er geboden. Niet voor een schilderij of een paard, maar voor een mens.

    “Een sterke graver”, zoals ‘de veilingmeester’ de Afrikaanse man aanprijst die op een binnenplaats wordt verkocht. Verschrikkelijke beelden, vindt ook migratie-expert Giulia Lagana, van het Open Society European Policy Institute in Brussel. De veilingen zijn nu dan wel voor het eerst gefilmd, “maar we weten al jaren dat dit soort mensenrechtenschendingen in Libië plaatsvindt”.

    Geliked door 1 persoon

  20. Bas zegt:

    https://www.trouw.nl/nieuws/ook-afrika-verdiende-aan-de-slavenhandel~ba2a374d/

    Ook Afrika verdiende aan de slavenhandel

    In Nederland en de VS acht men blanken verantwoordelijk voor de slavernij. Vandaag herdenkt Nederland de afschaffing van de slavernij in 1863. Toch werden miljoenen slaven door zwarten buitgemaakt en verkocht. Kent West-Afrika een discussie over schuld en excuses?

    De meeste slaven waren afkomstig uit de binnenlanden en hadden de zee nooit gezien. Krijgszuchtige koningen zoals de Ashanti in Ghana, de Fon in Dahomey (Benin) en de Yoruba in Nigeria, haalden hun menselijke roofbuit in oorlogen en strooptochten bij omliggende volkeren. Handelaren in opkomende steden aan de kust verkochten de koopwaar namens de koning aan de Europeanen. De Europese plantages in de Amerika’s zorgden voor een enorme vraag naar arbeidskrachten.

    Like

  21. Racisme is zo oud als de wereld en komt voor in ontelbare vormen.
    Wie herinnert zich nog de gigantische strijd tussen de Hutu’s en de Tutsi’s, wij als Europeanen zagen het verschil niet eens maar zij hadden aan een blik genoeg om te zien waar je toe behoorde en dat was dan weer een excuus om de ander zijn hersens in te slaan. (of erger)
    Wij hebben inmiddels de verzuiling achter ons gelaten maar ook dat was pure discriminatie, als katholiek werd je geacht niet te kopen bij protestantse winkeliers en andersom.
    Een katholiek die een protestantse werknemer inhuurde was ondenkbaar en andersom precies hetzelfde, hele dorpen kwamen tegen elkaar in opstand.
    Van oudsher is het ook zo dat ‘rechts’ nationalistisch is en ‘links’ globalistisch, dat begon al met Marx en Lenin die vonden al dat de arbeidersbeweging ook over de grenzen moest gaan, niet voor niks zingen ze zelfs vandaag uit volle borst nog de ‘Internationale’!
    Volgens Karl Marx zou nationalisme de klassenstrijd ondermijnen en de klassenstrijd kende geen kleur (nou hadden ze daar destijds ook weinig mee te maken, hadden ze dat wel gehad dan hadden ze vast gezien dat zwart en arbeid niet echt goed samengaan…)

    Geliked door 2 people

  22. Rensk. zegt:

    Ik word misselijk van mensen, die knielen. Ongeacht voor wie: het is nooit en te nimmer gelijkwaardig.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie