VIDEO “The Bossmaker”: “Eis de controle over de regering weer terug!”

 

(Door: Ronald Heister)

Pak de controle over de regering weer terug! En voorkom dat u de toegang wordt ontzegd tot werk, opleiding, inkomen, openbaar vervoer, overheidsgebouwen en vliegtuig. Nu de tijdelijke ‘cornona’-noodmaatregelen in de wetgeving zijn opgenomen, is per 1 juli onze democratie bijna opgeheven: net als in de Tweede Wereldoorlog kunnen volksvertegenwoordigers volledig overruled worden; de overheid mag zomaar uw huis binnentreden en mensen ‘verwijderen’, de 1,5 meter afstand maakt humaan contact onmogelijk, we worden ontmenselijkt.

De wereld zoals wij die hebben gekend, is ten einde. De criminelen eisen dat u het slavenmasker altijd gaat dragen, als teken van onderwerping. Het lijkt wel of alles bezig is op de spits te worden gedreven. Een polarisatie, het op scherp zetten van zo ongeveer alles en iedereen. Een soort scheiding der geesten lijkt er gaande. Of er ergens een ophitser bezig is om de tegenstellingen aan te scherpen in plaats van die te overbruggen. Door het eens beproefde poldermodel lijkt alles op de spits te worden gedreven. Het aloude conflict in Gen. 3:15 lijkt te gaan culmineren!

Bossmaker helpt professionals en burgers zich voor te bereiden op deze nieuwe wereld. Want hoe goed bent u zowel professioneel en als burger voorbereid op het leven ná corona? Het wordt tijd dat u in actie komt en uw baan, uw gezin, uw inkomen en uw vrijheid beschermt. Bossmaker helpt u daarbij. Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties. De autoritaire en totalitaire globalistische instituten als VN en EU zijn op sterven na dood en zullen hervormd moeten worden. Regeringen zullen het belang van de burger weer voorop moeten stellen. Het monetaire op schulden gebaseerde bankensysteem is failliet. En wat kunt u nu doen om zich hierop voor te bereiden? Wat zijn de consequenties voor uw bedrijf, uw carrière, uw vermogen, uw gezin?

Door:
Ronald Heister
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO “The Bossmaker”: “Eis de controle over de regering weer terug!”

  1. Tistochwat zegt:

    Jensen show, aflevering 173.
    Niet te zien op You Tube.

    https://jensen.nl/jensen-nl-exclusive-7-juni

    De speler hapert af en toe.

    Like

    • guusvelraeds zegt:

      Ga rechtstreeks naar Jensen.nl dan moet het lukken. Feit is wel dat Jensen een nieuwe videospeler heeft die nog onvoldoende afgesteld is.

      Like

  2. IkBenHet zegt:

    Ha ha. Het enige dat de overheid uit mijn woning mag verwijderen; zijn de stoffelijke overschotten van degenen die mijn woning binnendrongen!!

    Geliked door 2 people

  3. guusvelraeds zegt:

    Wat ik me afvraag? Wat is het verdienmodel van “The Boss Maker”. Kom je daar achter als je het lidmaatschap aanneemt? Of kom je er pas achter als je er al tot je nek inzit? Wat kost het lidmaatschap? Aan zijn praat te horen wordt je een bepaalde fuik ingevoerd. Ik heb een ongemakkelijk gevoel bij the boss maker. Hebben anderen dat ook?

    Like

  4. BigLJohn zegt:

    Een onmenselijk soort van criminelen die de wereld gaan regeren en kiezers die menen om op eerstgenoemden te moeten gaan stemmen. Bij ons zou de VVD van Rutte steeds verder stijgen in populariteit, terwijl iedereen toch beter zou moeten weten. Dit alles terwijl ons nu al het water aan de lippen staat. Steeds meer actiegroepen komen er bij. Cultuur Onder Vuur, Bond tegen Overheidszaken, en nu weer Bossmaker. Maar of dit alles zoden aan de dijk gaat zetten ? Ik vrees het van niet ! De tweede Wereldoorlog mag dan voor velen erg wreed zijn geweest, ik ben bang dat deze totaal ondergesneeuwd gaat worden voor datgene wat nu op ons afkomt. Ontsnappen aan dit alles zal onmogelijk blijken daar dit grote drama in de hele wereld speelt. Je hebt dan maar twee keuzes; een Coronapas, of omkomen van honger en dorst. De Hel bestaat echt, en wel hier op aarde !

    Geliked door 1 persoon

  5. Julia zegt:

    Helaas daar heeft het grote deel van onze bevolking het lef en de moed niet voor. Geven alles op en onderwerpen zich zonder enige vorm van strijd aan de NWO namelijk de dictatuur en volledige controle. Degenen die dit spel nog niet door hebben zijn waarschijnlijk in de hersencellen door een of ander virus aangetast. Dit is het resultaat van jaren tolerantie en weg kijken. Dream on over het (niet bepaald) rooskleurige nieuwe normaal. Men zal met weemoed terugkijken over wat zij hadden en wat zij in vrijheid mochten doen en laten door gedwee en onderdanig mee te gaan in deze waanzin hebben weggesmeten. Dit komt nooit meer terug. Het is dik kwart over twaalf en de tijd valt nu al heel moeilijk terug te draaien mits er een ware omslag in het volk komt en wakker worden.

    Geliked door 1 persoon

  6. Bob zegt:

    Met Boss Maker video eens. Echter het overgrote deel van de
    mensen zijn zo geindoctrineerd, dat zij op robots gaan lijken.

    Like

  7. vangie1206j zegt:

    Ik geloof niet dat dit werkelijkheid wordt.
    Om reden dat de islam dit nooit zal accepteren van de ongelovige blanke honden of noem ze zwijnen.

    Like

  8. Pingback: Zullen uw (klein)kinderen vrijheid kennen? | E.J. Bron

Plaats een reactie