Sta op voor uw vrijheid en kom naar Den Haag!

Screenshot_35

Het lijkt erop dat het Nederlandse politieke kartel er door middel van alle maatregelen, alles aan doet om de zelfredzaamheid drastisch te verminderen en de rijkdom te herverdelen, een doel van Agenda 21 van de VN, en volgens onderstaand artikel zijn komend jaar de huiseigenaren en mensen met een vermogen aan de beurt om nog meer belasting te gaan betalen.
www.xandernieuws.net

Net zoals met zoveel dingen gebeurt is ook het ook zo met het debat over Zwarte Piet, van hogerhand wordt iets bevolen, dit keer niet vanuit de VN maar vanuit de EU, die zegt dat alle lidstaten moeten breken met (Black-face) tradities.

Het Europees parlement vindt dat de oude Nederlandse traditie, ons cultureel erfgoed, onze Zwarte Piet, moet verdwijnen en vele landen hebben ingestemd met de resolutie. Dus het is aan ons om onze Zwarte Piet, onze kindervriend overal en nergens te laten zien dit jaar in ons mooie Nederland.
https://m.hln.be

Langzaam maar zeker berooft dit kabinet ons van onze vrijheden en dicteert burgemeesters om maatregelen te implementeren die kant noch wal raken. Voorzitter Wouter Kolff van de “Veiligheidsregio” Zuid-Holland Zuid en burgemeester van Dordrecht zegt dat er mogelijk een alcoholverbod komt op alle evenementen in de regio, dat om het zo gevaarlijke coronavirus in bedwang te houden. Krankzinnig is het.

Feit blijft dat we in lock-down zijn gegaan om een schatting van 3,4% van de corrupte WHO en de realiteit is dat het wereldwijd op 0,1-0,2% ligt, geen enkele reden dus voor geen enkele maatregel!!!
www.ad.nl

Alles om corona, een zogenaamd gevaarlijk virus dat realistisch gezien minder doden veroorzaakt dan de griep en wordt gebruikt als een dekmantel om een dictatoriaal beleid uit te rollen. Er komt een corona app, en die, zo laat onderstaand artikel weten, gaat samenwerken met de belastingdienst, die ook de technische infrastructuur beschikbaar stelt… Deze app moet gaan samenwerken met corona-apps in andere Europese landen, daarvoor heeft de Europese Commissie opdracht gegeven.
www.rtlnieuws.nl

We hebben elkaar nodig om een eind te maken aan deze waanzin, deze krankzinnigheid die door de mondiale politiek is gecreëerd en die door de Nederlandse pionnetjes van de NWO hier in óns land worden gedicteerd. Nederlandse politici die deze naam niet meer waardig zijn, maar gelukkig staan er steeds meer mensen op en zien in dat we onze geschillen die we hadden met elkaar even opzij moeten zetten voor een groter nationaal doel. De vrijheid van ons allen!!

De moedige supporters van verschillende voetbalclubs, die zich vorige week aansloten bij de mensen in Den Haag die demonstreerden tegen de krankzinnige coronamaatregelen, waarschuwen de overheid dat er nog vervolgacties gaan komen en dat dit niet het einde is maar het begin. De supporters, die ook door de lock-down maatregelen financieel in de problemen zijn gekomen, kwamen niet om rotzooi te trappen, maar om een geluid tegen het linkse beleid te laten horen, net zoals heel veel andere mede-Nederlanders die zich door de overheid in de steek gelaten voelen.

Net zoals PVV’ers, nationalisten, verzetsstrijders en groepen, leden van actiegroepen, FvD’ers, en motorrijders zijn ook voetbalsupporters in de media door de jaren heen weggezet als iets negatiefs. Allemaal groepen die gedemoniseerd worden, omdat ze vrijheid en respect belangrijk vinden en zich niet neerleggen bij de dictatoriale krankzinnigheid die dit kabinet nu over Nederland uitrolt in opdracht van buitenlandse dictatoriale machten.
www.ad.nl

Morgen staan vele moedige Nederlanders weer in Den Haag om te vechten voor het behoud van onze vrijheid en voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting die nu alleen maar éénzijdig schijnt te mogen worden gegeven. Het meten met twee maten moet maar eens afgelopen zijn, wij als Nederlandse bevolking hebben rechten, vele rechten en één daarvan is het recht om te demonstreren en dat zullen we massaal moeten gaan uitoefenen met zijn allen om dit overambitieuze kabinet, dat krankzinnige maatregelen doorvoert, oudere mensen opsluit om redenen die niet onderbouwd kunnen worden, duidelijk te maken dat we geen prijs meer stellen op hun aanwezigheid in de Kamers!

Democratie, vrijheid, Nederlandse normen en (familiaire) waarden, zelfredzaamheid, gelijkheid en een transparante regering die wel geeft om de gezondheid, identiteit en veiligheid van de Nederlanders is wat we wensen en daar hebben we een ander, meer nationalistisch ingestelde regering voor nodig!!! Bent u erbij morgen in Den Haag?

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, politici, Rechts geluid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

17 reacties op Sta op voor uw vrijheid en kom naar Den Haag!

 1. BertG. zegt:

  Voordat ik achter hooligans ga staan zal er toch heel veel moeten gebeuren.
  Je zal zo’n achterlijk bezopen zooitje door je straat of stad krijgen omdat ze verloren hebben.
  Dan zit er geen ruit meer in je huis of winkel, iedereen en alles moet het dan ontgelden als hun clubbie verloren heeft.
  Ja, dan krijg je wel een slechte naam, daar hebben ze dan ook verdomd goed hun best voor gedaan.
  Maar omdat ze nu een keer bij een demo stonden, lullen we nergens meer over verder.
  Zo werkt het niet natuurlijk.

  Like

  • Julia zegt:

   Bert G. Deels met u eens maar het is het zwart maken van een demonstratie die door de linkse dictatuur was verboden. Het lijkt mij dat u enigszins wel realistisch moet blijven lullen doen we sowieso niet maar tonen daden en verzet tegen de waanzin die ons wordt opgelegd. De grootste oorzaak van deze rellen zijn Grapperhaus en Remkes die het in hun linkse hoofd halen tweedeling te zaaien wel ANTIFA en aanhangers, beelden bekladden en vernielen toegestaan, openlijk geweld uitspreken Akwasi goedgekeurd maar demonstreren tegen het linkse fascisme mag niet en wordt bij voorbaat al verboden. Dan heeft Rutte nog de moed om te zeggen dat het om doorgesnoven hooligans gaat! Kortom dat hele linkse fascisme is een schande voor onze democratie. Niet alleen hooligans maar ook gezond denkende Nederlanders pikken dit niet meer langer en dan is het niet vreemd dat er misschien rellen worden uitgelokt door o.a. nodeloos geweld van de politie. Kortom lullen doet alleen Rutte met demonstranten van een terroristische groepering BLM maar negeert glashard zijn kiezers. Politici en bestuurders zijn de grote schuldigen die ons land verder naar de afgrond hebben geleid. Onze rechtstaat is corrupt en discriminerend. Grapperhaus likt alleen de hielen van zijn linkse vrienden. Zo werkt het natuurlijk inderdaad niet.

   Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Helemaal met jou eens, maar om nou ineens hooligans volkshelden te gaan noemen gaat mij een beetje te ver.
    Ik heb niks tegen voetbal fans, maar ga geen dingen slopen omdat je clubbie verloren heb.
    Binnen nog geen 10min. breken ze je hele kroeg af als ze een tegenstander tegenkomen.

    Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   BertG.Wat ik al vaker gelezen heb is dat deze zogenaamde hooligans politieagenten waren.Om de vreedzame demonstranten in een kwaad daglicht te zetten.Dit gebeurde ok in frankrijk met de protesten van de gele hesjes.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat de vaste ploeg slopers, die dagen in een bus zitten om na afloop bij een uit wedstrijd de tegenstander plus bezittingen te slopen als ze verloren hebben, echt wel weten wie er dagenlang in de bus mee gereisd hebben.

    Vreemd dan dat je dat nooit bij handbal, korfbal of andere sport wedstrijden ziet.
    Daar zouden dan ook stillen onder kunnen zitten om de boel op te stoken.
    Alleen bij voetbal wedstrijden moeten ze massaal politie inzetten.

    Like

 2. Japio zegt:

  Ik mis de steun vanuit Den Haag, geen Wilders en Baudet of wellicht een ander die zich uitspreekt en achter de bevolking gaat staan aangaande de protesten. Of ik moet iets gemist hebben.

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Elise heel goed stuk. We hebben helaas geen nationalistische kopstukken alleen een stel linkse politieke onbenullen die het druk hebben met een gesprek met o.a. demonstranten BLM, een waardeloze nietszeggende minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid die totaal niets uitstraalt en geen enkele daadkracht heeft. Deze linkse slapjanus staat overal achter maar wel achter de verkeerde zaken en de tweedeling binnen onze rechtstaat van harte goedkeurt en noem de rest van die politieke onbenullen binnen het corrupte Haagse regime die op posten zitten waar ze totaal geen kaas van hebben gegeten. Dan niet te vergeten onze MP die zo graag knuffelt met zijn grote vriend Macron waar het land zelf van op zijn kop staat en een grote chaos is en hier totaal geen macht meer over heeft. Dan ons buurland Duitsland vernietigd door de grote aantal nieuwkomers en de puinbak in de grote Duitse steden waar hier nauwelijks door de propagandamachines NPO en Nederlandse media over gesproken of gepubliceerd wordt. Kortom de grote puinhoop van onze EU lidstaten is met geen pen te beschrijven puur omdat het kanjers zijn in wanbeleid en miljardenverspilling. Momenteel hoort men niemand over het opstarten van de economie (momenteel is de economische en maatschappelijke schade de ergste sinds mensheugenis) vernietigd door een stel corrupte smeerlappen in opdracht van o.a. Bilderberg, Soros, Gates en overige elitaire machtswellustelingen. In Den Haag voert men debatten die totaal nergens op slaan en maken zij zich druk over racisme en discriminatie en ouwehoeren wat er beter had gekund. Kortom willen wij een nationalistische regering zou het onze taak en onze plicht zijn voor goed en keihard af te rekenen met deze leugenachtige en corrupte regering door ze er gewoon ordinair gezegd keihard uit de zetels te trappen omdat het niet is te vergeven en nimmer te vergeten dat deze politieke gifpillenj onnodig vele doden op hun lijst hebben staan en een gigantische omvangrijke economische en maatschappelijke schade hebben aangericht alleen om mee te werken aan de agenda van de NWO. Kortom hoogste tijd voor een gezonde intelligente zakelijke onafhankelijke regering die landsbelang voorop heeft staan.

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Las een heel toepasselijke reactie die in Nederland binnen onze samenleving heerst:
  Grappig dat er een tweedeling in de maatschappij zichtbaar is. Links: vegan, KOZP, BLM, asielindustrie, moslims, Eurofielen, antisemieten, AFA, milieugekkies, geschiedvervalsers, beeldenstormers, kunst en bloot haters, komiek en caberetier bedreigers, politieke moordenaars en uitsluiters, elitaire onderdrukkers en ambtelijk verzet. Rechts : de zwijgende, hardwerkende meerderheid die het allemaal mag betalen.
  Kortom een gezond denkende en realistische Nederlander die dit net als inmiddels zovelen door heeft.

  Geliked door 2 people

 5. hennieschwarz zegt:

  We dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was.
  De groepen zijn te verdeeld, teveel meningen of belangen.
  Dit kabinet is hier heer en meester.
  Kijk alleen maar naar hun onbetamelijke dictatoriaal cordon kartel, onder leiding van Markje VVD!
  Een schandalige ondemocratische ontwikkeling dat gewoon de revue passeert in dit deugmensen land.
  Dat zegt feitelijk al genoeg.
  Na de laatste oorlog was er veel meer eensgezindheid, dat is nu volledig versnipperd en wat regeert nu makkelijker, dan tegen een politiek versnipperde bevolking met zorgen over o.a immigratie, steeds maar meer regels en verhogingen, zeker op financieel gebied, belangrijk zaken voor alles wat de burgers alle dagen nodig hebben.
  Kortom de samenleving vecht om zich financieel staande te houden en is te druk hiermee om zich te verdiepen in de politieke landsproblemen en EU, gecreëerd door dit onbetamelijke anti democratische cordon kabinet, met grote belangstelling voor Globale ontwikkelingen.
  Denk ik!

  Like

  • ronjaspers zegt:

   hennieschwartz.rutte is een marionetpop van de nazi bilderberg groep,hij voert braaf hun communistische N.W.O. agenda uit.Nederland,het kapitalisme en nederlanders slopen.

   Like

 6. duinsnip zegt:

  De meest walgelijke invloed gaat uit van die farizeese kruiperige christenpartijen. En gelooft u mij, dat heeft werkelijk niets te maken met de christelijke boodschap maar met hypocriete huigelaars.
  Daar zit de sleutel tot de macht van dit NWO marionetten leugenaars.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Kom naar den Haag en laat u in elkaar rammen door de vriendjes van Black Lives Matter, zijnde de POLITIE en of de ME ! En zo zit Nederland in elkaar. Zelfs de rechtbank is niet meer te vertrouwen. Het Wilders proces sleept zich al jaren voort, terwijl Viruswaanzin te maken kreeg met een rechter die na een hoestje het hazenpad verkoos. Een nieuwe rechter deed alles om het proces te saboteren. De overheid zal nog eens ooit het leger tegen ons gaan inzetten. Zo kan het niet langer. Ooit zullen mensen zich gaan bewapenen, al was het alleen maar om huis en haard te kunnen beschermen.

  Geliked door 1 persoon

 8. In de zestiger jaren had men voor alles één dooddoener, het kwam door de kernproeven.
  Heerlijke tijden waren dat, lekker simplistisch ook, als je het even niet meer wist dan lag het aan de atoomproeven.
  Een warme zomer; kernproeven.
  Een koude winter; atoomproeven.
  De Middellandse Zee leeggevist, welnee dat kwam niet door het vissen met dynamiet maar door de kernproeven.
  Langzaam maar zeker kwam het besef dat dit wel heel erg kort door bocht was.
  Elise heeft daar wat op gevonden; “het is “Agenda 21″ van de VN !”
  Dat je dat niet ziet stommerd !
  En net als bij de kernproeven wordt dat als oorzaak gezien voor alles dat ons overkomt.
  Hypotheekrente omhoog; de schuld van Agenda 21, hypotheekrente omlaag; de schuld van Agenda 21.
  Geen hond die het snapt maar juist daardoor werkt het uitstekend om alles aan op te hangen.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Maar dat is nou juist wat de mensen willen horen.
   Iets moet altijd een reden hebben en god kan het niet geweest zijn want die is lief.
   Andere geven dan b.v. overal satan of de duivel de schuld van, maar daar kan je niet overal mee aankomen.
   In dat geval zijn ze allemaal lid van dezelfde satanische kerk waar ze bezit van zijn en waar ze kinderen levend opvreten.
   Die ploeg herken je aan hand gebaren, wat ze aan de muur hebben hangen en aan getalletjes.
   De wereld wordt aangestuurd door een man of 10-15 die alles onder controle willen hebben en over iedereen de baas zijn.
   En anders worden ze wel gechanteerd met kinderporno foto’s, want daar zijn ze ook allemaal mee bezig.
   Dat hoort er bij als je bij de club hoort. Alleen niemand weet dit natuurlijk.
   Er is een hoop veranderd sinds ze de GGZ instellingen gesloten hebben.

   Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Tijl, en alles is ook zo vreselijk geheim, dat ze wel weten wie er precies achter zitten.
   En dan kom je weer uit op een satanistisch verbond.
   En zo is het verhaaltje weer rond.
   Ze hebben het namelijk zelf gelezen op internet omdat iemand dat er op gezet heeft.
   En je weet hé, als het op internet staat dan moet het wel kloppen.

   Jij bent nog 1 van de weinige nuchtere reageerders hier.
   De meeste gaan overal in mee en vinden het schitterend.
   Eindelijk een verklaring waarom het zo een rommeltje is.

   Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Ok, nu moet ik de aanhangers van agenda 21 toch even corrigeren want dit gaat zo helemaal de verkeerde kant op.
  Eigenlijk ben ik een geheim agent in een internationaal gezelschap, verborgen op een geheime basis en dus niet traceerbaar.
  Maar eigenlijk zijn aliens die onze hersens beïnvloeden met kwade krachten zodat we mekaar allemaal de hersens inslaan.
  Om ruimte te maken zodat ze weer kunnen terug reizen van Mars naar de aarde.
  Maar dan moet het hier wel eerst opgeruimd worden.
  Ik moest het even kwijt. Denk er maar over na.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s