Opnieuw noodbevel Helmond: angst voor herhaling rellen

Screenshot_34

HELMOND – In Helmond is vrijdagavond een noodverordening afgekondigd. Die geldt voor de hele gemeente. Ook worden vier gebieden aangewezen als veiligheidsrisicogebied. De politie kan er preventief fouilleren. De maatregelen gelden tot zaterdagochtend 06.00 uur, maakte de gemeente Helmond bekend.

De Telegraaf

In de stad is vrijdagavond veel politie op de been, „meer dan gebruikelijk”, zei een woordvoerder van de politie. Volgens hem zijn er signalen die mogelijk wijzen op een herhaling van wat afgelopen dinsdag gebeurde. Burgemeester Elly Blanksma van Helmond waarschuwt een herhaling van het dinsdag gebeurde niet te tolereren. „We staan niet toe dat inwoners van Helmond zich onveilig voelen in hun eigen woonomgeving.”

Dinsdagavond gebruikten zo’n 100 tot 150 “jongeren” een illegale bokswedstrijd als excuus om te gaan rellen in de binnenstad. Er werd met stenen en vuurwerk gegooid. Politie met honden en de mobiele eenheid wisten uiteindelijk de orde te herstellen. Daarbij werden zes “jongeren” opgepakt. Vrijdag werd nog een zevende verdachte opgepakt. „We willen voorkomen dat het weer zoiets wordt”, zei de woordvoerder. Volgens hem is de situatie er vrijdag in de namiddag nog rustig.

Veel minderjarigen

Donderdagavond wist een grote politiemacht rellen in de Eindhovense wijk Tongelre in de kiem te smoren. Daarbij werden 21 “jongeren” tussen de 13 en 30 jaar [“jongeren”!!??] gearresteerd. Twee derde van hen was minderjarig. Ze liepen er rond met onder meer stenen, vuurwerk of bivakmutsen en waren volgens justitie uit op confrontaties met de politie.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Opnieuw noodbevel Helmond: angst voor herhaling rellen

 1. Bas zegt:

  Terreur in Glasgow
  3 doden 6 gewonden bij steekpartij door immigrant.

  Meldingen van een groot incident in het centrum van Glasgow na een massale steekpartij.

  Terrorist uit Glasgow is migrant, bevestigd door werknemer in het hotel.

  4 dagen geleden knielden duizenden Glasgowiërs, staken hun communistische “Black Power-vuisten” op en riepen “VLUCHTELINGEN ZIJN WELKOM HIER”.
  Vandaag stak een asielzoeker 8 personen in #Glasgow 3 doden

  Geliked door 1 persoon

 2. Gienekehado zegt:

  In Assen is het ook al een paar nachten “onrustig”, brandstichtingen en KUTJONGEREN!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Schotland Glasgow

  Een van de gewonden bij de vermoedelijke terreuraanslag in Glasgow is een politieagent.

  Volgens de laatste informatie is de aanvaller dood en vond de aanval plaats in een hotel dat ook ASIELZOEKERS huisvest

  3 doden, veel meer gewonden

  Tweede steekpartij in een week

  Geliked door 2 people

 4. Rensk. zegt:

  Ben wel benieuwd welke jongeren. En preventief fouilleren? Kan dan alleen bij blanke mensen. Omdat ze veel te bang zijn voor racist uitgemaakt te worden. In Amsterdam mag het niet van Halsema. Uiteindelijk liever een paar doden dan dat de driehoek voor racist uitgemaakt word. Meer doden mag ook en nog meer ook wel.Komt gewoon in de statistiek en dan word het gewoon een stapel lijken inplaats van dode mensen. Zolang de driehoek maar niet beschuldigd word van racisme. Alles is geoorloofd om dat te voorkomen.

  Like

 5. Eppo zegt:

  wat een teringzooitje hebben die Haagse Hippies o.l.v. PvdA en VVD en nog wat Clubs er van dit Land gemaakt .
  En nog maar hier heen binnen blijven halen die Murkenmeuk en dito problematiek

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Het is al decennia’s bekend dat in Helmond bepaalde groeperingen daar een hoop rotzooi veroorzaken! Ik had het in mijn jeugdjaren ook wel eens met dergelijk uitschot aan de stok gehad en mijn grootmoeder was misschien om die reden niet bepaald gek op kleurlingen, Turken en Marokkanen!
  Alleen was zij geen racist of fascistisch ingesteld daar mijn oma tijdens WO II een jonge Duitse soldaat van de Hitlerjugend haar huis uit moest werken en toen bofte ze nog dat dit geen vreselijke moordenaar was uit de divisies van de Hitlerjugend-soldaten, die tijdens D-Day rond 1944 in Normandie, soms gruwelijk tekeer gingen tegen geallieerde soldaten en vooral als dit Afrikanen waren!
  Mijn familie van moederskant komt grotendeels uit Helmond waar ze, net als de Limburgers, met een zachte ‘g’ praten. Daarbij was mijn oma zo taai als een prairiewolf en zij liet zich niet kapotmaken door de Duitsers, Turken en Marokkanen en daar bedoel ik alleen degenen mee die zoveel ellende over Helmond hebben gebracht!
  Zo zou mijn grootmoeder in 1944 zelfs, samen met mijn moeder die toen nog een peuter was, bijna door een Duitse soldaat zijn gedood maar zij werden toen allebei door een andere Duitse soldaat gered! Dus sarcastisch genoeg had een Duitser ervoor hebben gezorgd dat ik anders niet ter wereld was gekomen terwijl een andere Duitser daar wel voor heeft gezorgd dat ik nou nog besta!

  Geliked door 3 people

 7. Sinyo zegt:

  De raddraaiers zijn “katten”.
  De opgetrommelde politiemannen zijn “meppers”.
  Dus zegt burgervrouwe Elly BLANK{?)sma: Als het mis gaat zijn zij “KATTENMEPPERS”

  Like

 8. Republikein zegt:

  Nederland en de Nederlandse Marokkanen als plunderobject.

  De overwegend Riffijnse Marokkanen in Nederland wordt het belemmerd om fabriekjes en andere ondernemingen te starten in de Rif. In plaats daarvan, worden zelfs criminelen van harte aangemoedigd om hun bijeengedealde geld in Marokkaanse staatsondernemingen (denk dan bijvoorbeeld aan de fosfaatindustrie, die de Westelijke Sahara leegrooft) te steken. Riffijnen die onroerend goed in het Rifgebied willen kopen, merken vaak dat hun voorouderlijke land door niet-Riffijnen, doorgaans gearabiseerde ambtenaren of hun familieleden, in beslag is genomen. Vandaar dat ze min of meer gedwongen zijn om onroerend goed in Tanger of een van de andere gearabiseerde steden in Marokko te kopen. Riffijnen die eieren voor hun geld kiezen en dan maar hun kaarten op een toekomst in Nederland zetten, merken dat het vrijwel onmogelijk is om hun Marokkaanse eigendommen in euro’s om te zetten om bijvoorbeeld hier een huis te kunnen kopen.

  https://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/roofstaat-marokko-ontwricht-nederland/

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat moeten wij met dit bericht.
   Dat ze problemen hebben om hun drugs geld om te zetten in ontroerend goed?
   Moeten wij daar mee zitten dan, dat het ze niet lukt om mossel aandelen te kopen.

   Like

   • Republikein zegt:

    Oh, maar dan heb je de clou gemist, dat alles vanuit Mekka wordt geregeld.
    Arabieren, of bieren, een 7- gangen maaltijd is voor mij 1 saté en 6 bier😁.

    Like

 9. Ton Ruygrok zegt:

  Is overal het zelfde… hersenloze linkse ratten laten het zich heel graag overkomen .. liever vermoord te worden om niks dan zelfs maar 1 kwaad woord over een emigrant enzo…, en maar knielen… maar als je nou werkelijk vind dat je schuld heb aan alles en nog wat .. dan is knielen niet genoeg.. maar plat in het stof en drek van deze aardbodem dan betuig je pas je schuld en dat niet 1X maar iedere X opnieuw.. zonder ophouden.. en heb je dat er niet voor over dan ben je een Ras-Huichelaar…,
  A.Ruygrok,Monster.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s