De beruchte vier van Den Haag . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De beruchte vier van Den Haag . . .

 1. BertG. zegt:

  Schrijnende toestanden in Vlaamse woonzorgcentra: ‘Stervende vrouw lag al in lijkzak voor ze dood was’
  Een rapport van de Vlaamse Ombudsdienst over de coronacrisis schetst een onthutsend beeld van hoe het er écht aan toe is gegaan achter de muren van sommige Vlaamse woonzorgcentra. De verhalen gaan door merg en been. ,,Er was zoveel angst voor besmetting dat mensen werden vastgebonden in hun rolstoel, zodat ze nergens naartoe konden.”
  https://www.ad.nl/buitenland/schrijnende-toestanden-in-vlaamse-woonzorgcentra-stervende-vrouw-lag-al-in-lijkzak-voor-ze-dood-was~ad45565f/

  Like

 2. immigratie, klimaatleugens en corona-leugens maken ons land kapot

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  We zijn overgeleverd aan een boosaardig regime, bezig met de afbraak van Europa, een gleichschaltung of gelijkschakeling (in de pas laten lopen) en ook wel een nazificatie genaamd om de EU in een totalitaire dictatuur te veranderen……..de vorige poging vond in de periode 1933-’37 plaats, nu een nieuwe poging waardoor we wederom in een wereldoorlog zullen eindigen.

  Geliked door 3 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  De ploeg van Common sense TV is uitgebreid.
  Enkele dagen geleden stelde Ik hier de vraag hoe het zit met eventuele aandelen van onze bestuurders in de Pharma industrie en deze vraag legde Ik voor aan Danny van Common sense.
  Het antwoord van Danny was veel zeggend.

  Hoi Henk,
  Inderdaad. Of ze zijn pure Evil, of men zit echt klem in het baantjes carrousel en denk echt alleen maar aan de toekomst door dit op te volgen óf er spelen persoonlijke zakelijke belangen.
  Er zijn connecties tussen de familie van Hugo de Jonge en zijn broer in de Farmaindustrie.

  Eerder ging ik hier zelf helemaal in op en was bereid dagen en nachten te besteden hier achter te komen. Nu , door het vele werk, is dat wat moeilijker. Maar we hebben wat meer mensen en die gaan hier zeker induiken.
  En soms..krijgen we ineens een stuk van iemand toegestuurd dat alles verklaard en klaar is om te plaatsen.

  Alles komt vanzelf naar boven!

  Dus neem Ik aan dat men er daar serieus werk van gaat maken.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   De Nederlandse politici hebben zich altijd vorstelijk laten belonen door Big Pharma , de tabaksindustrie en de Energie boys en eigenlijk iedere shit multinational, die wilde dokken en maar naar andere landen wijzen die corrupt zouden zijn, hier wordt het alleen professioneler afgedekt door het hogere ambtenaren echelon en soms door de provinciale bestuurders.
   Ook de wijze waarop verschilt, zodat het niet al te veel in de kieren loopt maar het geld klotst wel tegen HUN Plinten, het enige wat bij ons op de plinten belandt, zijn die shit blauwe brieven van “leuker kunnen we het eigenlijk niet maken”, bedacht door idioten die hun eigen moerstaal niet kennen, want leuker heeft de achterliggende implicatie van leuk…welke Nederlandse masochist vindt belasting betalen leuk???
   Overigens deze vier ..hoog schavotgehalte maar dat vind ik van het hele kabinet!!

   Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  De grote multinationals voelen de nattigheid al opkomen, die maken zo zoetjes aan de pleiterik, verhuizen naar veilige landen, buiten de warzone die Europa is/word, het achtergelaten gebied als verloren beschouwd…………zij zullen wel de zwarte piet toegeschoven krijgen door de politiek, net alsof zij de ellende veroorzaakt hebben,……..de politiek wast haar handen in onschuld.

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  De ‘behandeling’ van de mensen is erger dan de kwaal die men misbruikt om iedereen van zijn mensenrechten te ontdoen.
  Het is werkelijk niet te geloven dat veel mensen nog denken dat deze mensen die ons land en de eigen burgers al jaren naar de tering helpen ook maar een seconde met onze gezondheid bezig zijn.
  Het leger,de wet en de leugenmedia worden alleen maar ingezet tegen het eigen volk dat men een oor aan naait en rechteloos maakt en daar tegen wil protesteren.
  Kortom de criminelen die het volk verraden verbieden u om daar iets van te vinden.
  Alleen als het de chaos, klimaat of de verplichte gifspuit agenda dient mag men zich suf protesteren en ongegeneerd racistische leuzen roepen als het maar tegen het eigen volk is want dat naait men zelf ook.
  Als de wet word misbruikt om de eigen burgers de nek om te helpen draaien en het land naar de klote te helpen is de wet niet langer te respecteren.

  Geliked door 2 people

 7. R Thomasson zegt:

  De vier van Den Haag mogen in de cellen van de voormalige “Drie van Breda” worden gehuisvest. Dat is de juiste plek voor ze.

  Like

 8. karton zegt:

  De “Drie van Breda” waren kleutertjes vergeleken met de “Vier van Den Haag” !!!!!

  Geliked door 2 people

 9. Harry zegt:

  Aan die idiote Pechtold kon ik het duidelijk zien dat ie drugs gebruikte .
  De ene keer keek ie net zo lodderig als een bloedhond , de andere keer had ie van die hele kleine pupilletjes , dat was duidelijk .
  Kon niet missen .

  Bij die enge De Jonge was het me nog niet opgevallen .
  Hij kijkt eigenlijk altijd zo priemerig , is ie dan continu onder invloed ?
  Is daar feitelijk iets over bekend , over die vent ?

  Maar het viel me op dat die vrouwelijke collega van hem , die met die varkenssnuit , hoe heet ze ook weer , Carola Schouten meen ik , soms ook van die rare priem oogjes heeft !
  Zou onze halve regering soms aan de drugs zitten ?
  Dat zou wel een heleboel verklaren !

  Stel je voor !
  Onze regering aan de coke .
  En Geert wordt al jaren achtervolgd door DIE ZELFDE BENDE vanwege het woordje “ MINDER “
  door leugenaars , dieven , zakkenvullers , huichelaars , vervalsers , zwartlakkers , dossierversnipperaars , lui met selectief geheugenverlies , etc , etc .

  Hoeveel verder kunnen we zinken ?

  Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Ik kijk bij carola schouten eerst ergens anders naar en daarna, niet altijd, naar haar ogen. Haar mond valt meer op, niet alleen om te zien maar ook de hoeveel stikstof die daaruit komt. Moeten we toch eens nameten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s