BLACK LIVES MATTER IS EEN TERRORISTISCHE ORGANISATIE DIE HAAT CREËERT

Screenshot_155

(Door: René Mirck)

Steeds meer worden we geconfronteerd met de Black Lives Matter beweging. Linkse partijen zoals Groenlinks die willen dat Nederland excuses maakt voor het slavernij verleden. Dat Nederland reparaties betaalt voor het slavernijverleden en dat Nederland zich uitspreekt voor de steun van Black Lives Matter.

MISSIE BLACK LIVES MATTER

Wat is Black Lives Matter en wat is haar boodschap? Wanneer we naar de officiële website gaan, vinden we het volgende:

BLACK LIVES MATTER FOUNDATION, INC IS A GLOBAL ORGANIZATION IN THE US, UK, AND CANADA, WHOSE MISSION IS TO ERADICATE WHITE SUPREMACY AND BUILD LOCAL POWER TO INTERVENE IN VIOLENCE INFLICTED ON BLACK COMMUNITIES BY THE STATE AND VIGILANTES.

Black Lives Matter

De Black Lives Matter beweging is een Westerse beweging met een missie om ‘white supremacy’ uit te wissen en lokaal gemeenschappen te bouwen om zich te verdedigen tegen de staat.

Lees verder>>>
(h/t “Open Oogjes”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Black Lives Matter", Barbarisme, Communisme, demoniseren, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

40 reacties op BLACK LIVES MATTER IS EEN TERRORISTISCHE ORGANISATIE DIE HAAT CREËERT

 1. A. de Koning zegt:

  Geen cent ernaar toe, het moet zijn “ALL LIves matter” maar daar willen ze niet van horen want blanken moeten ze niets van hebben.

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Hebben wij deze oproerkraaiers uitgenodigd om in ons land te rellen en onrust te veroorzaken?
  Wij zéker niet, maar ‘duistere krachten’ lijken deze BLM-ers financieel te ondersteunen, in de hoop dat niet alleen in Nederland, maar ook in Europa anarchie en grote chaos ontstaat.
  Als dit gelukt is grijpt Brussel de gelegenheid aan om ons definitief in de Verenigde Staten van Europa in te lijven.
  Onze democratie wankelt nu al, maar is daarna voor eens en voor altijd voorbij.

  Een gitzwarte toekomst voor onze nakomelingen.

  Geliked door 8 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Het monster george soros financierd deze ellende,en ook alle illegalen karavanen naar europa en amerika.Ongeveer 2 jaar geleden heeft soros 15 miljard van zijn bankrekening gehaald om heel veel ellende die de laatste jaren gaande zijn te financieren.Deze george soros is trouwens lid van de nazi bilderberg groep,opgericht door nazi/sser nepprins bernhard.beatrix van amsberg is decennialang voorzitster geweest,ook zijn willem alexander en maxima bilderbergers.George soros stuurt aan op een burgeroorlog,alles voor een N.W.O.

   Geliked door 3 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Als wij dan toch racisten zijn dan moeten we er ons ook maar naar gaan gedragen. Ik vrees dat dit tweebenig vee binnen afzienbare tijd dan ook flink klappen gaat krijgen.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   ik zal nog voor geen 1000% deze linkse haatzaaiende organisatie steun verlenen omdat ze hun eigen ras constant verloochenen en thans zwarte mensen voortrekken!
   En anders gaat de Black Lives Matter beweging maar naar Vladimir Poetin in Rusland toe om te vragen of hij excuses maakt om het feit dat wrede Russische tsaren en extreem-linkse dictators in de 20ste eeuw tientallen miljoenen Russen en niet-Russen tot slavernij brachten, deporteerden naar Siberië of hen lieten doodhongeren of doodschieten!

   Geliked door 1 persoon

   • Ziejewel zegt:

    Ik ben zelf in een land geboren en getogen waar de “blacks” elkaar racistisch behandelen. Ze kochten nooit in een winkel die gerund werd door een black want die licht je op. Ze gaan eerder naar een chinese of hindostaanse winkel. Is altijd zo geweest en NOG STEEDS. Was er in 1983 en in 2009. Niets veranderd.

    Geliked door 2 people

   • koddebeier zegt:

    Nee, dat zal de postcode loterij wel voor ons doen !!!

    Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  “Vreedzame” demonstranten verstoren de kerkdienst met godslastering en geweld terwijl de predikant de evangelische boodschap geeft.

  Troy, NY 2020

  Like

  • Cathja zegt:

   @Bas op 6 juli om 19:51

   Zouden ze ook zo ‘flink’ zijn om een gebedsdienst in een moskee te verstoren?
   Dat betwijfel ik.

   Like

  • koosv8 zegt:

   als ik deze lui zo zie en hoor, zijn ze agressief en willen niet praten, en zijn al helemaal niet voor rede vatbaar. Het is HAAT, HAAT, EN NOG EENS HAAT!
   BLACK LIVES METTER, MAAR WHITE IS BETTER. OP DE NUTTIGE IDIOTEN NA!!!

   Geliked door 1 persoon

 5. Rini Stegeman zegt:

  heb ergens gelezen dat Soros en zijn zoon(kleinzoon? ) dit sponsoren samen met Edgar Davids. Wie weet hier meer over ?

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.breitbart.com/politics/2020/07/06/african-cardinal-blasts-blm-for-betraying-black-community/

  African Cardinal Blasts BLM voor het verraden van Black Community

  Een Zuid-Afrikaanse kardinaal heeft de kaping van Black Lives Matter (BLM) aan de kaak gesteld, die zich nu inzet voor de ontmanteling van de waarden, structuur en instellingen die centraal staan ​​in een gezonde samenleving.

  Kardinaal Wilfrid Fox Napier, de aartsbisschop van Durban, Zuid-Afrika, tweette dit weekend dat een korte studie van de oprichtingsverklaring van Black Lives Matter ‘aangeeft dat de beweging wordt gekaapt door de belangen en partijen die zich inzetten om de waarden, structuur en instellingen te ontmantelen die door de eeuwen heen de beste beschavingen en culturen hebben gedragen

  Geliked door 2 people

 7. Pingback: BLACK LIVES MATTER IS EEN TERRORISTISCHE ORGANISATIE DIE HAAT CREËERT! | eunmask

 8. Hovawart zegt:

  En wat doen de politici, de media en de Linksche Looney Brigade? die hemelen de boel op en lopen er blindelings achteraan…………..hoe dom kun je zijn?

  Like

  • Bastiaan 2000 zegt:

   Ze zijn niet dom, dit doen ze bewust. Mensen als Jetten, Klaver etc. zijn er op uit op de val van de menselijkheid. Zij willen een dictatuur met hen aan de macht. Misschien winnen zij, maar ze vergissen zich dat zij mee mogen doen. Ze worden verworpen en zullen ook niet meer bij ons mogen komen, want voor absoluut hoogverraad aan de mensheid is geen vergeving

   Like

 9. M. zegt:

  Om het even wie zijn geld gebruikt om mensen te kopen om ze de boel te laten slopen is een terrorist en wie dit faciliteert of er niet tegen wil optreden omdat het hun politieke zieke agenda dient is medeplichtig aan deze racistische terreur.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  én een racistische, dwz, antisemitische en blanken hatende terreurorganisatie

  “F**k You Cracker A$$!”

  Ok, I’m officially fed up. Here are children being threatened in Wasington, DC on a school trip. Getting called a cracker ass and a little bitch. Lock these animals up. Do something!!! pic.twitter.com/lPlwEQDpuP

  — Susan St. James (@SusanStJames3) July 6, 2020

  Like

 11. koosv8 zegt:

  Laat deze bisschop meteen de huidige paus het Vaticaan uit trappen, want die hoort er duidelijk ook bij.

  Like

 12. Pistolen-Paultje zegt:

  BLM is een groep mensen, die een hekel hebben aan alles en iedereen. Hun doel is om de samenleving te ontwrichten, onder het mom van racisme, met behulp van “verdeel en heers” techniek. En deze groep wordt volledig gesteund door onze overheid en Main Stream Media. Van dezelfde categorie als KOZP en Volkert v.d. G.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Het is toch hartverwarmend om te zien dat al die mensen, van groot tot klein, die zich niet/nooit thuis voelden in de westerse maatschappij, nu wel een plekje willen veroveren, er zelfs uit alle macht en gebroederlijk voor willen vechten……letterlijk en figuurlijk, tegen Jan en Alleman….Hulde!
  Zonder wrijving geen glans, maar of de sociale frictie niet zal resulteren in een spontane ontbranding of zelfs een explosie zal nog gaan blijken,…….ik zet de emmers water al klaar.

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Gelukkig zijn onze regering en gemeenteraden er als de kippen bij om voor de relletjestrappers een beginnerscursus zelfverdediging en kickbokslessen te subsidiëren, eventueel een basiscursus burgerrechten en mediatraining om eventuele incidenten in een andere context te kunnen plaatsen……het zomerreces zal heet en kort zijn….ik heb er nu al zin an!

  Geliked door 3 people

 15. BigLJohn zegt:

  BLM is een organisatie met Marxistische inslag. Het zou mij niet verbazen dat Soros de financier van dit alles is. Alles draait niet om racisme, dit is slechts een dekmantel, maar alles draait om Marxisme. Dit soort van criminelen willen onze complete maatschappij verwoesten en herinrichten naar Marxistisch model. Ze plunderen winkels en supermarkten, steken gebouwen in brand, vallen de politie aan en verwonden c.q. doden onschuldige burgers. En de voornoemde politie stond erbij en keek er naar maar deed niets. Als het te link werd trok de politie zich terug. Ze hebben waarschijnlijk nog sympathie voor deze lui.

  Geliked door 1 persoon

 16. Geronimo zegt:

  In 1985, 35 jaar geleden dus, werden door KGB-agent en overloper Yuri Bezmenov al bepaalde zaken belicht, die verdacht veel gelijkenis vertonen met wat er nu in de wereld aan het gebeuren is.

  In dat interessante interview, zie link hieronder, is er door hem sprake van een strategie in 4 fasen:

  https://theconservativetreehouse.com/2013/02/28/former-kgb-agent-yuri-bezmenov-explains-our-four-stages-the-new-normal-2/

  Like

 17. Gienekehado zegt:

  Oóóóóóhhhhhh…. Maar Nederland is altijd al een migratieland geweest hoor, zeggen ze dan! Op de radio hoor ik een percentage van 42%!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/in-2050-heeft-30-tot-40-procent-van-nederlanders-een-migratieachtergrond/ar-BB16ptPz?ocid=spartan-ntp-feeds

  Like

 18. verwardeman zegt:

  Black lives don’t matter to me because MY LIFE DOESN’T MATTER TO BLACKS , so go
  to hell , piss off to the jungle you came from , I didn’t INVITE you here , filthy scum !

  Voor de laagopgeleide kinderen uit achterstandswijken welke geen Engels beheersen ( voor
  zover op deze site aanwezig ) :

  Zwarte levens betekenen niets voor mij omdat MIJN LEVEN NIETS BETEKEND VOOR
  ZWARTEN , dus loop naar de hel , rot op naar de jungle waar je vandaan komt , ik heb
  jullie hier niet uitgenodigd , smerig tuig !

  Like

 19. Bas zegt:

  Hij snapt het

  Like

 20. karton zegt:

  Deze criminele organisatie, BLM, heeft over de gehele wereld filialen opgericht.
  Óók in Nederland is zo’n filiaal gevestigd, de Directeur van de Afd. Nederland van BLM is…………
  Yasser Feras (bedient zich tevens van z’n nick-name Jesse Klaver).
  Vice-voorzitter van de Raad van Bestuur is Jankert Jetten !

  Like

 21. Bas zegt:

  https://trendingrightwing.com/armed-black-militia-demands-u-s-give-them-the-great-state-of-texas/

  Gewapende zwarte militie eist van VS Geef ons de grote staat Texas

  Gewapende zwarte militie eist Texas
  De zelfbenoemde leider van de ‘Not F * cking Around Coalition’, grootmeester Jay, marcheerde met zijn geweer met aanvalsgeweren het hart van het Ku Klux Klan-gebied, Stone Mountain, in de hoop de bruisende raceoorlog in gang te zetten. ernstig. Als dit Helter Skelter niet zou starten, wat zou dat dan doen? Dat was niet zo. Wat het deed, was heel Amerika precies laten zien wat er op het spel staat.

  NFAC wil een eigen ‘nieuwe zwarte natie’. Ze zijn niet hebberig, stelt Jay, ze zullen blij zijn met Texas. Een aantal videoclips tonen de gewapende waanzin in levende kleuren. ‘De oplossing is heel eenvoudig’, verklaarde de anarchist met de naam van een rapartiest. ‘We dienen een vrijheidsverklaring in, waarin elke Afro-Amerikaanse afstammeling van de slavernij hier in de Verenigde Staten tot politieke gevangene wordt verklaard.’ Sinds wanneer lopen gevangenen gewapend rond? Hij wil specifiek dat zijn etnostaat de fouten van de ‘Portugese slavenhandel’ rechtzet. De Ierse slavenhandel en de suikerplantageslaven staan ​​er alleen voor.

  Zijn gewapende bandito’s geven de Verenigde Staten een keuze. ‘Ofwel hakken we hier een stuk land – we nemen Texas – en laten we ons eigen ding doen’, suggereert grootmeester Jay, of ‘we moeten ons niet tegenhouden als we dit land hier verlaten en ergens heen gaan waar ze ons ons eigen land zal geven om ons eigen land op te bouwen. ‘

  Like

 22. M. zegt:

  De naam is al racistisch van deze stakkers die hun eigen geschiedenis maar verdoezelen anders kan men de blanke haat niet aan de dag leggen.
  Ze maken de blanke boeren koud zodat ze geen vreten meer hebben en weer kunnen janken dat ze hulp nodig hebben.
  En kijk de wet eens flink buigen voor die waanzin als heuse losers zonder ruggengraat.
  Geen boa’s die boetes uitdelen aan deze mensen want die naaien alleen het eigen volk.
  Viespeuken.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ M.
   Véél BOA’s zijn van hetzelfde soort ; zij spreken of schrijven amper Nederlands en zijn van allochtone afkomst.

   Like

   • M. zegt:

    Je moet het willen de hoer uithangen voor dat eigen volk vijandige schuim en er zijn er genoeg die graag hoereren voor volksvijandig schuim.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ M.
    Als je niet in de wieg bent gelegd “om de hoer uit te hangen voor dat eigen volk”, word je géén BOA. Helaas zijn er nog steeds “mensen” die BOA willen worden, óók Nederlanders, verschrikkelijk !

    Like

 23. Bas zegt:

  Bizarre eisen voor zwart
  https://summit.news/2020/07/07/california-faculty-demands-free-studies-for-all-black-students-charges-that-education-is-grounded-in-white-supremacism/

  Faculteit van Californië eist gratis studies voor alle zwarte studenten; Beschuldigingen dat onderwijs ‘gebaseerd is op blanke suprematie’

  Faculteit wil “speciale studieruimte” alleen voor zwarte studenten, plus gedwongen “onbewuste bias” training

  De faculteitsvereniging van de California State University eiste de ultieme woke-verlanglijst en eiste dat alle ‘Black Native- en Indigenous-studenten’ gratis collegegeld zouden krijgen als een ‘verhaal voor systemisch anti-zwart racisme in de CSU’.

  De CFA heeft ook beweerd dat “de historische en reeds lang bestaande infrastructuren van universiteiten” moeten worden ontmanteld omdat ze “fundamenteel zijn gebaseerd op een blank supremacistisch koloniaal discours en cultuur.”

  Campus Reform meldt dat de CFA ook het verbod op positieve actie wil opheffen, en stelt dat “raciale beloning” moet worden geïmplementeerd omdat “de werkdruk ook hoger is voor de zwarte faculteit, aangezien de CSU-faculteit meerderjarig is en CSU-studenten zijn de meeste kleuren, wat resulteert in ‘culturele belasting’. ”

  Like

 24. Bas zegt:

  https://summit.news/2020/07/07/university-researcher-forced-out-for-highlighting-facts-showing-no-racial-bias-in-police-shootings/

  Universitair onderzoeker gedwongen weg vanwege benadrukken van de feiten die geen raciale vooroordelen bij politieopnames laten zien
  Effectief ontslagen omdat ze niet met de meute meegingen.

  Een senior-onderzoeker aan de Michigan State University werd effectief ontslagen nadat hij de feiten had gedeeld uit een vorig jaar uitgevoerd onderzoek dat overtuigend bewees dat er geen wijdverbreide raciale vooringenomenheid bestaat bij schietpartijen van de politie.

  Natuurkundige Stephen Hsu werd gedwongen ontslag te nemen als vice-president van onderzoek en innovatie nadat hij werd opgejaagd door een Twitter-menigte omdat hij feiten had gebruikt om hun beweringen dat de politie systematisch racistisch is, te weerleggen.

  Hsu interviewde vorige maand MSU-psychologieprofessor Joe Cesario, die uit uitgebreid onderzoek heeft geconstateerd dat “het ras van de officier er niet toe doet als het erom gaat te voorspellen of zwarte of blanke burgers worden neergeschoten.”

  Cesario’s onderzoek concludeerde dat “in tegenstelling tot de beweringen van activisten en berichten in de media, er geen wijdverbreide raciale vooringenomenheid is bij schietpartijen door de politie.”

  Nadat de studie werd geciteerd in een Wall Street Journal-opinie van 3 juni genaamd “The Myth of Systemic Police Racism”, sloeg de MSU Graduate Employee Union Hsu voor het onder de aandacht brengen van het onderzoek en beschuldigde het dat het “niet in overeenstemming is met openbare verklaringen door MSU. ”

  Vice-president van GEU, Acacia Ackles, merkte op: “Het is het standpunt van de vakbond dat een beheerder die dergelijke opvattingen deelt, in strijd is met de verklaringen van MSU die de protesten en hun grondoorzaak en doel ondersteunen.”

  Hsu kondigde op zijn blog aan: “De GEU beweerde dat ik een racist ben omdat ik MSU-psychologieprofessor Joe Cesario interviewde, die de schietpartijen bij de politie bestudeert.”

  “Cesario’s werk … is essentieel voor het begrijpen van dodelijke kracht en het verbeteren van de politie,” drong Hsu aan, eraan toevoegend dat hij ook onder vuur is komen te liggen door licht te brengen in onderzoek naar genetische verschillen tussen rassen.

  De GEU heeft een ‘Fire Stephen Hsu’-petitie opgesteld waarin wordt geëist dat de onderzoeker wordt ontslagen bij MSU, met de bewering dat’ De bezorgdheid van de Graduate Employee Union en andere personen die bekend zijn met Hsu duidt op een persoon die onze universitaire missie of onze inzet voor diversiteit niet kan steunen, Gelijkheid en inclusie. ‘

  “Dit begon als een aanval op een twitterbende, met zeer serieuze beweringen: dat ik een racist, seksist, eugeneticus, enz. Ben” Hsu schreef.

  Like

 25. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EcUd6sOUMAENS3n?format=jpg&name=large

  They’re now saying 2+2 only = 4 because of racism.

  We’ve actually reached that stage

  Like

 26. Jan zegt:

  De Vijfde Colonne laat van zich horen

  Democrat Rep. Ilhan Omar calls for “dismantling” of the U.S. “economy and political systems” pic.twitter.com/6Zr8ieMbxP

  — Steve Guest (@SteveGuest) July 7, 2020

  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s