Bosnië: Pakistaanse migranten laten zich geld van thuis sturen voor het bordeel

Screenshot_139

(Vertaling: E.J. Bron)

De prostitutie bloeit in de migrantenkampen in Bosnië-Herzegovina: zoals migranten zelf berichten, zijn er in het kamp “Miral” in Velika Kladuša seksuele diensten vanaf € 10,- verkrijgbaar. Deze choquerende informatie is afkomstig van Armin Kržalić van het Centrum voor Veiligheidsstudies (professor aan de faculteit voor criminologie en veiligheidsstudies in Sarajevo), die aan het dagblad “Dnevni Avaz” een interview gaf.

Mitteleuropa

Volgens Kržalić zou dit min of meer een publiek geheim zijn waarvan iedereen af zou weten en dat blijkbaar getolereerd wordt door de plaatselijke autoriteiten.

“Onze meisjes komen in het kamp en de ´zaken´ floreren”, aldus Kržalić. “Die migranten die meer geld hebben, huren ook wel een woning of een hotelkamer om de meisjes daar mee naartoe te nemen.”

“Pakistani uit het kamp vertelden me dat zij of hun familieleden vastzitten in Griekenland, omdat zij het geld dat hun ouders hen voor de reis gestuurd hadden al hadden gebruikt voor gokken en prostituees”, aldus Kržalić.

Een melding uit het Bosnische district Una-Suna (aan de Kroatische grens):

Zoals nu pas bekend werd, hebben inspecteurs op 11 september vorig jaar het restaurant “Heman” in Bihać gesloten, dat eigendom is van een zekere Fatah Heman, een vrouwelijk Brits staatsburger van Arabische komaf.

Heman werd door de politie gearresteerd, omdat zij 16 migranten had ondergebracht op de etage boven het restaurant, hoewel ze daarvoor geen licentie bezit, maar werd 24 uur later weer vrijgelaten. Ze opende acht dagen later haar zaak weer. Ze betaalde zonder bezwaar een opgelegde boete van € 4500,- Nog steeds overnachten er migranten bij haar (waarom zou dat wel niet zijn?).

(Bron: “Avaz.ba”)

Bron:
https://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Bosnië-Herzegovina, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Moslims, Pakistan, verloedering. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bosnië: Pakistaanse migranten laten zich geld van thuis sturen voor het bordeel

 1. hannah zegt:

  die arme Pakistani, jeuk is erger dan pijn !!!!!!!! kennelijk heeft de familie in het thuisland geld genoeg …. wat komen ze dan in Bosnië doen ……

  Like

 2. flo zegt:

  Het gaat bij dat laag intelligente islamitische geteisem om 1 ding…..N E U K E N…. neuken om het mislim inteelt te verspreiden, en dat lukt helaas goed….

  Like

 3. karton zegt:

  Wat droevig om te lezen dat vele “vluchtelingen” te weinig geld overhouden om een prostituee te bezoeken; ik ben dan ook van mening dat het bezoek aan prostituees vergoed moet worden, desnoods vanuit de ziektekostenverzekering of uit onze pensioenpotten; die arme “vluchtelingen” hebben toch zeker ook nog réchten ? Rechten op lichamelijke bevrediging zou moeten worden opgenomen in het Handvest van de VN ! En snel een beetje !!
  Vraagje : waar is de oorlog in Pakistan ?
  Vraagje : welke seksuele diensten kan een mens verwachten voor € 10 ? (één maal snuffelen o.i.d. ?)
  Ik word zó moe van die “vluchtelingen” die géén vluchtelingen zijn maar gewoon ordinaire parasieten; ik word daar zó moe van dat ik alleen nog maar onzin kan reageren. Sorry !!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Het zijn soldaten van allah,ze worden europa binnengehaald om de oorspronkelijke europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.

  Like

  • karton zegt:

   @ ronjaspers.
   Als dit de vooruit gezonden soldaten van allah zijn, dan had die allah hen wel ff € 10 kunnen meegeven om een prostituee te besnuffelen.
   Één piepklein lichtpuntje : hopelijk loopt dat zootje allemaal een afschuwelijke geslachtsziekte op.

   Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Is er in Nederland al iemand van een socialistische partij opgestaan om hier zielige asielzoekertjes een extra toelage te verschaffen van een paar honderd euries (hoer-toeslag) zodat deze ook hun lusten kunnen botvieren op uw kosten?
  Dat zou niet meer dan redelijk zijn (even op z’n links gezegd).

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Steven.
   “Op z’n links gezegd”.
   Het linkse volkje heeft er zelfs ervaring mee, Rob Oudkerk was een liefhebber van het veelvuldig bezoeken van prostituees, maar dan niet om hun tuintje te schoffelen.
   Dezelfde Rob Oudkerk zei eens, met een microfoon in z’n buurt , “KUT-Marokkanen”, dat kwam hem op een waarschuwende blik van Job Cohen, de toenmalige burgemeester van A’dam te staan.
   Rob Oudkerk was een “mastodont” van de PvdA.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s