DE TELOORGANG VAN NEDERLAND…

Screenshot_145

(Door: “Driek”)

Als ik die zwaarbewaakte synagogen zie schaam ik mij diep om Nederlander te zijn. Dat we het zover hebben laten komen, is werkelijk misdadig. Een gebedshuis dat beschermt moet worden door soldaten met een geweer. En dan wordt er door een stel verknipte sujetten, die amper een boek lezen en over geen enkele kennis beschikken aangaande de Tweede Wereldoorlog, gepraat over racisme.

Waar praten die lieden over? Doch volgens dat linkse schorremorrie  zijn de mohammedanen de nieuwe Joden en dienen moskeeën te worden bewaakt. En onze Joodse medeburgers moeten het, evenals tachtig jaar geleden, ook nu weer ontgelden. Ik citeer uit een dagboek uit 1943 van een dochter die vertelt over de doodsangst van haar moeder:

“Huiverend van afkeer vertelde moeder hoe ze elke avond in het donker voor het raam zat terwijl de mensen als beesten werden weggevoerd, bevend van angst, omdat zij en vader als volgende aan de beurt konden zijn; hoe de grote vrachtwagens er stonden te wachten, volgeladen met mensen die jammerden en schreeuwden van angst, terwijl er slechts een verwarde kluwen armen en benen  van ze zichtbaar was geweest”.

Welnu, spitse lezer, ik zie die mohammedanen en hun linkse aanhangers nog niet opeengehoopt in een vrachtwagen, dat lot is eerder beschoren voor de oprechte Nederlanders die niet meehuilen met de linkse wolven in het bos. Die donker getinte lieden zijn zo langzamerhand de baas in Nederland. En wee je gebeente als je anders denkt dan hun achterlijke gedachtegoed. Ik ben het meer dan spuugzat. En het kan nog veel erger, want hoofdimam Yassin Elforkani van de Blauwe moskee – die profeetaanbidder van de versterkte gebedsomroep – zei onlangs dat hij in alle grote steden moskeeën wil hebben. Nou, dan staat de Nederlandse burger nog wat te wachten. Maar, beste landgenoten, blijf vooral stemmen op die beroepsleugenaars in Den Haag. Die smiechten naaien je het ene na het andere oor aan.

Frau Halsema heeft op 27 oktober 2019 openlijk verklaard dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van het beleid is. De gevolgen zien wij dagelijks. Burgers zijn niet meer veilig. Oude lieden durven wegens beroving amper de straat op. Woningen moeten extra worden beveiligd. Bijna dagelijks lezen wij over neergestoken blanke burgers die naar het ziekenhuis worden gebracht. Wat worden wij toch ongelooflijk in de zeik genomen door die leugenaars in Den Haag.

Ik wens U allen nog een fijne dag in Nederland.

PVV nieuw

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Arabieren, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op DE TELOORGANG VAN NEDERLAND…

 1. A. de Koning zegt:

  Zoals gewoonlijk heeft Driek het weer goed gezien, onbegrijpelijk dat zoveel Nederlanderts zo dom zijn om dat niet in de gaten te hebben, alleen Geert Wilders wel natuurlijk, Nederlanders stem op Wilders en laat u niet voor de gek houden want u krijgt later anders spijt als het te laat is want daar gaan we snel heen.

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  ‘Motie Halsema: ‘. 27..10.2010, …PvdA,, SP, Etc. : foto’. van desbetreffende. (‘aanwezigen ‘) . Is helaas. verwijderd!!!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  U ook een fijne dag, heer Driek.
  Maar wat is een ‘fijne dag’? Die kan ik me niet meer herinneren.

  Geliked door 2 people

 4. T.Langendam zegt:

  Goed geschreven Driek.Ik ben 71 en kan niet gaan schieten.Ik hoop dat president Trump ons gaat redden met de kleine groep niet gedegenereerde Nederlanders.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  EEN NIEUWE KALASHNIKOV KOST EURO 498
  EEN GEBRUIKTE EN ALTIJD WERKENDE EURO 300

  DAN BREKEN AL DIE ZWARTJOEKELS EN KOPVODDEN ISLAM RUKKERS, ALLE SNELHEIDSRECORDS VAN USAIN BOLT

  GROETJES 400 KM P.U.

  Like

  • karton zegt:

   @ bobzelf.
   Een Walther P5 of P7 werkt ook zeer doeltreffend en is minder duur in aanschaf.

   Like

  • karton zegt:

   @ bobzelf.
   Sorry Bob.
   Ik heb ff in ’t schuurtje gecontroleerd : ik bedoelde een Walther P5, dus géén P7 !!!

   Like

   • bobzelf zegt:

    ja hallo vriend zo is dat gezeik met die MH -17 OOK BEGONNEN

    WHAHAHA
    SUKHOI SU 24 OF 25 , HOOGTE KLOPT NIET
    EN ZEKER NIET MET EEN BOORDKANON

    EN NIEMAND DIE OOIT RIEP SU 24 /25

    DE ECHTE GETUIGEN WEZEN OP DE FOTO’S DE ZEG MAAR mig 27 en 29 aan

    en ??

    daar had ukraine er wel 168 van whahahahaha

    DUS WAT WAS DE VRAAG OOK ALWEER ?? WHAHAHA

    HUGGIE

    OME BOBBERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    Like

  • triumph zegt:

   Bob wanneer kan ik de kkov bij je ophalen?

   Like

 6. Julia zegt:

  Halsema is een linkse activist die wel de schijnheilige moed heeft om aan dergelijke Joodse herdenkingen deel te nemen maar ondertussen haar politie uitsluitend inzet tegen mensen die zich verzetten tegen het onrecht van onze rechtstaat en 1.5 meter samenleving maar de Joden die tegenwoordig in Amsterdam van alle kanten worden bedreigd in de steek laat en dan geen mankracht beschikbaar blijkt te hebben voor een terechte bewaking voor deze bevolkingsgroep.. Zij ambieert zich in te zetten tegen discriminatie maar vergeet bevolkingsgroepen die gediscrimineerd worden behoudens de terroristische organisaties zoals ANTIFA, Knock Out Zwarte Piet en niet te vergeten actief aanwezig te zijn bij een demonstratie BLM die onze samenleving dwingen aan de eisen te voldoen om onze geschiedenis en tradities te vernietigen. Ondertussen is deze linkse activiste aardig bezig om Amsterdam om te vormen tot een totale Islamitische Staat en geld beschikbaar stelt voor subsidiëring van moskeeën. Het is onbegrijpelijk dat dit links soort met sterke voorkeur voor de minderheden een bestuursfunctie van burgemeester kan hebben voor een helaas verloren stad eens zo een mooie stad Amsterdam. Daarbij is het diep treurig dat deze grote minderheid gehoor en podium krijgt terwijl de problemen binnen ons land op dit moment veel groter zijn dan het gezeik over racisme. Denk eens aan onze gegijzelde ouderen en achterstallige gezondheidszorg, zie ook de enorme groei van voedselbanken en veel van onze eigen kinderen die onder de armoede grens leven, doorzie ons ondemocratisch rechtssysteem en onze achterbakse corrupte regering die alleen in dienst staan van de elitaire geldzuchtige macht en het grondrecht in het geheim de nek om draaien en hierdoor een democratisch land omvormen tot een algehele dictatuur , zie de realiteit van het massaal banenverlies en de vele faillissementen, het tekort aan betaalbare woningen voor onze jonge generatie door voorrangsbeleid aan nieuwkomers, dan wil je toch niets meer horen of zien wat BLM eist en verlangt van onze samenleving en dat dan toch zeer zeker op de laatste plaats komt. Deze regering zorgt voor tweedeling en bevordert racisme omdat de eisen die deze groeperingen stellen en een regering die allerlei regels tegen racisme o zo belangrijk vinden bij heel veel weldenkende Nederlanders nu echt de keel uit komt. Een racist wordt niet geboren maar gemaakt dit is hetzelfde als al die al die links geïndoctrineerde mensen nu in alle staten zijn om mede haar ras en land te verraden en koste wat het kost de linkse dictatuur door te drukken en geen enkele tegenspraak dulden. Alleen zal de toekomst uitwijzen waar deze ziekelijke linkse dictatuur toe heeft geleid en hoe het eens zo mooie Nederland kapot heeft gemaakt.

  Geliked door 2 people

 7. Cathja zegt:

  Geheel met u eens Driek! Het is inderdaad beschamend dat wij Joodse scholen moeten beschermen tegen allerlei vormen van geweld.
  Joden klagen echter nooit. Dat kan niet gezegd worden van moslims, die een speklapje aan de deur van de moskee al een ‘aanslag’ noemen…..
  De moslims kunnen een voorbeeld nemen aan de Joden!

  Geliked door 2 people

 8. hennieschwarz zegt:

  Je zou als rechtgeaarde autochtoon bijna! gaan oproepen tot grote burger milities, om het vader, avondland en kinderen te beschermen.
  Maar dat is voor de verdrukte autochtoon absoluut niet weggelegd, voor je het weet komen de beschermers van het importvolk je van het bed lichten. Zo corrupt werkt dat in dit land, of trouwens in de gehele EU. Dus laten we ons maar overheersen en hopen dat ze ons een beetje gunstig gezind zijn. We geven op den duur de leiding van ons land weg.
  Bedankt cordon sanitair club.

  Like

 9. M. zegt:

  Het interesseert de meeste mensen geen moer want ze zijn het zelf niet daarom zie je je zo hysterisch bij die corona flauwekul dat gaat over henzelf de rest boeit ze geen moer.

  Geliked door 1 persoon

 10. ruud beijer zegt:

  Toch blijft het vreemd dat veel Joden niet op de PVV of het Fvd stemmen. Willen ze zo graag dood?Dat wordt namelijk hun lot .Over 10 jaar zijn er weer een miljoen moslims bijgekomen die de Joden haten!Dus Joden lekker op de pvdallochtonen blijven stemmen dan wordt u vanzelf de dood ingejaagd.

  Geliked door 2 people

 11. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/nederturkse-en-nedermarokkaanse-websites-blijken-bomvol-antisemitisme-te-staan-aanpak-harder-nodig-dan-ooit/

  Nederturkse en Nedermarokkaanse websites blijken bomvol antisemitisme te staan: ‘Aanpak harder nodig dan ooit!’

  Antisemitisme op Nederlandse websites begint de spuigaten uit te lopen, zo laat antisemitismewaakhond CIDI vandaag weten bij de verschijning van een nieuw rapport over antisemitisme op het internet. De websites met de meeste antisemitische uitingen zijn Dutchturks,nl, Maroc.nl en Marokko.nl, zo ontdekte de groep in samenwerking met onderzoeksbureau Kantar.

  Websites die er uitsprongen wat betreft de omvang van antisemitisme richten zich opvallend genoeg vaak op Nederlanders met een migratieachtergrond. Bij internetpagina’s die er veel ‘incidenteel antisemitisme’ op nahouden voert het Nederturkse Dutchturks.nl de ranglijst aan. Behalve enkele consumentenwebsites valt verder ook Hababam.nl in de top 10 te bespeuren – deze site noemt zich “het virtuele huis van Turkije.”

  ‘Structureel’ antisemitisme wordt dan juist weer bedreven op webpagina’s van Nederlands-Marokkaanse origine. Maroc.nl (“het oudste online forum voor Marokkanen in Nederland en Vlaanderen”) bevatte in 2019 maar liefst 85 antisemitische uitlatingen, op de voet gevolgd door forums.marokko.nl (“The largest Moroccan web community in the world“) waar jodenhaat 53 keer te belezen viel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s