VIDEO Café Weltschmerz: De duistere praktijken van de farmaceutische industrie

 

De Mexicaanse griep die in 2009 even langskwam, was een voorproever op corona tijden. Velen van ons dachten dat de overheid wel geleerd zou hebben. Veel te machtige dierenartsen, ingefluisterd door de farmaceutische industrie, hebben noodtoestanden in het leven geroepen die totaal niet nodig waren. De onderzoeken achter het geneesmiddel Tamiflu waar Nederland zoveel geld in heeft gestopt, bleken volslagen corrupt. De vaccins niet nodig waren zijn op heimelijke wijze getest op de Nederlandse bevolking. De kosten zijn groot, en onze overheid niet wijzer. Met corona herhaalt deze gekte zich nog een ordegrootte groter. Dick Bijl neemt ons mee in de duistere praktijken van de farmaceutische industrie. Dick Bijl over Sick Pharma.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Drs. E.N. Schilder

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Café Weltschmerz: De duistere praktijken van de farmaceutische industrie

  • M. zegt:

   Als men niet jankt over 10 miljoen chronisch zieken en 6 miljoen mensen met kanker in ons land wat wel even erger is dan de corona dan moet men zich nu helemaal schamen om te janken. Dat is bijna de hele bevolking omdat ze zo genezend bezig zijn zeker ?
   Voorgaande jaren gingen nog veel meer mensen dood aan de griep en wie hoorde je toen janken en wie vond het toen nodig om de samenleving te slopen en mensen op te sluiten? Gevangenen losgelaten en oudjes bij elkaar gevangen gezet.
   iets wat nog vele malen erger is dan de hele flut corona waarbij ze de cijfers nog omhoog moeten liegen.

   Like

 1. Heniusz zegt:

  Met ook weer een oude bekende van toen in de hoofdrol: Ab O. zelf ook Multi miljonair geworden van het onnodige vaccin. Die denkt zeker dat hij het kunstje nog wel een keer kan flikken en met die leeghoofden in Denhagistan is dat nog mogelijk ook.

  Like

 2. fleckie zegt:

  “ nos tt.102, ma. 6.7.2020 : “ Europa onderschatte coronavirus”. !. Fleckie : om DE massa onder de duim te houden, ( onder ‘dwang te houden, ):komt men zeker in het vervolg, met telkens een Of. ander onheilsbericht,!!!……
  <~<~<~<~<~<~<~

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  De farmaceutische industrie heeft alleen maar baat bij mensen die ziek(er) worden van geneesmiddelen, alsmede van mensen die zo lang mogelijk hun pilletjes blijven slikken, want daar valt de grootste winst te behalen. Vervolgens worden woekerprijzen gerekend voor geneesmiddelen die onze zorgverzekering jaar na jaar duurder maakt. Daaraan debet zijn ook de medisch specialisten met hun astronomisch hoge salarissen. In dit licht bezien is er ook nog een Bill Gates die 7 fabrieken aan het bouwen is voor de productie van een vaccin tegen Corona (wat een uiterst gevaarlijk nep vaccin zal worden). Brengt wel lekker op als het zover is, en kan er gelijk een nano-chip aan toegevoegd worden.

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Zelfs fabrikanten Novartis (vaccin Focetria) en GSK (vaccin Pandemrix) waarschuwden Nederland dat 1 vaccin per hoofd van de bevolking voldoende was in 2009. Volgens Ab Osterhaus en zijn mannen waren 2 doses per hoofd veiliger. En aldus geschiedde. 34.000.000 x ca. 8 Euro. Bijna de hele partij is door het putje gegaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s