Buitenlandse Europarlementariërs klagen over Brusselse onveiligheid

Screenshot_201

(Door: Pieter van Berkel)

Verschillende buitenlandse Europarlementsleden ondervinden de Brusselse onveiligheid en straffeloosheid aan den lijve. In een reeks mails, verzonden naar andere Europarlementsleden en hun assistenten, klagen ze over de agressie, diefstallen en straffeloosheid in de stad en in en rond het Europees Parlementsgebouw.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Europees Parlement, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

29 reacties op Buitenlandse Europarlementariërs klagen over Brusselse onveiligheid

  1. Harry Willemse zegt:

    Kijk dat is precies de reden waarom we meer tandartsen en raket geleerden uit Afrika moeten halen. Door hun aanwezigheid krijgen de misdadigers geen kans meer. Zij zorgen er namelijk voor dat het niveau daar om hoog gaat en uitwassen derhalve tot het verleden zullen behoren.

    Geliked door 2 people

  2. Henk der Niederlánder zegt:

    Vind Ik geweldig om te lezen.
    Niet dat Ik graag zie dat mensen beroofd en of lastig gevallen dan wel mishandeld worden, maar gewoon dat dit soort arrogante klootzakken ook eens met de neus op de feiten gedrukt wordt.
    Als je daarbij dan leest dat zo’n zak via vriendjespolitiek (want hij moet toch ook een goedbetaald baantje hebben) en dus geen ene flikker begrijpt van beveiliging, het toch ook daar duidelijk moet worden dat vriendjespolitiek niet altijd voordelen oplevert.
    Prachtig om te lezen dit.
    Karma sucks nietwaar.

    Geliked door 4 people

  3. Monalisa zegt:

    Er word wat afgestolen in dat gebouw

    Geliked door 1 persoon

  4. Dr. Heinz zegt:

    Welkom in de echte wereld, die door toedoen van dat EUSSR is verworden tot een mad Max world!!
    Ja dankzij jullie zelf!!!

    Geliked door 2 people

  5. Bas zegt:


    Merkel de doodgraver van Europa

    Geliked door 3 people

  6. Harry zegt:

    Goede ontwikkeling !

    Kunnen die onnozele halzen zien waar het op uit draait als je je eigen soort mensen niet beschermt tegen allerhande tuig , als je je werelddeel vol laat stromen met niksnutten en levensgevaarlijk geteisem .
    Op een gegeven moment ben je zelf de klos .

    Maar misschien zullen ze het nooit snappen en zitten ze straks in lege kantoren hun tijd vol te maken , een beetje net zoals die wezenloze Jetten en Klaver rond zitten te kijken .
    “ We hebben een ideaal en ooit zal het toch wel goed komen “ ?
    Je staat er tenslotte iedere keer weer van te kijken hoe achterlijk het linkse koor is !

    Maar misschien moeten er eerst wat doden vallen , daar .
    Ook niet erg .

    Geliked door 3 people

  7. Mary zegt:

    Dat ze er maar veel last van mogen ondervinden!!!!

    Geliked door 4 people

    • Jules Vismale zegt:

      Dit was namelijk ook te verwachten daar in Brussel! Die gehate Europarlementariërs dachten natuurlijk dat zij helemaal geen last zouden hebben van de, door hen zo geliefde allochtonen, moslims, vluchtelingen en asielzoekers, en nou hebben dezen zich alsnog tegen hun linkse beschermengelen gekeerd!
      Want dit is haast hetzelfde als datje in je achtertuin een paar wilde konijnen ziet rondlopen en die op zich er heel schattig uitzien maar zodra er honderden konijnen rondlopen en die complete tuin ruïneren dan worden ze hierna verfoeid!

      Like

  8. Blaffertje zegt:

    Het Sodom en Gomorra van Europa.

    Geliked door 2 people

  9. Peter zegt:

    Komen ze uit hun ommuurde woningen plots in de realiteit,gaan ze klagen ,ze zouden beter kleur en groepen benoemen die dit veroorzaken,maar daar hebben ze de ballen niet voor .Stel je voor dat ze hun luizenleventje verliezen .

    Geliked door 3 people

  10. jantjeuitnl zegt:

    Hopelijk steken ze die zaak in de hens. Geestelijk staat het daar al in brand, doe ook maar letterlijk.

    Geliked door 3 people

  11. Claudia Millenaar zegt:

    Ja, het is natuurlijk verschrikkelijk om nu eens mee te moeten maken, waar onderhand de gehele bevolking, in bijna alle landen, op het Europese continent al geruime tijd dagelijks mee te maken hebben.

    Ze zouden toch moeten begrijpen dat er intussen bij ons nu eenmaal niets meer te halen valt.

    Ik lees overigens nog niets over een mes-incident, dus niet zo klagen hoor.

    Geliked door 2 people

  12. Hovawart zegt:

    De oud-Hollandse gezegden; `Soort zoekt soort`, dieven vertoeven graag bij soortgenoten en `zoals men zaait zo zal men oogsten` en ‘wie kaatst kan de bal verwachten’ slaan als een (paul)tang op een varken maar zijn zeker van toepassing…….zelf constateren dat het EU-beleid dat men propageert enkel maar zeer nadelige effecten veroorzaakt voor de samenleving, geweldig! Reality hit him right in his ugly face!

    Geliked door 3 people

  13. Cathja zegt:

    Het is misschien wel eens goed dat die omhooggevallen parlementariërs zich niet zo veilig voelen in Brussel. Hopelijk stemt dat tot nadenken. Wij, gewone burgers, voelen ons al heel lang niet overal meer veilig, vanwege de aanwezigheid van de ‘gasten van Mutti Merkel’ en andere instromers.

    Ondervinding is de beste leermeester.

    Geliked door 4 people

  14. Yvonne zegt:

    Goed zo laat die zakkenvullers ook maar mee maken hoe leuk de Europese steden zijn/worden
    Waren een keer paar dames op TV die ook daar aanwezig waren ( werken kan je het niet noemen) en die zeiden dat ze s Avonds alle partys afliepen ja lekker toch goedkoper dan de Brusselse kroegen af te lopen want dat kost ze hun duur verdiende centjes

    Geliked door 3 people

  15. Verwarrende titel; “Buitenlandse Europarlementariërs”, zijn er dan ook Binnenlandse Europarlementariërs ?
    Zeker in hun ogen zijn we allemaal Europiërs of iets dergelijks

    Geliked door 1 persoon

  16. Geronimo zegt:

    Ook dat is Brussel:

    « The Washington Post vergelijkt Brussel en bij uitbreiding heel België met een Afrikaanse bananenrepubliek +++ Brussel telt nauwelijks een miljoen inwoners maar telt eveneens een regering, een parlement, 19 gemeenteraden, 19 OCMW ’s, zes politiezones en 33 sociale woonmaatschappijen +++ Brussel is bij elkaar opgeteld goed voor 166 ministers, burgemeesters, gemeenteraadsleden en hun met belastinggeld betaalde hofhoudingen +++ Dat is meer dan Berlijn en Parijs samen! +++« 

    http://www.golfbrekers.be

    Trump zei het zo: « hellhole »

    Geliked door 1 persoon

  17. pepo Copyright zegt:

    Alles wat ze zelf invoeren willen ze niet ter lijven ondervinden.
    “vluchtelingen”, 5g, injecties, chemtrails, enz.

    Hoe hypocriet ” vuil” kun je zijn.

    Geliked door 2 people

  18. Geronimo zegt:

    Eigenlijk kan je de EU-mastodont nog het best vergelijken met een België in het groot. Constante en buitenissige transfers van noord naar zuid, verkocht als zogezegde solidariteit om het woord diefstal niet te moeten uitspreken, waarbij die uit het zuiden lekker in hun hangmat blijven liggen, zich absoluut niet druk maken over het feit dat ze royaal boven hun stand leven, terend op andermans zweet, en moord en brand beginnen schreeuwen als dit aan de kaak wordt gesteld, en de milde « schenkers » met de vinger wijzen om zoveel onbegrip voor hun hachelijke situatie.

    In België, dit apenland, zoals gewezen minister Mark Eyskens dit daar ooit zo verwoordde, komt daar dan nog bij dat de Franstalige bourgeoisie de Vlamingen als boertjes beschouwd, juist goed genoeg om hun Franstalige meesters te onderhouden in hun luilekkerland. Als dank voor zoveel mildheid worden ze dan beschimpt en met de vinger gewezen als nazi’s, racisten en zo voort en zo verder. Stank voor dank, zeg maar.
    Zodra ze evenwel zelf ook maar èèn euro zouden moeten afdragen aan Vlaanderen, houdt het « apenland » op te bestaan.

    Net zoals de Vlamingen willen dat België ophoudt te bestaan in zijn huidige vorm, net zo willen o.a. de Nederlanders, net zoals de Vlamingen trouwens, het einde van het verstikkende, onderdrukkende onding dat EU heet.

    Like

  19. koddebeier zegt:

    “buitenlandse Europarlementsleden” ze plukken de vruchten van wat ze zelf veroorzaakt hebben !!
    Heerlijk !! Het is ze van harte gegund !!

    Like

  20. verwardeman zegt:

    Heerlijk he , maar ik durf te wedden als zo’n parlementarier op straat wordt neergestoken
    door zo’n allahoe akbar – gek , dat ze nog durven te vragen :
    ” wat hebben wij gedaan dat we dit verdient hebben ” ?
    Die totaal gestoorde – alle menschen werden bruder – waanzin , krijg je toch niet uit die
    koppen geslagen !
    Laat ze nog maar VEEL stront krijgen van hun ” bruder ” !

    Like

Plaats een reactie